Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper-24...

Co byście dziewczyny pomyslały o takim facecie ?????????????????

Polecane posty

Gość kacper-24...

Poznajecie 24-27 letniego faceta. Niczego sobie z wyglądu. Może trochę niski ale zadbany i nawet nawet przystojny. Jest bardzo wrażliwy , opiekunczy , pomocny. Po kilku rozmowach dostrzegacie że to świetny materiał na przyjaciela. Ma swój honor , szacunek do ludzi. Nagle mówi wam że jest prawiczkiem i nigdy nie miał dziewczyny. Pytacie dlaczego a on na to że .......... Czekał na tę jedyną , bardzo pragnął tego żeby słowo "kocham" powiedzieć tylko jednej kobiecie bo przecież prawdziwa miłośc jest tylko jedna ! Wiadomo że to spore wyzwanie dla takiej osoby bo jednak pokusa jest ogromna ale widzicie że mimo to wcale nie zdziwaczał. Poprostu jest bardzo religijnym chłopakiem który nad wszystko przedkłada szacunek dla drugiej osoby , pomoc drugiemu człowiekowi. Dla niego miłość to cos co oznacza że szczęście swojej połówki jest ważniejsze niż szczęscie swoje. Czy chciałybyscie mieć takiego chłopaka , czy uważacie że jest w ogóle normalny , czy sami bylibyscie w stanie podjąć się czegoś takiego ?

Gość kacper-24...
Ależ ja myslę penisem często tylko że ..... jednak ten mój romantyzm , wrażliwa dusza rozkazuje mi czekać :) Masturbuję się i już:)

Gość karmelowa szminka
ja myślę, że to dobrze o nim świadczy:)

Gość kacper-24...
Dobra ... i tak się wydało że to ja :) A czy nie bałybyście się że taki facet może być kiepski w łózku później ? Seks to jednak coś czego człowiek musi się nauczyć :)

Gość bojabojaboja
Nie. Jak jest religijny to seks pewnie dopiero po ślubie. A jak po ślubie okaże się, że coś nie pasuje, to będzie problem. Czasem się zdarza, że panowie w taki sposób chcą coś przed nami ukryć, nie mówię, że wszyscy, ale niestety to się zdarza. Seks nie jest dla mnie najważniejszy, poniekąd można się dograć, z niektórych rzeczy zrezygnować. Ale jakbym miała się całe życie czuć potem niezaspokojona fizycznie, to musiałabym z ciężkim sercem się rozstać = rozwód. Poza tym nie rozumiem jaki jest sens rezygnowania ze wzajemnej przyjemności i bliskości jeśli ludzie są ze sobą ufają i kochają się? No chyba, że oboje są aseksualni. Bo inaczej nie rozumiem w imię czego mają cierpieć?

Gość kacper-24...
paulina791 : nie zmieni zdania. Ja wiem że orgazm ( wzwód ) jest świetny. Domyslam się też że seks z kobietą jest o niebo lepszy niż masturbacja. Tylko że .... gdy ktoś ma swoje zasady , honor , a jego najwiekszym celem w życiu jest być dobrym pomocnym człowiekiem który brzydzi sie kłamstwem .... to taki ktoś nigdy nie pomysli o zdradzie. Nie wyobrażam sobie żebym miał kiedyś zdradzić ... ja już wiem że gdybym zdradził to sprawiłbym sobie smierć za życia. Nie spałbym całymi nocami bo coś jadło by mnie od środka , nie potrafiłbym spojrzeć w lustro. W ogóle nie rozumiem jak to możliwe że ludzie się zdradzją. No bo tak : Jest zauroczenie , później wspaniałe uniesienie i wyznanie sobie miłości. Dwie osóbki wpatrzone w siebie , mówiące sobie że są dla siebie najważniejsze , że chcą dla siebie szczęscia , że nigdy sie nie skrzywdzą nawzajem itp .... Po czym zdradzają się ??????? Przyprawiają sobie rogi , oszukują sie ???? I to wszystko tylko dla głupiego seksu ??????????????? Dla mnie to coś gorszego niż napaść , obrabowanie kogoś z pieniędzy. Przecież przemoc psychiczna ( zdrada ) jest gorsza od przemocy fizycznej ( kradziez pieniędzy , samochodu ) , prawda ???

