Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Macho___25

10 priorytetów jakimi kieruje sie kobieta przy wyborze faceta.

Polecane posty

1. Kasa 2. Długość penisa 3. Umiejętność posługiwania się penisem. 4. status społeczny 5. posiadany samochód 6. stan majątkowy 7. wygląd 8. chamowatość/romantyzm 9. wykształcenie 10. wygląd

Gość TH is IT F
Ja mam takie cechy jak dobre serce i jasną duszę dobry wzorst atletyczną budowę ciała lubię przyrodę i zwierzęta nie jestem zazdrony (jak coś będzie nie tak to po prostu będzie koniec)

1.charakter(ciepły,czuły,posiadający wlasne zdanie...) 2.wierność(lojalny,godny zaufania) 3.poczucie humoru 4.inteligencja, 5.błyskotliwość, 6unikatowość/wyjątkowość, 7.wariactwo 8.zmysłowość 9.zadbany 10.zaradny,pomysłowy,ciekawy,optymistyczny 11.posiadający własne hobby/zainteresowania 12.ładna buźka:P 13.opiekuńczy ...

1. Kasa 2. Długość penisa 3. Umiejętność posługiwania się penisem. 4. status społeczny 5. posiadany samochód 6. stan majątkowy 7. wygląd 8. chamowatość/romantyzm 9. wykształcenie 10. wygląd

Gość szczera jak chcecie to macie
1 Gdyby dawał mi dużo pieniędzy, można dużo przeboleć. :D 2 Inne punkty podchodzą pod nr 1 :D

Gość u mnie sprawdzila
mysle nad tym tematem i mysle i nie moge wymyslec nic, bo jakbym nie obracala tmatu nie potrafie zakochania i milosci 'przeliczyc' na punkty. zakochalam sie w przyjacielu, od wielu lat wiedzialam jaki jest, jak wyglada, jak sie zachowuje w roznych sytuacjach, jaki ma charakter itp i nie pociagal mnie od poczatku, a potem dalam sie mu uwiesc. jest zabawny, inteligentny, cieply, opiekunczy i niewysoki :P nie mial samochodu, zadnej zayebistej czy chocby dobrze platnej pracy a jednak go wlansie kocham, choc znam i wysokich przystojniakow, zabawnych i inteligentnych i niskich o swietnej aparycji i wysokich dochodach... po prostu kocham wlasnie tego za wsyztsko i za nic i nigdy nie szlam do zadnego pubu czy w inne miejsca z kartka chocby w glowie i punktami jaki ma byc moj przyszly facet.

"frufru teraz ludzie mają więcej - internetowych znajomych niż tych z reala.takie są czasy i nie ma się co oszukiwać.znajomi najczęściej odzywają się gdy czegoś potrzebują." no ja mam odwrotnie. moj mąż również. oboje mamy stałe paczki znajomych (niektórzy jeszcze z czasów podstawówki) jak najbardziej realnych. i oboje staramy sie unikać znajomości internetowych. tak naprawde jedyni internetowi znajomi to ludzie związani z naszym hobby - tylko ze ich tez już zdążyliśmy poznać w realu wiec nie wiem czy to sie liczy :D "Na szczęście kobiety co innego mówią, co innego myślą a jeszcze co innego robią więc ci znajomi to taki priorytet jak by go wcale nie było." a co Ci tak akurat ci znajomi zaszkodzili? :D rozumiem że do kota byś się przyczepił, do tolerancji, ale do znajomych?...

Gość TH is IT F
PUA by wyśmiał wasze wymagania i nie jedną by tu obracał

Gość rufru teraz ludzie mają więcej
każdy tak pisze na tym forum pod czarnym nickiem. nikt z dużą liczba znajomych w realu nie siedzi na kafeterii. ale ty zawsze musisz mieć ostatnie zdanie.zresztą darker pisze prawdę nie ty.

Gość frufru pieprzysz jak potłuczon
a , na kafetrii każdy kłamie. masz tak dużo znajomych, że siedzisz tu ciągle jak darker, który pisze prawdę. w przeciwieństwie do ciebie.

czarny nick świadczy o ilości znajomych w realu??hahaha więc dla mnie czarny nick jest tylko po to żeby nie mieć podszywów,a na kafe siedze ,bo mam dużo luzu w pracy:classic_cool: Ale generalizuj dalej pomarańczo!

tutaj każdy "z pracy" , "z nudów" czy "dla rozrywki". możesz ściemniać, ale nie mnie.🖐️

