Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

Kosmitko witaj w domu:):)👄 i najserdeczniejsze życzenia🌼🌼 Ciepłe i dobre fluidy posyłamy do Terterka👄❤️ Do Tokiny kolejne HOP,HOP, przynajmniej maleńkie machniecie łapką:(😭 Bonita👄 Bondi👄 Rowerzystko👄 Małgorzatko👄 U mnie cały dzień pada,pochmurnie i szaro Króciuteńko i chyba na temat:) i już mnie nie ma..............

Dobry wieczór Dziewczynki U mnie podobnie:Pjak u większości z Was leje i pada i pada i leje:O Witajcie wczasowiczki:D zuuziku👄[kosmi👄 kosmi👄najlepszego🌼🌼🌼dla Ciebie i Małżyka👄 Dzwoniłam dziś do tokiny👄zrobiłam Jej nu!nu! Przeprasza,ale była strasznie ,,zalatana,,dziś Małżowiny urodziny!🌼Wszystkiego naj!!!Było wielkie szykowanie i przygotowywanie...Obiecała,że jutro Sama osobiście się wytłumaczy:P Ja dziś jestem sflaczała Zaraz maszeruję na pocztę;))))wysłać bumbę i aaa Roberto👄napiszę w e-mailu:))) Małgosiu👄jak Pł...👄 terterku👄 bechemootku👄 Życzę spokojnej nockia jutro dnia miłego i bez deszczu...

wieczorne witanko u mnie kolejny dzień lało i też się obawiam o swoje balkonowe kwiecie:o Kosmi najlepszego:D te korki to myślę, że dlatego, bo weekend a wtedy ludziska jeżdżą i jeżdżą:o Wesołku byłaś w okolicach Gdańska, a tam zatoka i nie ma takiego przepływy jak na otwartej przestrzeni, pewnie stąd specyficzny zapaszek morza:P a generalnie zime to nasze jeziorko bardzo, ale ja w tym roku nawet nóżek nie zamoczyłam:P widzę, że Tokina poszukiwana jest, faktycznie zniknęła tak nagle:o, może znów ma kłopoty z operatorem? Bechemotku poopowiadaj jak się układa z teściową? a dieta już wdrożona? Małgosiu i co z tą bramą garażową, chcecie taką zainstalować? Roberto jakie brałaś zabiegi w C? a na efekty trzeba trochę poczekać i nie daj się "garbowi", bo zniweczy dobrodziejstwo wyjazdu:o Wesołku to którego wybywacie? Rowerzystko, masz rację jak do roboty to aura się poprawi, u mnie też pewnie tak będzie, choć ja jeszcze tydzień urlopuję:)

i korzystając z wolnego zniknę na dwa trzy dni, jutro jedziemy do piernikowego grodu;) byłam tam raz w przelocie, teraz może coś zobaczę:D

Bechemotku przysłałaś bumbę, bez... bumby, nie ma załącznika:o

Prosze o przesłanie bumby do Wesołka👄...albo mam zły adres,albo konto jest z lekka przyblokowane;)))) Buziaki👄

zuuzikujest już bumba:)))) Idę bo mnie Małż z rodziny wypisze:P:P:P Woda w wannie od 40 minut,a ja przy kompie:P:P:P Buziaki:):):)

🖐️ Do mnie tez doszly fotki. Banderasku, Twoje brum, brum ma bardzo ladny kolorek:) Taki groszkowy metalik. Bardzo szykowne autko. A ja melduje ze dzisiaj na moim moim brum, brum licznik pokazal okragla liczbe 6000 km :) Mimo wszystko chyba wiecej kilometrow robie rowerkiem:P, Dzisiaj bylam na zakupach, chcialam kupic kosz na smiecie i nowa ceratke na tarasowy stolik. Nic nie kupilam bo byly same paskudy, ale nameczylam sie ogladaniem i chodzeniem po sklepach okrutnie:( Teraz siedze sobie, pije bezkofeinowa kawe i ogladam program o zwierzakach:) Zuzik, szerokiej drogi i milego pobytu w piernikowym miescie. Tokina przekaz serdeczne zyczenia urodzinowe malzykowi. Wszystkiego najlepszego a przed wszystkim zdrowka🌼 Nie wiem dlaczego padam dzisiaj na pysk. Chyba wylaze sie na tej mojej przykrotkiej kanapie i poleniuchuje. Nie chce mi sie siedziec prosto. Dobrej nocy zycze Wam.