no niby masz racje .ok. ale zobacz bedziesz z kobieta i powiedzmy ze bedziecie juz po slubie a ona cie zdradzi bo np uzna ze nie jestes najlepszy w łożku co wtedy ? nie lepiej mieć jakies doswiadczenie ? ;)

Gość kacper-24...
bojabojaboja : Nie , nie jestem zwolennikiem czekania do ślubu. Jestem zwolennikiem tego żeby mieć w życiu jednego partnera seksualnego, a właściwie dwóch : jest jeszcze ręka :) Sam mam spory poziom testosteronu i codziennie musze po 2-3 razy sie spuścić i wiem że seks jest ważny. Ale z tego powodu że troche inaczej patrze na swiat , być może dlatego że trudne chwile przezyłem ...... niezwykle wazne dla mnie jest to żeby być kochanym , dobrym itp .... Z resztą każdy prawdziwy katolik chce naśladowac Chrystusa a jeżeli już zacznie to On mu pomoże wytrwać , wzmocni go i taki człowiek nie bedzie myślał tak jak reszta. Bedzie chciał się bawić , korzystać z zycia ale z drugiej strony pomysli sobie : W sumie to i tak jest mi dobrze. Np : tacy Zydzi palący sie zywcem w gettach mieli gorzej. Oni pragneli wolności , ja ja mam a to też jest ważne :) Pewnie nie zrozumiesz o co mi chodziło :)

Gość bojabojaboja
Zmartwię Cię ale kilka lat wstecz myślałam dokładnie jak Ty i wierzyłam, że ze swoimi pięknymi ideałami i zasadami przeżyję całe życie. No cóż życie brutalne zweryfikowało to w co wierzyłam. Ja rozumiem, to jest piękne co piszesz i jakby udało Ci się to zrealizować z odpowiednią osobą, to myślę, że miałbyś szansę być bardzo szczęśliwy. Ale tak jak wyżej - my swoje, życie swoje. Ja już nigdy nie powiem, że coś jest albo będzie na pewno. Spokorniałam bardzo mocno.

Dobrze, że masz swoje zasady..jednak na mnie to nie działa .Do niedawna miałam religijnego faceta ,który finalnie okazał się świnią dlatego do takich osobników pochodzę z dużym dystansem

samo prawictwo nie jest powidem do wstydu tak jak i dziewictwo. Poprostu jest faktem, że nie spotkało się kogoś z kim przeżyłoby siępierwszy raz. Zastanawiające jest dopiero usprawiedliwianie tego stanu. Te wyjaśnienia budzą spore wątpliwości czy napewno ktoś ma wszystko w porządku z głową. Dorabianie niepotrzebnych ideologii sporo komplikuje, zwłaszcza jeśli dochodzą do tego względy religijne. Jest wiele wierzących, którzy nie skaczą z kwiatka na kwiatek, tylko szukają partnera na stałe. Ale gorzej jak znajdą tego partnera i dalej mają opory przed bliskością. Dobrze, że masz jakieś wartości, którymi się kierujesz w życiu. Ale zauważ, że mówienie o miłości, o stanie zakochania, opisywanie tego wszystkiego jest na wyrost. Dopiero jak tego doświadczysz będziesz wiedział co to jest stan zauroczenia a co to jest prawdziwa miłość i jakie w tym wszystkim miejsce ma pożądanie. Moja rada - nie idealizuj.

