Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brzuszy艅skka

slim lipo smart lip czy liposukcja

Polecane posty

Go艣膰 Noufewska
ale przecie偶 dzisiejsza medycyna estetyczna daje wiele r贸偶nych mo偶liwo艣ci: np. Radiage, Thermage - one fantastycznie obkurczaj膮 sk贸r臋. Kto powiedzia艂, 偶e wszystko musi by膰 w jednej maszynie. Mo偶e lepsze s膮 dwie - najlepsze w swojej klasie :-), a kiedy do艂o偶y si臋 jeszcze inne zabiegi - witaminy z mezoterapii to b臋dzie to o niebo lepsze ni偶 "przypalanie" laserem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zuzla
szczeze, nie wiele sie dowiedzialam z waszych wypowiedzi. tyle, ze lipo slim nowsze, a co z odsysaniem tluszczu w tej metodzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co z przypalaniem?
- bo przecie偶 istnieje taka gro藕ba przy wk艂adaniu lasera pod sk贸r臋. Znajomy opowiada艂 mi o martwicy wywo艂anej laserem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roxxana35
Slim Lipo to odsysanie t艂uszczu i jednoczesne pobudzanie w艂贸kien kolagenowych, 偶eby po odessaniu nie by艂o obwis艂ej sk贸ry, nowsza generacja. Mia艂am slim Lipo w zesz艂ym tygodniu, czekam na efekten :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zatluszczona
A mialas moze duza opuchlizne po tym zabiegu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roxxana35
Mia艂am lekk膮 opuchlizn臋, ale minela po trzech dniach, siniak贸w nie mam. Generalnie po tym zabiegu ryzyko opuchlizny jest o wiele mniejsze niz np. przy Body Jecie, tak mi mowil doktor Witwicki. Nie mialam BJ, ale jak sie pokazywalam kolezance po trzech dniach od zabiegu w艂a艣nie, to by艂a w szoku, ona po BJ mia艂a wi臋kszy obrz臋k. Body Jet to te偶 bardzo fajny zabieg, ale Slim Lipo to jednak nowocze艣niejsza technologia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BODY TITE jest rewelacyjny!!!
Body Tite to jedna z najlepszych liposukcji bo odsysa t艂uszcz i ekstremalnie uj臋drnia sk贸r臋 a na dodatek pieknie redukuje cellulit. Najs艂abiej niestety wypada smart lipo bo to jest juz staro艣膰 i ma艂o skuteczny, po nim by艂 body jet u nas w Polsce uznawany za nowo艣膰 a w Niemczech ku偶 od ponad roku wycofywany, body jet odsysa wi臋ksz膮 ilo艣膰 t艂uszczu ale nie uj臋drnia sk贸ry wi臋c jak to艣 nie ma 20 lat to nawet niech nie mysli o bodyjet bo botem trzeba chodzic na bardzo drogie zabiegi takie jak thermage i uj臋drnai膰 sk贸r臋 a tak偶e rozbija膰 grudy, zaraz po body jecie jest slim lipo- laserowe odsysanie t艂uszczu gdzie kaniula jest laserem z fal膮 radiow膮, zabieg szybko si臋 robi ale trzeba wspomaga膰 kaniula do liposukcji albo vibro lipo i sk贸ra nie jest do ko艅ca jedrna ale to urzadzenie jest o niebo lepsze od slim lipo i body jet- ale cena jest straszbna po prawie 500 ty艣 z艂 a najnowszy jest Body Tite izraelskiej firmy Invasix za ok 240 tys z艂 i nie do艣膰 偶e to urz膮dzenie najlepiej odsysa t艂uszcz, to najskuteczniej ujedrnia sk贸r臋 niepozostawiaj膮c 偶adnych grudek i nie trzeba potem 偶adnych masa偶y i dodatkowych zabieg贸w, to jeszcze rewelacyjnie likwiduje cellulit, wystarczy tylko jeden zabieg. Zabieg body tite jest du偶o mniej traumatyczny ni偶 body jet i smart lipo. Body tite mo偶na wykonac w znieczuleniu miejscowym i og贸lnym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Susanka Sasanka
Roxxana, mam wra偶enie, 偶e widzia艂am Ci臋 w Elite. To znaczy , 偶e z Tob膮 rozmawia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Susanka Sasanka
Siedzia艂a艣 za lad膮 i sprzedawa艂a艣 zabiegi :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MarcelProust
do BODY TITE jest rewelacyjny!!! ile ci p艂ac膮 za takie bajki?Bo to co robisz, to si臋 nazywa us艂uga tzw. marketingu szeptanego, ale w ma艂o subtelnej , fatalnej formie. ohhhhyda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limetka do Roxana
Slimlipo tylko u nas jest nowo艣ci膮 , w 艣wiecie s膮 metody nowocze艣niejsze . A dodatkowo to mocny laser ... A jak wiadomo mocnym ogniem 艂atwiej si臋 poparzy膰. Ja bym poczeka艂a, a偶 przestanie by膰 u nas egzotyk膮. Sprawdza艂am i p贸ki co wykonuj膮 to dwa gabinety kosmetyczne (!?!) w Warszawie i jedna klinika w Krakowie - troch臋 ma艂o .... Pewnie wybra艂abym klinik臋 w Krakowie, ale po co mam jecha膰 p贸l Polski, skoro w 艁odzi mam sprawdzonego smartlipo lub r贸wnie wprawionego chirurga na bodyjet. I podobno ma doskona艂e efekty.