Witam i za moment znikam Bumba :classic_cool:. Zuuziku witaj :-)! Kosmitko! gratulacje! Ja nie wiem, czy przetrwam :-(. 12 godz. gadania :-O - tematy stałe, znane od lat........Telewizor na full!!! Już nic nie słyszę, łepetyna zaiwania :-p. Poza tym, szkoda słów...wiem, jestem wredna i też będę stara :-p Postaram się zaglądać, posyłam 👄, przytulam do ❤️!!! Paaaaaaa!

Dzień dobry dziewczynki zacznę od przepraszania. Przepraszam, przepraszam, przepraszam, ale czasem tak bywa że zwyczajnie się nie da tu nawet wejść. Już od dziś jestem sama,tz mała już u rodziców, pewnie jednak będzie przyjeżdżać na krótkie pobyty ale już nie będzie to aż tak męczące.W środę miałyśmy dzień turystyczny , byłyśmy na wycieczce i wróciłyśmy bardzo zadowolone ale równocześnie bardzo zmęczone. Czwartek zaczął się nieciekawie od rowerowej katastrofy i było wiele płaczu, krzyku:( We mnie są na prawdę głębokie pokłady cierpliwości i kocham to dziecko nad życie ale kilka razy straciłam do niej już całą cierpliwość a we czwartek doprowadziła mnie do takiego stresu że zareagowałam spazmatycznym płaczem przez co byłam wypluta do końca dnia:( W piątek od rana pracowałam w ogrodzie i zerwałam znów 3 wiadra ogórów, które sama przetworzyłam:O i znów byłam do niczego:O O imprezie sobotniej pisałam już w zeszłym tygodniu. Był wystawny obiad, potem tort i kawa a później grillowanie na ogrodzie i też do później nocy. Tak że jak widzicie nie miałam lekko :O i cieszę się że wreszcie ten lipiec mam już za sobą :D i na jakieś większe imprezy w najbliższym czasie się nie zanosi, bo chyba już bym tego nie zniosła. Tym bardziej że z nogą wciąż mam kłopoty i każda czynność wymaga ode mnie dużo więcej wysiłku niż normalnie:( Ja tu gadu gadu a kawy dalej nie podałam:O Zapraszam więc na kawusię, herbatkę lipton, miętową, melisową, inkę, cappucino a do tego przy niedzieli dodaję tort urodzinowy od Małża, który bardzo dziękuje za życzenia a wczoraj przyjmował je osobiście od Banderaska 👄

Piszę na raty bo coś net mi szwankuje i nie wiem czy post przejdzie. Doczytałam że nasz Tereterek jest w szpitalu i czeka na zabieg. Tereterku kochany, trzymam kciuki by wszystko było szybko i sprawnie a przede wszystkim bezboleśnie. Myślę że nie zrobili tego usunięcia od razu bo do tego potrzebna jest chyba narkoza a przy badaniu jej przecież nie było. Wierzę że szybciutko wyjdziesz ze szpitala i będziesz się czuła tylko o parę kilosków lżejsza, bo tyle dni diety na pewno dało taki skutek. Co do Twoich rad Tereterku dla Bechemootka to cóż mogę napisać, chyba tylko to że to nie było wcale płytkie i że wszystkie powinnyśmy się zastosować do Twoich rad bo są bardzo mądre. Zawsze mówiłam że bardzo Cię podziwiam za całokształt i tak jest i będzie 👄👄👄

Bechemootku, nie dziwię się że zmartwiłaś się złymi wynikami , też tak zareagowałam kiedy zobaczyłam swoje :O i to jest chyba normalna reakcja. Teraz po prostu trzeba zająć się sobą..... tylko że jak się skupić na sobie kiedy w domu taki nieciekawy gość :O Wiem jak bardzo Ci ciężko Bechemootku kochany, pomyśl jednak że przetrwasz, bo musisz, bo to tylko dwa tygodnie a później znów nastanie spokój i wtedy zajmiesz się już wyłącznie sobą , obiecaj to sobie i nam 👄👄 Wesołku, pewnie już dziś pakujesz walizkę, mam nadzieję że jednak trochę miłego towarzystwa doda dodatkowego uroku temu wyjazdowi a pogoda będzie jak żyleta, czyli słońce, słońce, słońce 👄👄 Kosmitko cieszę się że objechałaś szczęśliwie całą Polskę, mimo korków, dziur i innych utrudnień, wróciłaś szczęśliwie do domku. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 🌼🌼🌼

