Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papa dance333

Lekarka mi powiedziala zebym dziecku nie dawala sloiczkow ani mleka modyfikowa

Polecane posty

Gość nnoo tto coo
ta lekarka to na pewno z jakies wiochy nie sądzę, żeby pediatra zaproponowala mleko krowie w zamian za modyfikowane jezeli chodzi o słoiczki to po prostu są drogie i najlepiej grać matkę polkę, która sama gotuje niż pojechac do sklepu i kupic pare sztuk

Gość 683 bytes
Najlepiej wynajac nianie 24h/365 i wtedy nie bedziesz "grac matki polki".

Gość takie tam gadanie...
ahaa, pewna byłam, że zaraz ktoś wyskoczy z hasełkiem, że gotują matki polki :):) I bidota, której nie stać na słoiczki:)

Gość robie dla dziecka zupki
Bez przesady,ze taaakie drogie. Ale moje dziecko w życiu by się 1 nie najadło :) Dzis zupa z soczewica z przecierem pomidorowym i koperkiem mięsem z kurczaka, mniam :) a na deser kisiel gruszkowy z bananem. Na kolacje owsianka z jabłkiem i gruszką. Jutro barszcz czerwony z żółtkiem i jabłko z dynią.Kolejny dzień zupa rybna i jabłuszko z biszkoptem. Zjada wszystko ze smakiem :) Pozdrawiam :D

Gość 683 bytes
Najpierw trzeba umiec gotowac dla siebie a juz z tym duza czesc matek ma problemy i kupuje jakies w polowie gotowe pulpety z biedronki czy innego psa zmielonego z budą. Wiec o czym my tu rozmawiamy, blender ? one blendera w reku nie mialy, bo by sobie typsy polapaly od wlacznika.

Gość 683 bytes
*połamały

ej, ej- ja tez pierwszy raz blender w rece miałam jak gotowałam pierwszą zupkę, więc bez uogólnień mi tu :) Zresztą nie wiem po co blender przy gotowaniu dla "dorosłego"- przecież zęby mamy ;)

Gość 683 bytes
WIdzisz, taki z ciebie kucharz ze nie slyszalas o kremowych zupach dla doroslych, blender nie powstal z mysla o dzieciach, bo by byly pól litrowe a nie 2 litrowe ;)

Gość niiinaa
sloiczki byly testowane przez niemiecki kotest i znaleziono w nich substancje rakotworcze furan i benzan dodtakowo maja malo skladnikow odzywczych .substancje ktore wyzej wymienilam powstaja w sloiczkach jako efekt uboczny podgrzewania ich do bardzo wysokich temperatur. jesli ktos zna niemiecki poszukajcie w necie wiecej info na ten temat. szczegolnie hipp mial duzo tych substancji

no to wszystko jasne, bo z zup to my tylko rosół jemy :)

Gość 683 bytes
No to zdrowo sie odzywiacie "na suchara".

nie, z płynów wodę pijemy :):)