Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper-24...

Co byście dziewczyny pomyslały o takim facecie ?????????????????

Polecane posty

Gość kacper - 24 ...
milky , dokuczacz z Ciebie niezły :) Naprawdę sądzisz że nieba i piekła nie ma ??? Jak myślisz : jak to mozliwe że ludzie po śmierci odwiedzają swoje rodziny ? Człowiek umarł i nagle po jakimś czasie przychodzi do Ciebie do domu. Na pewno przeżyłaś cos takiego albo chociaż słyszałaś od jakiejś znajomej że cos takiego miała. Skoro tak mądrze piszesz to ciekawy jestem jak byś uargumentowała to że psy przeczuwają smierć człowieka. Właśnie tego dnia w którym założyłem ten temat umarła mi babcia , która mieszkała daleko ode mnie. Pies sąsiada szczekał jak najety przez 3 ostatnie dni. następnej nocy był cichutko jak makiem zasiał :) Z resztą tak jest chyba zawsze bo każdy o tym mówi. Skąs te psy to wiedzą ? Ktoś musi im to podpowiadać :) Kolejna sprawa która mnie interesuje to wróżby. Jak to się dzieje że niektóre wróżki potrafią ze szczegółami powiedzieć przez co przeszłaś w zyciu i co cię czeka nie znając Cię w ogóle wcześniej ? Idziesz jako obca osoba do wróżki i ta Ci mówi. A nawet nie musi Cię widzieć bo i tu na kafe było kilka takich które swietnie przepowiadały przyszłość. Sam skorzystałem , choć mimo wszystko nie jestem zwolennikiem ale to były 2 razy. Zadawałem trudne pytania a wróżka ta pisała tak jakby znała mnie lepiej niż ja sam siebie :) Chyba nie jesteśmy dziećmi i nie wierzymy w "magiczną " moc jakichś kulek czy kart :) Mysli ktoś jej podsuwa :) Super by było gdybyś jeszcze napisała coś na temat snów proroczych :) Sa takie i dlaczego są ? Ktoś jest ich sprawcą. kto ? Pozdrawiam ciepło :D

Gość kacper - 24 ...
a czy to na pewno tak ? ....... "mało kto ma tyle wiadomości na temat Chrystusa" hehe , ale ja tych wiadomości mam mało. Nic o Nim nawet nie napisałem. Napisałem sie dużo ale po pierwsze duzo razy się powtarzałem bo moje czytelniczki mi dokuczały a po drugie pisałem raczej o sposobie zachowania jaki stawiam za swój wzorzec a nie o tym jaki był Chrystus :) Nie jestem żaden ciapek co robi za babę. Przystojniak też nie bo nie jestem takim typowym męskim dominatorem. Na lalusia też nie wyglądam. Niektórzy porównuje mnie troszkę do Kuby Wesołowskiego , tyle że ja mam krótkie włosy. Sympatyczny ryjek mam i to taki we mnie urok :) Dziewczyny secjalnie na moim punkcie nie szaleją ale jak strzelę jakieś oczko albo dowcip to mnie szybko zaczynają lubić :) Nie jest źle , pisałem z resztą wcześniej że wygląd mi nie przeszkadza. Tyle że od tego Kuby to ja nizszy jestem i mam zakola :D Ale za to mam lepszą sylwetkę i karnację :D Dobra , niewazne już :) Piszesz że nie chodzi o technicznośc ale o uzupełnianie się i dogadzanie , a nie o uczucie. A nie o uczucie ????? tzn ???? Dla Ciebie seks to takie zwierzęce rzucenie się na siebie ? Taka ostra jazda ? :) Tak lubisz ? :D Ok :) W sumie to czemu nie ale może lepiej mieszać i czasami zorganizowac jakieś bardzo romantyczne spotkanko z delikatnymi pieszczotami .... szeptanie do ucha , podgryzanie go itp :) Spróbuj tak , pewnie polubisz :D

Gość no, niestety
wszystko pięknie - ładnie. Trzymanie się zasad godne podziwu...ale podejście masz mocno przesadnie patetyczne:) i obawiam się, ze sie o to rozbijesz. Nie mniej trzymam kciuki:)

