Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka100

Chłopak dał nam czas

Polecane posty

Żadnej taktyki!!! TYLKO I WYŁĄCZNIE----->>> Bądź sobą! Smuć się kiedy tak czujesz, ciesz kiedy masz ochotę :) Ale gdy czujesz że trochę Cię ponosi... wyluzuj ;) Ale nie biegnij od razu ze słowami: PRZEPRASZAM... kiedy czujesz że nie masz za co przepraszać. Podły humor może mieć każdy, zwłaszcza gdy ma ku temu powody. Bądź naturalna... i NIE NAKRĘCAJ SIĘ!!! To wir w ktory się wpada i traci się grunt pod nogami. Uśmiechaj się i jak jest iskierka nadziei że będzie dobrze ROZPALAJ JĄ!! Tak! Chuchaj w swoje ognisko ale delikatnie, żeby go nie zgasić przypadkiem, kiedy pali się wątle ;) Ale ze mnie poetka :D ŁAP DOBRE CHWILE!!! http://www.youtube.com/watch?v=8xEN4LSPYIg

Nastko skoro sauna to zaraz do wanny z zimną wodą myk-myk-myk :D Ja na szczęście w domu mam chłodno, bo to kamiennica i słońce do okien nie dociera :D Latem spoko ale zimą jest mega grzybnia ;)

Widzisz Nastko... jaka ze mnie debilka... Nawet moj mi to mowił... że powinnam go zostawić. Ale potem prosi, żeby tego nie robić. Ciekawe kto w tym związku nad kim się lituje :(

Bo masz dobre serce i nieltwo jest zostawic kogos z kims sie czlowiek w jakism sposob czuje zwiazany... Tak musisz odroznic uczucie od przyzwyczajenia. Wiem, ze to cholernie trudne:o

:( A wiesz co mi mowiła laska ktora z butami weszła w nasz związek? "Zastanow się czy to miłość czy może tylko przyjaźń..." ZAJEBIE!!!! Chyba dlatego nie umiałam laski znienawidzić :( Bo jednak coś na rzeczy jest... psiakrew! :) dobrze, że jest LATO- ALLELUJA!!!!!

racja :) ale tu kobiety kochają bardziej bo to one zazwyczaj wracają z podkulonym ogonem :D

Gość Cammilla34
Tak--poetka z Ciebie na maksa:), potrafisz trafic prosto w serce tymi tekstami:) Nastka---ciagle sa jeszcze uczucia z mojej strony ( jego nie jestem na sto procent pewna, bo mimo tego co mowi nie zachowuje sie do konca tak jak kiedys- moze wyolbrzymiam w tym momencie...). Ostatnio w maju gdy on przypełzal do mnie na czworakach po klotni to wygladal jak 100 nieszczesc- nieogolony, zaniedbany- wtedy bylo widac ze cierpial z mojego powodu no ale teraz gdy sie z nim spotkalam to juz nie to samo. Zadbany, usmiechniety - twierdzi ze cieszy sie na moj widok, no niech mu bedzie. Nie wiem , czas pokaze. W kazdym razie nie chce juz cierpiec i albo bedziemy to dalej ciagnac albo umrze to smiercia naturalna albo popracujemy nad soba i odbudujemy to co bylo. Mysle ze oboje juz jestesmy zmeczeni tymi klotniami ale wracamy do siebie bo sa jeszcze uczucia..

Czuję się w obowiązku być z nim, bo się nie umiem wycofać. Czyli jestem najzwyklejszym TCHÓRZEM! Boję się co będzie po... aczkolwiek w takie dni jak te... mam wiele nadziei, że doszlibyśmy do słusznych wnioskow i zachowalibyśmy się dojrzale. Bo czuję, że i z jego strony to męcząca relacja... nienaturalna taka... bleh! Rzygi!

Cammilla Nie bagatelizuj swoich spostrzeżeń... nie nie. Rzecz w tym by zachować je dla siebie.. ;) Bo nie znasz powodow ale rożnicę dostrzegasz :) Więc obserwuj dalej jak chcesz ale nie probuj mu wmowić, że znasz powody dla ktorych się zmienił. You know what I mean ;)

Tak... ja w ogole nie rozumiem go, tak jakby Cie krzywidzil specjalnie:o Camilla.... Kiedys ktoras z dziewczyn okrelila to: "reanimacja trupa". Przykro mi, ja mam takie zdanie. I mam ndzieje, ze sie myle.

