Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper-24...

Co byście dziewczyny pomyslały o takim facecie ?????????????????

Polecane posty

Gość kacper-24...
milky --- ile Ty masz latek , co ? :D Uczennico droga :) Aspołeczna i niesmiała - eeee tam. Coś mylisz pojęcia , nie wydaje mi się żebyś taka była. No chyba że w jakimś niewielkiem stopniu. Ja też jestem nieśmiały , może mnie to nie paraliżuje :D ale nie mam tego luzu. Wszystko dlatego że nie byłem nigdy obyty wśród rówieśników. Wychowałem się jakoś tak że utrzymywałem kontakt tylko z ciekawymi osobami , takich jest mało. Może to był błąd ale co ja niby miałbym robić z takimi typowymi licealistami ? Iść po szkole na piwo ? eee .... no chyba że na jedno. Ale kto dziś na jednym konczy ? :D Aspołeczność .... pewnie wiele osób tak mysli o mnie ale mnie interesują zdania o mnie osób mi bliskich , reszty nie. Pogadałbym z Tobą na pewno i to na luzie. Skoro masz wiele do napisania to i do powiedzenia , jasna sprawa :) Z resztą ja lubię spiete dziewczyny , to takie słodkie :D Denerwuja się , nieśmiało zerkają w oczy po czym tak niewinnie opuszczają wzrok w dół i jednocześnie towarzyszy im rumieniec na policzkach :D To jest świetne !!! Odrazu mam ochotę się przytulić do takiej :)

HAHA :D:D miałeś być wieczorem dopiero ;) Coś mylisz pojęcia , nie wydaje mi się żebyś taka była. No chyba że w jakimś niewielkiem stopniu. - nie znasz mnie,to skąd możesz wiedzieć?? :( Nie w niewielkim,tylko aż w ogromnym,do tego stopnia,że prawie nie mam przyjaciół i mam fobię społeczną,jeżeli wiesz,co to jest. Skoro masz wiele do napisania to i do powiedzenia , jasna sprawa - taa tylko w realu mam pustkę w głowie :( ile Ty masz latek , co ? - tyle ile ma ich mój język i troche więcej niż moje zęby :classic_cool: a na serio to jak myślisz?? Ile byś mi dał??

HAHA :D:D miałeś być wieczorem dopiero ;) Coś mylisz pojęcia , nie wydaje mi się żebyś taka była. No chyba że w jakimś niewielkiem stopniu. - nie znasz mnie,to skąd możesz wiedzieć?? :( Nie w niewielkim,tylko aż w ogromnym,do tego stopnia,że prawie nie mam przyjaciół i mam fobię społeczną,jeżeli wiesz,co to jest. Skoro masz wiele do napisania to i do powiedzenia , jasna sprawa - taa tylko w realu mam pustkę w głowie :( ile Ty masz latek , co ? - tyle ile ma ich mój język i troche więcej niż moje zęby :classic_cool: a na serio to jak myślisz?? Ile byś mi dał??

Skoro masz wiele do napisania to i do powiedzenia , jasna sprawa - taa tylko w realu mam pustkę w głowie - dodam do tego,że tajemnica naszej egzystencji to jeden z moich ulubionych tematów,ale w szkole gadają głównie kto ile wypił i jak było na imprezie,a ja do takich rozmów sięnie dołącze,bo nie mam nic do powiedzenia