Gość kacper - 24 ...
no , niestety --- Myślisz że jest to myslenie patetyczne bo żyjemy w innych czasach , czasach gorszych pełnych obłudy , oszustwa , będąc otoczonym zdemoralizowanym żądnym kasy społeczeństwie. Dziś nie mówi się o tym jakim trzeba być. Nie przywiązuje się uwago do tego żeby być miłym pomocnym człowiekiem. dziś każdy mysli o tym aby złapać dobrze płatną fuchę na stanowisku kierownika żeby tylko nie być podwładnym :) Ci słabsi pekają i stają sie jak wiekszość. Ci którzy myślą swoim rozumem pozostają sobą. To co ja napisałem tak naprawde jest normalne , tak nalezy żyć. Ale człowiek jest na tyle chytry i głodny że chce wziąż więcej niż się da :) To tak samo jak z jedzeniem. Ktoś kiedyś ładnie powiedział że Bóg stworzył pożywienie a diabeł kucharza :) Teoretycznie powinniśmy jeść o wiele mniej niż jemy ale po co ? lubimy sie zajadać słodyczami więc je wcinamy , a co tam :) Nikt nie pomysli że przytyje , że będzie miał chore serce , że skróci sobie życie umierając z wycieńczenia organizmu po walce z chorobami. To jest tak że każdy bierze to co jest teraz , nie mysli o przyszłości :) Ale zobacz jak się zmieniamy :) W młodości jesteśmy zazwyczaj okrutnymi stworami , grzeszymi jak popadnie a gdy się starzejemy to ... nagle jakoś każdy staje się bogobojny i klepie na okrągło różance :D No czemu tak jest ? Nie ma jak poszaleć bo nogi odmawiają posłuszeństwa więc jest okazja ściemnić że się było dobrym :) Piszesz że będzie mi ciężko wytrwać. Jasne że troszkę to utrudnia ale tylko troszkę. Przecież wiele osób sie przejechało na tym ślepym pożądaniu za szczęsciem. Ile to dziewczyn zaszło w nieplanowaną ciążę ? :) Ile to chłopaków chciało popełnić samobójstwo bo go dziewczyna rzuciła ?? To są skutki niepotrzebnych emocji :) Może warto się zastanowić zanim sie pójdzie na disco , popije się alkoholu a później wlezie się w bagno :) Może to są słowa które brzmią dziwnie ale przynajmniej jest pewnośc że nie zmarnuję sobie zycia. Bedzie ono mniej kolorowe choć niekoniecznie bo naprawde można się bawić na wszelkkie sposoby ale na pewno nie bedzie stracone. Lepiej całe życie jeździć rowerem niż własnym samochodem rąbnąć w drzewo i skonczyć swój żywot w wieku 20 czy 40 lat , prawda ? :) Tak swoją drogą to nie wierzę wam że uważacie mnie za dziwaka. Moim zdaniem to bardzo fajne podejście jest :)

Gość rudi rudi rudi
pytasz sie o opinie to odpowiedzialam oczywiscie ze zgodnie z moja wizja swiata! takie opinie moga byc tylko i wylacznie subiektywne Nie mowie, ze facet wyznajacy katolickie zasady jest gorszy w ogole - on jest gorszy w mojej klasyfikacji facetow jako takich. ciapowaty romantyk sorry :d

