Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Bonitko z "mojej " firmy najlepszy jest krem czekoladowy, tiramisu nie próbowałam a straciatella owszem ale nie najlepsza. Nie wiem co robisz Poetko ale ten deser zawsze wychodzi i nigdy sie nie rozwala. Może dajesz bitą śmietane? Zauważyłam że niektóre przepisy tak proponują. To jest błąd - nie dodaje sie w prawdziwym tiramisu ani bitej śmietany ani broń boże wina bo i takie przepisy spotkałam

Bonita - ja Ciebie PODZIWIAM ❤️ ❤️ ❤️ bardzo bardzo bardzo - jestem Twoją determinacją i siłą ducha bardzo poruszona. Z jednej strony to mi Ciebie żal, że musisz cierpieć, z drugiej strony jestem z Ciebie dumna, z trzeciej strony zdaje sobie sprawe w co wdepnęłaś i jak trudno teraz sie wyrwać no i z ostatniej strony ( z du py strony jak teraz mówi młodzież) to trzymam kciuki i bardzo Ci sekunduje i bardzo mi na Twoim powodzeniu zależy. Do tej pory nie mówiłam tego tylko Cie obserwowałam. Weź tego peta i wąchaj - ale tylko wąchaj - pomoże. Ale próbuj wytrwać. Mam takich znajomych, którzy po 20 latach palenia rzucili oboje (małżeństwo) i teraz zaliczyli ósmy rok - moga powiedzieć że ich organizmy są czyste- oboje mają po 55 lat

OOOO!!!! Bondi jest! :D:D:D ❤️ ❤️ ❤️ - uciekł mi Twoj wpis Bondusiu - ciesze sie że jesteś ❤️ Ano rajca - my możemy założyć całkiem liczny klub sportsmenek i biznesłumenek :D:D:D

zostawiam na tacy kieliszki i winko I__YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY__I łapie za kawał drożdżowego ciasta Bondi i śmigam na tv - dzisiaj już tylko błogie lenistwo :P:P:P

A ja poczęstuję się kieliszkiem wina. Terterku zrobiłaś interes życia, ale na pewno będzie dłużej służył córce. Kiedy ostateczna przeprowadzka i parapetówka?:D

na przeprowadzke musze cierpliwie czekac - tak to zwykle bywa że pod koniec robót firma troche wyhamowuje bo korygują znalezione niedoróbki, czekają na faceta do powieszenia piecyka itp. Robią łazienke - skończą ją po niedzieli. Kuchnia w pierwszym tygodniu marca. Potem sprzątanie i liczymy, że przeprowadzka ok 15-go marca Ło matko! w tym roku będe mogła zrobić sobie sypialnie! ;) - już mnie łapki swędzą żeby mierzyć i obmyslać ;):D

czesc]pozdrawiam Tokina ,Bechemotek dla mam sto lat i dużo zdrówka❤️ a ja mam niespodzianke mój emusi zostaje tydzień w domku,bo tam straszne mrozy:) a to na dobranoc > >Policjant zatrzymuje blondynkę za przekroczenie szybkości. > > - Dzień dobry. Widzi pani co to jest? (tu pokazuje na radar) > > - Dzień dobry. Nie. Co to? > > - Suszareczka, he he he. Nie, proszę panią. To radar. I co my tu mamy? > > - Widzi pani te cyferki? > > - 140. Widzę. > > - No właśnie. Prawo jazdy proszę i dowód rejestracyjny samochodu. > > - Nie mam. > > - Jak to pani nie ma? > > - No, bo widzi pan tak to wszystko się tak szybko dzisiaj > >działo.... i ten samochód nie jest mój. > > - Jak to nie pani? > >- No tak, ukradłam go. Bo jak zabilismy tamtą kobietę, to trzeba było > >jakoś pozbyc się zwłok, a nie chciałam brudzić swojego, więc > >ukradłam ten i zapakowałam zwłoki do tego bagażnika. I teraz tak > >szybko jadę, aby jak najprędzej pozbyć się ciała. > > - To ma pani na dodatek trupa w bagazniku???????? Proszę stać, ręce > >na maskę i nie ruszać się!!! Policjant dzwoni po wsparcie. > > - Mam tu trupa w bagażniku, kradzież samochodu i przekroczenie > >prędkości. > > Za chwilę na miejscu jest cała ekipa z ostrą bronią. > > Dowodzący podchodzi do kobiety. > > - Ma pani jakieś dokumenty? > > - Mam, ale w samochodzie, w skrytce. Mogę wyciągnąć? - po czym > >sięga do skrytki, podaje dokumenty, prawo jazdy i dowód rejestracyjny samochodu. > > Wszystko w największym porządku. > > - Jak to, to samochód nie jest kradziony? > > - Nie, oczywiście, że to mój samochód. > > - To proszę otworzyć bagażnik. > > Blondynka otwiera bagażnik, a tam porządek, trójkąt ostrzegawczy na > >miejscu, koło zapasowe itp. > > Dowódca zdezorientowany: No jak to, mamy zgłoszenie, że samochód > >kradziony, w bagażniku trup.... > > - I co jeszcze naopowiadał, może, że niby prędkość przekroczyłam :):):)

