Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia90

START 6.04 zaraz po świętach 10 kg w dół kto się przyłączy??:)

Polecane posty

Gość sonia90

Witam, Mam zamiar zrzucić do wakacji 10 kg zaczynam od wtorku:) Przez zimę mi się trochę przytyło więc trzeba jakos wyglądać jak przyjdzie lato:) Moje zamiary: - dieta 1000kcal - myśle że jest najlepsza z tych wszystkich innych diet, - aerobic 2 x w tygodniu, -robi się ciepło więc można juz wyciągnąć rowerek i zacząć jeździć, - pić dużo wody. Tym razem na pewno mi się uda:) Przyłączy się ktoś??:) Start 79 kg zamiar 70 kg , a pózniej zobaczymy:)

Gość sonia90
myślalam też nad jakimś wspomagaczem typu aqua slim, czy therma line:) zawsze to bedzie latwiej.

Gość sonia90
może macie też jakieś inne pomysły:)??

Gość monia96
Przyłączam się - moja waga to 73 kg, a chciałabym docelowo schudnąć do 53 kg ( jestem niska 161 cm). Ja chcę zacząć odchudzanie z dietą protal Dukana. Ponoć skuteczna, a próbowałam już prawie wszystkiego.

Gość sonia90
ja tez niestey jestem dosyc niska:( jescze nie słyszałam o tej diecie. na czym ona polega?? moze tez sie skusze:)

Gość ...caoimhe87
Ja też się dołączam! Już od niedzieli jem mniej ale po świętach planuje dietę 1000kcl waga 56 wzrost 168 cel 50kg ;-)

I ja ;) wzrost 1.75 a waga coś koło 79 kilo... do końca czerwca bym chciała 65 kilo widzieć ;P Ja od poniedziałku już się staram. I muszę w końcu zachować umiar w święta. Bo z tym mam największe problemy...

Gość sonia90
no ja zaczynam dopiero po świętach bo nie chce się w święta męczyć:) szukałam na internecie przykładowych jadłospisów na diete 1000 kcal i zebrałam w kupe wszystko to co mi pasuje ( czyli cos mało skomplikowanego:)) ŚNIADANIE 250 KCAL: 1.Kromkę ciemnego tostu posmarować łyżeczką margaryny, obłożyć liściem sałaty, plasterkiem sera żółtego. Do tego jeden pomidor .Szklanka soku pomarańczowego. 2.Bułeczkę pełnoziarnistą posmarować łyżeczką masła lub margaryny, obłożyć 2 cienkimi plasterkami gotowanej szynki oraz kilkoma plasterkami ogórka. 3.Kromkę chleba z pełnego przemiału posmarować łyżeczką masła i 5 dag twarożku, położyć pomidora na kanapkę. 4.3 dag płatków czekoladowych zalać połową opakowania jogurtu waniliowego, wkroić mandarynkę. 5.Małą bułeczkę przekroić i posmarować łyżeczką masła oraz 2 łyżeczkami dżemu. 6.Kawa lub herbata; jogurt 0% tł. zmiksowane z 1/2 szkl. truskawek ( mogą być mrożone) 2 łyżki musli. 7.Serek wiejski z jedną kromką chlebka wasa. ŚNIADANIE II 100 KCAL: 1.Kromka chleba z masłem i pomidorem. 2.Mały banan 3.Grejpfrut 4.2 brzoskwinie 5.2 jabłka OBIAD 350 KCAL: 1.10-15 dag piersi z kurczaka obsypać przyprawami (Prymat Kucharek, papryka, pieprz, itp.), usmażyć na łyżeczce oliwy. Ugotować 15-20 dag warzyw (kalafiora, brokuła, fasolki szparagowej, marchewki). Zjeść z 1 ziemniakiem. 2.Szklankę kaszy gryczanej zjeść z jajkiem sadzonym na łyżeczce oleju. Wypić do tego szklankę maślanki lub kefiru. 3.Szklankę ugotowanego makaronu zmieszać z sałatką z pomidora, papryki, ogórka i 2 łyżkami twarożku. 4.Zupa jarzynowa - mała pierś kurczaka+ 250 g włoskiej mrozonki+ garść makaronu+ łyżka koncentratu+odrobina soli.

