Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gutikolo

szczyt bezczelności czy głupota?

Polecane posty

Gość gutikolo

jakiś czas temu pisałam,że kuzynka nie zaprosiła nas na ślub,bo nie pożyczyliśmy jej kasy,potem miała urodziny i nas zaprosiła-nie poszliśmy.Po urodzinach przysłała smamsa,że dziękuję ze nie dotarliśmy i co za rodzina jej się trafiła.Mąż nie chciał odpisywać ano się wypowiedzieć,bo powiedział,żę będzie z tego zadyma.Ja jednak napisałam w tym samym stylu-że co za kuzynka mi się trafiła,skoro nie powiadomiła o własnym ślubie(wszyscy byli tylko nie my-to było po złości za nie pożyczenie kasy).Przyszłą odpowiedź:"nie zaprosiłam was bo nie wpuszczacie rodziny do domu i jej unikacie,nie chcecie się znać,to ok" Totalna bzdura -wmawia nam że to nasza wina i rzuca bezpodstawne oskarżenia.Pytanie:wyjaśniać to dalej,czy olać ciepłym moczem?

Gość kamilkamilka234
ZACHOWAJ TWARZ i olej ją. Po co chcesz w tym grzebać?

ja jestem za tym żeby umówić sie na spotkanie i poważnie porozmawiać bez wyrzucania emocji sztuka komunikowania się -mało kto ją potrafi

Gość Uwielbiam takie sytuacje
jak nie mam humoru,szczególnie tutaj na cafe.:))))

Gość mustafaGNO
Cięzka sprawa musiał bym ją sam przeżyc i stwierdzic jaka to kuzynka . Ale ja bym był bardzo zły o jej głupote i bezczelność . Olał bym ja ciepłym moczem i czekaj aż sama sie odezwie i zrozumie swój błąd . a kiedys bedzie musiało to nastapic :) powodzenia

Gość Uwielbiam takie sytuacje
jak nie mam humoru,szczególnie tutaj na cafe.:))))

Gość Ryży_ciul
taaaaaaaa

Gość ona Was nie zaprosila
na slub nie z powodu kasy, tylko dlatego, ze jak Was zaprosila na urodziny to ja olaliscie. Wiec teraz ona Was olala. Nie ladnie byc zaproszonym i nie przyjsc bez powiadomienia.

e tam, ja mam ogromną rodzinę i nie każdy mnie zaprasza na wesele. w życiu bym sie o to nie obraziła... ale jak widac Wy szukacie pretekstów i ciągniecie spór... Wasza decyzja :D

Gość p p p p p p p p p p p p
olej...nic bardziej jej nie wkurzy jak obojetnosc z waszej strony. Jedynie co mozesz to na jakims malym spotkanku rodzinnym mozesz "cos baknac" o jej zachowaniu.......(no bo skad mozesz wiedziec ze ona po rodzinie na ciebie winy nie zwalila?) a tak to temat napewno troche sie rozwinie i bedzie wszyst\ko jasne:-)

trzeba być człowiekiem na poziomie i porozmawiać na ten temat czy wy jesteście gównażeria ? dzieci co posypały się piaskiem w piaskownicy ? zabrały zabawki i poszły obrażone hehehehe :-D

Gość hmm a mi sie wydaje inaczej
"ona Was nie zaprosila na slub nie z powodu kasy, tylko dlatego, ze jak Was zaprosila na urodziny to ja olaliscie. Wiec teraz ona Was olala. " najpierw byl slub, pozniej urodziny :O

Gość gutikolo
hmm a mi sie wydaje inaczej "ona Was nie zaprosila na slub nie z powodu kasy, tylko dlatego, ze jak Was zaprosila na urodziny to ja olaliscie. Wiec teraz ona Was olala. " najpierw byl slub, pozniej urodziny DOKŁADNIE-NAJPIERW ŚLUB POTEM URODZINY

Gość najpierw jej nie pozyczyli
potem zaprosila na urodziny, potem byl sms, a potem zaprosila na slub i kolejny sms z drugiej strony tym razem...

Gość z tego tekstu nie wynika
ze slub byl na samym poczatku

Gość a moze miala skromny slub z
powodu braku kasy i malo ludzi zaprosilal?

Gość dompleuik
WYNIKA-W PIERWSZYM ZDANIU NA SAMYM POCZĄTKU

Gość gutikolo
NAM NIE CHODZIŁO O WESELE,chcieliśmy zanieść kwiaty pod kościół.

Gość z tego tekstu nie wynika
" kuzynka nie zaprosiła nas na ślub,bo nie pożyczyliśmy jej kasy,potem miała urodziny i nas zaprosiła-nie poszliśmy" poczatek mozna odebrac jako subiektywna ocene autorki, ze taki byl powod nie zaproszenia ich na slub. Natomiast chronologia z tego nie wynika. Najpierw podany podod, potem pojawia sie chronologia dopiero. I o slubie jest na samym koncu. Wiec roznie mozna to odebrac... Pisala o tym wczesniej, ja nie czytalam wczesniejszego tematu

Gość gutikolo
prawdę mówiąc-ja nie mam ochoty z nią gadać,mąż powiedział,że jej wygarnie przy okazji,ale co by nie powiedział,ona ma taki charakter,że zawsze zrzuci winę na kogoś i musi mieć ostatnie zdanie

zabawne... ja unikam wesel jak wody święconej, a inni obrażają się że ich nie zaproszono :) przecież wesela to szczyt wiochy

Gość gutikolo
drzewiecki nie o wesele chodziło,a o powiadomienie o ślubie

Gość -Lenka-
Olej ja, widac, ze toksyczna osoba. Na takich nie ma rady.