Gość kacper-24...
milky --- To że miałem być dopiero wieczorem nie znaczy że nie mogę pojawić się po południu :) Wolałem napisać tak niż bym obiecywał że będę po południu a później okaże się że nie byłoby mnie :) Fobia społeczna w ogromnym stopniu .... nieee , coś tu jest nie tak :) Ładna dziewczyna która jest odludkiem , tak ???? hehehe :D Napisz mi gdzie moglibyśmy się spotkać :) I tak Ci nie wierzę w to co piszesz bo już zdążyłem się przekonać że dokuczacz z Ciebie , teraz muszę dodwać że i kłamczuszek :) Wiem oczywiście co to jest ta fobia , jak się przejawia i co robić aby złagodzić to wszystko. Wyluzowałabys się przy mnie. Z resztą przy każdym innym też , wystarczy że zaufasz człowiekowi i okaże się że ten człowiek czymś Cię zainspiruje , zaintryguje :) W realu masz pustkę w główce --- stresik :) Kiedyś też tak miałem i to bardzo ! Masakra była bo miałem zawsze duzo do powiedzenia a odpowiadałem tylko jednym zdaniem najlepiej jak najkrótszym bo gdy ktos sie dłużej gapił na mnie to panikowałem , czerwony sie robiłem , oddech szybszy :) Ale to przechodzi z czasem :) Praktyka czyni mistrza a więc trzeba szukać okazji by pogadać najlepiej patrząc w oczy dotąd aż ktoś inny je opuści :) To dodaje pewności siebie :) Ja tak robiłem kiedyś z dziewczynami. szedłem ulicą i patrzyłem im w oczy jak przechodziły koło mnie , patrzyłem dotąd aż same przestaną :) Właśnie wtedy nabrałem pewności siebie co do swojego wyglądu :) Wcześniej myślałem że jestem wręcz brzytki ale odkąd zacząłem patrzeć ludziom w oczy zauważyłem że chyba się im podobam :D Niektóre odrazu wykazywały swoje zainteresowanie mną , to było widać :) W sumie jak byłem mały to mi ciocie mówiły że mam ładne oczy i brwi. Brwi niestety proste ale czarne i tworzą fajny zestaw z niebieskimi oczami. I tu było ok. Nie byłem zadowolony z wyrazu twarzy bo wyglądałem na smutnego tym bardziej że rzęsy były oklapłe :D Ale jak się okazało to nawet pomaga. Duzo ludzi przynajmniej mówi że dobrze mi z oczu patrzy :) Teraz już wyglądam weselej ale i tak nadal smutno. Jakiś czas temu zaczęły mi włosy troche lecieć , zakola. Znowu trochę w dół moja pewność siebie poszła ale zacząłem ćwiczyć i teraz gdy sobie pojadę nad morze to będę mógł z dumą pokazać opalony , atletycznie umięśniony tors :) Wzrost też by sie przydał bo nie wiele ponad 170 mam i to mnie skreśla u wysokich dziewczyn. Niby zawsze wolałem takie malutkie okruszki , maks 165 ale kto wie w kim sie człowiek zakocha :) Kiedyś przypadkiem napisałem na gg do nieznajomej osoby bo pomyliłem numer ( jedna cyfra ) , okazało się że to pewna Justyna , 18 lat. Jakoś tak wyszło że zaczęliśmy sobie pisać , bardzo milutka była , taka dobra. Mineło kilka godzin i ona nagle mi pisze że musi kończyć bo ją pielęgniarki chcą połozyć spać. Okazało się że była poważnie chora , nastepnego dnia napisałem do Niej , nikt sie nie odzywał aż w pewnym momencie napisała jej opiekunka że Justyna jest pod stała opieką lekarzy bo wykryto właśnie przed chwila u niej raka. 7 dni później zmarła. Jeszcze pierwszego dnia przesłała mi swoje zdjęcie , ja jej swoje. Dziewczyna miała 182 cm wzrostu , blondynka i takie oczy od któych wzroku nie mogłem oderwać. Gdybym Ją zobaczył gdzieś na ulicy to chyba bym zemdlał z wrażenia. Coś niesamowitego :) heh .... no i jak zwykle rozpisałem się :D Właśnie sobie uświadomiłem że kompletnie nie na temat ale nie chce mi się kasować więc Ci wszystko wyślę :) Strzelam że masz 20 lat :) No tak .... też pamietam te czasy technikum. W podstawówce jeszcze jakoś było , dzieciaki niezdemoralizowane , było z kim normalnie pogadać. W technikum już jednak było gorzej. Ja się tym nie przejmowałem , robiłem swoje , nie martwiłem się że czasem nie było do kogo gęby otworzyć. Może to i przykre ... ba , na pewno przykre ale przynajmniej człowiek wyjdzie na ludzi. Ostatnio się dowiedziałem że dwóch kumpli z technikum siedzi za kradzież , jednego wyrzucili z domu rodzice , inny chla non stop pod sklepem. Z dziewczynami też było ciężko pogadać bo kilka z nich to chętnie by mnie do łózka zaciągnęło. Były też szare myszki , zakompleksione ale nie dawały w ogóle do siebie dotrzeć , bez własnego zdania , takie nijakie które chętnie by ze sobą chyba skończyły. No dobra ..... powinienem jeszcze póxniej wejść wieczorkiem ale nie zbyt długo będę siedział. 3maj się misiek , buźka :)

