Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper-24...

Co byście dziewczyny pomyslały o takim facecie ?????????????????

Polecane posty

dobra,kończe,bo przeginasz :O nóż w serce wszystkim,którzy sie do mnie zwracają barbaro 😡 przemyśl swoje zachowanie,dopóki mnie nie przeprosisz i sie nie zmienisz to tu nie wrócę 🖐️

Gość kacper-24...
No dobra , niech Ci będzie. Przepraszam Baśka :P

Gość ninanonika
pieprzysz jak kacper suke

przeprosiny przyjęte,ale drugiej szansy nie dostaniesz ;) dlatego jeżeli sam sie bałeś podać imie to chociaż uszanuj to,że ja też wole,żebyś go więcej nie wymieniał.Wiesz jak mam na imie,wystarczy.Nazywaj mnie po nicku albo jak tam chcesz byle nie po imieniu.Czy to jest jasne??

Gość kacper-24...
"czy to jest jasne ? " - Twoje słowa do mnie nie docierają Barbaro :P Przepraszam bardzo kotek , już nie będę :) A ze mną to nie jest aż tak do końca że się boję podać swoje imię :) Nie nie .... ale wolę być tajemniczy. To bardziej pociagające smyku :) Co porabiasz ? Ja sprzątnąłem ogródek a teraz sprzątam pokój :) Zmęczony jestem :( Trzeba mi plecy pomasować :( Pomasujesz ? :P

niby przepraszasz,ale moje słowa do Ciebie nie docierają i dalej swoje :O nie to nie

Gość kacper-24...
milky --- "Nie twój interes co porabiam" - :( "niby przepraszasz ale moje słowa do Ciebie nie docierają" - No co , dokuczam dokuczaczowi :P "ja już mam dość zły nastrój" - buziaczki ode mnie misiek :) "i tak jestem głupia" - na moim punkcie każda by zgłupiała :P Sprzątam dalej :)

zgłosiłam. Ja akurat podobno doskonale masuję,według mamy i babci dreszcz je przechodzi i całkowicie sie rozluźniają

Gość kasia.bombik.
Fajny Kacper jesteś

Gość kacperku.kacprze
kacperku jesteś ?

Gość kacper-24...
yhy :P

i tak jak widze nie skasowali.Widocznie uznali,że podanie imienia w necie to nic strasznego :P No cóż,niektórzy nawet zdjęcia podają i myślą,że nadal są anonimowi...jaasne,zwłaszcza na tak popularnym forum :D Ale ja akurat pisałam takie rzeczy,że moge być z powodzeniem rozszyfrowana :O

wolałabym,żeby te posty zniknęły,bo ci co mieli przeczytać przeczytali a nie chce,żeby za dwa lata ktoś przypadkiem trafił na ten temat iiii...

Gość kacper-24...
Nie panikuj mała :) Główka do góry kocur :P

Gość kacper-24...
Nie zbyt dobrze dla mnie po świętach :D Odwiedzili nas goście , pewien wujek który lubi wypić :) Wszyscy piliśmy bo nie wypadało odmówić. Była niedziela. Ja nie przyzwyczajony szybko zacząłem marnieć :D W pewnym momencie ledwo wstałem od stołu , zwiałem szybko do swojego pokoju. Później jednak musiałem przemieścić sie do łazienki aby żołądek opróżnić :( Masakra , nigdy nie byłem tak nawalony i teraz brzydzę się alkoholem :D W poniedziałek tenże szalony wujek tak zlał mnie wodą że dziś przeziebiony jestem. Jak mówię to tak skrzypię :D A u Ciebie dokuczaczu malutki , jak tam ? :)

Gość kacper-24...
Jasne że o Tobie pamietam Basiu :) Cukiereczku mój prześliczny :D Też nie wiem po co jest ta "niby" możliwość usuwania wypowiedzi skoro one nie są kasowane :( Też wielokrotnie zgłaszałem post do usunięcia i nie było interwencji :(

Gość kacper-24...
czemu w szpitalu jest ?

on choruje już poważnie od kilku lat..kiedyś był pół roku w szpitalu....i w prawie każde święta

Gość Friet
Kiedy ja tez taka jestem.... Miłość jakby z titanica... To takie słodkie i romantyczne....

Gość Friet
Pozazdrościć jego wybrance....

Gość kacper-24...
milky , opowiedz jak najwięcej o tej Jego chorobie :) Ze szczegółami rozpisz mi się. Muszę uciekać na chwilę , pewnie zajrzę o 13-14 :) Masz więc sporo czasu :D Napisz , pomogę Ci :)

nie ma nic do opowiadania...to charakterystyczna choroba i naraża mnie na rozszyfrowanie....poza tym to nieprzyjemny temat a jak juz wiesz,ja wole rozmawiac na tematy przyjemne :)

Gość kacper-24...
ok , napiszę do Ciebie na gg :D Zaczynam zgadywać Twój nr. Ma więcej czy mniej niż 7 cyfr ? :D

łatwo jest go zgadnąć bo jest podany na tacy :classic_cool: :) troche zaluje ze go tu dalam bo juz jakis koles chcial zdjecie..na razie ide na chwile wiec nie odpisze

Gość kacper-24...
milky .... długo mam czekać ? :( Napisałem na gg już :) Teraz mam wolny czas więc mógłbym pisać jak najęty a za chwile znowu będzie tak że będę robił 5 rzeczy naraz i będę pisał co jakis czas :(