Gość kacper-24...
paulina791 : No własnie ... moim zdaniem jeśli ktoś mądry i roważny to czemu nie ? Niech korzysta :) Tylko że zauważ że apetyt rośnie w miare jedzenia ! Dostaniesz podwyżkę , bedziesz chciała kolejne. Kupisz sobie samochód , bedziesz chciała zmienić. Zobacz co robia osoby "karierowicze" , ile to aktorów i innych rozchwytywanych osób którzy mają ogromne powodzenie wśród przedstawicieli płci przeciwnej zaczyna tracic głowe dla zabawy. nawet taka Ania Popek która uważana była za dobrą matkę i zone zostawiła męża i dzieci po to tylko aby zadawać się z innymi. Teraz jest kurwą. Pójdziesz raz na dyskotekę , to później zaczniesz chodzić na okrągło :) Jak ktoś potrafi powiedzieć "stop" to super :) Z resztą ja nie krytykuje ludzi , niech robia sobie to co chcą. Co do mojej połówki : Gdyby zdradziła pewnie bym odszedł. No chyba że miałbym z nia dzieci to dla dobra dzieci pewnie nie :) Cierpiałbym najwyżej ..... wycierpiałem sporo więc to była by tylko kolejna porcja :) Nie mściłbym sie bo to nie ja wymierzam sprawiedliwość ale byłoby mi przykro że ktoś mnie oszukuje. Jednak myslę że nie doszłoby do tego. Kobiety które są szanowane potrafią uszanować same także :) Gdybym zrobił wszystko dla Niej to Jej głupio by było mnie oszukiwać :)

Gość tak, podjelabym sie;)
mam podobne poglady do Ciebie, ale nie wierze w to, ze spotkam w zyciu faceta majacego takie samo podejescie i do tego odpowowiadajacego mi fizycznie... a jesli nawet, to z jego strony moze nie zagrac:o

Gość kacper-24...
dziewczyna mojego faceta .... to tylko wygląda jak idealizacja. Ja poprostu taki jestem i taki bedę. Nie jestem przecież zrozpaczonym dziwakiem który wyzywa wszystkich tych którzy się szmacą jako dzieci w gimnazjach :) Niech robią co chcą :) Z głowa u mnie wszystko w porządku :) Wiem też że życie jest brutalne , przekonałem sie o tym. Ale jako katolik wierzę w życie po śmierci. A jeżeli tak to zwróćmy uwagę na to że po śmierci czeka nas życie wieczne :) A więc chyba warto nawet pocierpiec te 80 czy 100 lat na ziemi po to żeby później miliardy lat mieć spokój od diabła :)

dla uściślenia zapytam - kierujesz się w życiu względami religijnymi i nauką Chrystusa, a robisz sobie dobrze ręką? Z tego co mi wiadomo mansturbacja jest cięższym grzechem w świetle nauczania kościoła niż normalny seks....sam sobie przeczysz.

Dokładnie masturbacja to również grzech zaniechania czystości i z tego również musisz się spowiadać ,czyżby zawiało hipokryzją?

Gość kacper-24...
paulina : znam :) Mam siostrę z którą przebywam kilka godzin dziennie i znam ją jak własną kieszeń :) Jasne jest że nie wszystkie odwzajemnią dobroć. Powiem więcej : niektóre sa takie bezduszne że gdy ty robisz wszystko aby ona była szczęśliwa to ona podejdzie do ciebie i powie ci że jesteś zerem. Czasem aż dziw bierze jakie okrutne potrafią być :) Tylko że ja nie będę szukał karierowiczki , pewnej siebie z z zadartym nosem blondyny w miniówie itp .... Mnie pociagają milutkie niewinne słodziutkie skromne zwykłe dziewczyny. Bez większych makijazy , bez ślepego podążania za pieniędzmi. Gdy myslę o jakiejś kobiecie to zastanawiam się czy może być dobrą matką dla swoich dzieci. To jest bardzo ważne :) Fajnie by było gdyby była religijna wtedy lepiej by mnie rozumiała :) Jeżeli jednak nie bedzie to nie bede jej zmieniał , w ogóle nie bede nawet namawiał. Tak poza tym to myślę że mozna sporo wyczytać z oczu. Są ludzie którzy jednym spojrzeniem wyrażą więcej niż mają do powiedzenia :) A kobiety znam i nie kłucić sie ze mną :)

Gość niby wszystko pieknie slicznie
ale jest prawiczkiem jakos troche mnie to zniecheca ale nie trezba w sumie zaraz goprzkereslac jezeli jest fajny ma to cos too moze warto z opisu idelany material na faceta