czy wy też tak macie,że co jakiś czas nie możecie wysłać posta bo robi sie coś takiego?? już mam tego dość :O:O milky , dokuczacz z Ciebie niezły - no wiesz co!! ja nikomu nie dokuczam :P dyskusja i sprzeciw to nie dokuczanie ;) bo moje czytelniczki mi dokuczały - przewrażliwiony jesteś:D:D ""Naprawdę sądzisz że nieba i piekła nie ma ??? Jak myślisz : jak to mozliwe że ludzie po śmierci odwiedzają swoje rodziny ? Człowiek umarł i nagle po jakimś czasie przychodzi do Ciebie do domu. Na pewno przeżyłaś cos takiego albo chociaż słyszałaś od jakiejś znajomej że cos takiego miała. Skoro tak mądrze piszesz to ciekawy jestem jak byś uargumentowała to że psy przeczuwają smierć człowieka. Właśnie tego dnia w którym założyłem ten temat umarła mi babcia , która mieszkała daleko ode mnie. Pies sąsiada szczekał jak najety przez 3 ostatnie dni. następnej nocy był cichutko jak makiem zasiał Z resztą tak jest chyba zawsze bo każdy o tym mówi. Skąs te psy to wiedzą ? Ktoś musi im to podpowiadać Kolejna sprawa która mnie interesuje to wróżby. Jak to się dzieje że niektóre wróżki potrafią ze szczegółami powiedzieć przez co przeszłaś w zyciu i co cię czeka nie znając Cię w ogóle wcześniej ? Idziesz jako obca osoba do wróżki i ta Ci mówi. A nawet nie musi Cię widzieć bo i tu na kafe było kilka takich które swietnie przepowiadały przyszłość. Sam skorzystałem , choć mimo wszystko nie jestem zwolennikiem ale to były 2 razy. Zadawałem trudne pytania a wróżka ta pisała tak jakby znała mnie lepiej niż ja sam siebie Chyba nie jesteśmy dziećmi i nie wierzymy w "magiczną " moc jakichś kulek czy kart Mysli ktoś jej podsuwa Super by było gdybyś jeszcze napisała coś na temat snów proroczych Sa takie i dlaczego są ? Ktoś jest ich sprawcą. kto ?"" napisałam,że nie ma piekła i nieba a Ty od razu założyłeś,że jestem ateistką i nie wierzę w życie po śmierci?? :D no dzięki,ładne podsumowanie. Tak się składa,że nie ma piekła i nieba,bo to by było bez sensu,ale za to jest reinkarnacja ;) I tego jestem na 99% pewna.I ma to sens. również pozdrawiam.

Gość kacper - 24 ...
rudi rudi rudi : Dobrze że napisałaś że w twojej klasyfikacji :) W Tobie i tak się nie zakocham to możesz sobie mnie skreślać :D A ciapowaty romantyk to ja nie jestem sierściuchu przebrzydły :)

Gość kacper - 24 ...
milky : Też tak mamy że co jakiś czas nie możemy wysłać posta bo się robi tak :D I też mamy tego dość :D A dokuczacz to i tak jesteś i tak :) Powiedz mi ( bardzo ładnie proszę ) koniecznie dlaczego Twoim zdaniem byłoby bezsensowne istnienie piekła i nieba ? A o tych psach jeszcze mi Pani Pani dokuczaczko nie napisała jak to z nimi jest że czują zbliżającą się śmierć człowieka. I o wróżkach też nie napisała :( O snach też nie :( Okropna babka z Ciebie , no chyba że pytania może nie podpasowały ? :) O tym istnieniu nieba i piekła dobrze by było żeby mi napisać :) Odwzajemnie się jedną zdrowaśką aby Ci dobry Bóg grzechy odpuścił :)

Gość prawiczki sa najlepsze
ale nie maja u nich szans rozpustne kobiety, ktore juz z kims spaly

Gość dawna znajoma 0602
Tak czytam ten wątek i przychodzi mi na myśl, że przypominasz mi Autorze pewnego znajomego, z którym urwał się kontakt, a który kiedyś był mi bliski emocjonalnie. Miał bardzo podobne spojrzenie na kwestię wiary, współżycia z kobietą, człowiek uprzejmy, miły, z zasadami. Chciałam Go bliżej poznać, ale On od początku postawił granicę, że musi zakochać się od pierwszego wejrzenia, no coś w stylu jakby spadł na niego grom z jasnego nieba...Ale podobieństwo niewiarygodne...

