Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubisia

chirurg stomatolog poznań

Polecane posty

Gość lubisia

Proszę o poradę,szukam chirurga stomatologa w Poznaniu,najlepiej na NFZ.

Gość gość
Sprawdź czy klinika stomatologiczna http://dentalprestige.com.pl/ wykonuje takie zabiegi. Na pewno korzystają ze świadczeń NFZ, ale czy w to wchodzą również zabiegi chirurgiczne to musisz się dowiedzieć samemu.

Gość gość
sprawdź w szpitalu na Przybyszewskiego

Gość gość
Spróbuj się umówić do Chili Dent – www.chillident.pl Nie powinno być problemu. Mi ustalili wizytę dość szybko, a akurat miałem pilną, awaryjną sytuację, bo już mnie tak ząb rwał, że umierałem...najmocniejsze przeciwbólowe nie pomagały. Została już tylko ostatnia ostateczność czyli dentysta....Już po bólu, ząb wyleczony.

Gość gość
Poprawiam urodę swoich zębów ostatnimi czasy w Chili Dent. Przyznam się bez bicia, że jak to na prawdziwego mężczyznę przystało przez wiele lat omijałem dentystów szerokim łukiem :) Dopiero ostatnio poszedłem na przegląd, wypełnili mi kilka ubytków, a teraz będę miał robione usuwanie kamienia i piaskowanie. Gabinet jest na pl Wolności, jest dostępne dla pacjentów darmowe miejsce parkingowe.

Gość gość
Ja znam super gabinet ale w Wrocławiu www.maxdent.pl. Super obsługa- praktycznie zero stresu.

Gość gość
Miałam okazję wyrywać ósemkę w maxdencie i powiem szczerze, że jak na taki poważny zabieg to zniosłam go prawie bezproblemowo. Jestem okropną panikara a tu poszło szybko i sprawnie.