Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 swiecaca_twarz

Czym myjecie twarz i jakich kremow uzywacie?

Polecane posty

Go艣膰 swiecaca_twarz

ja po umyciu mam bardzo przesuszona twarz, jak pokremuje to zaraz bardzo sie swiece, nie moge sobie z tym poradzic. na dyskusji ogolnej dziewczyny stwierdzily ze to kostka myjaca ktora myje twarz tak mi wysuczyla cere. czekam teraz na wasze porady, macie jakies sprawdzone zele i kremy ktore nie wysuszaja skory, a jednoczesnie nie powoduja swiecenia?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Astana
Na co dzie艅 u偶ywam pianki do mycia twarzy Vichy Purete ( dok艂adnej nazwy nie pami臋tam ) i to mi wystarcza. Mam dosy膰 such膮 sk贸r臋 wi臋c zawsze po myciu stosuj臋 kremik nawil偶aj膮cy. Oba produkty oczywi艣cie naturalne i hipoalergiczne, bo sk贸r臋 mam podatn膮 na alergi臋. Na szcz臋艣cie ani jeden ani drugi nie s膮 specjalnie drogie, kupuje je w aptece Juventa w CH Manufaktura w 艁odzi i ceny maj膮 dosy膰 dobre.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhjju
A ja twarz myj臋 zwyk艂ym myd艂em bambino dla niemowl膮t i u偶ywam kremu nivea visage.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 multimedia
ja NIE myje twarzy mydlem, zelem, czy pianka po prostu zmywam makijaz plynem do demakijau, pozniej przemywam tonikiem i tyle cera mieszana, w calkiem fajnym stanie, mimo, ze jestem 30latka aktualnie uzywam kremu nivea soft, ale potrzbuje zmainy to znajde inny akurat mi pasujacy aha, na noc mam z nivea na zmarszczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 6r5766
ja takze myje buzie mydlem bambino, a kremik z lerosettu uzywam i maseczke rowniez bardzo pomaga jesli ma ktos problemy z buzia, ten kremik nawizajacy jest rewelacujny wchlania sie swietnia i nie czuc go po chwili w ogole

Udost臋pnij ten post

Najlepszy specyfik do mycia buzi, na kt贸ry si臋 natkn臋艂am, to Nivea Visage 偶el do mycia twarzy, do cery sucha i wra偶liwej. Dot膮d pr臋dzej czy p贸藕niej podra偶nia艂o/ przesusza艂o mi sk贸r臋 wszystko. Polecam. Co do krem贸w, co jaki艣 czas zmieniam, teraz uzywam (i jestem zadowolona) z krem贸w OLAY 7effects. I nivejka soft...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 multimedia
i jeszcze jedno - raz w tygodniu robie sobie parowke rumiankowa na twarz, a potem wklepuje ten moj nivea soft

Udost臋pnij ten post