Gość kacper - 24 ...
dawna znajoma0602 --- To nie byłem ja :) Tak na wszelki wypadek uspokajam :) Chętnie bym go poznał bo byłoby mi raźniej :) Miłość od pierwszego wejrzenia , hmmm ..... Ale tu to się chyba różnię od niego , chyba ..... Może i jest jakaś intuicja która podpowie że to ona , to ta która jest Ci pisana , podejdź , zagadaj , może się uda :D Ale ..... często można się oszukać :) Ja wolałbym się zaprzyjaźnić najpierw bo to właśnie przyjaźń która jest bezwarunkowa pokazuje nam jaki ten człowiek jest naprawdę :) Ktoś kto jest zakochany w Tobie może troszkę grać , a po ślubie okaże się że to inny człowiek od tego który był przed slubem :) Natomiast gdy postawisz sprawę w taki sposób że nie pozwolisz odczuć drugiej stronie że coś z tego może wyjść to ta osoba będzie zachowywała się bardziej realnie :) Z drugiej znowu strony jest coś takiego jak chemia :) I weź bądź tu mądry :D Pozdrawiam :)

Gość kacper - 24 ...
dawna nieznajoma --- ile ten chłopak miał wtedy lat ? dlaczego kontakt się urwał ? dlaczego uważasz że taki chłopak może być interesujący ( pisałaś że chciałaś go poznać ) ?

Gość dawna znajoma 0602
No skoro mówisz, że to nie Ty ;) Mimo wszystko, podobnie piszesz, podobne poczucie humoru i bije od Ciebie coś co sprawia wrażenie, że jesteś sympatycznym człowiekiem ;) Poniekąd masz rację z tą przyjaźnią, ale też nie do końca, bo jednak liczy się także pociąg fizyczny. Nie oznacza to, że ktoś ma być seksbombą czy macho, nie, ale dana osoba musi nas przyciągać i być dla nas wyjątkowa na swój sposób. Wracając do tematu przewodniego, myślę, że jesteś porządnym facetem i życzę Ci spotkania wyjątkowej, fajnej, skromnej dziewczyny, która doceni Cię i pokocha takim jakim jesteś :) A co do spraw seksualnych...można mieć obawy przed ewentualną chęcią poznania przez takiego faceta jak to by było z inną, aczkolwiek, jeżeli masz twarde zasady i będziesz w tym dobry ;p to myślę, że nie ma przeciwwskazań ;)

Gość dawna znajoma 0602
Tamten chłopak był wtedy w wieku bliskim podanego przez Ciebie przedziału. Kontakt się urwał bo mi zaczęło zależeć na czymś więcej, Jemu niekoniecznie. Potem drogi rozeszły się, ja chciałam poznać kogoś, kogo mogłabym pokochać ze wzajemnością - tu masz rację odnośnie wdawania się w relacje, by uniknąć samotności, niestety ludzie popełniają błędy.

Gość dawna znajoma 0602
Dlaczego może być interesujący? Dla mnie być może dlatego, że mam podobne zasady, jestem wierząca, aczkolwiek nie fanatycznie, mogłabym powielić to co sam napisałeś na temat wiary. Zawsze też chciałam współżyć tylko z 1 mężczyzną.

Gość kacper - 24 ...
dawna znajoma --- No tak ... ja nie sprecyzowałem , Ty inaczej odebrałaś i wyszło małe nieporozumienie :D Napisałem że wolałbym najpierw się zaprzyjaźnić :) Dzięki temu jest możliwość dokładnego poznania człowieka i póxniej nie będę tak jak większość mówił że dziewczyny to świnie bo np: zdradzają :D Chociaż to częsciej się słyszy od kobiet o facetach :) Gdybyśmy tak się nie spieszyli ze wszystkim , zachowali zdrowy rozsądek to by tego nie było :) Jeżeli ktoś chce poznać swojego chłopaka na dyskotece to w 90% znajdzie przeciętniaka. Sam na dyskotekach niezwykle rzadko bywam bo jednak trudno tam znaleźć ludzi wartościowych. Każdy jest takim typowym stereotypem, Pójdzie w grupce kilku osób , popije , potanczy i tyle. Nic szczegolnego :) Co do pociągu seksualnego to się zgadzam ! JASNA SPRAWA ! :) Tylko że ... no moja wina bo nie napisałem dokładnie.... załóżmy że spotykamy osobę na której widok uginają się nam nogi :) Spojrzenie i strzała w serce :D I wtedy warto otrząsnąć się i podejśc tą osobę :) Sciemnić że niby nic ale nawiązać sobie znajomość :) Zaprzyjaźnić się i obserwować jaki ten ktoś jest :) Po jakimś czasie wiemy tyle że możemy ocenić czy warto się z ta osobą wiązać czy nie :) A wiekszośc robi jakoś tak że zobaczy swoje wymarzone z wyglądu ciacho i odrazu daje sygnał : "chodź do mnie , czekam na Ciebie słoneczko". Nie wiemy nic o człowieku ale chcemy z nim być :D Dla mnie chore :) Gorzej bedzie jeśli za długo bedziemy czekać bo może nam ktoś z przed nosa sprzątnąć nasze szczęście :D Oj .... szkoda by było :)

