Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parle moi

dobry wieczór :):):)

Polecane posty

baniaczę dziś moi drodzy - w końcu pozbyłam się mojego garba:) teraz może być tylko lepiej. jest tu ktoś czy gadam sama do siebie?:)

cos mało czarno dzisiaj na kaffe stało sie cos? zbanowali wszystkich? np ladaco dziś nie widzialam.... co tam u was ?

mintaja no co ty? przecież się nie gniewamy?:P jestem w takim humorze , ze nawet Dr Mengelowi czy jak mu tam dam kwiatka

wynajełam w końcu swoje mieszkanie - wracam do Wrocławia ta da!! juz się doczekac nie moge:)

hehe do odważnych świat należy - pochwalę sie jak ją bede miała oficjalnie:)

do odważnych....;) ja przecież bardzo nieśmiałe dziewczę jestem, nie widać? :classic_cool:

ja tez wynajęłam mieszkanko :O krcze remont trwa w najlepsze hihih to moze ja przybędę do Wrocka i wroce na gotowe???hih

koniecznie:) zrobimy spotkanie kafeterianek we wro - tylko niech sie cieplej zrobi

cale zycie sie ucze :) zeby to tylko nauka na noc byla :o ale damy rade, musimy. Sporo osob z tego co zauwazylem jest z wroclawia, a szkoda :)

eź żona witaj na pokładzie diabolica - mam zmywarkę - wiec nie trza myć spłukuj po sobie i nie zostawiaj wlosów pod prysznicem - a zniose wszystko :)