Gość
chciala bym zauwazyc ze fobia spoleczna to nie tylko zamykanie sie w domu ja mam to selektywnie- na obcych. raz w zyciu podeszlam do obcego czlowieka (faceta zreszta, ale to nie ma nic do rzeczy) i poprosilam o kontakt. raz. a mam 24 lata. nie lubie obcych, nie mam potrzeby zaweirac znajomosci w tramwaju/przystanku/sklepie. nienawidze jak mnie obcy zaczepiaja. mam problemy z koegzystencja i jestem niesmiala, co dobrze maskuje i nikt mi nie wierzy a ja np. nie zpytam obcego o droge, nie poprosze o nic nawet znajomego, jak zapomne czegos ze sklapu to nie wracam tylko ide do nastepnego, chocby byl daleko, nie lubie byc w sklepie jedynym klientem, nienawidze gadac przez telefon z obcymi itp.

Gość kacper-24...
Miałaś kiedykolwiek chłopaka ? Całowałaś się , przytulałaś czy są to Ci obce rzeczy ?

Gość
jesli to do mnie to- tak, nawet 3, z czego 1 udawal schizofrenie, 2 byl popaprancem emocjonalnym i przez zwiazek z nim umarl facet mojego zycia, 3. zdradzil mnie po 2 miesiacach zwiazku bo dobrze bylo mi z dziewictwem

wszystko zależy od tego jaką sobie dziewczyne znajdziesz i na ile te swoje cechy np religijność są (moment sprawdze w słowniku) tak, ekspansyjne w związku. tzn, np ta religijność...nie możesz jej wymagać o drugiej osoby...i musisz w tej swojej świętości, honorze, zasadach itd mieć troche luzu i zrozumienia że nie wszyscy mają tak skrajnie hm dobry charakter:P najlepiej poszukaj kobiety w jakimś kółku religijnym, dziewice itd..znajdziecie wspólny język. kobieta poznana w klubie/pubie(mam na mysli normalna nie jakaś latawice) może troche się zdziwić. Bo z tego co wiem to 24 letni prawiczek to dla kobiet sygnal że coś jest nie tak:P choćby podświadomy...

Fobia społeczna w ogromnym stopniu .... nieee , coś tu jest nie tak - a dlaczego?? w necie każdy jest odważny Ładna dziewczyna która jest odludkiem , tak ???? - co w tym nadzwyczajnego? Napisz mi gdzie moglibyśmy się spotkać-żartujesz prawda??jeśli nie,to wybacz,ale mam taką zasadę,że nie umawiam się z nikim poznanym w necie ;) Skoro odmówiłam prawie przyjacielowi to i Tobie też muszę I tak Ci nie wierzę w to co piszesz - to w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak dać sobie spokój z pisaniem,bo to co tutaj napisałam to 100% prawda :O Niby zawsze wolałem takie malutkie okruszki , maks 165 - łał,zmieściłam się!! mam 165 akurat :D:D aż w pewnym momencie napisała jej opiekunka że Justyna jest pod stała opieką lekarzy bo wykryto właśnie przed chwila u niej raka. 7 dni później zmarła. - to bardzo smutne :(:( Strzelam że masz 20 lat - oo,jak mi miło :D no cóż,w sumie zawsze sie czułam starsza,ale to pewnie dlatego,że mam starą duszę ;) Cóż,mam delikatnie mówiąc mniej lat,nie chciałam,żebyś wiedział ile,bo mógłbyś nie chcieć wtedy ze mną dyskutowana takie tematy albo byś mi nie uwierzył :P ..chociaż i tak mi nie wierzysz... Były też szare myszki , zakompleksione ale nie dawały w ogóle do siebie dotrzeć , bez własnego zdania , takie nijakie które chętnie by ze sobą chyba skończyły. - i w ten oto sposób,gdybym chodziła z Tobą klasy,zakwalfikowałbyś mnie do tej kategorii i ominął szerokim łukiem.

