Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

z tą figurą to naprawdę przesada, od operki mam na plusie 10 kilosów:o i za nic nie mogę się ich pozbyć:o teraz przed wyjazdem 3 tygodnie się oszczędzałam, ale w K-wie wobec obfitości śniadanek i obiadów i ciach domowego wypieku serwowanych na przerwach nie potrafiłam poskromić swego łakomstwa i znów muszę zaczynać od zera, eh

Zuuziku, moja kicia też lubi pudełka i koszyki :-) A jutro muszę jechać do wet, bo Mona ma coś na uchu. Myśleliśmy, że to kleszcz ale chyba nie...

Ja od operki też mam 10 wzwyż, ale niestety ja mam troszke inne gabaryty (jestem niższa) i wygladam jak baryłeczka 😭 i co gorsze nie radzę sobie z dietą. I na dodatek źle się czuję z tuszą i nie mówię o psychice - wszystko źle funkcjonuje :-(

a może jednak kleszcz? ale faktycznie wet rozstrzygnie co to jest

Jutro sprawdzimy ucho, przy okazji zapodamy na odrobaczenie zwierzakom. A jesli chodzi o fotkę z W. , wyglądasz bardzo ok!!!

to prawda wzrost ciut mnie ratuje, ale tylko ciut, bo jak patrzę na te wyłażące mi pod i nad stanikiem wałki na plecach, że nie wspomnę o udziskach jak filary mostu to mnie krew zalewa ze złości, że się tak zapasłam:o

Bechemotku, odrobina farta przy tej fotce, po pierwsze nie siedziałam po drugie nie stanęłam bokiem, bo wtedy byłoby na co popatrzeć:P

spróbuję posłać Ci prywatny filmik, trochę jest duży objętościowo mimo, iż go skompresowałam - a może nie? jeśli nie dziś to zajrzyj na @ jutro, bo będzie się jeszcze pakować ok 30 minut:o

No i to jest sztuka - wiedzieć jak się ustawić :-D!!! Mnie niestety, oprócz wszystkich błędów dietetycznych i niekonsekwencji, gubi kod genetyczny :-p

Bechemotku też się obawiam tego kodu, bo jeśli wziąć pod uwagę, że tak się dzieje w co drugim pokoleniu, to mam jak w banku tuszę na starość:o bo tak moi rodzice z tych szczupłych, to moja babcie ze strony ojca byłą obfita:P

Sprawdzę, chętnie :-)! A muszę tobie powiedzieć, że ja od dzieciństwa mam problem ze zdjęciami - zawsze nie lubiłam się "zdejmować" :-p. Im starsza, tym bardziej - ale pamiętam, że parę razy oberwałam od mamy(dosłownie), bo nie chciałam, zeby robili mi fotki.

piszę już jak potłuczona:o ale wiesz o co chodzi

jeszcze 16 minut będzie się ładować, mam nadzieję, że nie masz przepełnionej skrzynki

Bechemotku a dla koti na robale kupujesz tabsy czy płyn do wmasowania w kark?

kotki oczywiście:) i dawno nie pytałam co kocikiem, który Was odwiedzał?

Raz miały tabsy a raz w karczycho. Posłucham wet, co teraz lepsze - sezon na kleszcze ruszył! ;_o

Kocik radosny pewnego dnia przepadł 😭. Po jakiś 2 tygodniach, może nawet później, pokazały się w mojej okolicy plakaty ze zdjęciami właśnie tej kici. Zrozpaczona rodzina szukała swojej pupilki :-(. Może ktoś ją przygarnął - tak wolę myśleć... Na garnku, wśród ulubionych moich jest "alik61" (moja siostra), właśnie dziś zamieściła fotkę kici - na pamiątkę..

jeden z moich kotów jak mu zaaplikowałam w karczycho to wyłysiał w tym miejscu;), ale nie ukrywam, że to bardzo poręczny sposób na podanie im tego czego nielubią

Bechemotku może masz rację, że ktoś ją przygarnął jako kocika wyłącznie domowego bez możliwości podwórkowania

Nie miałam na szczęscie problemu z aplikacją w karczycho z sierścią :-). Ale Szusiek, ten poprzedni kochany, zaginiony wyłysiał po obróżce.

oj ja muszę zwłaszcza szorstkiego tabsa rozgnieść, wsypać do strzykawki wlać odrobinę wody, wymieszać i dopiero podać dopyszcznie;) nie ma mowy o podaniu tabletki głęboko do gardła lub np smarując masłem czy chowając w mięsku, odkryją podstęp zawsze

Podziwiałam panią wet, która tak sprytnie wepchnęła kici tabsa głęboko w gardzioło, ze nawet nie zorientowała się ;-)

coś mi dzisiaj nie idzie załączanie czegokolwiek:o nadal trwa przetwarzanie, co kolwiek to znaczy:o Bechemotku jeśli nie dzisiaj to jutro spróbuję ponownie wgrać obiecany filmik

Też tak kiedyś spróbowałam i niestety....kicia się spieniła :-o - biedna.

Bechemotku dzisiaj się poddaję, wysyłam już godzinę, wgrało się, ale nadal się przetwarza i nie wiem o co chodzi:o

Bechemotku, idę spać. jutro spróbuję ponownie, papapapapapa

To trzeba odpuścić. Ja wczoraj wpadłam w panikę, bo bateria w laptopie prawie padła a ładowarka nie ładowała. Tylko przez moment, po wyciągnięciu z gniazda. I ja tak w panice, przez 2 godz., włączałam i wyłączałam :-o. A dziś wszystko ok.