Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłębek nerwów zgrzyt zebow

wrózby - czy to sie sprawdza pomocy

Polecane posty

kiedys wrozka wywrozyla mi ze bede samotna i przyjdzie czas w moim zyciu ze bede zagubiona i jeszcze pare innych rzeczy no i o dziwo wszystko sie sprawdza i jestem przerazona bo niechce takich czarnych scenariuszy , czy to juz tak musi byc czy tylko kwestia taka czy sie w to wierzy czy nie, macie jakies doswiadczenia ? dziekuje za kazda odpowiedz

dla mnie te wszystkie wrozby to bzdury, tylko raz w zyciu spotkalam jasnowidzke ktora wydawala mi sie prawdziwa bo wiedziala rzeczy ktorych nie powinna wiedziec... ale i tak mysle ze to byla jakas manipulacja :)

dzieki za odpowiedz troche mi ulzylo

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
W wieku pięćdziesięciu lat czułem że przegrałem życie. Samotny, kiepsko zarabiający mężczyzna bez żadnych pasji - tak wyglądałem. Dzięki wróżce Dianie odkryłem jednak niesamowite rytuały,które powoli zmieniają moje życie i wierzę że za kilka lat będzie ono zupełnie inne.

Gość gość
Wierzył chłop w gusła aż mu doopa uschła .