Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkaa

waga 9 miesieczniaka

Polecane posty

Gość werkaa

dziewczyny ile waza wasze maluchy, ktore skonczyly 9 miesiecy ??? moja mala wazy 10 kilo ale jest długa bo ma 82 cm.... martwie sie troche ta waga czy to nie za duzo ale przeciez nie bede dziecka glodzic.... :)

Gość moj syn wazyyyyy
10,5 i mierzy 84cm ale urodzil sie bardzo duzy

Gość mimimimi
9,900 kg, co do wymiarów nie wiem. Urodziła się z waga 3,660kg. Nie jest "gruba" :-) lekarka powiedziała, że dobrze przybiera na wadze. Mojej koleżanki syn w 9 miesiącu ważył 11kg, ale on urodził się z wagą prawie 5 kilo!

Gość saleminka8
mój bedzie miał 7.04 5 miesięcy a wczoraj na ważeniu miał 8880g :P

mój syn właśnie zaczyna 9-ty miesiąc i waży około 10kg. Rozmiar ubranek - 86, a wczoraj był w bluzie 92 :) Trochę mnie to przeraża, ale w rodzinie męża wszyscy są duzi.

a co powiecie mamie ktorej dziecko wazy troche mniej niz powinno? moja corka ma 1,5 roku i wazy 9,600 lekarz mowi ze jeszcze jest ok, ale ja wiem ze powinna wazyc ok 11 kg troche sie martwie

Gość moj ma niecale
8 mies a wazy 11 kg. urodzil sie 3400.

Gość buahahahahahahhaahahah
Evi, kurcze i tak zle i tak niedobrze...co zrobic, chyba taka uroda kazdego z dzieciaków ze waza ile im sie podoba :) ja z moja przerobilam okres totalnego niejedzenia z powodu zabków i wiem jaki to koszmar stac nad dzieckeim i prosic zeby zjadlo chociaz ze dwie lyzki..teraz je jak trzeba, czasami mniej czasami wiecej i nie wiem skad te 10 kilo jej sie bierze :) moze dlatego ze jest taka długasna ( duzo powyzej gónej granicy siatki centylowej )

Gość evi nie oszczędzaj
na żarciu :-o

Moj syn wazy obecenie 11kg , rozmiar ubranek 92 - jeszcze sa za duze ale jeszcze jakies 2-3 tygodnie i juz bedzie ok.

Gość żanettka von
"moj ma niecale 8 mies a wazy 11 kg. urodzil sie 3400." Mój syn ma prawie 3 lata i tyle waży:-( jest drobniutki bardzo ale jest wcześniakiem.

moja mala ma prawie 10 kilo, zaczynamy wlasnie 10 miesiac. jest długa i nie widac po niej tych 10 kilogramów.ubranka nosi 86.

moj dopiero wkroczyl w 9 miesiac ale wazy 8500 i ok 72 cm dlugosci

Moja córcia ma 9 miesięcy i tydzień a waży 7.700. Urodziła się 3.700. Jest w 25 centylu.. to przecież OK, tyle że jest z tych drobniejszych.

Moja córka ma 9 miesięcy i waży 7.700- to jest 25 centyl, tyle,że jest z tych drobniejszych, ale jest OK wg pediatry.

Gość ej powiedz
moja ma 14mies i wazy 10kg :O

Gość mój synek 9300 i 80

Gość mamusia wikusi
moja córka ma 11.04 wkroczy w 8miesiąc. Obecnie ma 70cm długości(urodziła się 51cm) i 2tyg temu na szczepieniu ważyła 7.200(waga ur - 2980)nosi ubranka na 72 niektóre choć z niektórych już wyrosła.

Gość mama synka 19 miesięcy
Moje dziecko za 5 dni kończy 20 miesięcy i waży 11 kg. Jest przeciętnie wysokim dzieckiem, ma około 86 cm wzrostu. Gdy miał 9 miesięcy ważył niecałe 8 kg.

Gość moja mała ma 11 miesiecy i
waży 7600, wzrost 73cm, jest szczuplutka

Gość mamusieńka..
moja córa ma rok i waży 8900 dzisiaj ważona:) ubranka kupuje 80 troszkę są przy duże ale 74 są przy małe

Gość Mama Nikoli
Moja corka w wieku 8miesiecy wazyla 13kilo i mierzyla 80 cm dzis ma 11miesiecy i nadalal wazy 13 kilo i mierzy jakies 86cm, a jak sie urodzila wazyla 3300 i mierzyla 50cm. Kazde dziecko inne, a Twoje napewno nie jest grube.

moj synek skonczyl 9 mc i wazy 11 kg. nie wiem jaki jest dlugi ale ubranka nosi na rozmiar albo 9-12 mc albo 78-80 czasem miesci si jeszcze 74. jest duzy, ale lekarznie nie mowili zeby go odchudzic a nin nic. potpostu jest z tych duzych dzieci i tyle. zreszta tata jest duzy

Gość anutek123
Moja córka dziś kończy 8 miesięcy i waży 8,7 kg. Waga urodzeniowa to 3640.

Gość anutek123
Tylko, że od miesiąca już raczkuje, a ostatnio stoi i chodzi przy meblach, może dlatego słabo przybiera nawadze bo większość dzieci przeważnie jeszcze leży .

Gość asiaroj
Moj synek 9 miesiecy wazy 9,6 kg I 73cm a cora prawie 3 latka I wazy 11kg I 89cm .