Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

No i d..a!:P Wszystko jest zimne i nie apetyczne:P:P:P 😭😭😭 Nie to nie;))))Teraz Sobie Same gotujcie obiadki:P Hi:)))hi:)))hi:))) Robię spadówkę

Banderasku , ja chętnie nawet zimne, ale co tam przecież jest mikrofala to w try miga będzie gorące , chętnie wszamię Twój obiadek. Sory nie byłam kiedy podawałaś ale musiałam troszkę podomować :D i wciąż poszukuję nowej lodówki, na razie w necie:) Podesłałam Wam kilka fotek, mojego aniołka diabełka i "dostojnego "jubilata :D

Tokino fotki doszły ,mała rośnie szybciutko a jubilat szczęśliwy.A jakiej firmy szukasz chłodziarki?Wiesz ja mam u siebie i w L nie Boscha moja juz 9 lat chodzi bez zarzutu ,w l nie tez nie mieliśmy problemów.Tylko do l na kupilismy 2X AA by była bardziej oszczędna.Tak cały sprzęt kupowalismy w Elektro.pl.Wejdz na ich strone i porównaj ceny a przesyłka była nastepnego dnia.Tylko kupowalismy za pobraniem by zminimalizowac ryzyko. Banderasku popróbuje Twojego obiadku a ja o spacerze nawet nie mysle ,dalej pada ,chyba jakis kataklizm .W domu jakas cisza ,nawet Plotus poszedł do piwnicy i zagościł sie w mojej spiżarce,spi smacznie.,nawet nie chce przyjść do domu.

Czesc dziewczynki🖐️ Banderasku:) Urlopik nareszcie rozpoczety:):) Dobrego wypoczynku i wspanialej pogody zycze! Ty tak bardzo potrzebujesz wypoczynku. Tokina Ty kochana zgubo! nareszcie sie odnalazlas. Zaharowana bylas tak ze nie mialas sily i ochoty kuknac na forum:( A my myslalysmy Bog wie co? A wiesz snilas mi sie dzisiaj w nocy. Dostalam od

Czesc dziewczynki🖐️ Banderasku:) Urlopik nareszcie rozpoczety:):) Dobrego wypoczynku i wspanialej pogody zycze! Ty tak bardzo potrzebujesz wypoczynku. Tokina Ty kochana zgubo! nareszcie sie odnalazlas. Zaharowana bylas tak ze nie mialas sily i ochoty kuknac na forum:( A my myslalysmy Bog wie co? A wiesz snilas mi sie dzisiaj w nocy. Dostalam od

O rety ! co sie dzieje! zezera mi polowe wpisu:(:( Czesc dziewczynki🖐️ Banderasku:) Urlopik nareszcie rozpoczety:):) Dobrego wypoczynku i wspanialej pogody zycze! Ty tak bardzo potrzebujesz wypoczynku. Tokina Ty kochana zgubo! nareszcie sie odnalazlas. Zaharowana bylas tak ze nie mialas sily i ochoty kuknac na forum:( A my myslalysmy Bog wie co? A wiesz snilas mi sie dzisiaj w nocy. Dostalam od

Dostalam od Ciebie wielka paczke z ciastkiem. Chyba to byly te ciastka, resztki z wczorajszej imprezy i samolotem przeslalas do mnie najwiekszego forumowego lakomczucha:P Bchemootku, ciezkie dwa tydognie przed Toba:( A wiesz mysle sobie ze troche to musisz sie zajac gosciem chocby ze wzgladu na Malzyka, ale bez przesady. W koncu Ty pracujesz przy komputerze i masz wielkie zaleglosci (forumowe) Uciekaj do komputera, gosc sie nie zorientuje nawet co robisz:P

Kapituluje:( Nie wiem co za czort? Sprobuje pozniej sie zameldowac:( Donosze ze u mnie aktualnie przestalo padac.

Melduje się ija :D witam wszystkie urlopowiczki w domku :D Kosmi .wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 🌼 tokino..to się tylko tak wydaje że jestem mocna pozory mylą :( sąsiadki boje się pytać nawet :D ale jednodniowe wypady mamy w palnie właśnie na sierpień .Ja do garba nawet staram się nie zaglądać wszytko uszykuje i czekam jak ktoś wpadnie do domku w niedziele nie chodze robi to m jak on jest to ja zdala a M potem narzeka jak choroba :D na tego zgreda .Dziewczynki przepraszam moze któraś może poczuć się urazona za moje zachowanie ale naprawdę to trzeba przeżyć by zrozumieć jakie mamy piekło :( Banderesku ..piękne autko :D Personalna.. ja twojej kuchenki nie wiedziałam :( zuuziku ..to dopiero jazda do ciebie z morza 3godz. tego się najbardziej boje długich korków :D bondi..👄 teraz coś zjem o jest obiadek Bandereska super .👄 bechemoot..trzymam kciukasy za przetrwanie :D👄 Małgosiu u mnie padalo cały dzień wczoraj ale dzisiaj jest oki. :D Bonitko..dubel x 4 :D👄 W garnku fotka i na nk🖐️