Też tak mamy że co jakiś czas nie możemy wysłać posta bo się robi tak I też mamy tego dość - miało tam być mniej więcej coś takiego ale zniknęło. A dokuczacz to i tak jesteś i tak - guzik prawda :P nie znasz mnie :P jestem milutka :):) na dowód masz kwiatuszek ode mnie 🌻 Ty za to jesteś niemilutki dla mnie,bo obrażasz mnie nazywając mnie okropną babką 😡 :( powinnam się obrazić ale jestem milutka i się nie obrażam :):) A o tych psach jeszcze mi Pani Pani dokuczaczko nie napisała jak to z nimi jest że czują zbliżającą się śmierć człowieka. I o wróżkach też nie napisała O snach też nie a bo Panie Panie nie chciało mi się :D bo myślałam,że to się wyjaśniło,skoro wierzę w życie po śmierci. No czują psy,wróżki przewidują,prorocze sny bywają,to wiadomo,to wszystko dzięki energii. O tym istnieniu nieba i piekła dobrze by było żeby mi napisać Odwzajemnie się jedną zdrowaśką aby Ci dobry Bóg grzechy odpuścił - nie musisz mi łaski robić,nie potrzebuję modlitwy,a tym bardziej za odpuszczenie grzechów :P Ale dobrze,wytłumaczę Ci odrobinkę i króciutko,dlaczego istnienie nieba i piekła jest bez sensu.Wytłumaczę jak dziecku.A więc tak,drogi Kacperku,Bóg jest doskonały.Naprawdę.Według katolików też,ale im się wydaje,że ich wizja Boga jest doskonała ale oni się mylą.Co mądrzejszy człowiek sam to pojmie.Niebo wymyślili sobie ludzie,obawiający się śmierci.Ale co niby miało by być w tym niebie?? Aniołki?? taaaa wieczne,dobre,cudowne życie?? Tylko że każdy ma inną wizję szczęścia.A wieczne życie bez żadnego zła na dłuższą metę byłoby nudne i niemożliwe :P Szczerze to chyba wolałabym już umrzeć i nic nie czuć (ciekawa perspektywa) niż żyć WIECZNIE.No chyba,że jest to takie wieczne życie,jakie jest naprawdę,czyli reinkarnacyjne :P Wtedy nie mam świadomości tej wieczności więc jest git. :P Dopiero niemożliwe wydaje się jednak piekło.Jego istnienie przeczy kompletnie miłosierdziu Bożemu. Nawet matki kochają synów morderców.A co dopiero Bóg,stworzyciel tych istot.Każdemu za złe czyny należy się kara,ale nie wieczne potępienie!!! Na samą myśl,że ktoś w tym czasie,kiedy ja sobie spokojnie siedzę i piszę tego posta,słucham muzyki niewyobrażalnie cierpi i wie,że tak już będzie zawsze aż mnie ciary przechodzą :( Nawet Hitlera robi się żal.Jego ofiary odpoczywają po mękach a on cierpi BEZ MOŻLIWOŚCI ODWROTU.Każdy zasługuję na poprawę,każdy powinien mieć szansę się zmienić. Co to za sprawiedliwość,kiedy małe niemowlęcie umiera i od razu idzie do nieba,a bandyta od razu idzie do piekła.Tylko że to dziecko gdyby dorosło mogłoby także zostać bandytą.A ten bandyta,gdyby nie złe geny,wychowanie,inne okoliczności mógłby być kimś zupełnie innym.Ludzie bogaci i szczęśliwi nie mieli powodu zrobić nic złego i po śmierci także idą do nieba.A ten bandyta miał przerąbane,patologie w domu i jeszcze po śmierci też ma mieć przerąbane.Powiesz,że jestem nienormalna,że żałuję hitlera a tyle niewinnych osób cierpi.Ateista powie,że to niemożliwe,żeby istniał Bóg,skoro tyle biednych dzieci cierpi.A ja powiem,że te dzieci nie są niewinne i za coś cierpią. Cierpią za krzywdy,które wyrządzili innym w poprzednich wcieleniach.Tylko,że nie cierpią wiecznie,tylko dopóki sie nie poprawią.Zobacz,że reinkarnacja jest jedynym sprawiedliwym wyjściem.Każdy może mieć niebo i piekło na ziemi.Każdy ma szansę się zmienić,poznać życie od każdej strony.Cierpienie nie wydaję się już tak niesprawiedliwe i nieznośne,bo każdy odcierpi swoje za karę i będzie potem na powrót szczęśliwy :) Hitler będzie baaaardzo cierpiał,ale mimo wszystko nie wiecznie,co jest pocieszające.A biedne dzieci z Afryki w przyszłym wcieleniu będą żyły w obfitości :) Możnaby jeszcze długo wałkować ten temat,ale ja już i tak się rozpisałam a miało być krótko. Pozdrawiam 🌻