Czuję to samo... jakby robił to specjalnie, chciał mnie ukarać za coś :O Tracimy przez to czas... bo potrzebujemy szczerości zamiast wygłupow i chorych gierek. Rzygam tym! Gotuję bÓb :D

Gość Cammilla34
Mam nadzieje ze nie bede musiala wspominac Twoich slow Nastka:( jedna rzecz mnie troszke zastanowila , pewnie zle zrobilam i zaraz dostane od Was za to zjebke ale zapytalam go czy on w ogole mnie jeszcze kocha - podobno kobieta nie powinna nigdy o to pytac ale jestesmy juz tak dlugo razem ze chyba mam prawo zadawac rozne pytania. Nie odpowiedzial mi tylko zapytal " A ty?" gdy powiedzialam mu ze go kocham wtedy on "ja tez cie kocham". Nie podoba mi sie to:(

Wiem kiedy zjebaliśmy :( Kiedy rozstawaliśmy się gdy on jechał do Londynu... Było nam ciężko i szybko pękliśmy a chodziło nam o to by zakończyć związek na stopie przyjacielskiej :( Zjebałam ja... przyzwyczajenie wzięło gorę. Tak. Bo jeśli była by to miłość... to czy żałowałabym teraz tego kroku?

Co znaczy nie powinna?:O Bo co, nie moze wiedziec? Bez sensu... Nie podoba mi sie tylko to, ze poczekal na Twoja odpowiedz. Tak... lubie bob:D ugotuj wiecej:P

Moj tak samo!!! TAK SAMO!! Raz go zapytałam nawet dlaczego... a on, mowi że boi się odrzucenia więc jest ostrożny ;) To jakaś taktyka albo ukrywanie prawdy... no coż... Zobaczysz jak Wam się będzie układało ;)

nienawiedze tego slowa: przyzwyczajenie. Ja zawsze mialam tak, ze jak sie z kims rozstawalam to balam sie, ze do konca juz bede sama, ze nigdy nikogo nie poznam. A teraz to i tak twierdze ze milosc to gowno, ktore nie istenieje... Ale Wam KObietki zycze powodzenia;):p

Gość Cammilla34
Tak----nie wiem czy dobrze zrozumialam, Twoj tak samo gadal??

Mnie się też nie podoba jego odp. Może kocha Cię za to, że Ty kochasz jego :D Wiesz... taka serdeczność... wymiana. Ty dasz coś mi, ja dam Tobie. Ty mnie pocieszysz, ja Ciebie.. Ty zrobisz mi nadzieję, to ja Tobie też...

No :) Tak samo :) Czasami sam od siebie też gadał... zazwyczaj jak byłam zła i miałam ochotę go kopnąć w kuper ;) Kiedyś jak mieliśmy po 17-ście lat to codziennie na dobranoc hehehe :D Taka mantra :D

Gość Cammilla34
Pytalam go dlaczego tak zareagowal na moje pytanie-- odpowiedzial, ze chce miec pewnosc ze ja tez go kocham, eh ludzie dajcie spokoj z tymi chlopami

Gość Cammilla34
Czasem jak soebie jestesmy razem to tak zwyczajnie pytam od niechcenia " no i co powiesz ciekawego misiu"- no powiem to ze cie bardzo kocham. Tak---z nimi nie dojdziesz ani do ładu ani do składu

Widzisz! Identyko odp. Niech ich kaczki dziobią ;) Jestem z nim 6 lat... tylko od 9 miesięcy na odległość. Tzn teraz jest rzut beretem ;) Ale i tak... Ja mam czasami tak... że wyobrażam go sobie z inną dziewczyną... odpowiednią dla niego. I jakoś mnie to nie przeraża... wręcz... czułabym się szczęśliwa chyba, gdyby i on był szczęśliwy a nie tylko zadowolony ;)

Gość Cammilla34
Jak sobie z Wami tutaj gadam to od razu mi weselej Nastka:)- moge tak sie zwracac do Ciebie co? Jakos Nastka mi sie podoba:) a co do mojego faceta to z tym jego rozumem jest ciezko - raz mu odbiera rozum, nastepnie idzie po rozum, raz aniolek a pozniej wcielony diabelek - ot i co!