🖐️ widzę że ja jestem pierwsza i tak odczekałam bo wiecie o której idę z O..im :D więc zapraszam na kawunie bo ja już drugą żłopie :D oczywiście herbatki są też ()_()_()_()_()_()_()_()_()_()_()_()_()()__) Teraz idę na allegro koszule sobie licytuje :D kuknę jeszcze . beti a ty co kochana koleżanko jeszcze spisz zawsze raniutko w niedziele jesteś :D

tokino...prosze o relację i fotki z uroczystości : :D Bechemotek ..ty kocha tez to samo :D Bondusiu... jak dobrze że jesteś już :D Między czasie obczytam kogo dawno tu nie było :( oj będą klapsy :D

Dzień dobry 🌻 jestem ja dziękuje za kawusie ❤️ pozdrawiam niedzielnie - u mnie dosypało śniegu i jest minus dwa Na niedzielne śniadanko jajeczniczka: http://zjedzmnie.blox.pl/resource/20090523kanapencja3.jpg i kanapeczki: http://zjedzmnie.blox.pl/resource/20090523kanapencja2.jpg musli dzisiaj nie ma b Rowerzystka raz w tygodniu może pogrzeszyć :P za to duuużo soczków owocowych http://www.ogrodynatury.pl/images/3soki.gif Życze pięknej niedzieli! ❤️ ❤️ ❤️

Witam Tokina Bechemotku przyjmijcie najserdeczniejsze życzenia dal mam spóznione ale szczere ale jestem troszkę zakręcona Roberta dzięki za kawkę❤️ Terterku tobie za śniadanie ❤️ wybacznie mi że jestem mało na topiku ale pracuje do 18 jak przyjde to mi się nie chce wczoraj miałam posiedzieć ale wyszło o 17 z domu i wróciłam o 23 byłam wiadomo gdzie pozdrawiam Was wszystkie

dziewczynki zapodaje obiadek rosół z makaronem (___________________________________________________) drugie danie kluski @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ pieczen z łopatkI ########################3 SOS (_______________) i mizeria (___________________) zapraszam i życze smacznego miłego dnia dla wszystkich ❤️👄

Witam w niedzielę🖐️ Terterek:):):) Normalnie powaliłaś mnie na łopatki,na pocieszenie powiem Ci że moich interesów wygląda właśnie tak,hi,hi.Często kieruje się zaślepieniem uczuciowym,hi,hi jak mnie coś oczaruje najpierw kupuję potem myślę.Teraz miejmy nadzieję że sprzęcik będzie działał długo i szczęśliwie i będzie tak z całą pewnością. Poetko👄 Ja tiramisu robię z bitej śmietany,serek mascarpone jest dla mnie za drogi.Na usztywnienia daję ciut żelatyny,tylko tyle aby całość związała a nie usztywniła na amen:p:) Dziewczynki miłego dnia ja idę pitrasić obiad,jak mi wyjdzie to podam bo takie cudo robię po raz pierwszy i nie wiem czy mi się wszystko zgra smakowo:p:) Narka