Udost臋pnij ten post

Slimlipo mo偶e nawet na tyle nie jest u nas nowo艣ci膮, co ludzie o nim po prostu nie wiedz膮. Poza tym potwierdzam, 偶e slimlipo jest o wiele lepsze ani偶eli smartlipo, kt贸re wed艂ug mnie jest po prostu przereklamowane i zawodne. Nie wiem jak to jest w innych miastach w polsce, ale wiem, 偶e jest to w Warszawie i jakie艣 6 miesi膮cy temu podda艂am si臋 temu zabiegowi. W trakcie nie boli nic, za艂o偶enie tego "s膮czka" te偶 nie boli, bo dzia艂a miejscowe znieczulenie. P贸藕niej mo偶e troszk臋 bole膰, jednak odpowiednia bielizna mo偶e zdzia艂a膰 cuda :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roxxana35
@susanka sasanka - ale waln臋艂a艣 jak chory z kube艂. W Elite to mnie obs艂ugiwali, nie ja nikogo. Ja nie musz臋 pracowa膰. @limetka - pewnie to prawda, 偶e na 艣wiecie s膮 inne nowinki i nowsze aparatury, ale je藕dzi膰 za granic臋 na zabiegi? Jako艣 mi si臋 to nie widzi... Trzeba korzysta膰 z tego, co mamy na miejscu, pewnie i tak za wiele by kosztowa艂 taki zabieg zagraniczny. No i koszty pobytu.. Te偶 musia艂am przejecha膰 si臋 do Warszawy na Slim Lipo, no ale warto by艂o, mia艂am sporo t艂uszczu do odessania i ten termolifting sporo mi da艂, tak my艣l臋. A efekty s膮 naprawd臋 spoko. O body tite w og贸le nic nie s艂ysza艂am o.O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Susanka Sasanka
... czy to taki piel臋gniarski 偶art? :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do roxany
roxana, a d艂ugo b臋dziesz nosi艂a ubrania uciskowe po slim lipo?? masz siniaki i obrz臋k?? kurcz臋, chcia艂abym taki zabieg, ale troch臋 p臋kam. jestem strasznie wra偶liwa na b贸l, poza tym boj臋 si臋 jako艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roxxana35
No ubranie uciskowe pewnie ze trzy tygodnie, to pono膰 indywidualna sprawa, ale im d艂u偶ej, tym lepiej zasadniczo dla regeneracji. Siniak贸w nie mam, obrz臋k si臋 pojawi艂, ale nie jest du偶y. Nie p臋kaj, je艣li chcia艂aby艣 poprawi膰 wygl膮d i nie ma przeciwskaza艅, to jest to dobry zabieg. P.S. Nie bola艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maga0505
do roxxana35 Nie dczytalam moze wiec z gory soorki za pytanie ale jakie okolice robilas i w jakiej cenie? Nie wiesz jak tam interpretuja poddawane zabiegowi okolice? np czy brzuch dziela jeszcze na dwie czesci ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odessana body titem
Hej dziewczyny, a ja w艂a艣nie jestem po liposukcji body tite i jestem zachwycona, lekarz odessa艂 mi prawie 4 litry t艂uszczu z brzucha, sk贸ra jest j臋drna, nic nie zwisa, zabieg zdecydowa艂am si臋 zrobi膰 w znieczuleniu og贸lnym, by艂am na konsultacji na body jet ale si臋 jednak nie zdecydowa艂am i teraz nie 偶a艂uj臋. Dziewczyny zr贸bcie przed zabiegiem dok艂adny wywiad, musi by膰 dobry lekarz i dobry sprz臋t do liposukcji, w moim przypadku body tite okaza艂 si臋 strza艂em w dziesi膮tk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Thanx a lot
Dystrybutorze reklamuj si臋 gdzie indziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka Malloray
Ja jestem z Kanady i u nas zabieg body tite jest bardzo popularny i ma 艣wietne opinie, podaje poni偶ej link: http://bodytite.ca/in-the-media Ja jestem po zwyk艂ej liposukcji kt贸r膮 robi艂am 5 lat temu, jeszcze te wszystkie maszyny nie by艂y takie znane, nie by艂am zadowolona z efektu ale teraz mysle 偶e si臋 zdecyduj臋 na zabieg raczej w Kanadzie bo tu mam ubezpieczenie, musi by膰 do艣wiadczony lekarz chirurg kt贸ry dobrze robi liposukcj臋. A,m,

