Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper-24...

Co byście dziewczyny pomyslały o takim facecie ?????????????????

Polecane posty

Psy z lwami są bez szans - wybacz,ale w takim razie to Ty polegniesz,ja JESTEM LWEM w obecnzm wcieleniu :)

Gość kacper-24...
Kurcze no ... :( Muszę lecieć już , wpadnę wieczorkiem pewnie a jeśli nie dziś to jutro :) Przyjdź tu do mnie :)

Psy z lwami są bez szans - wybacz,ale w takim razie to Ty polegniesz,ja JESTEM LWEM w obecnym wcieleniu :) Poza tym nie zamierzam uciekać,lubię dyskutować,uciekanie to nie w moim stylu,chyba,że ze szkoły :) I jestem nieustraszona,nie boję się śmierci . Moja ulubiona ciocia jest ŚJ.Ale nie gadałam z nią o religii :P Czy ja wiem czy to taka dobra religia?? Oni jeszcze bardziej po swojemu interpretują biblię no i w ogóle dziwni są:P

Gość kacper-24...
ja też jestem w obecnym lwem :D Ja jestem lwem a Ty lwicą. Nie , nie tak. Ja jestem lwem a Ty malutkim bezbronnym lwiątkiem :) Ha ! no nie masz szans okruszku :) no tak,teraz prześliczny dokuczaczu?? a Skąd wiesz,że jestem śliczna?? To akurat prawda,no ale :classic_cool: - phi :D Kłamczuch okropny :(

ee no,teraz Ty uciekasz ;( Skoro obydwoje jesteśmy lwami to walka może być wyrównana :classic_cool:

tak,ale tą swoją bezbronnością rozbroję Twoje dobre,wrażliwe serduszko i na mnie nawet łapki nie podniesiesz :) Kłamczucha?? Ja?? To Ty hipokryta do potęgi,bo najpierw sam mi mówisz,że jestem śliczna,a jak ja to potwierdzam to mi zarzucasz kłamstwo

tak,ale tą swoją bezbronnością rozbroję Twoje dobre,wrażliwe serduszko i na mnie nawet łapki nie podniesiesz :) Kłamczucha?? Ja?? To Ty hipokryta do potęgi,bo najpierw sam mi mówisz,że jestem śliczna,a jak ja to potwierdzam to mi zarzucasz kłamstwo

Gość kacper-24...
walka ??? Chcesz walczyć z bratnią duszą ? :( Okropna zaborcza paskuda z Ciebie 😭 A może lepiej wybierzmy się na sarenki :) Najemy się do syta nie ryzykując swojego zdrowia :) Takie pyszne są :D A gdy już się najemy to ... ojej ... no wiesz :D Możemy się bardzo polubić :) Tak jak Oni :http://th.interia.pl/50,ba5c1e8021822655/lwy2.jpg

Gość kacper-24...
hihihi , nie kokietuj mnie. W poprzednim wcieleniu przecież robiłem pozory naiwnego a było inaczej :D Łapkę podniosę na Ciebie , położe Ci ją na ramieniu i mocno przytulę swoja paskudę do siebie :) Dobra , musze iść, naprawdę , nie mogę tu zostać. 3maj się dokuczacz 🌼

Gość kacper-24...
nie kokietuj :) Urodziłem się co prawda jako naiwna kobieta ale to były tylko pozory. Wiedziałem co robię :) A łapkę to i tak na Ciebie podniosę , położę Ci ją na ramieniu i mocno przytule Cie do siebie :) Dokuczacz , fajne dziewczę z Ciebie :) Chciałbym żeby było takich wiecej.

Gość kacper-24...
nie kokietuj :) Urodziłem się co prawda jako naiwna kobieta ale to były tylko pozory. Wiedziałem co robię :) A łapkę to i tak na Ciebie podniosę , położę Ci ją na ramieniu i mocno przytule Cie do siebie :) Dokuczacz , fajne dziewczę z Ciebie :) Chciałbym żeby było takich wiecej.

