Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amerikan's Woman

moj Amerykanski facet chce wakacji w Polsce

Polecane posty

Gość Amerikan's Woman

Hej, pisze do was z USA, mieszkam tam od 6 lat. No i mam ogromny problem. Moj Amerykanski facet (jestem z nim od 4 lat) naogladal sie bzdetow o polsce w internecie, naczytal sie o gorach, morzu, jeziorach, lasach i teraz truje mi dupe i chce zebysmy w te wakacje pojechali do polski na 2 tygodnie. Jest mi cholernie wstyd ze jestem z polski i nie chce tu przyjezdrzac, polska to biedny zacofany ciemnogrod a polaczki to maluczcy zakompleksieni zalosni ludzie, jestem niezwykle szczesliwa ze jestem od 6 lat Amerykanka i ze udalo mi sie wyrwac z tego zadupia europy. Kurde ludzie pomozcie mi! Jak mam wybic swoiemu amerykanskiemu facetowi te wakacje w polsce z glowy? Nie mam zadnych pomyslo a nie chce zebysmy tu przyjezdrzali, nie chce sie przed nim wstydzic jak zobaczy ten polski syf i brud.

Mam newsa ;) . Pomimo tego, że mieszkasz w Stanach Zjednoczonych nadal jesteś Polką i Europejką ;) . Posiadasz tylko obywatelstwo w Stanach .

Gość xvcxes
powiedz twojemu facetowi , ze w Polsce bylas szara biedna niewykształconą myszka i kazdy cie wysmiewał .. I nie chcesz wracac do kraju w ktorym bylas pośmiewiskiem

Gość daklkla
a nie odwiedzasz nawet rodziny w Polsce dziwne niemasz rodzicow rodzenstwa

Gość prababcia terminatora
biada temu kto sra we wlasne gniazdo....

Gość Jak to byłoooooo
jezdzcie lepiej na ukraine kresy albo do francji kraju twoich przodków.

Gość No mi też wstyd, że
jesteś Polką i piszesz takie kompletne bzdety, a w dodatku robisz byki więc na początek radzę tobie weź do ręki SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY i niech to będzie twoja lektura obowiązkowa. Potem może pogadamy

Gość Co ty tu pieprzysz
po 6 latach masz obywatelstwo amerykańskie JUŻ WIDZĘ Jak wstydzisz się za Polskę to po jasną cholerę wchodzisz na forum dla Polaków smarkata idiotko?

Gość [popppoppopo
6 lat w USA i nie opanowałaś języka? :D

przeciez to podpucha. o stanach, gdzie mieszka ponoc pisze "TAM" o polsce, w ktorej nie mieszka, pisze "TU" Z jej wypowiedzi wnioskuje ze przebywa w polsce. Albo sie wyslowic nie potrafi. A to juz swiadczy o braku inteligencji.

Gość mlodalepowazna
Sorry, ale mówisz o sobie... To Ty jesteś malutka i zakompleksiona. Ja nie jestem. A amerykanom w europie sie podoba zacofana babo.

Gość jahahahhaha
prowokacja jak nic haha