Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaaaaaaaaaaaa1

grypa żołądkowa u 2,5 latka...my pijemy troche coli...

Polecane posty

a wy jakie macie sprawdzone metody?nasz synek zaczął wymiotowac o 2.30...dostał czopek na gorączke i na szczescie ma ochote na picie i nawet chleb z masełkiem nie taki straszny:P moje maleństwo..ale i tak przebiega dosc łagodnie odpukac...i przypomniałam sobie ze cole mozna wypic..a ze unas sie cole pije tylko odswiętnie to jaka radośc synka!!! chciaz samopoczucie sie synkowi poprawilo..a wy co stosujecie?

Również colę. Ja zawsze piję zero, albo light, ale przy chorobie kupuję 4 l/czerwonej na rodzinę i wszyscy zadowoleni ;P Latem suszę miętę, więc w dzbanku jest mięta zaparzona. I słone paluszki. Bo sól zatrzymuje płyny ;P

Gość ale macie problem
cola dla 2 i pol latka, wez sie stuknij w glowe mocno! nawet od swieta to jakies chore....

a sam sie stuknij palancie

Gość to straszne pewnie bedzie
mial pruchnice, bosz inny to maja nasrane strach sie bac takiej matki :) do moge wtracic slowko- ostatnio ogladalam program i tam bylo ze wszystkie cole laight i zero sa o wiele gorsze jak zwykle, tak samo jogurty i majonezy bo zwaieraja jakis skladnik zastepczy ktory jest szkodliwy. a ja glupia zawsze wszystko light bo zdorwsze, a tu kasznka... to tak dla info :)

kiedys lekarz mi to porazil ze cola zabija bakterie

Gość ale macie problem
co, prawda w oczy kole? :p

Gość ale macie problem
to jacys pojebani lekarze z deczka :o tak wlasnie od najmlodszych lat kochane mamy uzalezniaja swoje dzieci od napoji gazowanych, ze niby dla ich dobra, a pozniej biadola ze dziecko tylko litry coli dziennie pije lub jakies wstretne energetyki... coz wasza sprawa!

nam sie akurat skonczyla mietowa herbatka ale zastanawiam sie jeszcze nad zieloną nie wiem czy nie nie spowoduje wymiotów czaSEM...

spadaj palancie,naucz sie czytac,kto tu mówi jełopie o uzaleznieniu od coli???!!!!! chyba wyraznie pisze ze pije OD SWIETA pacanie jeden

Gość ale macie problem
a woda to pewnie truje, co nie autorko tematu? o wodzie jeszcze nie pomyslalas... :o moze fante dzieciakowi zafunduj :p

naucz sie czytac najpierw,z reszta ja tu wyraznie o cos pytałam,jak nie znasz odpowiedzi to wypad mi stąd

Gość ale macie problem
jak dajesz 2 i pol rocznemu dziecku cole (nawet od siweta) to znaczy raczej ze ty jestes pojebana, a nie ja :D

a co mam ci kurwa sprawozdanie pisac z calego dnia?gówno cie to o czy dałam czy nie,ja tu o cos pytam kretynie

Gość ale macie problem
najpierw :p

a co mam ci kurwa sprawozdanie pisac z calego dnia?gówno cie to o czy dałam czy nie,ja tu o cos pytam kretynie

Enterol i odgazowany Sprite łyżeczka pomalutku.Jeśli dziecko mocno wymiotuje lub ma biegunke Orsalit również po łyżeczce często.To pomaga mojemu synowi.

:P:P:P czy to zawsze musi sie tak konczyc???? beeekaaa

Gość ale macie problem
:D auć jak zabolalo :p popusc zwieracze laska bo ci zaraz wlosy z nerwów powypadaja hehe

Gość a moja ma 7 llat cora i gazowa
nego nie trawi, nawet zozoli nie ja bo w buzi musuja... Ale nigdy nie bronilam jej sprobowac. Niestety toczymy walke o slodycze :P