Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda i skołowana

Dać mu jeszcze szansę?

Polecane posty

Gość młoda i skołowana

Jestem ze swoim facetem od roku. Od pół mieszkamy razem (ja 22 on 27). On jest bardzo wybuchowy i czasami wścieka się o nic. Wczoraj była u nas impreza dla znajomych, on już trochę wstawiony przyszedł do mnie i powiedział, że ma problem bo mu się podoba jedna nasza koleżanka. Byłam w szoku i powiedziałam mu, że mi przykro , ale że niczego zabraniać mu nie będę, tylko niech wie, że jak się z nią prześpi to go zostawię bo takie mam zasady. A on sie wtedy wściekł. Powiedział, że nie chcę mu pomagać i zaczął raz za razem policzkować, kazał mi wypierdalać z mieszkania i powiedział, że zawsze jak nie może dojść to myśli o niej i wtedy jest super. Następnego dnia przeprosił wprawdzie, że wybuchnął, ale i tak uważa, że miał prawo się zdenerwować bo nie czuje, że jestem jego przyjaciółką, jak 'nie chcę mu pomóc z problemem'. Zależy mi na nim i w jakiś sposób go kocham, ale zastanawiam się czy jest sens skoro on się tak potrafi zachować?

i jeszcze pytasz o to, czy dać mu szansę :O Za takie coś bym oddała, gdyby mnie uderzył i definitywnie zakończyła związek. Miej swoją godność i nie pozwól się poniżać. :O

Gość mureekk
kretynka zyje z kretynem - to i jak ma byc ?

Gość zonaty maz
moge cie dymac poki nie zmadrzeje twoj facet

Gość niedziiielllaaaa
rzec:finito.. I jak nie bedzie szanował twojego zdania! z facetami trzeba krótko! Oni we krwi mają nie szanowanie kobiet i zdrady:)

Gość taka jedna zolzowata
brak slow, kopnij go w cztery literki

Gość mureekk
wiekszosc kobiet ma to , na co sobie zasłuzyły

za styl +1, za znikomą prowokacyjność +1 2/10

Gość młoda i skołowana
Najgorsze jest to, że nie mam się gdzie podziać. Wyprowadziłam się od rodziców, bo pochodzę z patologicznej rodziny. Chciałam uciec od wyzwisk, bicia i bólu odrzucenia. A teraz okazało się, że mieszkam z człowiekiem, który jest dokładnie taki sam. To chyba tak jak z dziećmi alkoholików, które z alkoholikami się wiążą. Tylko, że u mnie to przemoc i znęcanie psychiczne:(

Gość młoda i skołowana
Najgorsze jest to, że nie mam się gdzie podziać. Wyprowadziłam się od rodziców, bo pochodzę z patologicznej rodziny. Chciałam uciec od wyzwisk, bicia i bólu odrzucenia. A teraz okazało się, że mieszkam z człowiekiem, który jest dokładnie taki sam. To chyba tak jak z dziećmi alkoholików, które z alkoholikami się wiążą. Tylko, że u mnie to przemoc i znęcanie psychiczne:(

Gość młoda i skołowana

Gość chipsy lays
jestes załosna nad czym się zastanawiasz? wez sie podlacz pod jakis prad moze mozg ci zacznie dzialac

Gość chipsy lays
to ty nie pracujesz? moze zacznij i sie wyprowadz

Gość młoda i skołowana
Pracuję. Ale w Warszawie mieszkania są drogie. Samodzielnie nie mam szans się utrzymywać bo musiałabym koło tysiąca, a nawet więcej miesięcznie wydawać na mieszkanie i by mi na życie nie starczyło. A, że mam ciężkie studia to nie mogę na cały etat pracować.

Gość wynajmij z kimś stancję
albo idz do akademika (teraz nie ma przepełnienia) a biorąc pod uwagę patologię w twojej rodzinie, twoje szanse są większe. ludzie mieszkają po kilka osób w jednym mieszkaniu żeby ciąć koszty i wtedy nie wychodzą kosmosy za rachunki

Gość mureekk
swój przyciaga swego ! zawsze sobie znajdziesz wymówkę stad nazwlaem cie kretynką i sie jak widac nie pomyliłem .

Gość ty studiujesz?
a ja myślałam, że jesteś jakaś upośledzona umysłowo

Gość sdfddffsfsfd
Prowokejszyn ;) studentka a taka głupia? haha

Gość sdfddffsfsfd
Prowokejszyn ;) studentka a taka głupia? haha

Gość bojabojaboja
No i co my Ci mamy poradzić. Nie wiem jak to się nazywa fachowo w psychologii. Ale jest coś takiego, że jeśli osoba pochodzi ze środowiska patologicznego, to będzie na swoich partnerów wybierać facetów tego samego typu, dlatego, że po prostu tylko w patologicznych warunkach będzie potrafiła się odnaleźć, gdyż jedynie taka sytuacja i ludzie z problemami są jej bliscy i będą potrafili zrozumieć. Jak go tłumaczysz z rzeczy, które dla zdrowo myślącego człowieka są absolutnie nie do przyjęcia(stąd zresztą same pogardliwe komentarze) to zapewne dlatego, że takei były relacje, w Twojej rodzinie. Tak samo zresztą szukasz głupich wytłumaczeń, żeby tkwić w chorej relacji z partnerem, który Cię nie szanuje. Gdzie normalnie każda dziewczyna zbierała by manatki, poprosiła o nocleg u znajomuych a na następny dzień biegała szukać stancji. A idiotę kopnęła w dupę z całej siły na pożegnanie.

Gość przecież możesz iść
do akademika, jako osoba z rodziny patologicznej nie powinnaś mieć problemów z miejscem, zresztą teraz akademiki nie są przeludnione. Ludzie też szukają chętnych na stancję, studenci mieszkają po kilka osób więc zamierzonego bankructwa nie będzie