Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Bonita ale czerwienisz nam się;) Pszczółko zdradź dokąd się wybierasz, choć pierwszą lierkę i kiedy jedziesz? wzięłaś blokadę?

Zuzik w nowej wesolej zielonej kurteczce to i deszcz nad morzem niestraszny:) Ale zobaczysz pogoda sie wyrobi:) Ja zycze Ci wspanialej pogody:) A moze by Tokino do glownego prezentu dolaczyc maly talon do restauracji? W koncu prezent ma sprawic radosc obdarowanemu. Komputer po pol godziny jest cieply, dziwne:O Jedyny plus jak na razie to jest to ze nie jest glosny, tzn wentylacja nie jest glosna. Ale szkoda ze nie ma dobrego starego Outlooka. Jest jakis inny dziwny program:O

Zuuziczku , Pszczółko może jedziecie w to samo miejsce ? kliknijcie na @ co i jak może uda się Wam spotkać. Z ciekawości pytam jak długo pojedziecie ? Życzę Wam szczęśliwej drogi i pięknej pogody.

Pszczolka zobaczysz nad morzem zapomnisz o kolanie. Bedziesz smigac po deptaku i sklepach:P

Bonita nie dziękuję:D osobiście nie lubię outlooka i używam tylko w pracorze, ale tam wszyscy służbowo nie mają wyboru:P

my tylko na 5 dni, ale zobaczymy na miejscu, zawsze można przedłużyć

a ja mam dwie poczty na Outlooku i jestem zadowolona z tym że wkurza mnie to ograniczenie pojemności plików przesyłanych i odbieranych ale to już ustawił mój dostawca netu.

dalej Wam wysyłam, strasznie wolno dziś chodzi net:( nawet nie dało mi się ściągnąć całego filmu widocznie były przerwy w dostawie:( Może na dziś dam już spokój, jutro znów coś prześlę, nie chcę siedzieć tu do rana a mom jeszcze sporo plików do wysłania :D

Spadam więc w poduchy, muszę odpocząć, wypocząć , zrelaksować się co tam jeszcze :D Wyjeżdżającym życzę szczęśliwej drogi, wypoczywającym już w różnych miejscach, pięknej pogody a szczególnie pogody ducha a także miłego towarzystwa, tym pozostającym w domkach, miłego wekendu 👄👄

ok, to i ja się ulatniam, żegnam się na kilka dni, które pewnie zlecą szybko, trzymajcie się cieplutko w tej beznadziejnej aurze paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

No kurczę nie udało mi się wyściskać Zuuzika przed odjazdem Bonita jak widzę testuje nowy laptopik i nie jest zbytnio oczarowana:( Tokina straszy zapchanymi skrzynkami,sprawdzam i.......jest zapchana:):D. Poczytam i pooglądam jutro,bo sadzać po ilości zeszło by mi pewnie do rana. Personlna pewnie układa na półkach w nowej kuchni bo obiecywała że się będzie pojawiać częściej i co? a no nic,jak jej nie było tak nie ma😭 Bechemootek chyba testuje trawnik,opala się w nowym ogródku,układa kamyki,coś tam robi no bo tutaj jej nie ma:( A ja sobie odpoczywam wieczorkiem bo dopiero wtedy mam święty spokój,a ta cisza oj jaka słodka:p:) U mnie za oknem zrobiło się jesiennie,normalnie ziąb a prognozy długoterminowe dla Szczawnicy nadal bleee Poetka pewnie już wierszem gada do swojego kochania i pewnie tym wierszom podkład robią jurajsko-częstochowskie świerszcze. A ja tak siedzę napawam się tą cisza i się nią upijam,i dlatego piszę trzy po trzy:p:) Dobra już idę,choĆ słowik to a nie skowronek śpiewa:p:):D

Jak zaczynam wiecej majstrowac na komputerku to mysle sobie ze moze z czasem go polubie. Ale na razie nie wiem :O Tokino, dziekuje za pomoc🌼 ale nie wiem dlaczego na forum komputerowym Della nie polecaja tego programu. Na razie sie wstrzymam sie z instlacja i bede odbierac poczte na starym. Zbieram sie do wyrka. Dosyc na dzisiaj. Zuziku zycze udanego urlopu i wracaj do nas wypoczeta. Dobranoc dziewczynki. Spijcie dobrze