Małgorzatko, nie wiem dlaczego ale kocham Polar :D mam od 14 lat i jest cichutka, tyle że chyba już uszczelki poluzowały i ciągle się włącza :O a poza tym jest mała :( a ja chcę teraz z duuuużym zamrażalnikiem. Miałam jeszcze ochotę ja -no frost- ale z Polara takowej nie ma a inne które mają tą funkcję to mają mały zamrażalnik w porównaniu z Polarem. Przykładowo Polar 116 a inna marka do 100 a nawet mniej pojemności zamrażarki a ja chcę duuuużą :D Dlatego wolę zrezygnować z -no frost- ale mieć pojemną zamrażarkę , dlatego pewnie jednak skupię się na Polarze. Wypatrzyłam taką na 188 wysoką a zużycie prądu ma mniejsze niż te z no frostem więc raczej wybór już dokonany teraz szukam odpowiedniej ceny:P być może jutro już kupię, bo śni mi się już po nocach ta lodówka :D:D:P Pewnie tak mi się śni jak ja Bonitce :D w dodatku samolotem i z ciasteczkami :D eh nie miałabym nic przeciwko by sobie tak do Bonitki pofrunąć, ale cóż marzenia jakieś muszą być :D Roberto, współczuję bo wiem jakie to denerwujące, choć moja mama jeszcze jest zupełnie sprawna co zresztą widać na fotce ale potrafi być tak denerwująca, że nie chcę tu użyć gorszego słowa, bo już wiele razy przez nią beczałam :O moje nerwy ostatnio często puszczają :O Mam nadzieję że moja ocena jest jednak prawidłowa i jesteś silna, harda twarda i pozwolisz by teść zdominował Twoje życie. Owszem co trzeba to trzeba ale bez przesadyzmu👄

ups :O Roberto miało być że jesteś silna twarda i harda i NIE pozwolisz by teść zdominował Twoje życie , sory 👄

Witam Was w niedzielny deszczowy dzień U mnie wszystko jest dobrze, a to co było źle, moje doły itp.. to już..... mam nadzieję..... za mną:) Tokino❤️ nie jestem osobą obrażalską i słowo, że ani na Ciebie ani na nikogo nie jestem zła ani też obrażona.......to nie w moim stylu...... Po drugie wcale tak nie myślisz:P W domu jeszcze dużo zostało do sprzątania...idzie mi to jak " krew z nosa". Urlop jeszcze przede mną więc mam nadzieję, że powoli wszystko doprowadzę do ładu. A o wyjazdach nie myślę...bo po prostu spłukałam się finansowo i będę siedzieć na dupsku ....... Dużo Was tym razem nie czytałam...więc wybaczcie, że nie jestem na bieżąco:( Ale wszystkim jubilatom życzę wszystkiego dobrego❤️👄 Banderaskowi gratuluję cudnej bryki i życzę szerokiej drogi:) Wielkie dzięki Wam za @ i Bechemootkowi za wpis na garnuszku, po którym ryczałam jak bóbr ale nie odezwałam się ani słowa.... wiem, że mnie zrozumie❤️ Myślę o Terterku❤️...jest w szpitalu, na pewno niedługo wróci i wszystko będzie Ok! Ja dwa razy miałam kolonoskopię raz bez narkozy, drugi raz z narkozą w obu przypadkach miałam usuwanego polipa w sumie trzy polipy. Myślę, że Terterkowi nie usunęli od razu, bo może tak się usadowił, że mieli trudny dostęp...słyszałam o takich przypadkach. Ja w grudniu idę na kontrolne badania......ale jeszcze daleko do grudnia:P Mocno Was przytulam do serducha❤️ Wieczorem jeszcze do Was kuknę

Wlasciwie to powinnismy dzisiaj byc na urodzinach szwagra. Okragla rocznica, swietowana szumnie w knajpie. Nie poszlismy bo malzyk nie chcial ale i ja niespecjalnie milam ochote. Do szwarga zywi troche urazy, sytuacja troche sie ostatnio poprawila ale wielkiej milosci dalej nie ma. Dostalismy zaproszenie. Do zaproszenia byla dolaczona karta dan z restauracji. To jest normalne, tutaj tak jest praktykowane.Trzeba potwierdzic przyjscie i do tego zdecydowac sie na wybor dania. Niestety na karcie dan byly tez ceny:P A to juz nie jest praktykowane. I to nas znenerwowalo do reszty. Wysllismy tylko katrte z zyczeniami, dzisiaj rano zlozylismy telefonicznie zyczenia. A do knajpy pojdziemy sobie sami. Moze nawet dzisiaj wieczorem. Ja mialam zamiar jeszcze kupic maly prezent i poslac z cena, ale rozmyslilam sie z tego pomyslu.

