Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT - przeczytaj ZANIM zapytasz

Polecane posty

Matiszka, dziekuje 🌼 nie, nie jestem za granica. i w ogole ten wyjazd, o ktorym mowisz, mi nie odpowiada :-( dopiero co, po wielu latach wrocilam do PL, nie chce juz wracac, poza tym poznalam tu kogos i kocham go. tu jest moj dom... jak to widzisz?

@ DADAAA A dawno wróciłaś? Bo możliwe, że chodziło o to, że powrót był dobrym krokiem :)

@ DADAAA I jeszcze jedno, czy twój partner jest jakoś szczególnie dobrze sytuowany?

Matiszko, odpowiadam teraz, bo musialam wyjsc.. nie, moj partner nie jest dobrze sytuowany, ale to typowy "zloty chlopak", dobry, altruista dla ludzi, i pomaga mi bardzo, bo tej pracy jeszcze nie mam..

a wrocilam prawie rok temu :-) mam nadzieje, ze z nim mi sie ulozy, bo jest dla mnie najwazniejsza osoba. chcialabym miec z nim rodzine :-) czy moge myslec o tym w tym momencie..?

Gość AnatazjaNastka
matiszko a dlaczego nie bedzie kolejnej kolejki? zobacz jakie to wazne dla tych ludzi:(

masz racje nie zauważyłam, będę cierpliwie czekała na swoją kolej pozdrawiam:)

Gość glistha 69
Patrycja 14.09.1986 Czy w najbliższym czasie dostanę pracę o którą się staram?

Gość glistha 69
ehh... nie wiem czemu nadal wyświetlam się na pomarańczowo...

chce podziekowac z poswiecony czas...i odpowiedź. życze wszystkiego dobrego

@ ruda Przykro mi ale karty w ogóle odmówiły odpowiedzi. Jak widać muszą być powody dla których nie powinnaś pytać o tę relację np. nie jesteś gotowa na odpowiedź czy też związek ten wiąże się z odpracowaniem karmy. No właśnie - a ta Was łączy, między Wami jest silna relacja karmiczna. Dodatkowo oboje macie w swojej drodze życia 26, które można nazwać karmiczną wisienką na torcie, jeśli chodzi o relacje międzyludzkie.

@ OKruszynka88 Przykro mi, ale ślubu nie widzę. Widać za to pojawienie się trzeciej osoby w tej relacji, w ogóle Twój partner w niezbyt dobrych kartach się pokazuje. Sądzę, że na dłuższą metę niestety monogamia nie jest jego mocną stroną.

witam...wrozko to co mi powozylas pasuje, ale do przeszlosci...to juz się wydarzylo...czy mozesz jeszcze raz postawic karty...?chodzi mi o to czy bede miala meza, dziecko...jak ulozy mi sie zycie. jesli masz do mnie cierpliwość to bede wdzieczna pozdrawiam ania 15.10.1976...nic mie sie w sferze uczuć nie uklada...mam wrazenie ze zawsze bede sama

@ okryszynka88 Karty to drogowskaz a nie wyrocznia. Nie składaj w ich ręce swojego życia, po prostu bądź czujniejsza. Ale z kolei bez popadania w paranoję, bo możesz rozbić swój związek dziwnym zachowaniem... @ dolphin Odpowiadam na jedno pytanie i kończę jedynie do malvy. Poza tym nie kładę i nie zamierzam kłaść kart o wygląd całego życia, nie widzę w tym sensu. Jeśli uważasz, że karty pokazały przeszłość to jak widać miały w tym swój cel. Pamiętaj jednak, że nic w życiu (prócz śmierci i narodzin) nie ma monopolu na zdarzanie się raz w życiu.

Gość Śnieowy Bałwanek
Matiszko, gdybyś miała chwilkę dla mnie, to bardzo proszę...

@ sylwcia1991 Ze szkołą może być trudno, choć raczej powinnaś ją skończyć. Matura natomiast wygląda dużo gorzej , jeśli zdana to ledwo ledwo choć raczej wątpię. Wypadła karta mówiąca o tym, że sposób w jaki się do niej przygotowujesz jest zły. Uczysz nieefektywnie lub/i za mało. @ kiara22 A data urodzenia i imię tego pana? @ mydestinationnn http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4426083 &start=150 Zapytasz o to jeszcze milion razy?

zapytalas, czy moj partner jest szczegolnie zamozny i nie wiem, jakie ma to dla Ciebie znaczenie w kontekscie Twojej wrozby...

Czy moge prosic o wrozbe.Bardzo mi zalezy. Marta 10.11.1984,Marcin 13.06.1984.czy wrocimy jeszcze do siebie?A moze w jego zyciu jest inna kobieta?

Gość Banajaggaa
Witam moze nareszcie dowiem sie czy mam wogole na co czekac czy ulozy mi sie... 10.01.1993 mianowicie chcia;abym wiedziec czy poznam w koncu ludzi przy ktorych bede czula sie naturalniei ktorzy beda mnie akceptowac taka jaka jestem. Dziekuje;*

Gość Banajaggaa
Witam moze nareszcie dowiem sie czy mam wogole na co czekac czy ulozy mi sie... 10.01.1993 mianowicie chcia;abym wiedziec czy poznam w koncu ludzi przy ktorych bede czula sie naturalniei ktorzy beda mnie akceptowac taka jaka jestem. Dziekuje;*

Gość Banajaggaa
chcialam zaczernic nick a jakos mi to nie chce wyjsc..przepraszam..

Gość mozesz sieee
zaczeniac i zaczerwieniac, zazieleniac nawet. NIE UMIESZ CZYTAC???? PRZECIEZ NA NOWE POSTY NIE OSPOWIADA, SIEROTOOOO!!!