Człowiek się śpieszy diabeł się cieszy:p,chciałam napisać,, większość,, moich interesów wygląda właśnie tak,hi,hi zjadłam,, większość,,zamiast Beti rosołek, Beti już naprawiam tą gafę,rosołem pyszny,mniam mniam,można siorpać?,jak się siorpie lepiej smakuje:p:)

Cześć Dziewczynki🌼 U mnie sypie nieustannie od wczoraj:))) Drobniutki śnieżek spada z nieba powolutku:)))...Aniołki wymiatają superatę:D Roberto👄dzięki za kawusię :))) terterku👄Tobie za śniadanko:))))) beti👄a Tobie za obiadek:)))) bondi👄fajnie,że komputerem zreanimowany;)))i jesteś już z Nami:))):)))) Wesołku👄 Ciekawe jak udały się imprezki:)))????? Nie wiem czy dobrze kojarzę;))))ale chyba jeszcze jednej Dziewczynki❤️Mamutka❤️niebawem świętuje???....rowerzystki👄??? Do pyyyysznego obiadku beti:))))dokładam: -zupkę pieczrkową (_____________)J -kotleciki z piersi kurczaczka OOOOOOOOOOOOOOO -suróweczkę z selera > I oczywiście kawusię (__)>(__)>(__)>(__)>:)))) Dziś z syropkiem z orzechów laskowych ...mmmm:D

Bonitko👄zapomniałam napisać....że mimo tego jak Ci trudno:(((piszesz jak zawsze z ogromnym poczuciem humoru:D(ja tak to odebrałam,jeśli Cię tym urażę:Oto przepraszam ...)Wczoraj jak przeczytałam o tym ,,wspaniałym i pachnącym petku;))),,to moja kotusia👄przybiegła zobaczyć czy nie zwariowałam;))))Uśmiałam się do łez :)))):)))) ...Fajnie to opisałaś:)))):)))))

Roberto👄fajne!!!!:))))) I z innej beczki;))))....wszystko wystygło:P a Roberta👄dziś nie przytachała mikrofali:O Buuuuuu😭 Jestem zdruzgotana:Ppewnie beti👄też:P Hi:))))hi:))))hi:)))) Lecę do Mamutka❤️na kawusię :D Pa

Dobra obiad wyszedł pyszny więc stawiam na nasz stół: Roladki drobiowe z pastą ajwar,serem feta serwowane z pęczakiem,do tego surówka z sałaty,mniam:):).Pyszne i zdrowe a smak powalający. Banderasku👄 Roberta👄

Banderasku ❤️ nasze obiadki zimne nie zjedzone :) Wesołku ❤️ ale trudno jakos to przeżyje dziewczynki stawiam na naszym stole magicznym stawiam bakę upieczoną przez moją córkę zapraszam a co do urodzinek to moja mamcia moj jeszcze 28 lutego

🖐️ Nie lamentujcie kolezanki ze obiadki nie zjedzone. Tylko ja wpadlam, a zmiotlam od razu wszysciutko, jak szarancza:P Ma sie apetycik. W palarni postawilam "polrowerek" Jak tylko chce mi sie palic wpadam tam i pedaluje do upadlego:P Jak tak dalej pojdzie to do wyscigu pokoju zlapie forme na medal:P A ja serwuje deserek dpo kawy. Tiramisu ...gotowe z torebki:P Smakuje jak zawsze wybornie. Polecam. Dzisiaj jest wyjatkowo dietetyczne bo nawet mleko mialam chude 1,5 procentowe. Zaraz zreszta ugotuje w garnku.

