Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Ja tez na dietce,a że robiłam pierwszy raz to mały kawałek sobie pozwoliłam skubnąć czy warte,a jak juz widać efekty,kręcisz sie na tej machinie ?,bo ja jak czytałaś to wiesz jeszcze cwiczę i widzę efekty ubranka luźniejsze.:)

O kurcze kosmi:)))) Musze przyznać,że jesteś wytrwała:DGratuluję!:classic_cool: Ja się nie podejmuję:O...nie mam ani siły,ani czasu:O

kosmi👄pytałaś na @ o lekarstewko,ale ja niestety nie wiem co to i po co:OZapytać w aptece??? Idę pluskać i na podusię się serialować:))) Spokojnej nocki💤 Cieplutkiego dnia jutro:D Paaaaaa Personalna❤️❤️❤️

🖐️ No dobra Banderasek, ja tez "chcem" budyn:P Tylko z cukrem! Bo Ty czesto lubisz cyganic i zapodajesz bez cukru:( Bondi popatrz na starosc dziwne rzeczy robia sie z zebami. Czernieja i sie krusza. Mysle ze wczesniej byly zle metody leczenia, zle produkty do pielegnacji no i mamy teraz problem. A nowe zabki nie chca narastac:( Trawke skosilam dzisiaj po raz pierwszy w tym roku. Skorzystalam ze nie padalo. I wandal wycielam wszystkie stokrotki. Serce mi sie kroilo ale musialam a bylo tak ladnie z tymi chwascikami. Kosmi podeslij ekspresem pare pierogow. Ja robie rzadko bo mam problem z kupnem sera. No i malzowina nie chce jesc pierogow. No nie smakuja:O Chyba zeby zlapac smak w naszych pierozkach trzeba sie urodzic w Polsce. Zaraz sprawdze jaki aktor zmarl. Na razie🖐️

Bardzo smutna jestem i ja Banderasku. Ja tez bardzo lubilam tego aktora. Byl dokladnie dwa miesiace starszy ode mnie:(

Glupio mi wyszlo Bondi. Chcialam napisac tak jak mowi moj dentysta, ze zab ktory ma 20 lat jest przestary. My oczywiscie jestesmy obydwie mlodziutkie:D tylko mamy stare zeby:P

heloł dziewczyny mam nadzieję, że moc obowiązków nie wpłynie na Waszą aktywność na cafe, te 5 minut na wpisik zawsze znajdziecie:) niestety to u dziadka złośliwe, ale poczytałam, że ma niski stopień złośliwości, wolno odrasta i rzadko daje przerzuty, tyle dobrego a i Małgosiu to urosło z tyłu ucha:o Bondi współczuję bardzo, zgroza, że nic nie dało się zrobić, buuuu Banderasku mniam mniam budyniek lubię, ale soczkiem poleję:)

pomocy, z dołu strony zniknął mi pasek, na którym miałam m.in. godzinę i np. zminimalizowane karty kolejno otwieranych stron w necie, co zrobić żeby to wróciło?

hehe już mi się udało z tym paskiem:P weszłam na nk i oczom nie wierzę, nasza Poetka zmieniła kolor włosów:) fajnie:)))))

Juz lece ogladac Poetke na nk. Przy okazji trzeba udielic nagany Poetce. Za rzadko do nas zaglada:O Zuzik dobrze ze u dziadka nie jest az tak tragicznie.

No to Zuuzik na wpisik 5 minutek obowiązkowo :D Pogoda w kratkę było ciepło i w przerwach deszczyk majowy ;) Na razie do pracy rowerkirm bo skuterek trzeba naprawić :( W domu 3 mechaników, a skuter nie jeździ, chyba przestanę dawać jeść to może cosik wskuram :D W pracy ledwo dycham tyle mam roboty, każdy mówi żebym zwolniła, ale się nie da 😭 Urlop zaległy 15 dni dalej nie wybrany :( Z mężem na wojennej ścieżce, a w niedzielę miałam 29 rocznicę ślubu i chyba najwyższy czas wziąć rozwód :D Chyba się spakuję i zostawię wszystkich chłopów w domu niech walczą o przetrwanie :P Nienawidzę samców, chyba mam deprechę ;) Muszę wrzucić na luzik :classic_cool: To chyba tyle 5 minut minęło :) Przesyłam wszystkim buziaki 👄 i życzę dobrej nocki

Skończyłam pisać dzisiejszą partię. Ale płacze moja dusza, odszedł Maciej - bardzo lubiłam tego aktora. Jeszcze niedawno słuchałam wywiadu Macieja z Hołownią, na temat jego choroby.......................... Wszystkie żółtaczki typu ABC są dla mnie przerażające, bo jak wiecie moja mama jest lekarzem - zakaźnikiem i od dziecka byłam w kręgu różnych żółtaczek - jedną zaliczyłam :-p

Ooooo!!!!!! Rowerzystka jest w takim klubie, jak ja :-p. Ja też jakoś z facetami mam na bakier :-o, M i 3 synów 😭. Kochani są, ale jacy upierdliwi!!!!!! Dobrze, że mam kicię i sunię - już wszystkie(prawie) Syrenki :-)

Witam kawusia orąca.herbatka inusia.Zapraszam Bondi przykro ,ze musisz jednak wyrywać,ze nic sie nie da zrobić za to potem jaki bedize ladny uśmiech Personalna zdrowiej jak najszybciej Bonitko,Banderasku ja też lubialam tego aktora ale co zrobic taki pewnie jest los ludzi. Zuuziczku a mój teśc powiedział,ze póki go nie boli nie będize ruszał. Tokino moze dziś kukniesz z kursu A ja dziewczynki latam jak w kieracie,kurs trwa róznie konczy sie o 15 lub 16.Podoba mi sie ,można się czegoś nauczyc a nie tylko gotowanie,sprzątanie i niewiadomo co jeszcze. Pozdrawiam