Fobia społeczna w ogromnym stopniu .... nieee , coś tu jest nie tak - a dlaczego?? w necie każdy jest odważny Ładna dziewczyna która jest odludkiem , tak ???? - co w tym nadzwyczajnego? Napisz mi gdzie moglibyśmy się spotkać-żartujesz prawda??jeśli nie,to wybacz,ale mam taką zasadę,że nie umawiam się z nikim poznanym w necie ;) Skoro odmówiłam prawie przyjacielowi to i Tobie też muszę I tak Ci nie wierzę w to co piszesz - to w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak dać sobie spokój z pisaniem,bo to co tutaj napisałam to 100% prawda :O Niby zawsze wolałem takie malutkie okruszki , maks 165 - łał,zmieściłam się!! mam 165 akurat :D:D aż w pewnym momencie napisała jej opiekunka że Justyna jest pod stała opieką lekarzy bo wykryto właśnie przed chwila u niej raka. 7 dni później zmarła. - to bardzo smutne :(:( Strzelam że masz 20 lat - oo,jak mi miło :D no cóż,w sumie zawsze sie czułam starsza,ale to pewnie dlatego,że mam starą duszę ;) Cóż,mam delikatnie mówiąc mniej lat,nie chciałam,żebyś wiedział ile,bo mógłbyś nie chcieć wtedy ze mną dyskutować na takie tematy albo byś mi nie uwierzył :P ..chociaż i tak mi nie wierzysz... Były też szare myszki , zakompleksione ale nie dawały w ogóle do siebie dotrzeć , bez własnego zdania , takie nijakie które chętnie by ze sobą chyba skończyły. - i w ten oto sposób,gdybym chodziła z Tobą do klasy,zakwalfikowałbyś mnie do tej kategorii to jest właśnie najbardziej przykre,że inni przez samo to,że sie nie odzywam od razu uznają,że jestem nijaka i bez własnego zdania...a ja wiem,że to nie prawda :( i ominął szerokim łukiem.

to jest właśnie najbardziej przykre,że inni przez samo to,że sie nie odzywam od razu uznają,że jestem nijaka i bez własnego zdania...a ja wiem,że to nie prawda :(

Gość kacper-24...
milky --- Nie umawiasz się z nikim poznanym w necie. Szkoda :( Może warto spróbować ...... poznasz w ten sposób 9 debili i jednego normalnego. 9 razy się zawiedziesz i wkurzysz a raz sie uśmiechniesz. Nie poznasz nikogo .... to tak samo jak 10 smutków :( To że Ci nie wierzę to nie tak do końca :) Nie to miałem na myśli :( 17 masz ? :D Powiedz mi :) Im mniej masz tym bardziej na plus !!! Dobra .... załóżmy że jesteś szarą myszką. Jesteś niesmiała , wstydliwa itd :) To nie problem bo z wiekiem się rozkręcisz ! Tak było i ze mną. Dopiero gdy poszedłem do pracy zacząłem się rozkręcać. Pamiętam jeszcze jak zdawałem maturę , stanąłem przed komisją na egzaminach ustnych i myślałem że ze wstydu zapadnę się pod ziemię. Speszony byłem , niepewny siebie , jak dzikusek :) Poszedłem na studia zaoczne i jednocześnie do pracy. na studiach znowu gdzieś tam z boku , sami debile w grupie ale w pracy inni ludzie i przede wszystkim wiedziałem że nie mogę milczeć. Za kilka lat zmienisz się i Ty :) Zobaczysz .... Z resztą sama sobie odpowiedz ... znasz jakieś osoby które mają po 40 lat i nic nie mówią bo się wstydzą ? :D Szkoda że nie chcesz się spotkać , to było na poważnie ..... lubię ludziom pomagać i przy mnie byś się na pewno otworzyła :) Jak masz na imię ? :)

9 razy się zawiedziesz i wkurzysz a raz sie uśmiechniesz - 9 gwałtów bym nie przeżyła 17 masz ? - no prawie..za 4 miesiące :) Im mniej masz tym bardziej na plus !! - O! A to dlaczego?? To nie problem bo z wiekiem się rozkręcisz ! - ale zanim to nastąpi,stracę kilka lat młodości...no ale wiem,że to moja wina,musiałam być zła w poprzednim wcieleniu..liczę,że jak nie w tym to w przyszłym będzie lepiej ;) znasz jakieś osoby które mają po 40 lat i nic nie mówią bo się wstydzą ? - zdziwiłbyś się :P .. lubię ludziom pomagać i przy mnie byś się na pewno otworzyła -jeśli mieszkasz np. w Warszawie to i tak nic by z tego nie wyszło. Jak masz na imię ? ...eeee...nie lubie mojego imienia.Ale możesz spróbować zgadnąć :)