Też tak mamy że co jakiś czas nie możemy wysłać posta bo się robi tak I też mamy tego dość - miało tam być mniej więcej coś takiego ale zniknęło. - :D:D nie no poddaję się 😭 znowu zniknęło :classic_cool: no trudno,chodziło mi o "stopka" w nawiasie

Gość kacper - 24 ...
milky --- A dokuczacz to i tak jesteś i tak - guzik prawda nie znasz mnie jestem milutka na dowód masz kwiatuszek ode mnie Ty za to jesteś niemilutki dla mnie,bo obrażasz mnie nazywając mnie okropną babką powinnam się obrazić ale jestem milutka i się nie obrażam - hehehehe , no dobrze , jesteś pocieszną sprzeciwą :D Głupie pytanie teraz : Myślisz że Jezus istnieje ? Uważasz że to co działo si.ę w roku 0 n.e to prawda ? Narodził się ?

Gość dawna znajoma 0602
Kacprze, czy nawiązywałeś kiedykolwiek znajomości przez Internet? Dlaczego właściwie umieściłeś swój post? Czy czujesz, że jesteś zakochany (w dziewczynie, o której pisałeś) ? Czy byłeś z kimś w związku?

Gość kacper - 24 ...
dawna znajoma :; Nie Kacprze , tylko Kacper albo Kacperku :D Post umieściłem po to żeby poznać zdanie innych ludzi w tej sprawie :) Znajomi prawdy nie powiedzą , tacy już my polacy jesteśmy. Powie to , sądzi to. Taka rozmowa. Zaprzyjaźni się z Tobą bo masz dużo kasy , w rozmowie z Toba wejdzie Ci do dupy a gdy Cie nie ma to obgada Cie , zbeszczeszczy :D Fora to super sprawa. Byłem na kilku ale kafeteria jest naprawde najlepsza :) Niezłe tematy tu są , takie zyciowe i co ciekawe ludzie fajnie odpisują. Niektórzy mają ciete riposty ale jakże trafne :) Są też pustaki ale mozna je omijać :) Dziewczyna o której pisałem ....... dziwne to wszystko jest. Gdyby była wolna to teraz walczyłbym o Nią , ale ta wolność jest raczej niemożliwa. Wprowadziła się do tego chłopaka i .... może dla mnie to dobrze .... bo później wyszło na jaw jej kilka głupstw. Dzięki temu mniej żałuję :) Gdy widziałem w Niej aniołka , to było jakiś czas temu .... ból był spory , taka bezradność , dołek psychiczny. Człowiek czuł się jak torturowany pies wijący się z bólu. W sumie to właśnie poznanie tej dziewczyny sporo we mnie zmieniło. Spokorniałem. Może inaczej ..... byłem taki jaki jestem teraz ale dlatego że tak ułozyło mnie życie , momentami bardzo trudne. Teraz jestem taki dlatego że tak chcę i to jest świadomy wybór. W związku nie byłem z nikim. Zastanawia mnie to czy kiedykolwiek bedę :D Chyba za duzo wymagam , za duzo kombinuję :) Pisałem że moge duzo znieść , nawet gdyby mnie żona zdradziła to i tak ja bym sie nie zemścił , może bym jej nie zostawił gdybym widział że żałowała by tego ale ........ to byłby jednak ból dlatego ... chce ostroznie działać. Jak trafię na złoto to je podniosę , jak na srebro to pewnie pójde dalej szukać złota :) I tak szukam i szukam dalej :D Sreberka już były na drodze ale sie nie skusiłem :) Mam jeszcze czas , więc nie panikuje :)

