Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Terterku dzięki za wyjaśnienia i przepis, już wiem dlaczego mój lukier nigdy nie wyglądał tak porządnie:P brakowało w nim białka:o

Zuuziku A ja bym chętnie ogladnęła twoje ciasteczka, plissss :-). Bardzo ciekawie brzmią !

🖐️ Hallo wieczorowo! Melduje ze wsuystkie ciasteczka sa posklejane marmolada o 3 smakach:) Nawet pociagnelam wierzch czys takim niby lukier:o Ja po prostu w spodku ucieram tzn rozbelcze:P 3 lyzki cukru pudru z sokiem cytrynowym. I ta woda, niby lukier pociagam ciastka. Ciastka ladnie sie blyszcza no i jest dietetycznie. Zaraz rozpuszcze polewe czekoladowa, wpakuje to do stabilnego woreczka plastikowego, utne rog i udekoruje tym ciastka. Kiedys bawilam sie i mocno zdobilam, ale teraz juz mi sie nie chce:P Zielonego sledzia nigdy nie jadlam. Tylko czytalam w roznych literackich opowiesciach wigilijnych. Podobno wczesniej smazono te sledzie i byla to taka tania wersja karpia. A dzisiaj to rarytas. U mnie w telewizorni leci Super talent. Juz mam dosyc tych talentow.W ubieglym roku wygral pies i byl spokoj! Nie bylo zadnego nagrywania plyt, a jurorzy-producenci nic nie zarobili:P Chociaz w tym roku moj faworyt, to jest znowu uliczny grajek. Mam slabosc do kloszardow. Dla mnie koniec przerwy. Musze konczyc te ciastka. Na razie🖐️

Bechemotku hihi przecież Ty nie lubisz słodkiego;) Bonita właśnie pooglądałam sobie Twoje zdjęcia jak piekłaś ciasteczka rok temu:)

i właściwie to źle napisałam, moje ciacha nie są z pianką a z bezikiem, niekształtnym bardzo, bo nakładałam pianę łyżeczką:o

Jeszcze nie poszlam.Cos mnie trzyma na kanapie:O A ciasteczka sa takie same:P Ja sie "cytuje" co roku Zuzik:P

Co sie Zuzik przejmujesz ksztaltem ciastek. One juz sie uksztaltuja...w zoladku:P Bechemootku, a czy Ty na okres swiat zawieszasz diete?

Nie chyba bede spadac i konczyc te "ciostka" Dziewczynki zycze Wam dobrej nocy. A jutro u mnie w planie ubieranie jolki:O Dobranoc, spijcie dobrze. Do jutra🖐️

ale się zagapiłam na malowanki, piękne:) Boniko hehe masz rację w żołądku wsio rawno;)

Witam🖐️pozdrawiam i tez spadam wróciłam niedawno z urodzinek:)było super a pojawię się na chwile w miedzy czasie lub wigilje złożyć wam życzonka,a z niedzieli na poniedziałek będzie kogucik Bechemotku❤️ mam nadzieje,ze twoje aniołki przyprowadza go szczęśliwie do domku. życze udanego tygodnia i zdrówka trzymajcie sie cieplutko❤️🖐️

witam niedzielnie 🖐️ i ja znów rozpalam w kominku stawiam kawke (_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)herbatkę (_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+(_)+ dziewczynki u nie mroznie jest-10 ale ja dzisiaj nie wychodzę to mróz może być Dziewczynki pozdrowienia od naszej Pszczólki bo jak pisałam komp jej padł i nie wie kiedy będzie naprawiony. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli ❤️👄

Dzień dobry Dziewczynki beti👄ale cieplutko:))))i kawka pyszna:DDzięki🌼 U mnie -14:OŚnieżku świeżutkiego brak:P Ja się czuję ...😭 Udanego dnia:D Pozdrawiam baaaardzo cieplutko[👄❤️

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Cieplutko i kawka jest, dzięki Beti👄 Terterku twoje ciasteczka to istne dzieła sztuki👄 Banderasku te zabiegi nie są drogie, weź prywatnie, nie czekaj pół roku na kolejkę, masuj i ćwicz, będzie dobrze👄❤️ Miłego dnia wszystkim🖐️

Bondi ❤️ Banderasku będzie dobrze tyko musisz byc cierpliwa idz na zabiegi one pomogą ❤️ Rowerzystka ❤️ dziewczynki podaje ciepły rosołek nie ma śniadanie ale jest rosołek (_______________________________________________________) a teraz drugie danie kluski @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ mięsko pieczeń z karczku ################# albo z łopatki $$$$$$$$$$$$$$$ a do tego kapustka biała %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% oraz sosik zapraszam i życze smacznego a dokładam do kominka

Witam i pozdrawiam pięknie w niedzielne południe ❤️ wypiłam kawke i teraz śniadanko podaje późne ale mam nadzieje, że każda z Was pospała troche tak jak ja ;) Na śniadanko kanapki z łososiem: http://streemo.pl/Image/456736_m.jpg dzban soku owocowego: http://www.coffee-catering.pl/uploads/images/Untitled-1.jpg Życze miłego dnia ❤️ ❤️ ❤️ dla wszystkich :D Bondusiu - umieszcze wieczorem fotki pierniczków wykonanych przez moją córke - aż jej zazdroszcze - są piękne :D U nas tutaj jest taki zwyczaj obdarowywania swoich przyjaciół pierniczkami - to taki symbol - prawie jak opłatek. Ona zrobiła m.in dla ekipy która jej teraz remontuje chałupe. Świetni faceci - jak tak dalej pójdzie to dziecko niedlugo sie wprowadzi :D I to jest dobra wiadomość na koniec roku ❤️

