Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka100

Chłopak dał nam czas

Polecane posty

Zajebisty kawałek pijoku :) Dzięki za wspomnienia z dzieciństwa :D:D:D

Wiem, że to głupie ale pomyśl sobie, że to właśnie ON śpiewa ;) Pijoku w chawirce się upijasz??? :) :D :) :D

Będziesz miała prze-je-ba-ne ;) To od której Ty pijesz? Mam nadzieję, że zaczęłaś po 12-stej ;)

Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko nie płakusianie!!! Ciekawe co Ci powie no... też bym miała stresa :O Ale spróbuj się rozluźnić przed spotkaniem... jest wiele metod relaksacyjnych a więc ciepła kąpiel, masaż, aromaterapia, dobra muzyka, trochę ćwiczeń, trochę śpiewu i powinnaś czuć się dobrze :)

Nie nie, ja gaduła :) To idźta spać młodzieży :D:D:D I śpijta dobrze :) I uważam, że Wasze spotkanie to dobry omen. Bez sensu cały czas się boczyć na siebie... czasem trzeba sobie parę rzeczy wytłumaczyć, zwłaszcza gdy się wiele spraw przemyśli :) Powodzenia jutro :***

Nothing.. powodzenia jutro... tylko sie nie rozklej... choc wiem ze bedzie trudno.. ja tak sobie mysle, ze gdyby przyszlo mi teraz rozmawiac z moim o nas to pewnie tez lzy by mnie zalaly.. ehhh ale mnie to nie czeka ;) Nastaw sie bojowo.. a co... niech widzi i wie ze sie trzymasz :)

A mnie samej to mi czasami po prostu zal.. Tylu facetow kreci sie wkolo mnie, gdybym tylko chciala to napewno cos bym sobie wybrala, ale nie - ja jak glupia caly czas zaslepiona tylko nim :/

Bojowo... bo ja ogólnie to do wojska się nadaję :) A tak chciałam być słodka i miła i super-sympatyczna... żal :( Madziula Madziula... może Twój facet czeka na jakiś znak od Ciebie?? Heh :) Znam takich na pęczki... w dzisiejszych czasach faceci nie potrafią walczyć o swoje ;) Normalnie żal razy dwa :O Może jeszcze im kwiaty będziemy kupowały-zobaczysz, niedługo faceci będą się sobie zwierzać-dlaczego ona mnie o rękę nie poprosi? Dlaczego nie mówi, że jestem wspaniały? Dlaczego nie zabiera mnie nigdzie :O Niewiasty ;)

hellol.. mi jakos minał ten nudny wieczor. wiec dobrze że sobote mam z głowy. ale widze ze u was sie dużo dzieje ;) hmm trzymam kciuk iza spotkanie oby sie udało. ja to na nic juz nie licze tylko na siebie. ale tez nigdy nie mam z kim tu wyjsci i sie spotkać. bo na mojej wsi nie mam koleżanek żadnych. wiec ogolnie wszedzie sama i dlatego duzo czasu na komputerze spedzam. ale rzeczywsice czasem by sie przydała osoba z która można wyjsci ipogadac. bo zamulanie jest ostatnio moim drugim ja wiec mzoe dlatego. moj debil wlasnie jest na imprezie ze swoja "przyjaciółką" pewnie rozmawiaja jest miło i nawet o mnie nie pomyslał. ciekawe czy ogole myśli. czy cos mu przyszlo do głowy . ee gdize tam... musze sobie pogdybac sama do siebie choiaz po prostu lepiej mi bedzie ;] glupoty bo głupoty ale musze. ten tydzien mialam straszny i nie lubei jak zaczynam zzmieniac zdanie o nim. bo mialam jzu poukaldanae wszystko ze nie czekam i zyje dalej choc tesknie to teraz jakos załapalam dola i nic mnie nie cieszy. i to juz trwa tydzien. yhh....

