Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

10 priorytetów jakimi kieruje sie kobieta przy wyborze faceta.

Polecane posty

Gość gośćbigamista
Myślę że dzisiejsze kobiety patrzą by facet miał kasę ,zwłaszcza kobiety tak zwane atrakcyjne wizualnie .Są ale w mniejszości (moja ocena)które chcą faceta spokojnego nie musi być przystojny lecz by szanował kobietę i mieli wspólny język . Jak ktoś kiedyś napisał piękna kobieta jest dla kolegów ja chcę przeciętnej urody lecz z sercem .

Gość gość
Przede wszystkim musi mieć 3 penisy, jak ma mniej, to niech spada!

Gość gość
jak dla mnie to kasa, kasa , kasa, starszy ode mnie- zebym mogła przejąc jego majatek- wtedy se bede żyła lepiej na emeryturze , przekroczyłam wiek babciny i nikt mnie nie chciał- odwala mi ale mimo to jestem idealna. W całym Radomiu nie ma drugiej takiej. jak dorzuce powazna choróbke nieuleczlna to sie gośc szybciej wykończy.

Gość gość
1. Wyższy ode mnie 2. Musi mieć dystans do siebie, bez kompleksów małego członka 3. Poczucie humoru 4. Ma dbać o swoje zdrowie i wygląd 5. Powinien mieć zainteresowania pokrywające się z moimi, ale może też interesować się czymś zupełnie odmiennym. Chętnie się nauczę od niego czegoś nowego 6. Musi być zaradny życiowo. Bez podejmowania szkodliwych, lub bezsensownych decyzji. Nie może też olewać wszystkiego jak leci. 7. Niepalący 8. Nie może siedzieć na kafe 9. pewny siebie 10. Uczciwy. Nie tylko wobec mnie. Nie może zdradzać lub być dwulicowym

Niektórym moim kolegom wydaje się że kasa i samochód,czyli dobra fura, to przedłużenie penisa:) Wolę by to ostatnie oceniała kobieta bez patrzenia na kasę i ...furę:D i by zaglądała głębiej niż tylko do majtek:)

Gość gość
1. Zakochany zapatrzony we mnie 2. Cierpliwy i opiekuńczy, dający poczucie bezpieczeństwa (ale nie nadopiekuńczy) 3. Inteligentny 4. Miłośnik kotów (działający aktywnie na rzecz poprawy ich bytu) i chcący mieć koty w domu 5. Zamożny i hojny 6. Wierny, uczciwy 7. Lubiący długie spacery, wyjazdy krajoznawcze od czasu do czasu ale też umiarkowany domator ceniący długie dyskusje po świt (nie typ hiperaktywny, którego wszędzie pełno i nie może usiedzieć na miejscu) 8. Bezdzietny 9. Nocny Marek 10. Nie musi być duszą towarzystwa ani mieć setki znajomych, ale ze mną musi mieć wspólne tematy, musi być ta nic porozumienia pomiędzy nami i mamy nadawać na podobnych falach

Gość gość
Bogaty, łatwowierny i najlepiej sierota ;-)

Gość gośćnowoczesna
1. Żeby byl pól metra wyższy ode mnie 2. Musi miec twarz Modela . 3. On musi sie dostosować do mnie 4. Zarobek skromny 8000 zl / m. 5. Jedno dodatkowe jajo na wypadek wypadku stluczenia . 6. Żeby nie domagal sie seksu , ilość wytrysków musi sie zgadzać z ilością dzieci . 7. Po porodach cellibat . 8. Niebieska krew ewentualnie blekitna . 9. Żeby inne zazdroscily 10.Kolor kupy brązowo czarny.

Gość gość
idz spac juz

1/ czy nie ubiera się pedalsko 2/ czy nie tępak 3/ czy nie lewak 4/ czy nie śmierdzi 5/ czy tuli 6/ czy lubi zwierzęta, tygrysy 7/ czy potrafi się zająć, zdominować 8/czy zaradny, pracowity, obrotny 9/ czy ma zarost, kształtną buzię, spoko muskulaturę 10/ wzrost :classic_cool:

Gość gość
w twoich wyobrażeniach bo ty br z domu nie wyłazisz

Gość gość
no chyba na nocne czuwania bo ty tylko w nocy buszujesz

Gość gość
ja i tak nic nie słyszę jak śpie

Gość gość
brokeninside87 - Wymagania no lifa siedzącego całe dnie na d***e czekając na księcia z bajki. xD Żałosne... x Nic się nie zmieniłaś od tych paru miesięcy kiedy tu nie wchodziłem ale chciałem zobaczyć co porabia mitomanka. :D Panny czekające na swój ideał w sumie niczym się od ciebie nie różnią a jest ich tutaj wiele i jeszcze mają czelność hejtować cię w twoich tematach. :P Żałosne...