Udost臋pnij ten post

No dystrybutor贸w tutaj nie unikniemy, tym bardziej, 偶e na tym forum mo偶e pisac ka偶dy o wszystkim. Poza tym odno艣nie lipolizy laserowej w polsce to wiem, 偶e jest raptem kilka takich urz膮dze艅, tak wi臋c si艂膮 rzeczy zawsze b臋d膮 si臋 reklamowa膰. Ja znam smart lipo i slimlipo, z tym, 偶e ten ostatni laser jest nowszy. Na youtube znalaz艂am filmij jak tak膮 lipolize si臋 wykonuje - nie wygl膮da jako艣 mega strasznie. http://www.youtube.com/watch?v=mPUsvG9I8ZM Facet jest jak wino - im starszy, tym lepszy :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawuisa
Ja w tym roku po ci膮偶y zdecydowa艂am si臋 w艂a艣nie na laserowe odsysanie t艂uszczu. na pocz膮tku ba艂am si臋 jak cholera, ale wystarczy艂o ze stane艂am nago przed lustrem i juz wiedzia艂am czego chc臋 - napewno nie obwis艂ego brzucha. Po d艂ugich poszukwianiach zdecydowa艂am si臋 na Centrum laseroterapii i modelowania sylwetki w warszawie. Skusi艂a mnie nowa metoda kt贸ra nie do艣c 偶e trwa zdecydowanie kr贸cej ni偶 inne to jest nieinwazyjna i nic a nic nie boli :-) Sam zabieg w艂a艣nie slimlipo faktycznie by艂 bezbolesny, po troszke pobolwea艂o, ale do zniesienia. A m贸j brzuszek to teraz bajka bo nie do艣c 偶e par臋 centymet贸rw zgubi艂am to jeszcze sk贸ra sta艂a si臋 bardziej napi臋ta i uj臋drniona juz po pierwszym zabiegu. Kosmetyczka wyt艂umaczy艂a mi 偶e laser nie tyko rozbija tkanke t艂uszczow膮 ale te偶 dzia艂a na w艂贸kna kolagenowe i obkurcza je . W sumie mia艂am 3 seanse i nie 偶a艂uj臋 ani jedego grosza wydanego na laser, m贸j m膮偶 z reszt膮 te偶 :-) Teraz jestem specjalista od laser贸w :-) Kole偶anki juz si臋 napalaj膮 na zabieg :-) zazdroszcz膮 brzuszka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 afadro
A to mia艂a艣 kilka seans贸w tym laserem? Ja my艣la艂am 偶e jeden wystarcza bo mnie jeden wystarczy艂. Mo偶e to zale偶y od obszaru jaki chce si臋 odessa膰 i zliftingowa膰 sk贸r臋? Od czego to zale偶y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drogie panie z elite
Przesta艅cie wciska膰 megakit- tutaj i na kilku innych w膮tkach. Bierze na wymioty od tej namolno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ODDESSANA LASEROWO
KIT JEST TYLKO CZ臉艢CIOWY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ODDESSANA LASEROWO
KIT JEST TYLKO CZ臉艢CIOWY... SLIMLIPO JEST ZAJEBISTE PODOBNIE JAK ACCUSCULPT NIE JEST TO JEDNAK PANACEUM NA ODDESSANIE TKANKI T艁USZCZOWEJ NALEZY PO艁膭CZY膯 METOD臉 LIPOSUKCJI WIBRACYJNEJ Z LIPOSUKCJA LASEROWA I EFEKT JEST MUROWANY. LEKARZ OPOWIE O EW POWIEK艁ANIACH, KT脫RE POZNA WSP脫艁NA PRACA ZNIWELOWAC DO MINIMUM A RESZTA TO CZAS...CZAS...I SYNTEZA W艁脫KIEN KOLAGENOWYCH... SAMA ROBI艁AM ZABIEG U DR kRUKA W SOLUMEDZIE W Poznzniu przesz艂o moje oczekiwania opieka profesjonalizm i efekt po zabiegu. nikogo nie reklamuje uzmys艂awiam ze by艂am w paru gabinetach i ten osrodek z lekarzem na czele wzbudzi艂 moje mega zaufanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukaj膮ca odp