Ja w te święta chce w końcu zjeść normalnie ;P Zawsze mam tendencje do opychania się. Spróbować wszystkie placki a mięsko takie dobre a sałatki też mniam i pod koniec dnia jestem opchana do granic możliwości... Ma mi nie przybyć ani grama i już ;P

witam ja zaczynam od 6.04. diete kopenhaska waga 84 przy wzroscie 167, zdecydowanie za duzo na poczatku to bede szczesliwa jak wytrwam do konca, cel 74kg

Gość SzwajnaRajna
kup fat burner, slim fast + kreatyna z karnityną, a do tego slim fast!

A ja zaczynam od dzisiaj!! Tak!! Patrzeć nie mogę juz na te boczki, brzuszek i uda...!!Postanowiłam nie brac żadnej takiej konkretnej diety...będę jeśc po prostu bardzo mało...pić dużo wody, owoce, warzywka...jakieś ćwiczenia;) Rowerek, brzuszki, skłony, taniec, Na pewno coś zrzucimy laski!! Damy radę! Ja zaczynam już od dzisiaj! Będę się sugerować tym jadłospisem co sonia90 wysłała -wybiorę sobie coś i spróbuję. Dziewczyny! Grunt to pic mnóstwo wody a wtedy spalanie skuteczniejsze! I zero słodyczy, zero! Słyszycie?! Chociażby nie wiem jak nas ciągnęło! Trzeba mieć silną wolę! ;) Damy radę! Trzymam kciuki- będe tu zaglądać dzień w dzień;)

Ja sobie wczoraj troche popuściłam ale dzisiaj spinam poślady i dzielnie walczę dalej :) Jestem po porannym bieganiu, owsianka mi się robi i aż chce się żyć :D Jutro sobię zrobię dzień oczyszczania po świętach i musi być dobrze. Do końca tego miesiąca muszę zejść poniżej 75 kilo :) Będę wielce uradowana kiedy wcisnę się w jedne z moich spodni, które na chwile obecną nie chcą wejść na mój tyłek ;P Mam 2 pary ładne i stanowczo za małe. Przy czym do tych drugich to z 10 kg musze stracić żeby jakos leżały :)

Gość maryskaaaaa
i ja również się przyłączam:) tylko że od dzisiaj , bo już jestem tak przejedzona że nie przełkne więcej ciast ani innnego 'złego' jedzonka. przed świętami byłam już ponad miesiąc bez słodyczy, i sie przełamałam , troche bardzo żaluje... teraz od nowa zaczynac :( ehh nie nawidze świąt:P i oczywiście brzuszek urósł hehe :) Sonia fajne przepisy zanalazłaś, myśle ze skorzystam. ja to bym w tydzien chciała juz wielkie efekty hehe, ale to nie możliwe, jedynie na głodówce;D ale to nie dla mnie. No to powodzenia i wytrwałości życze, mam nadzieje że razem nam się uda :)

Gość maryskaaaaa
saphe jak wygląda twój dzień oczyszczania ? :) zazdroszcze porannego biegania, ja mogę jedynie wieczorem, bo jak cwicze zbyt intensywnie rano to reszte dnia jestem do niczego . jedynie moge na orbiterku 40 minut zrobic, bo to juz mi nic nie robi ..