Gość kacper-24...
kurde no. Co jest z tym forum ? :( Ciągle trzeba czekać , ma się wrażenie jakby internet szwankował :(

Gość kacper-24...
nie ma Cię :( No chyba się nie obraziłaś , co ? 😭 Maleństwo prześliczne , no dobra , niech Ci będzie że jesteś śliczna :)

Gość kacper-24...
milky ! Teraz ważne pytanie mam. Czy twoim zdaniem każdy urodził się jakimś zwierzęciem ? Pisałaś że się rozwijamy :) Skoro twoim zdaniem nie możemy zamienić się w zwierzę wychodzi na to że musieliśmy się urodzić zwierzakiem. Np : urodzę się jako żaba , następne moje wcielenie to kot , później świnia , nastepnie człowiek i później już zawsze człowiek .... ? Jeśli byś mogła przeczytaj ten kawałek ( dowód na istnienie reinkarnacji ) i wyjaśnij dlaczego tylko niektóre osoby tak mają że wiedzą wszystko co było w poprzednim wcieleniu a inni ( znakomita wiekszość nas ) nie wie nic przez co przeszła wcześniej :) Strasznie Cię męczę , co ? :D Tak już mam że jak trafie na swój temat to mi się buzia nie zamknie :) http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Dowod-na-istnienie-reinkarnacji,wid,11292399,wiadomosc.html?ticaid=69e4a

Gość kacper-24...
milky : mam pytanie do Ciebie :D Czy na pewno uważasz reinkarnację za sprawiedliwą ? Załóżmy że nabroisz ile się da. Później sobie umrzesz i już. Następne wcielenie będzie cierpiało ale ...... no właśnie ..... ale to już inny człowiek który za przeproszeniem teoretycznie powinien Cie gówno obchodzić. Ty teraz cierpisz za to co nawyrabiał ktoś z poprzedniego twojego wcielenia , powiedzmy jakiś Henryk z 1450 r. No niby dlaczego Tobie ma zależeć żeby być dobrym ? Narodzisz się w 2354 r jako Steven w Anglii i nie będziesz wiedzieć że kiedyś to była jakaś tam milky z Polski , dokuczacz który krzywdził ludzi :) Dobrze ja myslę czy nie , bo zaczyna mi się wydawać że głupieję :D Napisz coś odnośnie tego dobrze ? :) Poprzednie pytania możesz pominąć :D Chociaż pewnie już na nie odpisałaś :D:D:D malutki brzdącu mój 🌼

Gość mówię co mówię...
Ja bym sie cieszyła z prawiczka, a nie jakiegoś zużytego debila. Sex nie jest najwazniejszy w życiu.

walka ??? Chcesz walczyć z bratnią duszą ? Okropna zaborcza paskuda z Ciebie - myślałam,że to Ty chcesz walczyć :D A może lepiej wybierzmy się na sarenki Najemy się do syta nie ryzykując swojego zdrowia Takie pyszne są - hmm no ja sie nie dowiem nigdy jak smakują,ponieważ jestem roślinożerną lwicą :) A gdy już się najemy to ... ojej ... no wiesz Możemy się bardzo polubić Tak jak Oni - to znaczy,że Ty będziesz mi dziadkował??Bo on taki siwy.. :classic_cool: Dobra , musze iść, naprawdę , nie mogę tu zostać. 3maj się dokuczacz - no właśnie widze :classic_cool: Chciałbym żeby było takich wiecej - niestety to nigdy sie nie spełni,bo ja jestem tylko jedna i wyjątkowa :) kurde no. Co jest z tym forum ? Ciągle trzeba czekać , ma się wrażenie jakby internet szwankował - no właśnie wiem 😡😠 dzieje sie to takie wstretne coś No chyba się nie obraziłaś , co ? - nieee,w szkole byłam,i tak sie mocno spóźniłam Maleństwo prześliczne , no dobra , niech Ci będzie że jesteś śliczna - nie musisz mi tego mówić,bo ja o tym doskonale wiem :) Czy twoim zdaniem każdy urodził się jakimś zwierzęciem ? - tak :P później już zawsze człowiek .... - tego bym nie powiedziała.Nie musimy sie rodzić zawsze na Ziemi,skąd wiesz,że na innych planetach nie ma wyższych istot od nas?? Bo ja tak właśnie pprzypuszczam.