Witam🖐️ sobotnio cisza na topiku to ja zapodaje kawusie (_)(_)(_)(_)(_)(_)( herbatkę(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_) inusie(_)(_)(_)_)(_)(_)(_)(_)(_)( dawno tego nie robiłąm mam dzisaj wolne odpoczne dopiero w poniedziałek do pracy chyba że zrobią na wolny to mi dziewczyny daja znać ja dzisaj u rodziców narazie jetsem jutro obiadek też je u rodziców mojego nie ma będzie dopiero we wtorek pozdrawiam was serdecznie

wpadłąm na chwilę przed wyjazdem:D dosłownie przed momentem przestało padać, w końcu:) Pszczółko jak już będziesz nad morzem, puść smska gdzie jesteś, może uda nam się spotkać kto wie:D to jeszcze raz buziaki👄 i paaaa

Zuuzik szerokiej drogi,pięknej pogody i wyjątkowo udanego i wspaniałego wypoczynku👄👄 Beti🖐️ Bonita🖐️ jak widzę było nocne testowanie sprzętu:) U mnie chłodek ale na szczęście już nie pada nocą pokropiło ale w sumie nie za obficie,więc nie ma co narzekać.No i tradycyjnie siedzę z dziewczynkami i robię za kelnerkę.Przed chwilką serwowałam czekoladę na zimno z bitą śmietaną,teraz odchodzi siorbot przez słomki.No a ja mam chwilkę by do Was napisać.Zatem miłej soboty,potem niedzieli no i tego nieszczęsnego poniedziałku:p:):D Narka🖐️

Dzisiaj przestalo padac :) Moze nareszcie przyjdzie lato. Trzeba dobrej pogody, dziewczynki sie urlopuja:) Ja dzisiaj jestem nieprzytomna:(Przez to nowe pudlo zarwalam pol nocy. Terterku kochany, nie wiem czy dostales ode mnie poczte? Na wszelki wypadek wysle jeszcze raz. Wszystkie Was mocno buziam. Milego wieczorku zycze.

Dzień dobry🖐️ Wczoraj nie miałam netu :( chciałam z wami po pisać i z Zuuziczkiem się dogadać a tu nici Zuuziczku szerokiej i szczęśliwej drogi 👄🖐️ ja dojadę i puszczę smska trzymaj się👄 Bonitko masz rację w końcu to lato i musi być chociaż na parę dni ciepełko ;) 👄 Mnie tez przez parę dni nie będzie ;) może jak szczęście dopisze to z Zuuziczkiem się zobaczę :) Trzymajcie się dziewczynki zdrowo i zaciskajcie kciukaski za dobra pogodę 👄👄👄paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa🖐️🖐️