Gość kacper-24...
milky --- Nie wmawiaj mi tylko że Ty masz charakter szarej myszki. Bo wtedy wybacz ale Cię wyśmieję. Zachowujesz się jak szara myszka dlatego że jesteś nieśmiała :) Czyli tak jak ja kiedyś. Czasami na przerwach stałem i podpierałem ścianę wpatrony w drzwi od klasy czekając na dzwonek na lekcję bo mi głupio było tak stać :D Męczyło mnie to dlatego że w środku zawsze była we mnie energia życia którą wtedy musiałem dusić w sobie :( Teraz już nie jestem aż tak nieśmiały i czuję że zaczynam żyć :) Tam sobie pójdę , drugi raz tam :) To tu sobie zajrze to tam :D Spotkaj się ze mną :) Zobaczysz że warto :) Przecież to nie jest zobowiązujące :D Nawet jakbyś wpadła mi w oko to przecież nie nalegałbym na nic gdybyś nie chciała :D:D:D Z resztą pisałem że ja się najpierw zaprzyjaźniam , a gdy wiem prawie wszystko o danej osobie to dopiero .... no wiesz :) Nie odpuszczę Ci tak łatwo dokuczaczu malutki :) Za bardzo Cię polubiłem :) Aż serce się raduje gdy można pogadać z kimś normalnym :)

Gość .....ot..co......
ja bym pomyslala ze facet w ogole nie ma jaj i ze jest ciota. takie jest moje zdanie. mily?! opiekunczy?! :D facet ma byc facetem a nie cieplymi kluchami

Bo wtedy wybacz ale Cię wyśmieję. -Żadna nowość. . Czasami na przerwach stałem i podpierałem ścianę wpatrony w drzwi od klasy czekając na dzwonek na lekcję bo mi głupio było tak stać - ja to często siadam z inną klasą,żeby sie czuć bezpieczniej :P Nawet jakbyś wpadła mi w oko to przecież nie nalegałbym na nic gdybyś nie chciała - jestem młodsza o 7 lat :D Aż serce się raduje gdy można pogadać z kimś normalnym....inaczej :classic_cool:

Gość kacper-24...
nie 9 gwałtów ! :D:D Jeżeli spotkałabys się z 10 osobami które byś poznała przez internet np. tu na kafe to na 99% 9 osób byś nie chciała wiecej znać :) Ale wśród tej dyszki byłaby jedna taka która by Ci czyms zaimponowała :) 16 latek i 8 m-cy ....... jejku jaka młodziutka ta moja dokuczaczka :) Słoneczko kochane :D Im mniej tym lepiej dlatego że lepiej być dorosłym w wieku 16 lat ( chodzi o dojrzałe mądre myslenie ) niż dojrzewać po 30-stce :) Są osoby które mają i po 40 lat a zachowują się tak że ludzkie pojecie przechodzi. Nie ma czegoś takiego jak stracone lata. Te lata są "stracone" pod względem korzystania z życia , z tym się zgodzę ale .... te lata są po to żeby pracować nad sobą i w efekcie póxniej otrzymać nagrodę za to :) To tak jakbyś była poetką i zdecydowała się na pisanie książek. Zaczynasz pisać ...... marzysz o tym żeby napisac książke która albo pomoże innym ludziom albo .... zarobisz na niej na życie. Skonczyłaś pisać , zapadła decyzja że idzie w obieg. Okazuje się że porażka , nikt tego nie chce , ktoś jesli kupił to żałuje ... pluje na ten tytuł i na autora. Robisz wywiady , dowiadujesz się co było źle , ankiety itd. Mądrzejsza o doswiadczenie tworzysz nową książkę. Mijają miesiące czy też lata. Ksiązka wychodzi na rynek i nagle ..... okazuje się że to bestseller :) Człowiek uczy sie na błędach :) Zgadłaś , mieszkam w Warszawie. Tylko że ja jeśli wiedziałbym że poznam super człowieka w Afryce to pojechałbym i tam do Niego. Ludzie jeżdzą na wycieczki dookoła swiata , jeżdżą na Księżyc i tylko po to aby sie przejechac , pozwiedzać ...... Uwierz mi że mi do tego stopnia zależy na jakims prawdziwym przyjacielu / przyjaciółce .... że odległość dla mnie to nie problem. Gdybyśmy żyli w dawniejszych czasach i jedynym naszym środkiem transportu byłyby nogi to byłby problem ale teraz szybciej polecisz samolotem do Ameryki niż ktoś kiedyś z buta by szedł do sąsiedniego województwa. Ile dajesz mi szans na zgadywanie ? :) Pierwszy strzał to : Ania ( najpopularniejsze imię żeńskie w Polsce więc dlatego ) , drugi strzał to Kasia ( mam sentyment do tego imienia ) , trzeci strzał to ..... hmmm ..... Karolina ( bardzo ładnie brzmi ) no i Moniką jeszcze podeprzę aby zwiększyć szanse :D