walka ??? Chcesz walczyć z bratnią duszą ? Okropna zaborcza paskuda z Ciebie - myślałam,że to Ty chcesz walczyć :D A może lepiej wybierzmy się na sarenki Najemy się do syta nie ryzykując swojego zdrowia Takie pyszne są - hmm no ja sie nie dowiem nigdy jak smakują,ponieważ jestem roślinożerną lwicą :) A gdy już się najemy to ... ojej ... no wiesz Możemy się bardzo polubić Tak jak Oni - to znaczy,że Ty będziesz mi dziadkował??Bo on taki siwy.. :classic_cool: Dobra , musze iść, naprawdę , nie mogę tu zostać. 3maj się dokuczacz - no właśnie widze :classic_cool: Chciałbym żeby było takich wiecej - niestety to nigdy sie nie spełni,bo ja jestem tylko jedna i wyjątkowa :) kurde no. Co jest z tym forum ? Ciągle trzeba czekać , ma się wrażenie jakby internet szwankował - no właśnie wiem 😡😠 dzieje sie to takie wstretne coś No chyba się nie obraziłaś , co ? - nieee,w szkole byłam,i tak sie mocno spóźniłam Maleństwo prześliczne , no dobra , niech Ci będzie że jesteś śliczna - nie musisz mi tego mówić,bo ja o tym doskonale wiem :) Czy twoim zdaniem każdy urodził się jakimś zwierzęciem ? - tak :P później już zawsze człowiek .... - tego bym nie powiedziała.Nie musimy sie rodzić zawsze na Ziemi,skąd wiesz,że na innych planetach nie ma wyższych istot od nas?? Bo ja tak właśnie pprzypuszczam.

walka ??? Chcesz walczyć z bratnią duszą ? Okropna zaborcza paskuda z Ciebie - myślałam,że to Ty chcesz walczyć :D A może lepiej wybierzmy się na sarenki Najemy się do syta nie ryzykując swojego zdrowia Takie pyszne są - hmm no ja sie nie dowiem nigdy jak smakują,ponieważ jestem roślinożerną lwicą :) A gdy już się najemy to ... ojej ... no wiesz Możemy się bardzo polubić Tak jak Oni - to znaczy,że Ty będziesz mi dziadkował??Bo on taki siwy.. :classic_cool: Dobra , musze iść, naprawdę , nie mogę tu zostać. 3maj się dokuczacz - no właśnie widze :classic_cool: Chciałbym żeby było takich wiecej - niestety to nigdy sie nie spełni,bo ja jestem tylko jedna i wyjątkowa :) kurde no. Co jest z tym forum ? Ciągle trzeba czekać , ma się wrażenie jakby internet szwankował - no właśnie wiem 😡😠 dzieje sie to takie wstretne coś No chyba się nie obraziłaś , co ? - nieee,w szkole byłam,i tak sie mocno spóźniłam.Wybacz,że sie nie pożegnałam,ale jużbym nie zdążyła,a myślałam,że już też poszedłeś Maleństwo prześliczne , no dobra , niech Ci będzie że jesteś śliczna - nie musisz mi tego mówić,bo ja o tym doskonale wiem :) Czy twoim zdaniem każdy urodził się jakimś zwierzęciem ? - tak :P później już zawsze człowiek .... - tego bym nie powiedziała.Nie musimy sie rodzić zawsze na Ziemi,skąd wiesz,że na innych planetach nie ma wyższych istot od nas?? Bo ja tak właśnie pprzypuszczam.

Gość ideał??????????
takich nie ma

Jeśli byś mogła przeczytaj ten kawałek ( dowód na istnienie reinkarnacji ) - nie wchodzi mi ta strona,chociaż usunęłam spację.Ale pewnie czytałam coś w tym stylu,a wyjaśnić Ci mogę i bez czytania :) dlaczego tylko niektóre osoby tak mają że wiedzą wszystko co było w poprzednim wcieleniu a inni ( znakomita wiekszość nas ) nie wie nic przez co przeszła wcześniej - sądze,że dzieje sie tak dlatego,iż Ci,którzy pamiętają w poprzednim wcieleniu wierzyli w reinkarnację i zrobili coś,co pozwoliłoby im pamiętać to wcielenie,żeby byćmoże w przyszłym przydało się to jako dowód :P Sądze nawet,że ja sama dołącze do grona tych osób w przyszłym wcieleniu,bo to obecne postaram się zapamiętać. Strasznie Cię męczę , co ? - taaaa.Właśnie wróciłam ze szkoły i teraz się odprężam,a nie męcze,a co :classic_cool: Tak już mam że jak trafie na swój temat to mi się buzia nie zamknie - w realu byśze mną na żaden temat nie pogadał :P jestem tak nieśmiała i aspołeczna,że szokełe po prostu :(