Beti, nasza cotka ma urodziny 28 lutego:) Zupelnie jak Twoja mama:) Swoja droga mialy szczescie ze nie urodzily sie 29 lutego. Wtedy prezenciki urodzinowe bylyby co 4 lata :)

Witam popołudniowo🖐️ Bonita zostawiłaś chyba trochę dla mnie? Już wstawiam do mikrofali, mam dzisiaj wilczy apetyt. Mam dzisiaj dziwny dzień, jem i śpię, jem i śpię, ciągle jestem głodna, jak się najem to kładę się spać:O Wesołku co to jest ajwar? Bonita poczytałam że zrobiłaś tiramisu a nawet widziałam w garnku, pogoniłam M do sklepu żeby kupił, to może jeszcze dzisiaj zrobię:D Nigdy nie robiłam

Witam!!! Dziękuję za życzenia dla mojej kochanej Mamusi - Jubilatki :-D👄❤️! Wszystko udało się wybornie, wczorajszy obiad w lokalu świetny, dzisiejsza jubileuszowa msza z niespodziankami wprawiła moją M. w absolutne szczęście a gdy posłaniec wniósł 80 róż, M. nie wytrzymała i rozpłakała się :-) - ze wzruszenia oczywiście !

🖐️🖐️🖐️ Witam wieczorkiem ;) 🖐️ Tokino :) Bechemootku :) jak po uroczystościach ? fotki myślę, że będą;) Terterku czasami tak bywa, że człowiek nie pomyśli co robi i są tego skutki jakie "SĄ" no ale najważniejsze, że wszystko sprawne i na chodzie ;) :) Bonitko cierpisz kochana ale wytrzymaj jeszcze troszeczkę zobaczysz, że się odzwyczaisz od tych fajeczek ;) :) Bondi a teraz co robisz śpisz ? czy jesz ? :P ;) Ja też dziś nie mogę się najeść :P ;) i to raz słodkie a raz mięcho albo sałatki :) ;) Banderasku już po kawuni ? ;) Stawiam na stoliczku sałatkę jarzynową z majonezem ;) ( %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%)> proszę się częstować 👄 POZDRAWIAM I ŻYCZĘ PRZYJEMNEJ NOCKI ;) 🖐️

Bechemootku 🖐️ bardzo się cieszę, że uroczystość była piękna no i oczywiście Twoja niespodzianka pobiła wszystkie prezenty gratuluję👄 jesteś wspaniałą osobą tulam, tulam mocno mmmm👄

Dzień dobry dziewczynki witam Was w poniedziałkowy poranek z piosenką na ustach...... Jak dobrze wstać skoro świt ..... :D Zapraszam na kawusię , herbatkę z cytrynką i inusię . Bardzo Wam dziękuję za życzenia dla mojej jubilatki 👄👄👄 U mnie impreza odbywała się wczoraj , niestety nie tak uroczysta jak u Bechemootka. Było raczej skromnie , oczywiście goście byli u mnie nie w lokalu , więc siłą rzeczy było ich nie tak dużo. Mimo to wieczorem byłam trochę wykończona bo w ciągu trzech dni miałam 2 imprezy po 15 osób i wszystko przygotowywałam całkowicie sama , łącznie z obsługą . Wybaczcie proszę że nie poślę zdjęć , ale nie dostałam pozwolenia na pstrykanie i nic nie przemawiało do moich gości :( zresztą prawdę mówiąc nie za bardzo miałam czas na robienie zdjęć . Wieczorem byłam już tak padnięta że nie miałam nawet siły włączyć kompa :( Dziś dzień odpoczynkowy ale popołudniu na 14 idę do pracy , więc się zbyt dużo nie na odpoczywam. Nie wiem dlaczego ale ostatnio jakoś szybko się męczę , czy to przez pogodę czy może starość :( Życzę Wam wspaniałego dnia 👄😍👄

Dzień dobry Dziewczynki Przybiegłam przed pracorą:Prozpalić w kominku:)))bo strrrrasznie zimno:O U mnie na termometrze -15...szok!:O Zapodaję również kawkę i herbatkę i inusię i żurawinkę:D (_)>(_)>(_)> > {__}>{__}>{__}> (__)>>(__)>>(__)>> Miłego dnia🌼 Całusek👄