Zuuziczku, też się cieszę z Twojego powrotu, ale cóż z tego skoro nadal Cię nie ma :( No ale nie narzekam, masz urlop więc wykorzystaj go maksymalnie, odpoczywaj, relaksuj się , odwiedzaj miłe miejsca. Mam nadzieję że jakieś piernikowe serca ze sobą zabierzesz do domku. Ciekawa jestem ....żeby nie wyszło że jestem ciekawska :P ale zastanawiam się czy choć jednej odcinek został oglądnięty ? :D Małgorzatko, a Ty jesteś jeszcze ogórkowa ? Wiesz miałaś rację z tymi pomidorami, w ciągu tygodnia wszystko padło. Ja co prawda nie miałam posadzonych ziemniaków ale sąsiad tak i jemu też z pięknych zielonych badyli zrobiły się szaro bure i w tym samym czasie moje pomidory padały:(:O Po prostu czernieją na krzakach a liście są już tak bardzo porażone zarazą ziemniaczaną że właściwie cała moja praca nadaje się do wyrzucenia:(:O Jedynie żółte pomidory jeszcze przetrwały ale ich jest tylko kilka krzaczków więc nic nie jest w stanie wyrównać tych strat a wszystko to przez ten ciągły deszcz :O Ogóry rosną jak głupie bo mają doskonałe warunki , natomiast pomidorom to zupełnie nie odpowiada. Być może w przyszłym roku zdecyduję się na zakup folii , bo konstrukcja do foliaka stoi już od 20 lat i tylko przez połowę tego czasu była wykorzystywana.

Personalna, nadal się od nas odsuwa,czy to się kiedyś zmieni ? a ja wciąż myślę że to przeze mnie 😭 choć pewnie nie powinnam tak myśleć ale tak już mam że jak się coś źle dzieje to myślę że to moja wina:O Rowerzystka też odpoczęła, choć dawała nadzieję że kiedy będzie u mamy będzie częściej zaglądać ale gdzie tam.... odpoczywała również od nas. Mam nadzieję że nabrała sił i energii do dalszej pracy a dziś przy swoim biureczku czuje się znów jak rybka w wodzie 👄 Banderasek, cieszy się nowym autkiem, a ja też bym chciała się cieszyć, ale młodzi w dalszym ciągu poszukują ideału a z tego co mówią to nawet nowe nie jest takie jakie im się marzy :D:O Mam nadzieję Banderasku że pierwszy dzień urlopu wypełnisz ...nic nie robieniem...czyli będziesz uprawiać czyste lenistwo :D:P:D co nie znaczy że nie oczekuję Twojej obecności na topiku 👄 Roberto, mam nadzieję że garb nie będzie aż tak wielki i trochę egoizmu z Twojej strony jest konieczne, bo nie można tak się znowu poświęcać. Może udałoby się częściej robić wypady choć jednodniowe a sąsiadka zapewne na tak krótko też chętnie się zgodzi przypilnować staruszka. Wierzę głęboko że dasz sobie radę bo jesteś twarda , harda kobietka co nie da sobie w kaszę dmuchać 👄👄

Beti, odpłynęła nam jak widzę zupełnie, pogrążyła się w długo oczekiwanej miłości,nic dziwnego że cały świat został w drugim tle. Betuś kochanie, gratuluję awansu na kierowniczkę sklepu, mam nadzieję że za tym idzie również gratyfikacja finansowa👄 Poetko,Ty też pewnie już niedługo wyjedziesz na urlop, ale o Ciebie jakoś dziwnie się nie martwię i wiem że choćby tam pogody nie było to Wam to nie straszne i zajęć będziecie mieć mnóstwo :P 👄 Pszczółko czy Ty nie powinnaś dziś być na wizycie lekarskiej ? Mam nadzieję że po powrocie zgłosisz się i opowiesz jak było nad morzem👄 Bondi, gratuluję Ci pięknej zadbanej działeczki, nie dziwię się że tam Cię ciągnie i kochasz to magiczne miejsce. Nie dziwie się też że masz owocki policzone, ponieważ natura ostatnio nas nie rozpieszcza w ilości owoców to każda sztuka się liczy a poza tym gdyby jakiś intruz się zakradł to wiesz co straciłaś 👄👄

Bonitko 6 tys to całkiem sporo ale nie pamiętam ile Twoje ma miesięcy , czy jest u Ciebie dłużej niż pół roku ? Z drugiej strony, jeżdżenie na rowerku jest dużo zdrowsze i dużo tańsze :D Bonitko co zakupów kosza i ceratki to pomyślałam sobie że jesteś tak wybredna jak moi młodzi w sprawie samochodu :D no ale mam nadzieję że jednak szybciej zdecydujesz się na zakup niż oni :P U Ciebie też pogoda deszczowa , jak u ns , to w końcu gdzie mam szukać tego słońca ? Widziałam zdjęcia Dela i nie wiem co Ci się w nim nie podoba ? Ja powiedziałabym że jest piękny i już mi się marzy zakup nowego laptopa:D myślę że szybko go docenisz bo wydaje mi się że wybrałaś świetny model👄👄 Marijko, hop hop, też mogłabyś kuknąć.....może niedługo będę w Twoim mieście w tym wielkim parku....tylko nie wiem czy dam radę z tym kolanem:O ale jakby było dobrze to może wypiłybyśmy jakąś kawkę ?