Beti - kochana! :D❤️ ale sie wygłupiłam ze śniadankiem :P - Ty już tradycyjnie przecież serwujesz obiadek! :D ❤️ Ja dzisiaj późno zjem bo mamy dużo do zrobienia a wieczorem jedziemy na koncert więc obiadek na 16.00 u mnie Ale rosołek pachnie aż u mnie - mmmm.... :P

dzień dobry u mnie minus 10, szadź na drzewach, jednym słowem bajka:):):) ale na cmentarz oprócz tradycyjnego ekwipunku w postaci zniczy, czy stroików, trzeba zabrać szuflę do odśnieżania:P inaczej nie ma szans, by dotrzeć do grobu, bo śniegu po pachy;) taż więc mój m szuflował przede mną, a ja myk cyk pomykałam po gładkiej ścieżce:) Beti dzięks za obiadek:) Terterku miłych wrażeń koncertowych życzę:) fajny ten wasz zwyczaj pierniczkowy, chciaż jako leń cieszę się, że u nas takiego niet;):P

Dzień dobry dziewczynki widzę że Wy już takie świąteczne jesteście a ja jeszcze w lesie:( Wczoraj nie miałam prądu od 8 rano do 18 więc nie mogłam tu wpaść i praktycznie nie dało się nic robić a na wyrabianie ciasta ręcznie nie miałam siły.Za to wieczorem przyjechała wnusia i z pomocą synowych ubrała pięknie choinkę :) Fotki wrzucę do gara. Jestem po piątym zastrzyku, niby trochę lepiej ale każdy energiczniejszy ruch to ból, więc dalej czekam na poprawę. Przepis Tereterka na zielone śledzie bardzo mi się spodobał i koniecznie muszę go wypróbować ale za pierniczki się nie wezmę , najwyżej pooglądam na garnku:). Bonitko , nie wiem jaki jest Ci potrzebny program do czytania ,ale te książki które mogę Ci przesłać są w Wordzie , myślę że taki program posiadasz a jeśli nie to podrzucę Ci linka do ściągnięcia. Za moment wyślę Ci na próbę Gretkowską i zobaczysz czy uda Ci się otworzyć. Bandersaku tak mi przykro że płaczesz ,tulam Cię z całych sił i wierzę że poprawa będzie, musi być 👄 Bondi cieszę się razem z Tobą z wyniku Usg i oby tak dalej. Zuziczku , jak dobrze mieć takiego lekarza , który ma cierpliwość do pacjentki i w dodatku nie jest pazerny, dziś takich szukać ze świecą. Cieszę się że u Ciebie wszystko oki a te poprzednie bóle , okazały się przejściowe. Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam , miłej niedzieli życząc👄

Witam dziewczątka, już z domciu. Chore dziewczątka tulam ❤️. Smutno mi dziś. Zszedł mój Ugryź, miał dopiero 4 lata 😭.

Poetko beczę razem Tobą😭😭😭 za Ugryziem:( co się stało?????? przecież 4 lata to nie czas.... Tokina ano doktorek się udał, a jak się okazało chodziliśmy do jednego liceum - tylko on o rok wyżej, ale za chiny go nie pamiętam z tamtych czasów - pewnie nie był w moim typie;):P a co do pobolewań to pewnikiem co jakiś czas się pojawią - jak się okazało na moim uśmiechu sołtysa;) zrobił się bliznowiec więc wyobrażam sobie jakie muszę mieć zrosty w środku i to one co jakiś czas dają o sobie znać:o ale spoko z nospą od czasu do czasu dam radę:P a niby po czterdziestce życie się zaczyna - ostatnio usłyszałam, że raczej się zacina i coś w tym jest:P

Witam wieczorkiem Poetko❤️😭to smutne:( Chore dziewczynki zdrówka dla Was i przytulam do serducha❤️ Ja zrobiłam pierniczki w smaku są super ale z wyglądu......szkoda gadać...mój m mówi, że mogłam poprosić przedszkolaków, żeby mi udekorowali.....ma rację i dlatego tez w garnuszku ich nie ugotuję:P Oczywiście tym bardzo się nie przejmuję ale jak widzę pierniczki Terterka to na 100% moje do garnuszka się nie nadają:D Upiekłam wczoraj też dwa pierniki z bakaliami- udały się:classic_cool: Poza tym w nochalu urosła mi opryszczka i jak tak dalej pójdzie to chyba nie wyjdę z domu:(A tak się zastanawiałam skąd takie dreszcze od stóp do głowy miałam ostatnio i było mi zimno .....a tu zapomniałam, że to objawy opryszczki....pieroństwo trudne do wytępienia:( Małgorzatko i Bechemmotku dzięki za życzenia świąteczne a Terterkowi dzięki za choineczkę. Buziaki dla Was👄 Dobrej nocy Wam życzę