Personalna, nawet nie wiesz jak ucieszył mnie Twój wpis👄 to znaczy to że się wreszcie pokazałaś, wciąż obiecujesz że bedziesz częściej że opiszesz wszystko na @ i jakoś tak schodzi :O później nie masz veny do pisania, później nie masz czasu a my tak jak napisała Bechemootek tęsknimy i czekamy. Ja z ciekawości weszłam na garnek by sprawdzić jakie to słowa Bechemootka doprowadziły Cię Personalna do łez ale znalazłam tylko te o tęsknocie i czekaniu, przeleciałam cały lipiec i kawałek czerwca i nic, czyżby jednak te ? Jeśli to one sprawiły choć trochę że tu zaglądnęłaś to ja będę codziennie powtarzać że tęsknię👄 W związku z tym przeglądaniem wpisów oglądnęłam wreszcie cały miesięczny dorobek fotek i muszę przyznać że nasza Personalna mieszka w bardzo kolorowym miejscu. Zdaję sobie sprawę że te kwiatki to nie tylko ze swojego ogródka , tylko również sąsiadów dalszych i bliższych, ale muszę przyznać że jestem zachwycona i kwiatami i fotografiami a także okiem fotografki. To wielka sztuka umieć fotografować tak że nawet niezbyt piękny kwiat na zdjęciu ożywa i jest tak piękny że nie można oderwać oczu. Gratuluję jeszcze raz wprawnego oka i uczulenia na piękno natury👄👄😍 Bonitko, nie wiem co powiedzieć:O u nas nie praktykuje się takich przyjęć z zaproszeniem z kartą dań. U nas idzie się do restauracji w ciemno i nikt z gości nie wie ile co kosztowało i co będzie podane i jeśli mam to ocenić to wolę już taką niewiadomą niż zaproszenie z cenami :O Pewnie też bym nie poszła, bo co to za przyjemność iść na przyjęcie gdzie z góry wiem ile ja czy ktoś ma za to zapłacić, kurcze a może je jestem jakaś niedzisiejsza:O W każdym razie nie ma czego żałować, jeśli nie mielibyście się tam dobrze czuć to po co się zmuszać. Idę trochę poleżakować pod kołderkę bo coś w domu zimno a nie ma kto zapalić w CO a mnie się zwyczajnie nie chce a młodzi jak zwykle pojechali w świat :D No to narka

Witam po południowo🖐️ Banderasku zjadłam, tylko nic się nie odzywałam, bo nie miałam siły. Nie spałam całą noc. W dzień próbowałam się trochę zdrzemnąć ale nic z tego. Siedzę, chodzę, chce mi spać, a położę się i sen odchodzi, oczy robią się jak pięć złotych i nie daję rady zdrzemnąć się. M pojechał do apteki po coś na spanie. Tokina ja też mam polar cz300, ma już 20 lat, ale ciągle jest sprawna. Tylko mam małą zamrażarkę-2 szuflady. Roberta powinnaś częściej wyjeżdżać choćby na 1-2 dni, jest jeszcze córka. Personalna na ciebie liczyłam KRÓLOWA KWIATOWA :D M kupił te kwiaty na rynku, przyszedł bardzo zdenerwowany bo chciał się dowiedzieć nazwy kwiatów, a pani sprzedająca powiedziała mu że to ambrozja, więc jej odpalił że nie pytał jak ona się nazywa tylko kwiaty. Banderasku cytrynka piękna i zwinna, niech ci długo służy❤️

tyle się napisalm i mnie wcieło jakiś znak to jest chyba

Oj tam...oj tam..też mi królowa:P To Wesołek tak napisała ale czy o mnie? Tonina nie chce mi się pisać ani mówić na temat mojego ogromnego dołu......nie teraz ....wybaczcie..... A Ty Tokinko widziałam na zdjęciu ( w odbiciu ), że nie rezygnujesz z czarnych kolorków......?

pisze jeszcze raz witam 🖐️ dziewczynki cały czas o was myśle i czytam tylko nie zawsze pisze Tokina co do mojego awansu to narazie tylko zastępuje kierowniczkę jak jej nie ma a co do mojej miłości to jest ok jutro ide do sklepu chłopakowi coś kupić do ubrania bo musi jakoś wyglądać na weselu a moj nie wiem co kupić wię ide ja bo mam wolne jutro nie było ich tydzień ale mały się za mną bardzo stęsknił nie puszcza mnie nigdzie chce żebym cały czas przy nim była i się z nim bawiła duży tez się stęsknił ja za nim też na urlop jeda już 14 sierpnia tydzień przed weselem wczoraj rozmawiałm przez telefon z jego siostrą pozdrawaim Was serdecznie ❤️👄

Personalna 🖐️ u mnie ok wszystko jak narazie jest wszystko na dobrej drodze :)

Moje zdjęcia to pikuś...popatrzcie jakie inni mają fotki:classic_cool: .....oj daleko mi do nich. Ale marzenie moje to lustrzanka Nikona...i wtedy będą fotki!!!! :P

a jeszcze co do mojego telefonu jak narazie nie używam starego numeru tylko ten nowy

No wrocilismy. Ja "wrabalam" wielki sznycel po cygansku i do tego polmisek frytek:P A co niech tylek rosnie:P A teraz ucze sie poslugiwania kamerka:) Jaki to fajny wynalazek! Tokina napisz czy filmik doszedl?