Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tokina

Drugie spotkanie część druga

Polecane posty

No to teraz machnijmy po ,,olbrzymiaszku,,:))))) (__):D Huuura!!!! Dziewczynki👄mam urlopik!!!:)))) Chodźcie proszę na kielonka:)))) I wypijemy za zdrówko terterka👄i Nasze:D Haaaaaaaaaaaaaaalo!!!!!!! Hop!Hoooooooooooooooop!!!!:)))) Mam urlopik...wariatka;))))

Grzmocę Banderasku jednego za drugim żeby się wszyściutko spełniło, do łóżka jak wiesz mam blisko więc jakby co to tylko zrobię zwrotkę :P i już jestem na łóżku:D mogę więc grzmocić ile wlezie :D Y Y Y Y Y Y !!!!

Banderasku hura, hura, hura!!!!!!! Należy ci się odpoczynek, wyluzuj, odpoczywaj, bycz się, opierdalaj, ro , to znaczy nic nie rób, najważniejsze wypnij się na nich na 3 tygodnie:D, chyba dobrze zrozumiałam ze tyle masz urlopu? Od 8 zaczyna się piękna pogoda, masz na zamówienie:D. Teraz poproszę Y do pełna , za Terterka i za twój urlop:D, może i ja bez leków dzisiaj zasnę:D:D:D

bondi👄już napełniam kielonki i siup:)))) Hura!!!Tak!Baz dwóch dni mam III tygodnie laby!!! Hura!!Hura!!:))))...Już dawno tak nie cieszyłam się z ,,wolności,,:):):)

Kosmi, dziękuję za fotki, przyszły piękne , pełne barw morza i poczułam nawet jego szum, eh jak Ci zazdraszczam jak pisze Zuuzik, kurcze Wy byłyście tam co roku a ja kiedy ? policzyłam i okazało się że byłam tam 24 lata temu😭😭 😭

Baz...hi,hi,hi:))) Wszystkie dziś ,,padniemy,,jak kawki:D No to siup YYYYYYYY:)))))) Za terterka👄siup!YYYYYYYYY:)))))))

tokino👄a ja nie byłam 8 lat:((((( A tak kocham ❤️to miejsce...to jest ,,moje,,miejsce na odpoczynek:))))Polskie morze:))))Polskie morze jest najpiękniejsze na świecie:))))(dla mnie:))))...)

Bondi , jak nas dziś Banderasek ulula :P to fajnie się nam będzie spało :D ja też poprawiam jeszcze po jednym Y Y Y Y Y Y dziś musi być pełny luz :D Wiecie na tych lipcowych imprezach nie zmoczyłam ust alkoholem:O :( nie mogłam bo leki i źle się czułam ale dziś nie biorę przeca leków no to kruca :P mogę chyba walnąć jednego za zdrowie naszych dziewczynek :D

dla mnie też Banderasku Bałtyk jest najpiękniejszy i kocham te wszystkie miasta nad morzem :D nawet ocean nie był dla mnie tak piękny jak nasze morze :D

Ja byłam w ubiegłym roku w maju w Świnoujściu po raz enty, ale mogę jechać w przyszłym roku znowu. Za polskie morze i za tych co nad morzem byli, są i będą Y

no tak tu się tak fajnie cieplutko robi a tu Małż wrócił do domu i życzy sobie kolację :O kruca ... muszę iść i mu przygotować bo inaczej będzie on chodził zły :P Ale tu wrócę bo przeca trzeba oblać jeszcze moją świeżo zakupioną lodówkę , ma co prawda 6 lat gwarancji ale by dobrze i cicho chodziła to też ją trzeba oblać :D:P

Myślę że nalewane od serca i z taką radością , to można nawet po U dużuchu, więc pijmy szklankami, kto z nami, kto z nami

tokino👄wybacz!Nie pogratulowałam zakupu:O Oczywiście już to naprawiam i bardzo gratuluję:DOby służyła i obyś była zadowolniona:))))...a ma kostkarkę do lodu??? bondi👄 Ja też muszę się emigrować:O Mimo wielkiej radości:)))zmęczenie dniem dzisiejszym daje sie we znaki:P:O tokino👄bondi👄dzięki:)))))że podzieliłyście mój entuzjazm:D Ściskam Wszystkie❤️Dziewczynki👄 Zostawiam naleweczkę YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY i spadam Dobrej nocki

Tokina dla wypróbowania sprawności należało schłodzić flaszeczkę, wtedy ocenimy czy dobrze działa:D Banderasku kiedy wyjeżdżasz, czy mama też ma urlop. Zróbcie trochę fotek.

bondi👄jadę w przyszłym tygodniu:DMamutka❤️moja już nie pracuje(renta)więc ruszamy w drogę...jedziemy na 5 góra 6 dni:))) Fotki będę oczywiście pstrykała:D

To ja też robię przerwę i jakąś zarzutkę zrobię:D Banderasku ciesz się urlopem i wypoczywaj. Dobrej nocki👄

W niedzielę mamy z Małżem imprę:Pktóra troszkę mi spaskudziła plany:P:P:P....pewnie gdyby nie to,wyruszyłabym w tym tygodniu..:))))

Zostało coś jeszcze?.....tak się rozkręciłyście, że nie wiem czy któraś z Was poleje:D Banderasku zasłużyłaś na cudowny urlop!!!! odpoczywaj ile wlezie:D