Witam i ja , wszystkie bardzo serdecznie👄 jestem dosłownie na moment bo też od rana mam zwariowany dzień. Rano byłam po kwiaty dla synowej ale nie kupiłam ciętych tylko amarlis w doniczce, mam nadzieję że będzie jej ładnie rósł. Prezent bardzo się podobał i jestem hepi że tak trafiłam bo nie byłam pewna czy czasem nie ma juz czegoś podobnego:D Też udało mi się namówić Małża na przymiarkę garnituru, i choć się wykręcał jak piskorz :D:P udało mi się dobrać odpowiedni rozmiar i to będzie prezent na jego 60 :D myślę że powinien docenić moją inwencję :D :P póki co widać że jest zadowolony:D Po powrocie zerwałam znów dwa wiadra ogórów i trzeba było zaprawiać, później pieczenie sernika i jabłecznika a jeszcze później bawiłam się w fryzjerkę :D normalnie mam pełne ręce roboty a sił jakby mniej:( Dziś nie wzięłam leków, brałam przez 25 dni, mam nadzieję że jutro nie będzie gorzej niż dziś , to przeszłabym tylko do ćwiczeń, najwyżej jeszcze zarejestruję się do reumatologa. Nie wiem jak to się dzieje że nasz Pszczółka jakoś załatwia sobie bardzo szybko wszystkie wizyty, ja muszę czekać w nieskończoność:( Do ortopedy najbliższy termin na koniec sierpnia, a chciałam w innym mieście to jeszcze dalsze terminy, nawet na październik Nie wiem jeszcze co zrobię, bo jeszcze cały tydzień będzie u mnie mała , więc nie bardzo będę mobilna, ale już od 1 sierpnia, ruszam w pogonie za zdrowiem:D Bonitko czyli miałam rację, popracujesz trochę na nowym, rozgryziesz go to i Ci się spodoba, za chwilę staruszka zostawisz w kącie :D Wesołku , ja Tobie współczuję bo przy dwójce takich wampirków jak ja mam jednego można wykitować :D:P cieszę się że jednak dajesz radę i w dodatku znajdujesz czas by tu kuknąć , co nie udaje się mniej zajętym dziewczynkom. Nic się nie chwalisz czy zaprawiasz ogóry? czy inne zaprawy przygotowujesz ? dlaczego nic nie piszesz na ten temat/ Nie ma tego tematu czy nie chcesz po prostu się chwalić. Pszczółko, byłoby to niewybaczalne gdybyście były blisko i nie spotkały się, koniecznie zdzwońcie się. Szerokiej i szczęśliwej drogi Pszczółeczko Ci życzę 👄 teraz znikam, sprawdzić czy placek równo się piecze.... goście na parterze już się bawią w najlepsze :D a jutro druga tura :D Trzymajcie się cieplutko

Witam - nikogo nie ma, wiem :-(. Melduję tylko, ze odebrałam wczoraj wyniki...tragedia!!! Więc miałam powód do przepłakania kilku godzin. Potem M powiedział, ze jestem tak nerwowa, że nie nadaję się do zycia. Potem ja powiedziałam, że wszyscy mnie w p i e r d zi e l a j ą i też nie mam powodów do życia :-o. Więc dzisiaj zakupiłam sofkę - amerykankę dla gości, potem ubrałam się jak młodzieżówa i poszłam na imprezę organizowaną przez stowarzyszenie, w którym ostro działają moje dzieci....i trochę zdziecinniałam :-p

Bechemootku👄❤️ A ja myślałam że przesiadujesz na zielonej trawce w pięknym ogródku,szczęśliwa i uśmiechnięta a tu taki smutek:(.I nawet nie myśl że nie masz po co żyć,co my byśmy poczęły bez Ciebie?!.Dobrze że poszłaś na imprezę,dobrze że zdziecinniałaś,to najlepszy,najfajniejszy,najmiluśszy okres w życiu.Otrzyj łezki,uśmiechnij się od jutra będzie lepiej,co tam od jutra,kurtka od teraz. Idę już robić apsiu,apsiu, Bechemootku przytulam mocno,bardzo mocno.

witam :D drogie koleżanki już jestem w domku wreszcie :D Było oki.jak dla mnie troszkę pobrałam zabiegów jeszcze nie wiem czy coś pomogły :( ponoc było ich za mało no ale tylko tyle mogłam pobrać .Wszystko było by super ale mój cholerny żołądek refluksowy dal znać o sobie i dobrze ta wredna choroba jak zacznie męczyć mnie to nie wie kiedy się zatrzymać ,ech szkoda gadać . Najlepiej zachował się O...jak zobaczył swój domek wpadł na podwórko i zaczął tarzać się potrawce jak oszalały nigdy tego nie widziałam u niego :D:D:D.Moja kula przeżyła ma się dobrze ,ale sąsiadka powiedziała że szkoda gadać i bardzo mi współczuje tego koszmaru jego upierdliwość nie zna granic i nigdy by nie uwierzyła mi gdybym jej opowiedziała sama ,ale doświadczyła to na własnej skórze :( co za wstyd :(nasłuchałam się o nim tyle że mi uszy zwiędły już ,a ja to wszystko znam bo tak mam na co dzień i co mam zrobić :(. Bonisiu ..nowy komp.gratulacje 👄 Dziewczynki pojechały na morze ,ja też chcę :D bechemoot..bardzo mi przykro z powodu wyników a może należy zrobić jeszcze raz ,co jakie robiłaś ? 👄 Poczytam jeszcze was bo miałam komp.ale postanowiłam odpocząć od wszystkiego tel.tylko z smsy komp.zero ,a sam to tak zupełnie nie byłam moja siostra codziennie była u mnie albo ja u niej :D dużo spacerków dopóki pogoda się nie spierniczyła bo ostanie dwa dni to deszcze i tylko deszcz . Zapodam wam kawunie i na razie zmykam 👄dla wszystkich