Jak zjem ogólnie zbyt dużo i złych reczy ;) To jeden dzień daje aby mój organizm to wszystko przerobił i wywalił :) Rano otręby ze 2 łyżki i szklanka wody z cytryną. Później w porach posiłków zjadam jabłko i jeszcze ze 2 razy otręby w ciągu dnia no i duuuuuzo wody :)

Gość maryskaaaaa
to cie faktycznie dobrze oczyszcza?:D Bo ja mam z tym straszne problemy:P

Hej dziewczyny, mogę się przyłączyc? Waże koło 79 kilogramow, odchudzam sie od ponad miesiaca ale topik na którym sie udzielałam padł :( Jestem na diecie MŻ - WR, jem 5 razy dziennie co 3 godziny, codziennie ćwiczę, siłownia,aerobiki, tae-bo, taniec brzucha itd - karnet do klubu fitness :) Docelowo chce schudnąć do 67, mam 180 cm wzrostu :)

fabetka: No pewnie przyłącz się do nas!! Jak już napisałam wcześniej RAZEM RAŹNIEJ! ;D No więc do dzieła dziewczyny!! I pamiętajcie, żeby nie przesadzić, bo jeść możemy tylko w małych ilościach dziewczyny!! ;D I woda, woda, woda!!

Gość kallammarnica
witajcie, też chętnie się do was przyłączę;) zastanawiam się nad ta dietę białkową.. kilkoro z moich znajomych ładnie na niej schudło nawet do 10kg;) ja przy wzroście 172 ważę 73kg.. zaczynam od wtorku 6.04;)

Ja zaraz powinnam zabrać się za jakieś ćwiczenia... ale coś nie widzę po sobie entuzjazmu :P Póki co zjadłam pomarańczę i kilka winogron na podwieczorek :) Dzielnię chodzę koło kupy ciasta stojącej na kuchennym stole ;)

Zabiore się za taki program 30 dniowy :) są to ćwiczonka na niecałe 30 min ale dają wycisk. Są 3 poziomy trudności więc można sobie dostosować do aktualnej kondycji i w miarę porzeby robić te trudniejsze ;) Wszystko w cyklu 2 min siłowe, 2 kardio i ćwiczenia na brzuch i od nowa ;) Takie połączenie ma podobno zapewnić maksimum rezultaów w krótkim czasie ;) I faktycznie po kilku dniach ostatnio jak się za to zabrałam to widać było różnicę ;) http://chomikuj.pl/wb1987?fid=62609297 to ten level 1 na chomiku :) Ta sama prowadząca ma też ćwiczenia na kłopotliwe partie ciała ;) Ogólnię lubię ćwiczyć z jakimś filmikiem i glośną muzyką;) Całkiem fajne są aerobiki serii pump it up. Ogólnie sporo szperam w necie i szukam :)

witam was, ja również się do was przyłączę :) Z tym odchudzaniem to jest tak, że jak mniej żremy to chudniemy najmniej w tych miejscach na których nam zależy. Mi naprzykład zależy głównie na brzuchu a jak zaczęłam się odchudzać i owszem waga zlecaiła o jakieś 3 kg w ciągu miesiąca, ale najbardziej na pupie i twarzy, a tu akurat mogło zostać. Macie może jakieś sposoby na zrzucenie głównie brzucha?

Gość maryskaaaaa
ja jakos sama za tego typu cwiczenia nie umiem sie zabrac, fajnie by bylo z kims albo na jakis aerobik sie zapisac .. zostane przy bieganiu albo orbiterku .. a wspomagacie sie jakimis tabletkami ? bo ja juz roznych probowalam ale bez zadnej diety wiec na nic sie nie zdalo

Gość maryskaaaaa
matkag, to moze jakies cwiczenia na brzuch ? 6 weidera? niby dobre.. ale ja osobiscie na tym dlugo wytrwac nie potrafie bo to duzo czasu pochlania i mialam 3 podejscia i po niecalych 2 tyg rezygnowalam i zawsze mialam wrazenie ze cos zle robie. ja zawsze po brzuchu glownie widze czy tyje czy chudne bo mi go tak konkretnie wywala:D i jeszcze nogi mi odrazu rosna:D na nogach mi najbardziej zalezy a mam z nimi straszny problem jak chce schudnac