Dziewczynki, myślę że wypisał mi się tusz :P i teraz muszę odpocząć ..... potrzebuję tego odpoczynku .... i dziś będzie całodzienne leżakowanie... chyba że namówię syna by pojeździł ze mną po sklepach w poszukiwaniu chłodziarko-zamrażarki. Mam jedną upatrzoną ale może znajdę coś lepszego w podobnej cenie a dziś i tak nie nadaję się do niczego innego jak nic nierobienie :P Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i życzę wspaniałego słonecznego dnia 👄👄👄

hihihi widać że jestem przemęczona :O czasem wiem że jest niedziela a czasem wydaje mi się że juz poniedziałek :D Pszczółka oczywiście dziś ma wrócić bo jutro ma wizytę u lekarza a ja ją juz dziś tam wysyłam :O tak samo jak Rowerzystkę już dziś wysyłam za biurko:O dziewczynki przepraszam, ale jak wyżej.... czyli to wszystko ze zmęczenia ....poprawię się kiedy odpocznę :D Papapa....

Dziewczynki👄 U mnie od wczoraj pada:O...z małymi przerwami:P Dziś leniuszkuję,a jutro od 7 rano będę walczyła z zamknięciem okresu rozliczeniowego i ......huuuuura!!!!:))):))):)))) Będzie mega urlopowanie:D Hura!Hura!Hura!:)))):))))) tokino👄dzięki za kawusię :))))( No i nareszcie jesteś;)))))...Torcik już wszamałam-pyyyycha!👄 zuuziku👄Wesołku👄szerokiej drogi!!!:))))Do tego wspaniałej pogody i wielu wrażeń:))))) terterku👄 Bonitko👄bumba Twoja ma rocznicę kilometrów:)))) Na obiadek zapodaję: (_________)>>> krupniczek OOOOOOOOOOOOOOOO ziemniaczki DDDDDDDDDDDDDDDDDD karkóweczkę duszoną z cebulką $ suróweczkę z białej kapustki z majonezem Smacznego!!! A ja grzecznie poczekam na drugi obiadek:)))) No bo chyba beti👄Nas tak bez obiadku nie zostawi:P Udanego dnia🌼

Zapomniałam:O Na deserek kawusia z ubitą śmietanką i syropkiem z orzechów laskowych:))) (__)>>(__)>>(__)>>(__)>>(__)>> i baba piaskowa BBBBBBBBBBBBB Buziaki👄👄👄 p.s.Cieszę się,że moja bumba Wam również się podoba...Jest malutka i zgrabniutka:))))w przeciwieństwie do właścicielki:P Nagrałam sobie już jedną płytkę i teraz mam fajnie:))))W starej bumbie nie było odtwarzacza cd...ale i tak była super!!!:)))) No lecę bo się ziemniaki zrobią puure:P

witam niedizelnie Dalej pada ,końca nie widac niestety.W ogródku po raz pierwszy stoi u mnie woda. Dziewczynki kot raz lepiej ,raz gorzej,dizsiaj postawiłam miskę i nawet sam przyszedł do kuchni jeść.tak myśle moze coś z niego będzie. Banderasku bumba ładna,malutka ,takie lubię własnie małe zwinne.Zmiesci sie na parkingu nawet gzie mało jest miejsca. Wesołku,Zuziczku miłego zwiedzania Zuziczku ja takową bramę mam własnie,9 lat nie mielismy problemu z nią a teraz dzieją sie niemile wręcz cuda.Nie to ,ze sie psuje ale o tym kiedys napisze jak dojdziemy co i jak. Tokino tak myślałam,ze Twoje pomodory nie wytrzymaja deszczów,u mnie widze na rynku cena pomidorów spada szybko,mozna ładne kupić po 1,50

Małgosiu👄 Bardzo Cię proszę zjedz choć troszkę obiadku:))))bo całkowicie wystygnie:(((( Dziewczynki nie chcą:Pbo pewnie czekają na kluseczki od beti👄a beti jak nie było tak nie ma Jak Pł...?👄 Zapomniałam przywitać się z rowerzystkąktóra wróciła z wojarzy:)))) rowerzystko👄wybacz!Witaj w domu