Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matiszka

TAROT - przeczytaj ZANIM zapytasz

Polecane posty

Matiszka -- bardzo gorąco Ci dziękuję 🌻. Jeśli mogłabyś mi tylko jeszcze przybliżyć co znaczy "związek karmiczny" i co miałaś na myśli pisząc, że liczba 26(którą mamy obydwoje w swojej drodze życia) jest ważna w relacjach międzyludzkich. Przepraszam, że Ci zawracam głowę lecz staram się poukładać sobie to co napisałaś.Będę Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź. Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam.

@ Jestem Ciekawa Pytałam o najbliższe 3 miesiące i czeka Cie praca, z której otrzymania bardzo się ucieszysz. Bardzo możliwe, że wprowadzi jakiś dynamizm w Twoje życie, może na początku zostaniesz rzucona na głęboką wodę lub jakieś wyjazdy będą. Potem się to jednak unormuje. Uważaj na pychę w zachowaniu również.

@ ola2 Karty odmówiły odpowiedzi. @ Listopadowa A czy Ty nie jesteś po rozstaniu/rozłące lub większych zawirowaniach w związku? Widać, że nadchodzi czas zadumy, samotności choć z nacechowaniem wewnętrznym, zaglądanie wgłąb siebie. Potem zdecydowana poprawa, widać stabilizację, poczucie bezpieczeństwa w związku. Dużo się będzie działo.

@ malva1983 Nie widzę ciąży w ciągu tego roku, natomiast nie wiem czy w ogóle Twój partner tak naprawdę pragnie teraz dziecka. Mam wrażenie, że zdecydowanie wolałby odłożyć tę decyzję na później, ustabilizować/poprawić wcześniej sytuację materialną.

Witaj, Matiszka! Dziękuję za odpowiedź. Aktualnie jestem nadal,albo już nie (nie wiem, on jeszcze mnie nie wypuścił jakby) w związku, który trwa 3 lata. Jestem z nim nieszczęśliwa, bo uczucia, które żywię są coraz słabsze. Ostatnio zadecydowaliśmy, że nic się nie zmienia między nami, poza stopą znajomości. Ja chcę go zachować jako osobę, ale w postaci przyjaciela. Jest mi najbliższą osobą w życiu. Z nim wiązałam plany życiowe, samej nie chcę ich realizować, bo boję się tego. Boję się samotności, którą mogę na siebie sprowadzić, kończąc ten związek. Wydaje mi się, że bez niego nie jestem w stanie nic osiągnąć w dalszym życiu. Jeśli byś mogła w związku z opisaną sytuacją powiedzieć coś jeszcze na ten temat, podaję jego datę urodzenia i imię: Georg, 30.10.1989. Oczywiście nie chcę się narzucać. "Samotności z nacechowaniem wewnętrznym" - mam to rozumieć, że będę czuła się samotna " w środku", mimo iż ludzie będą mnie otaczać? Bardzo dziękuję za wróżbę i pozdrawiam

No właśnie myślę, że się zejdziecie ponownie w takim razie, ale wolałam się upewnić.

witaj matiszka:) jak to karty odmówiły odpowiedzi, a ja tak liczyłam na odpowiedź to może bys była tak łaskawa i postawiła mi jeszcze raz ale pytanie dotyczy mojej pracy zawodowej czy szykują sie jakieś zmiany? bardzo proszę o wrózbę 01.11.72

Natalia 11.12.1992 Jacek 27.12.1983 Czy jeszcze do siebie wrócimy?

@ ola2 To jest pośrednio to samo pytanie. Zresztą karty odmówiły Tobie w ogóle odpowiedzi, przykro mi.

Gość kochana wrózko czy bedziesz da
lej wrozyc,czy moge zadac ci Pytanie? bo wiem ze nie masz za bardzo czasu,a mnie by bardzo zalezalo:(

Witam Matiszka :) wpisalam sie na 5 stronie z prosba ale Ty napisalas ze nie bedziesz juz wrozyc ale moze jednak postawilabys karty dla mnie mam pytanie o sprawy sercowe : czy widac szczesliwy zwiazek lub malzenstwo u mnie ?? Kasia 82.04.04 jak dasz rady to powroz Pozdrawiam :-)

prosze napisz czy bedziemy małzeńswem weronika 9 styczen 1986 tomasz 7 grudzien 1982

Gość dkldasksdakakldalasl
prosze napisz czy dalje bedziesz wrozyc czy mmay sobie dac spokoj

dzięki matiszka, dopiero teraz przeczytałam. Cieszę się bardzo, że cos z tego będzie, jednak niepokoi mnie ta trzecia osoba... tego się właśnie obawiam, a mi koleżanka już przepowiadała, że mnie związek z M. nie zadowoli, bo on jest bardzo niepoważny... chciałabym w końcu jednak gdzieś ulokowac uczucia...

Gość szkoda ze poszlas i nam nie po
wiedzialas ze idziesz i ze cie nie bedzie:(

Gość paulinka90
Paulina 11.08.1990r Maciej 30.09.1993r czy uda sie nam stworzyc udany zwiazek? prosze o odp

DROGA MATISZKO powiedz mi proszę co dalej z naszym związkiem, czy będziemy małżeństwem ? EWA 17.07.1977 KRZYSZTOF 01.10.1976

bardezo bardzo dziekuje za wrozbe. ciesze sie ze widzisz prace dla mnie, obecnie przebywam na stazu, cv tu itam rozsylam(choc musze sie przyznac ze nie mialam nadzieji ze gdzie kolwiek mnie przyjnmna)ciekawe czy ta praca bedzie gdzies blisko mojego zamieszkania czy gdzies dalej??i ze to nie jest jakas praca sezonowa za granica(bo cos takiego mi sie szykuje w srepniu)?.na codzien staram sie wszytkich traktowac rowno, wiec bede sie pilnowac z ta pycha. moc zyczen i pozytywna energie przesylam:) :P