Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa1991

Mam 19 lat..wpadłam..urodziłam..mimo to jestem szczesliwa;-)

Polecane posty

Gość milosc mijaaa
no i oczywiście, ze matka dobrze uważa, ze zmarnowałaś sobie życie, 17 lat i dziecko, miłość mija i później pozostanie żal po straconych latach. Poczekaj trochę. A kata bujna miłość dość szybko mija, pamiętam jak mandaryna była w wiśniewskim zakochana po uszy, ślub brany na "mrozie" i co, została z dwójka dzieci.

Gość szczęśliwa1991
dlaczego uważasz że nasza miłość minie?

,,Stary ten Twój facet... Ja jestem w tym wieku co ty byłaś poznając obecnego faceta i jakoś nie oglądam się za tymi powyżej 20 a tak dokładniej gustuje w 3 klasistach więc dziwna byłaś i jesteś.'' dziewczynko masz 14 lat więc się nie wypowiadaj w takich sprawach.Podrośniesz to zobaczymy co powiesz. Jesteś młoda dlatego nie dopuszczasz sobie myśli o 26letnim mężczyźnie ale wierz mi różni ludzie różnie do tego podchodzą.Dla mnie mężczyzna musi być 5-10lat starszy wtedy czuję się dobrze a nie jak przy dziecku.Poza tym wyobraź sobie co bedzie jeśli wpadniesz ze swoim 16 letnim chłopakiem? co ci taki dzieciak zapewni? Autorko może i faktycznie 26latek i 14 latka to troche za dużo ale skoro jesteście tyle czasu razem to znaczy że on na prawde cię kochał. Życzę ci powodzenia w życiu w całego serca niech ci się dziewczyno układa. A mamie daj czas może ona sama wcześnie wyszła za mąż i teraz żałuje że straciła najlepsze lata i chce cię przed tym uchronić? Daj jej czas jak zobaczy że wam się dobrze układa to zmieni zdanie:)

Gość szczęśliwa1991
moi teściowie sa najlepszym przykładem tego że miłosc może być "swieża" nawet po 30 latach małżeństwa...do teraz bardzo sie kochają, czesto sobie to mówią, trzymają sie za ręke na spacerze..i wile innych rzeczy które swiadczą o tym że miłość nie przemija. a pobrali sie po pół roku znajomości.

Olga1996 ,,Wiesz brzmi to dla mnie mega mega śmiesznie, ciekawe gdzie byli wtedy Twoi rodzice... więcej jest plusów posiadania chłopaka prawie w tym samym wieku, masa plusów.'' To świadczy o twojej nie dojrzałości. Ja jako 13 latka juz szukałam sobie towarzystwa u starszych. Teraz jestem starsza ale dalej uważam że chłopcy w moim wieku to dzieci i wierz mi że jak dla mnie związek z rówieśnikiem ma więcej minusów niz plusów.Dziecinnie podchodzisz do życia.14 letnia dziewczyna to już nastolatka ale 14 letni chłopak to jeszcze za piłką lata i w nosie ma dzieczyne. Co innego rówieśnicy w wieku 23 lat wzwyż ale w takim wypadku? Skończ szkołę, bądz w związku z facetem co najmniej 2 lata a potem porozmawiamy.

Olga DZIECIACZKU, wszystko kojarzy Ci się z seksem oralnym?? zapryszczonej 14 latce z SEKSEM ORALNYM?? Mnie w Twoim wieku Orian skojarzylby sie co najwyzej z gwiazdozbiorem Oriona a nie seksem oralnym. To jest okreslenie, ktore dl DZIECI nie powinno istniec maleńswo;) Mysle, że nie powinnaś w ogóle wypowidać się w temacie AUTORKI, bo najzwyczajniej w świecie Jej nie zrozumiesz. Ona, w przeciwienstwie do Ciebie jest MATKĄ I ŻONĄ, na swój sposób dojrzałą młodą kobietą, i jest to OGROMNA przepaść między Wami, więc oszczędz sobie. Wracając do Twojego komentarza o odpowiedzialności za współżycie z młodocianą poniżej 16 r.ż, pamiętaj, że Twój chłopak, którego tak to ' kochasz', też taką odpowiedzialność może ponieść, chyba, że chodzicie razem po łące i zrywacie kwiatki, jednak czytająć o skojarzeniu z seksem oralnym upewniam się, że raczej nie interesują Cię takie rozrywki. AUTORKO! życzę Ci powodzenia, a Mamą się nie przejmuj, mała dorosnie, Mama zobaczy, że mimo Jej przepowiedni wciąż jesteście szczęsliwi i uwierzy. Na slowa, że zmarnowalas sobie życie, odpowiedz, to Twoje zdanie, masz do niego prawo, ja jestem bardzo szczęśliwa. Bądz dzielna, ambitna, mam nadzieję, że po maturze planujesz jeszcze coś dalej;) Dobry mąż i zdrowe dziecko to duża radość, wiem po sobie:)) więc ciesz się i nie przejmuj niczym!