Roberto witaj w domu👄👄 Miłego dnia bez deszczu idę gotować obiad. Zuuzik bała się deszczu a dzisiaj na Pomorzu słońce,słońce i tylko słońce,tak przynajmniej mówią w prognozie no i oby ich przepowiednie się spełniły:D

Witam niedzielnie m🖐️ Roberta❤️Wesołku❤️ to ja podaje kawusie (_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_) herbatkę(_)(_(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_)inusia(_)(_)(_)(_)(_)(_)(_) narazie jestem w domku u rodziców ale po obiadku już mnie nie będzie wybywam tam narazie sama jestem ale mam cisze i spokój odpocznę troszkę słoneczka naraziue u mnie nie ma zobaczymy po południu może się pokaże

nie doczytałam i też podałam kawunie jakoś się nie wyspałąm a sama spałam a jeszcvze jutro mam wolne

dzień dobry niedzielnie widzę że dziś kawusia dubeltowo podana ale to nic bo ja dziś niekumata jestem, pogoda kiepska, ciśnienie niskie więc dwie kawy myknę nie ma problemu, dziękuję dziewczynki👄 Wczoraj nie spałam prawie do 3 czyli zasnęłam już dziś i jeszcze trochę śpię na jedno oko:P może po tych kawach rozjaśni mi się umysł :D Roberto, cieszę się że jesteś w domku, ja jak ten O... też się wytarzam na topiku, bo stęskniłam się okrutnie a obiecywałaś że będziesz przecież miała net, myślałam że choć raz zaglądniesz a tu nic, więc tym większa moja radość że wreszcie jesteś 👄👄 Beti, już niedługo wesele czy zakupiłaś już wszystko, sukienkę na poprawiny, buciki ? może torebkę dorzucisz do tego zestawu. Pamiętaj że może byc chłodno, zabierz ze sobą jakieś ciepłe rzeczy na wszelki wypadek. Wesołku, no i po co pytam :( i tak nie otrzymuję odpowiedzi:( Bechemootku jakie wyniki masz złe ? co się dzieje, choć obiecałaś sobie nie pisać o zdrowiu ale teraz już musisz bo bardzo mnie zmartwiłaś :(😭 Myślę że dobrze zrobiłaś bawiąc się na imprezce, myślę że każdej z nas przydałaby się taka odskocznia, to był na prawdę doskonały pomysł 👄 Dziewczynki do zimnej już co prawda kawusi zapodaję sernik, piernik z cukinii, jabłecznik na gorąco z lodami , zapraszam👄

Dzieńdoberek wszystkim🖐️ Moi goście pojechali wczoraj teraz odpocznę i jadę na działkę. Ogórki pewnie już przerosły, będą na sałatkę. Roberta, Beti dzięki za kawę, dobrze że jest dużo, na dłużej wystarczy:D Roberta witaj🖐️👄 nie zmarnuj wypoczynku i nie przejmuj się , dobrze że wzięłaś sąsiadkę, niech ludzie wiedzą jakie masz piekło. Zuuzik pięknej pogody życzę podczas wypoczynku. Bechemootku jakie wyniki robiłaś? Nawet jak złe zawsze można poprawić, jak nie dietą to lekami, będzie dobrze i odgoń złe myśli. Pszczółko wzięłaś blokadę? Jak się czujesz? Terterku łoże pierwsza klasa, nawet kiciuś przetestował i docenił. No, no Personalna warto było czekać żeby zobaczyć takie cudo, mnóstwo szafek i pięknie rozplanowane. Tokina dzięki za pocztę, faktycznie poczta zapchana, ale i wesoło i ciekawie. Wybywam na działkę. Miłego dnia wszystkim🖐️