Gość kacper-24...
Właśnie że nowość bo nie wysmiewam wcale , nie , nie :) Okropny wstręciuch :( Bezpieczniej chcesz się czuć ? A jakby cała klasa się na Ciebie rzuciła z pazurami to co wtedy ? :D Nie jesteś ich to mogą obcą babę wygnać ze swojego stada :) 7 lat młodsza ...... aż takie znaczenie ma dla Ciebie wiek ? Za stary jestem ? :) Co inaczej ? Co to miało znaczyć ? Nie kapujem :(

Jeżeli spotkałabys się z 10 osobami które byś poznała przez internet np. tu na kafe to na 99% 9 osób byś nie chciała wiecej znać - no wiem,tylko że ze względu na strach przed wyżej wspomnianym g. bym sie bała jejku jaka młodziutka ta moja dokuczaczka - niedługo będe stara,czas szybko leci Zgadłaś , mieszkam w Warszawie. -haha :D ma sie tą intuicję :classic_cool: Ale Warszawa to w końcu największe miasto..też mieszkam w takim wielkim :P A do Warszawy sie w wakacje wybieram.Nie byłam tam nigdy Ty też masz wcale nienajgorszą :P na drugie mam Anna :classic_cool: :) Właśnie że nowość bo nie wysmiewam wcale - Ty nie,ale inni tak. 7 lat młodsza ...... aż takie znaczenie ma dla Ciebie wiek ? Za stary jestem ? - myślałam,że dla Ciebie by miał...w końcu dojrzałam czy nie,7 lat to jednak sporo. Co inaczej ? Co to miało znaczyć ? Nie kapujem - normalna inaczej (czyli nienormalna)

Gość kacper-24...
milky ... Super że się wypaplałaś w sprawie tego wyjazdu do mnie ( czyt. do warszawy ). Teraz już nie masz ucieczki :D Jesteś moja ..... tzn. nie zrozum źle :D .... chciałem napisać że pogadamy w 4 oczka :D Nie martw się , nie zgwałcę Cię :D Ania :) Jak masz Aniu na pierwsze ? :) Dla mnie nigdy wiek nie ma znaczenia. Jeżeli człowiek "normalny" to może mieć i 80 lat :) Chociaż za żonę babuleńki bym nie chciał :D Ale 7 lat to nic. Z resztą ja młodo wyglądam więc nawet nikt by się nie kapnął że jestem starszy od Ciebie :) Jasne że nie jesteś normalna ( tak jak większość ). Pamietaj że jak przyjedziesz w wakacje do mnie to żebyś przygotowała się wstrząs :D Już ja Ci pokażę , zdemaskuję Twoje prawdziwe oblicze. Jesteś babą z jajami , asertywny ekstrawertyk i nie pasuje Ci rola szarej myszy :P Potrafisz być szalona , to widać i tak Cię wyhoduję lwiątko piesku :)

Gość kacper-24...
eee tam ... z błędami piszę , to z pośpiechu. Tak to jest robić 5 rzeczy na raz :(

Gość reni jusis.pendrive
Kacperek ładne imię masz pokaż no fotę kotku

Gość darka1755
wlasnie wrzuccie fotki ty i ta niesmiala powiemy wam czy pasujecie, z reguly dwie niesmiale osoby nie pasuja do siebie charakterologicznie

Gość kacper-24...
"Ty i ta niesmiała" darka , co to ma znaczyć ? Ty i ta nieśmiała ........ ehhhh .... uciekaj stąd :D

weźcie przestańcie :O z nikim sie nie spotkam,nikomu nie pokaże foty !!!!!!!!! i wypraszam sobie,nie jestem dzieckiem neostrady.Nie mam nawet nk

weźcie przestańcie :O z nikim sie nie spotkam,nikomu nie pokaże foty !!!!!!!!! i wypraszam sobie,nie jestem dzieckiem neostrady.Nie mam nawet nk

Gość darka1755
to kacper wrzuc fote to moze zmieni zdanie jesli warto