Gość a siksyyyyyy do nauki
",,,,,Poza tym wyobraź sobie co bedzie jeśli wpadniesz ze swoim 16 letnim chłopakiem? co ci taki dzieciak zapewni? ..." o kuźwa, 14-17 lat i wy się już tak pieprzycie na całego, przestańcie, do szkoły gówniarze, kto zarobi dla dziecka na utrzymanie, myślicie, że mężowie wam zapewnią kokosy, spójrzcie ile kobiet pracuje, sadzicie, że one pracują za 1 tys.- 1,2 tys. z miłości do pracy. One pracują bo mężowie zarabiają mało.

Szczęśliwa1991, podczas studiów mieszkałam u wujka i cioci w innym mieście i miałam okazję ich uważnie obserwować. Oni też trzymają się za ręce, mówią do siebie Misiu, Kochanie...mimo, że On ma 87 lat, a Ona jest 16 lat MŁODSZA:)

Gość Niegrzeczny.
Witam znalazłem Super Serwis na którym za zbieranie punktów dostajemy atrakcyjne Nagrody. Możemy Także grać w różnych loteriach. Jak zarejestrujesz się z tego linka to otrzymasz 60 punktów na start! http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/15339.html

,,,,Poza tym wyobraź sobie co bedzie jeśli wpadniesz ze swoim 16 letnim chłopakiem? co ci taki dzieciak zapewni? ..." o kuźwa, 14-17 lat i wy się już tak pieprzycie na całego, przestańcie, do szkoły gówniarze, kto zarobi dla dziecka na utrzymanie, myślicie, że mężowie wam zapewnią kokosy, spójrzcie ile kobiet pracuje, sadzicie, że one pracują za 1 tys.- 1,2 tys. z miłości do pracy. One pracują bo mężowie zarabiają mało.'' a co mało jest takich przypadków? Nie które dziewczyny mają ciężka sytuację sa głupie i szukają sposobu aby się wyrwać zachodząc w ciąże.To bezmyślne ale jestem w stanie to jeszcze zrozumieć ale większość to gówniary nie zdające sobie z niczego konsekwencji.W jakim try świeci żyjesz że dziwi cię seks 16latków? A co do Olgi to chyba napisze do moderacji bo dzieciaki się wplątują w życie dorosłych nie mając o niczym pojęcia źle rozumieją pewne rzeczy a to źle na nich wpływa.

Gość szczęśliwa1991
a to dopiero;-) jak widze takie pary to przekonanie we mnie że prawdziwa miłość istnieje jest jescze wieksze;-) a po maturze planuje zrobić jak narazie jakąś dwuletnią szkołe policealną tak narazie. na poważniejsze studia zawsze jest czas;-) do tej Pani ktora mówi że mąz mnie utrzymuje: no tak wydaje mi sie że to normalne w małżseństwie że mąz pracuje póki ja nie moge i utrzymuje nas. kiedy będe mogła także pójde do pracy. narazie nam nie brakuje piniędzy wiec nawet nie ma takiej potrzeby. Ale podkreślam że nie mam zamiaru całe życie nie pracować. poprostu chce skończyć szkołe i odchować dziecko aż pójdzie do przedszkola. Nie widze w takiej kolei rzeczy nic złego.

Szczęśliwa zapomnialam o innym przykładzie, moja babcia została szybko sierota więc też się trochę zagubiła. Mając 17 lat poznała starszego o 6 lat mężczyznę, który OŚWIADCZYŁ jej sie po 1 dniu znajomości. Ona przyjęła oświadczyny, tłumacząc dziś, że pragnęła rodziny, której nie miała sama. 3 miesiące potem byli małżństwem, babcia zaszła w ciąże. Byli razem 48 lat jako wzorowe małżeństwo, do śmierci dziadka. I nie wierz w to, że będzie Ci brakowało straconych lat. To zależy od człowieka. Ja nigdy nie chodziłam na imprezy, nigdy nie lubiłam takiego życia, jeżeli dla kogoś to nie jest priorytet to czego ma b yć żal? zresztą kto powiedział, że nie można fajnie żyć mając rodzinę?;)

eh autorko jesteś niedojrzała jak dojrzejesz wkurwisz się na męża że ma parapedofilskie upodobania też miałam faceta starszego, też wcześnmie urodziłam, też matki nie słuchałam a potem jako kobieta dorosła popatrzyłam na to ze zgrozą... dojrzały facet robi dziecko nastolatce- i to jest fajne??? otóż to jest chore