Witam serdecznie ja jestem nowa na forum a bardzo chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 najbardziej co艣 na temat body tite ceny, efekt贸w (s艂ysza艂am 偶e s膮 bardzo dobre i b贸lu po zabiegu. je艣li kt贸ra艣 z was co艣 wie b艂agam napiszcie, bo najpierw si臋 wol臋 zapozna膰 z tematem niz np potem cierpie膰 wyda膰 kas臋 i nie widzie膰 efekt贸w:) A swe pytania szczeg贸lnie kieruj臋 do ODESSANEJ Z BODY TITE? Jakby艣 mog艂a mi napisa膰 gdzie odsysa艂a艣 t艂uszczyk dok艂adnie i w kt贸rym mie艣cie, ja jestem w krk :) i czy du偶o p艂aci艂as bo to te偶 wa偶ne?:) Proszeeeeeeeeeeeeeee o odp Z g贸ry thx:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odessana body tite
do szukaj膮cej odpowiedzi Ja jestem po odessaniu brzucha i boczk贸w body titem, zabieg robi艂am w artclinique w Krakowie u bardzo do艣wiadczonego lekarza. Jestem po cesarskim ci臋ciu, rodzi艂am ju偶 prawie 6 lat temu ale w ci膮zy przyty艂am 46 kg,w przeci膮gu 3 lat schud艂am 27 kg, 膰wicz膮c na si艂owni, stosuj膮c diety ale brzuch mia艂am z rozst臋pami, obwis艂y- taki flak z t艂uszczem w 艣rodku. Przed zabiegiem jak kupowa艂am spodnie w zarze to rozmiar 42 ale bluzki rozmiar M dlatego 偶e by艂am obt艂uszczona w rejonie bioder teraz wchodz臋 w 38 rozmiar, m贸wi臋 o zarze bo uwielbiam ten sklep, sk贸ra jest rewelacyjna boto urz膮dzenie body tite ma tak膮 specjaln膮 g艂owic臋 z falami radiowymi, odsysa si臋 t艂uszcz kt贸ry rozpuszcza fala radiowa i obkurcza si臋 sk贸ra, jestem bardzo zadowolona, cena jest od 6 ty艣 w zale偶no艣ci od obszaru i ilo艣ci t艂uszczu, ja mia艂am odessane 4,5 liry t艂uszczu i mia艂am dwa zabiegi i da艂am 9500 z艂 ale roz艂o偶y艂am sobie na raty w lukas banku bo sama zarabiam nieca艂e 3 ty艣 z艂 wi臋c nie mam kasy od tak. Je艣li chcesz to napisz swojego meila a ja wy艣l臋 moje zdj臋cia przed i po, wwe wrze艣niu zrobi臋 sobie uda bo to nic nie boli, nast臋pnego dnia troch臋 mnie bola艂o ale normalnie chodzi艂am, trzeba nosi膰 ubranko uciskowe przez miesi膮c najlepiej dlatego zrobi臋 uda we wrze艣niu bo teraz b臋dzie mi gor膮co.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reklamujcie si臋 gdzie艣 indziej
bo jest to rzeczywi艣cie namolne i do wyrzygania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slim lipo i bodyjet precz!
Dystrybutorzy od smart lipo i body jet precz z portalu, te kity to gdzie indziej a nie tutaj!

Udost臋pnij ten post