Witam🌻 dziękuja za kawke Małgosiu a na jaki kurs chodzisz? ciesze sie, że jesteś tak zajęta - oderwałaś sie troche od domu a przecież jeszcze niedawno nie mogłaś nawet wychodzić. Znaczy się zdrowiejesz nam Małgosiu ❤️ Rowerzystko ❤️ Bechemotku ❤️ i wszystkie Dziewczynki - nie dajmy sie wykorzystywać przez naszych menów! :D Ja mam tylko dwoch ale 28 lat walcze o to, żeby żyć tak jak ja chce a nie pod dyktando małży (z całym szacunkiem)- który jakby tylko mógł to ustawiłby mnie dokładnie po swojemu ;) Roberto ❤️ śliczne zdjęcia przysłałaś a Twoje Dziecko jest wyjątkowo atrakcyjną Damą ❤️ - ehhhh młodość... Dziewczyny - wczoraj byłam na kolejnej konsultacji u laryngologa - z nowymi wynikami cholesterolu - i tu sukces! :D wszystko mam w normie! :D Dlatego pytałam Bonito czy coś bierzesz bo pozwolą tabletki szybko zbić cholesterol co dla nas jest bardzo ważne. No i jeszcze raz do znudzenia powtórze: stan naszych ŻYŁ jest wynikiem przyśpieszonej i wymuszonej menopauzy!!! Dlatego my musimy szczególnie o siebie dbać i dopieszczać sie. Róbmy to z egoizmem i bezwzględnie! - nie ma dyskusji: rodzina musi wiedzieć, że my mamy prawo opoczywać, prawo badać sie, mieć zmienne nastroje i złe samopoczucie. Bondi ❤️- kochana - wiem, że to przykre - mnie też sie nieraz śni po nocach że trace wszystkie zęby - pomyśl o tym tak: powyrywasz, powyleczasz, poboli troche ale zrobisz sobie ładne nowe - są teraz takie techniki, że ząbki są jak naturalne. To jest taka kolej rzeczy, rzadko kto zachowuje je w całości do końca. A Ty jesteś dzielna mądra dziewczynka i zrobisz z pewnością to co najlepsze. Banderasku? i co z pracą? ❤️ Pozdrawiam pięknie wszystkie Dziewczynki i życze miłego dnia. Mam tu na biurku - pęk konwalii które pachną zabójczo i przypominają mi dzieciństwo kiedy na Dzień Matki biegłam do kwiaciarni kupić bukiecik dla swojej Mamy... Na naszym stole zostawiam grzanki serem [ [ [ [ [ [ [ [ [ i z masłem orzechowym { { { { { { { { { i sałatke z pomidorów (______)> aaaa i soczek dla Małgosi a jogurcik dla wszystkich z campiny :P a dla naszej Personalnej termoforek do grzania pod kołderką i plik czasopism kolorowych do czytania - coby nie nudziło sie i żebyś doleżała! a nie wstawała zbyt wcześnie! ❤️ ❤️ ❤️ i lece do pracy 🖐️ ❤️

Tereterku ..to nie moje dziecko to moja bratanica . Potrzebuję jeszcze linka na Mozille nie moge jej coś zaistalować wczoraj musialam ją odintalować i klapa .help

Dzieki za herbatkę :D Bechemotku to tak jak u mnie M i 3 synów, tylko jeszcze kot samiec :P Terterku ja się poddawałam przez 29 lat i teraz powiedziałam dość :D Zaczynam żyć po swojemu, a nie pod dyktando, jest wojna, ale muszę ją przetrwać :( Zaraz wyjeżdżam w teren więc na dzień dzisiejszy wszystkim buziaki 👄

Witam Ja tradycyjnie w biegu,normalnie nie mam na nic czasu ale za to jest plus tego stanu,nie mam również czasu na doła:) Wieczorem wracam do domu i normalnie albo nienormalnie padam na twarz:p.Nawet oglądać telewizorni mi się nie chce,zerkam tylko na pogodę i lagnę jak niedźwiedź zimową porą.Zerkam na pogodę bo od niej tak wiele u mnie zależy,jak nie pada jest zajęcie i szansa na zarobek jak pada klapa:(. No i znowu jestem nie na bieżąco i to mnie bardzo smuci,nie wiem co się dzieje u Was i nawet na pocztę nie mam w kiedy zajrzeć,przepraszam za to wszystko i proszę o pamięć i wyrozumiałość👄❤️ Personalna👄 Miałam Ci napisać długi list na pocztę ale normalnie nie mam w kiedy,wydawało mi się że mogę wiele Ci napisać w sumie mamy podobne przejścia.Przytulam mocno i życzę dużo siły i dużo zdrowia aby przejść przez to wszystko a wiem że nie jest ani łatwo ani lekko,ja do tej pory nie umiem normalnie żyć.

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Roberta bratanica bardzo ładna dziewczyna Jestem zdruzgotana, jutro znów dentysta😭 Miłego dnia🖐️

Gość tokna
Witam Was dziewczynki Wczoarj miałam wolne więc nie mogłam do Was nawet kuknąć . Znów jestem pomarańczowa bo nie pamiętam hasła :( Mój komputer jest w naprawie , pojechał do Wrocka do serwisu ,pewnie będzie tam ze dwa tygodnie .

Gość tokna
Kosmi ten lek musi być zamówiony według dawki i dlatego nie można powiedzieć ile kosztuje . Pamiętaj że recepta ma tylko określony czas ważności.

Gość Roberta$8
terterku.. mam zainstalowałam i wsio przywróciłam jestem wieka :D U mnie jest ciepło choć słonka na lekarstwo 🖐️