Jeśli byś mogła przeczytaj ten kawałek ( dowód na istnienie reinkarnacji ) - nie wchodzi mi ta strona,chociaż usunęłam spację.Ale pewnie czytałam coś w tym stylu,a wyjaśnić Ci mogę i bez czytania :) dlaczego tylko niektóre osoby tak mają że wiedzą wszystko co było w poprzednim wcieleniu a inni ( znakomita wiekszość nas ) nie wie nic przez co przeszła wcześniej - sądze,że dzieje sie tak dlatego,iż Ci,którzy pamiętają teraz, w poprzednim wcieleniu wierzyli w reinkarnację i zrobili coś,co pozwoliłoby im pamiętać to wcielenie,żeby być może w przyszłym przydało się to jako dowód :P Sądze nawet,że ja sama dołącze do grona tych osób w przyszłym wcieleniu,bo to obecne postaram się zapamiętać. Strasznie Cię męczę , co ? - taaaa.Właśnie wróciłam ze szkoły i teraz się odprężam,a nie męcze,a co :classic_cool: Tak już mam że jak trafie na swój temat to mi się buzia nie zamknie - w realu byś ze mną na żaden temat nie pogadał :P jestem tak nieśmiała i aspołeczna,że szokełe po prostu :(

Gość
ak dla mnie ok sweet :) tylko tej religijnosci sie boje...

no właśnie ..... ale to już inny człowiek który za przeproszeniem teoretycznie powinien Cie gówno obchodzić. - no właśnie nie,właśnie to jest najbardziej sprawiedliwe,jak to tylko możliwe.Przecież inaczej życie by nie miało sensu i ta kara.Bo to o to chodzi,że kara jest większa i adekwatna do sytuacji,jak nie wie się,za co to,dlaczego akurat ja,itp. Poza tym co z tego,że w tym wcieleniu jest siękimś innym,dusza jest ta sama,ten Henryk to jednak ja i nie ma zmiłuj. tam milky z Polski , dokuczacz który krzywdził ludzi - no wiesz co :( i kto tu jest parszywy :( Dobrze ja myslę czy nie , bo zaczyna mi się wydawać że głupieję - nie no,rozumiem,że w kilka dni trudno to wszystko ogarnąć.U mnie teżprzebiegało to stopniowo.Poza tym ja to pewnie źle tłumaczę.Ja sama wszystko to rozumiem,ale tłumaczyć nie umiem :P Poprzednie pytania możesz pominąć - już za późno :classic_cool:

Wracając do pamiętania wcieleń....tak musi być,że sie ich nie pamięta.Nie wyobrażam sobie świata,żeby każdy pamiętał swoje poprzednie życia.Pamiętać je mogą tylko stare dusze,osoby już rozwinięte duchowo.A na tym świecie jest jeszcze dużo cierpienia,bo dużo jest złych ludzi.Poza tym każdy musi poznać życie od różnej strony,wierzyćw różne religie,a nie,np. wiedzieć o reinkarnacji i w obecnym życiu zbijać bąki,bo przecież jest jeszcze tyle żyć.A z mottem "życie jest tylko jedno" ludzie bardziej je szanują i chcą je wykorzystać,zabawić się.

Żeby nie było,ja chociaż wiem o tym,że jeszcze będe żyć to i tak chce obecne wykorzystać.Ale gdyby reinkarnacja była "oczywistą oczywistością" to uważali by ją za normalną nawet tępe drechy i mogliby tak to odebrać.

Świat musi być idealny.Wyobraź sobie Boga,który ma wszystko,wie o wszystkim.Troche to nudne,co nie?? Więc wyobraź sobie,że jedynym najlepszym sposobem jest stworzenie miejsca,gdzie będzie można poznawać wszystko od nowa,uczyć się życia,być na świecie,gdzie jest dobro i zło - zło musi być,żeby dobro nie było zwyczajne i żeby po cierpieniu bardziej się cieszyć ze szczęścia. :) W każdym z nas jest cząstka Boga.No i dzięki niewiedzy o reinkarnacji śmierć jest nieodgadniona,ma większą wartość,a życie po śmierci jest niespodzianką.