Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka100

Chłopak dał nam czas

Polecane posty

Gość dlaczeego too tak boli.
Po co nie cche juz nic wiecej.Wczoraj powiedzial mi wszystko ze nas juz nie ma i niebedzie.Wiec o czym mam z nim rozmawiac??

Gość czekolada______
może lubi się z tobą czasem fajnie pokłócić:)

jego pani, wiem. Ja juz z nim nie chce miec zadnego kontaktu, wszystko pakasowalam zdjecia, numer... niech wypada. Len jeden, jasne ze tak jest wygodnie, bez zobowiazan... tylko sam seks. Ale swinia, no szok!! A udawal dzentelmena ,troche niesmialeho, wiecie muzyka, teatr, a takie scierow z niego:-(

ja pieprze 42 letni facet, a taki niedodpowiedzialny! Ale powiedzialam mu o ,ze na poziomie emocji rowna sie z 16 latkiem;-)

Gość dlaczeego too tak boli.
Napisal sms ze jutro rano przyjdzie i zamocuje rolety.Mial dzis przyjsc i nie przyjdzie.Nawet nie przeprosil ani nic ze nie przyjdzie.Olal mnie.W takim razie mnie juz dla niego nie ma i nigdy nie bedzie.

a myślisz że AKURAT ją poznał przez ostatni tydzień? ... no proszę Cię.. może myslał że z Tobą to bedzie coś poważniejszego, a z tamtą tylko seks.. a w końcu znudził mu się ten niby ważniejszy związek

też tak czułam Editha, że to gamoń :( teraz to już masz kawę na ławie. zakop go głęboko w poważaniu :) załamana nie reaguj, absolutnie. jeśli to do ciebie to fajnie :) ale niech jeszcze się pomęczy... doceni może... może :( koleżanka od bolesności... cóż... hmm... nadal uważam że winę ponosicie oboje ale chcesz wyjść z tego nie obarczając się niczym. szkoda... facet pomocny i uczynny. emocje wzięły górę. a ty uważasz, że mężczyzna nie ma prawa czuć? hah! ile związków się rozpadło bo oboje zachowywali się niedojrzale? nie myśl kochana że twoje zachowanie było w porządku. docieranie się to poważna lekcja. lepiej być samemu obrażonym na cały świat? a wiesz jak powinno być? jedna osoba zawsze powinna zachować zimną krew i w miarę potrzeby porządnie potrząsnąć tą drugą stroną aby się opamiętała. a ty co? hmm dolałaś oliwy do ognia :-o ale niech wam będzie... niech faceci wyciągają wnioski a my miejmy wszystko w dupie byle nam naskakiwali :-o i najlepiej w nic nie wierzmy, wierzmy tylko w swoją nieomylność... ale niech będzie... może spotkasz na swojej drodze księcia z bajki, czego ci szczerze życzę. skoro asertywność to dla ciebie obce słowo. Pozdrawiam serdecznie.

Gość zalamana zrozpaczona
wiem ze nie moge nic pisac... moze do mnie moze nie... ale jakby do innej raczej przez taki krotki okres czasu to bylyby opisy radosne a nie takie...

Gość dlaczego to tak boliiii
szkoda ze taki pomocny nie byl jak bylismy razem.MAusialam go prosoic zeby cokolwiek w domu zrobil.A tu taka zmiana.

załamana Niekoniecznie. Wiesz? Może być tak, że kręcił coś na boku jak był z tobą, dlatego zerwał a teraz... dostał po dupie od tamtej? No co... Nieprawdopodobne? A jakie powszechne.

Gość dlaczego to tak boliiii
Napisalam do niego sms ze nie powinismy sie wiecej spotykac.Mam nadzieje ze uszanuje moje zdanie.Zapomnialam o jednym nie zabral swoich rzeczy i przeszkadzaja mi one.Nie mam wyjscia i tak bede musial sie z nim widziec.

Gość zalamana zrozpaczona
sama juz nie wiem co moga znaczyc te opisy ale sa naprawde dziwne... moze w tak krotkim czasie jednak dostal po dupie... ale jeszcze 2 dni temu pisal ze nie bedziemy razem a wczoraj juz takie opisy... i dzis... gubie sie

daj Wam szansę i NIE PUSZCZAJ PARY Z UST :* Uważaj, prosze pilnuj się, bo jeszcze jedno słowo a możesz zniszczyć mgiełkę szansy że wróci.. a tak to kto wie :)

hehe... na to nawet nie ma opcji.. modlę się żeby mnie pocałował :P teraz milczy zamiast mi wysłać jakieś czułości :D

:) marzenie... Nastazja, a myślisz że jeśli się nie rzucimy.. to mam się spytać, czy się zastanowił? Czy nie poruszać tego tematu? Hmm..wolałabym jednak wiedzieć na czym stoję..

Gość aswnatka
witam was kobietki

Gość dllaczego to takk bolii
Dzis jak M. byl u mnie pocalowalismy sie na powitanie.Fajnie całuje.Ale to byl ostatni całus.Nie odpisal nic jak mu napisalaam sms "zeby sie wiecej nie spotykac".I kij mu w oko.

a ja dzis troche lepiej mniej łez wylanych nyłam w pace potem z przyjaciółka na piwie i na pizzy i jakos tak mi lepiej ....miomo ze moj były caly czas do mnie pisał hmm smieszne nie jestesmy razem on tak postanowił a zachowuje sie jakbysmy dalej byli razem i nie docierado niego ze nie powinnismy juz tak pisac bo przecież powiedział ze chce sobie wszystko przemyslec wiec uwazam ze powinien ograniczyc pisanie ze mna i pomyslec na spokojnie