moj ojciec, moze nie jakis krancowy materialista, choc troche... :P, zapewne powiedzialby ze skoro sie zdecydowalas z nim to teraz on musi was utrzymac i zobaczymy jak bedzie :P jak mniemam mieszkacie razem i wszystko jest ok wiec nie ma sie czym przejmowac :) co do sytuacji - z jednej strony dziwna z drugiej nie, nie ma co tu sie goraczkowac.. dziwna bo nie wyobrazam sobie 14latki z o tyle starszym facetem (choc jedna moja kolezanka z takimi sie spotykala), z drugiej strony w wieku juz 18 lat taki zwiazek jest traktowany normalnie :) najwazniejsze to to ze napisalas ze jestes szczesliwa! gdybys teraz zalowala byloby goprzej. mama sie nie przejmuj, kiedys moze zrozumie, nic na sile :) sama mam 19 lat, jestem obecnie w ciazy dlatego zainteresowal mnie tytul... rowniez tego nie zaluje, choc tez byla to ciaza nie planowana. Mam jednak nadzieje ze wszystko sie ulozy. Rodzice, moim zdaniem, wszystko z czasem zrozumieja, wiec nie ma co na sile ich przekonywac. Przyjdzie czas.. :) pozdrawiam :)

Seksu oczywiscie nie uprawiam bo to cos co powinno zostac az osiagne pelnoletnosc, pisac wiecej nie bede obiecuje ale nie blokuj mi nicka ;) usuwam sie z tego temtu i dzialu :)

Gość szczęśliwa1991
big-girl-szanuje Twoje zdanie ale nie uważam sie żebym była jakas nie dojrzała nie uważam męza za pedofila bo nigdy mnmie do niczego nie namawiał nie zmuszał, jeżeli do czegoś dochodziło to musiała to być też moja wyrażna inicjatywa. chyba masz jakies złr doświadczenia skoro tak mówisz. nie uważam żeby miało mi sie kiedyś odmienić bo mąż nie jest tylko cudownym mężczyznom ale i wspaniałym człowiekiem. miła jak zawsze- ciesze sie że znalażłam kogoś na tym forum kto mnie rozumie;-)

Gość szczęśliwa1991
nie uwazam mojego męża za pedofila i nigdy tak nie pomyśle o nim. nigdy mnie do niczego nie namawiał ani nie zmuszał jesli do czegos doszło to musiało być to z mojej wyrażnej inicjatywy. jest cudownym człowiekeim i to że pokochał 14 latke o niczym nie świadczy.

Olga - a co ma seks do pelnoletnosci? :D dlaczego dopiero wtedy? jest jakis kodeks z tym zwiazany czy jak? :P tzn ze 17latka nie moze sobie isc do lozka z chlopakiem?

Gość szczęśliwa1991
Olga to dzieciaczek który nic jeszcze nie wie o zyciu;-)

Gość dobrały sie
jak widze albo słysze o takich dziewuchach jak ty to nóż sie mi kieszeni otwiera do ksiażek w tym wieku powinnas iść a nie zachciało Ci sie rodzinke zakładac..co za bezmózga istota.

Gość a ja miłam......
J też miałam 17 lat jak urodziłam a mój mąż jest o 15 lat ode mnie starszy i jesteśmy cholernie szczęśliwi i teraz czekamy na drugiego dzidziusia:)

Gość dobrały sie
i czym sie chwalisz tym że jestes kolejną idiotką?

Gość a ja miłam......
nie tym że mam szczęśliwą rodzinkę a inni użerają się z młodymi mężami i piszą nowe topiki że mąż ją zdradził itd ja nigdy takich problemów nie będę miała

Gość a ja miłam......
nie tym że jesteśmy szczęśliwą rodzinką inne męczą się ze swoimi mężami że je zdradzają itd i to są idiotki piszą głupie topiki że mają problem z mężem a my nie będziemy miały takich problemów

Gość szczęśliwa1991
dobrze powiedziane;-) nasi raczej nie bedą szukali młodszych;-)

Gość dobrały sie
no nie zdziwiłabym sie jakby wasi męzowie za chwile zaglądnęli do przedszkola w poszukiwaniu dziewczyny..pedofilia jak nic.

Gość a ja miłam......
więc właśnie a starszych tym bardziej i dlatego wiemy że zawsze będziemy szczęśliwe z naszymi wspaniałymi mężami:)

Gość ja nie mogeeeeee
15 lat starszy, i co, zadowolona jesteś, że starego tryka sobie wzięłaś, poczekaj jeszcze trochę o nie będzie mógł a ty będziesz uganiać się za innym facetami aby ciebie zaspokoili. Do tego oso y starsze pomimo mycia mają swój specyficzny zapach, także za kilka lat nie będziesz się od niego odwracała, bo czuć go będzie "starością".

Gość dobrały sie
za niedługo nawet nie przyznacie się że to wasi faceci bho bedzie wam wstyd że macie takich starych pryków!