Ty to dziewczyno masz wyjątkowo zgłupiałego faceta :( Tak totalnie odleciał z tamtą, że przez tak długi czas nawet nie dał znaku? Uparty i twardy a może strasznie zagniewany na Ciebie? Chuj ich wie. To są przecież "delikatne" stworzenia. Bo zaraz się porzygam ze śmiechu :D:D:D Ale miałam ubaw z bratem. Przez bite 3 h pastwiliśmy sie nad starymi zdjęciami i nad wszystkimi co tak zajebiście na nich wyszli :D:D:D haa... zaczęłam piszczeć ostatnio... wszystko przez duszący śmiech :D U mnie prawdziwa walka dopiero się zacznie. Uh. To do trzymania kciuków to ja też się zgłaszam. Trzymajcie za mnie jutro bo chyba mam widzenie z x. Nie mogę :( Dobijał się o 3 na mój tel. Myślałam, że poczeka z aktem desperacji haha :D Nie no. Fatalnie. Mam nadzieję na krótką i rzeczową rozmowę. Ciekawe co powie choć domyślam się że nic mądrego. Po 2 tygodniach nie można zmienić gadania i myślenia więc już podwijam uszy :( Muszę złapać harta niszczenia, pomodlić się do Marsa o siłę i moc i do Wenus o spokój i urok ;) Do DIonizosa na dobry humor no i ten Zeus... miał mnie w końcu piorun strzelić... tak... jutro chyba mnie trzaśnie :O Jaka ja jestem wrrr... wszystko chcę dobrze :O Dlaczego o Panie :O W Zouzach pisze że zero litości. Zero. Ja poproszę-by pozostać sobą-o minimum, o niezbędne minimum. Jak ja się napierdalałam dzisiaj z dwóch zdjęć ;) Zrobionych zaraz po panieńskiej imprezie, co mnie tak wkurwiał już od wrrr od w chuj czasu, OD LAT!!! I już przeginał że ŁÓSZ! I zrobił sobie na drugi dzień dwa zdjęcia :) Oba dokumentują moją nieobliczalność wobec niego i niepatyczkowanie się :) A mianowicie trzy krótkie ślady po paznokciach na szyi. I nad łukiem brwiowym, na czole na lewej stronie obrzęk ze zdartą skórą średnicy 1 cm. DO tego mina NIE DOTYKAJ, IDŹ STĄD, CZUJĘ WSTRĘT. Normalnie porażka hehehe ;) Cały ten związek to straszna porażka, ja pierdolę, co tam się działo to się w pale nie mieści :O Idę spać oczywiście ;) Tak samo uzależniona od kompa... mojego najwierniejszego przyjaciela do którego wracam codziennie ;) A nawet wydaje mi się czasem, że jestem upierdliwa ;) Kompowi się zaraz znudzę on mi... i co? Tylko się powiesić :D:D:D Albo spierdalać na sanki hahaha :D:D:D Albo nauczyć się jeździć na łyżwach ;) A może jeszcze pokopać na działkonie? No nie wiem, nie wiem... Trzeba będzie zabić nudę pracą pożyteczną. Jak nie przynoszącą zysków to chociaż korzyści domowe :D:D:D Spitalam spać, bo żesz kurwa bana mi jeszcze jebną i kto mnie będzie przywoływać do porządku :***

nothing:trzymam kciuki za Ciebie,badz twarda a myslac torszke inaczej ,moze on chce porozmawiac o was,o tym co jest nie tak i sprobowac to naprawic,pomyslalas o tym??a rzeczy itp to tylko taki pretekst?? o ktorej sie z nim widzisz??

tak: o ktorej kobietko kochana poszlas spac?? Bo widze o 3 nad ranem jeszcze ladnie pisalas,,, :) A ogolnie to sie rozpisalyscie strasznie... Ja znowu chora..juz 3 raz od 1 msc bede musiala chyba isc zrobivc jakies badania bo to nie mozliwe.. co 2 weekend bierze mnie chorobsko... Buziaki dla was kochane

nothing.: racja lepiej sie pozytywie zaskoczyc, nie mam pojecia co oni maja w glowach. ale pamietaj,zeby nie pokazywac mu ,ze cierpisz... chlopak obrosnie w piorka i bedzie strasznie dumny. zrob to dla siebie samej. boteraz to ty jestes najwazniejsza nie on ..:*