Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś kkk

Czy ktoś wie, kim jest ten chłopczyk znaleziony w stawie?

Polecane posty

bardzo poruszająca sprawa, takie maleństwo... nie wiem jak to jest możlwie że po tej samej ziemi chodzą ludzie odpowiedzialni i dobrzy, a także mordercy i dzieciobójcy... mimo to nie uważam by publikacja zdjęcia zwłok w mediach była uzasadniona- niech by te portale nie ładowały tego na główną...

Gość może ktoś kkk
może ktoś pomoże ustalić jego personalia, a tym samym ukarać tych, którzy go zabili:( jak tak można...:(

Gość niech ukazuja dane i zdjecie
zabojcow 😠 kto jest za tym ?

Dziś w tv mówili, że policja dostała trochę zgłoszeń, ale szczególnie sprawdzają dwa. Może niedługo będzie coś wiadomo.

ja rozumiem że potrzeba by ustalić tożsamość, ale na miłość boską to drastyczne zdjęcie- z resztą i tak po wielkim retuszu, i powinno być udostepnione tylko dorosłym osobom

Gość nogi łeeee
jej to prawdziwe zdjecie????????? to dzieciatko nie zyje????? szok

Gość mam taka karte
niebieska sukienka -> problem w tym, ze nic nie wiedza

Gość może ktoś kkk
Nie. Problem w tym, że nie wiedzą, kim on jest. Nikt nie zgłosił zaginięcia tego dziecka, więc automatycznie jego rodzice są podejrzani. Gdyby byli normalni i niewinni, zgłosiliby zaginięcie... Kluczem jest ustalenie personaliów chłopczyka.

Gość może ktoś kkk
big girl - a jaki znasz inny sposób ustalenia tożsamości tak małego dziecka niż publikacja jego zdjęcia? Lepiej umorzyć sprawę, tak? Najgorsze jest to, ze nikt się o tego chłopczyka nie upomina :(

Gość za WP
w ciele dziecka najpierw doszło do pęknięcia jelita cienkiego, później wywiązało się zapalenie otrzewnej, co przyczyniło się do śmierci chłopca. - Zgon nie nastąpił natychmiast. Doszło do niego kilka dni wcześniej, przed znalezieniem ciała :(

Gość może ktoś kkk
a pamiętacie zaginięcie małej Madeleine? Do dzisiaj nikt nie wie, co się z nią stało.

kk coś tam- ale czemu nie czytasz tylko hmm oskarżasz? jasno się chyba wyrażam takie fotografie powinny być udostępnianie osobom dorosłym w trosce o psychikę innych żyjących dzieci po prostu wiecie mnie to zastanawia o co chodzi z tymi płynnymi danymi- najpierw miał mieć 3-4 lata, teraz ma rok... ma stopkę o rozmiarze 22- stawiałabym na okres mdz. 1,5 a 2 lata- i każda matka by to potwierdzila- czy w policji pracują bezdzietni??? z resztą ja gołym okiem poznaję różnicę między dzidziem do lat 2 a przedszkolakiem- rysy twarzy... tym bardziej mnie to poraża, taka kruszyna jeszcze nie potrafiła sama się ubrać... słyszałam też że ubranka miał za duże, polskie... a czy jego ubiór nie budzi zastrzezeń? to było kilka dni temu, jeszcze było zimno ja bym mojego pięciolatka tak nie ubrała- stąd mam wrażenie że dziecko jest z za granicy, gdzie troszkę cieplej