Gość kacper - 24 ...
milky ::: Jezus istniał powiadasz. A czy zgadzasz się z tym jak skonczył ? Cytat z pacieża : " I w Jezusa Chrystusa , Syna Jego , jedynego , Pana Naszego , który sie począł z Ducha Świętego. Narodził się z Maryi Panny , umeczon pod Ponckim Piłatem , umarł i pogrzebion. Trzeciego dnia zmartwychwstał , wstąpił na Niebiosa , siedzi po prawicy Boga Ojca Wszechmogącego ........." Chodzi o to czy zmartwychwstał i poszedł do Nieba ? czy może to też reinkarnacja ? Też dam Ci kwiatka, a co mi tam 🌼

Gość dawna znajoma 0602
Fakt, kafeteria jest ciekawym forum, sama w sumie przypadkiem je znalazłam., szkoda, że nie wiedziałam o nim kilka lat temu ;p może byłoby łatwiej w tamtym czasie rozwiązać kilka problemów. Kacprze (brzmi dostojniej ;-p ) życzę Ci więc dalszej wytrwałości i pokonywaniu trudności, no i tego złota :) tylko nie idealizuj za dużo i czasem pozwól oddać się emocjom ;) Tymczasem zmykam bo jutro wstaję wcześnie. Dobrej nocy :)

Gość kacper - 24 ...
Idę spać już :) Jutro zajrzę , mało Was tu jest więc duzo piszcie :) Tak żebym miał co robić :D Dobranoc kocurki :P

Gość kacper - 24 ...
hehehe , o jednej porze idziemy spać :) jakbyśmy się zmówili :D

Gość jestem kobietą,której kocham
z jego ust usłyszałam jako pierwsza:):) Miał doświadczenia w łóżku ale kocham nie powiedział żadnej kobiecie. Jestem z nim 3 lata:):). Powiedział mi po roku:):). Wcześniej mnie uprzedził, że to słowo jest dla niego ważne i nie powiedział tego nikomu i nie wie, czy mnie kocha więc mi tego nie będzie mówił, chyba, że ja tego potrzebuję. Jest to dla niego ważne słowo i chce je powiedzieć kobiecie, którą pokocha:):). Rok czasu!! Sypiałam z nim oczywiście i się doczekałam, czułam się wyjątkowo. Dobrze, że nie nadużywał tych słów na początku:):)

Gość kacper - 24 ...
Invicta --- albo ja jestem nawiedzony albo ty taka jak reszta :) Może coś skomentujesz dokładniej , przytocz jakies moje zdanie i uzasadnij. Czy może masz 12 lat i jedyne co potrafisz to powiedzieć że coś jest be albo cacy ? :)

Gość kacper - 24 ...
jestem kobietą której kocham : no tak ... chłopak spał z wieloma i żadnej nie kochał. No dobrze ... ale co to ma wspólnego z tym tematem ? :) Spał sobie z kim popadnie bo seks był dla niego sportem a temat jest raczej o tym żeby seks uprawiać z miłości :) No dobrze , fajnie że napisałaś :)