"Darker - Masz coś do kotów?! " mam. kota na ich punkcie ;) "frufru pieprzysz jak potłuczon - a , na kafetrii każdy kłamie. masz tak dużo znajomych, że siedzisz tu ciągle jak darker, który pisze prawdę. w przeciwieństwie do ciebie." Ty, ja w pracy jestem. praca sie robi, a ja mam wolne ręce to sobie chociaz popiszę z wami. mam siedziec i sie gapić w scianę? wyjśc nie mogę bo musze maszyny pilnowac, kawka z kumpelkami odpada, wiec zostaje tylko kawka na Kafeterii :) "zresztą darker pisze prawdę nie ty.' prawda jak dupa, kazdy ma swoją :) i kazdy tylko o swojej sie wypowiada. a przynajmniej powinien. ja prawdy Darkera nie komentuję bo nie mam o niej pojęcia. on moją tak, chociaż też nie ma o niej pojęcia :D

nie interesuje mnie ,czy uważasz to za ścieme,czy nie szczerze mówiąc mam w dooopie Twoje zdanie:classic_cool: lubie to siedze więc swoje domysły i infantylne wypowiedzi zostaw na lekcje w gimnazjum

piszcie co chcecie. pod czarnym nickiem nic innego nie wymyślicie. co inni by wtedy o was pomyśleli. żegnam prawdomównych":D

pod pomarańczowym za to można pisać co się chce i pokazywać swoją głupote do woli jak widać:) dziękujemy za pozwolenie!czuje się zaszczycona:classic_cool:

A ja nie mam dużo znajomych ogólnie, bo po co.Uważam że kilka znajomych zaufanych lepiej mieć aniżeli całą kupę zakłamańców. A co do faceta to... 1. wysoki 2. misio do którego można się przytulać 3. potrafiący mówić o uczuciach 4. wierny 5. wyrozumiały 6. nie myślący tylko o sobie 7. zaradny 8. inteligentny 9. wygadany 10.mający swoje zainteresowania

"pod czarnym nickiem nic innego nie wymyślicie. co inni by wtedy o was pomyśleli." a dlaczego mielibyśmy tu kłamać? w obawie przed tym co sobie o mnie pomyśli jakiś tam nick na Kafeterii?? generalnie opinie bytów wirtualnych mam w dupie, wiec nie widze powodów żeby pisać tu nieprawde.

inteligencja poczucie humoru wygląd zaradność praca rozum zrównoważenie kompatybilność w materii nałogów inteligencja inteligencja

1.GŁOS 2. Podejście do mnie, a także do kobiet ogólnie ( szacunek itp.) 3. Tzw. ogarnięcie życiowe, pomysł na przyszłość, na życie (pieniądze są, ale czasem nagle znikają, firma pada i co wtedy??). Musi mieć poprostu dobrze poukładane w główce! 4. Poczucie humoru 5. Zadbany wygląd 6.Pasja, sposób spędzania wolnego czasu 7.Ogólny stosunek do świata, ludzi, zwierząt, zwłaszcza kotów:) 8. Nałogi .......

Gość wszystkie to materialistki

Gość ona11
żeby mógł mieć dzieci...

Gość zeby zarabial jak Tiger Woods
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

1. wygląd (w tym wzrost, musi być wysoki,mile widziane tatuaże i jakiś kolczyk, jakaś szalona fryzura, spojrzenie i usta,ładny zarost) 2.poczucie humoru 3.pasje (najlepiej muzyka, piłka nożna, windsurfing) :) 4.czy lubi psiaki 5.nastawienie do zycia, szalone plany i pomysły 6.czy skonczył studia i gdzieś pracuje( nie chciałabym bezrobotnego nieuka) 7. musi być sobą, naturalność 8.przede wszystkim nie chciałabym słodko pierdzącego romantyka!blee reszta nie przychodzi mi nic dop głowy w tym momencie

najważniejsze, żeby był dobrym kochankiem: pomysłowym, inicjował eksperymenty - no i coś niecoś umiał i to i owo miał:) do tego niezależna osobowość - tak, żeby kobieta mogła mieć swoje życie zawodowe i prywatność, żeby szanować swoją odrębność

>>najważniejsze, żeby był dobrym kochankiem: czyli tylko dobre rżnięcie się dla was liczy, wszystko inne to przy okazji :o 🖐️

Jarząbku, no i w czym problem? tym się różni facet od innych znajomych, że jest kochankiem - poza tym masz mnóstwo przyjaciół i w ogóle partnerów do rozmowy, którzy nie mają znaczenia jako kochankowie, bo w ogóle nie pojawią się w twoim życiu w tej roli, ilu by nie mieli zalet zarobić na siebie mogę sama, przyjaźnić się i rozmawiać nie tylko z facetem -więc to różni relację z facetem od relacji z innymi ludźmi, ze się nim uprawia seks chyba, ze ktoś chce mieć dzieci, to inna sprawa - wtedy dochodzą cechy dobrego ojca, to oczywiście zmienia sposób myślenia ale nie przepadam za bachorkami i to się już nie zmieni, więc cechy dobrego taty mnie nie interesują akurat jak raz - niezależnie od tego, jak bardzo są cenne obiektywnie patrząc nie wiem dlaczego w pierwszym poście jest wzrost - chyba, że uwzględniając, ze testosteron hamuje wzrost kości długich:)