Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia :*

Dziewczyny !! Ilość zaliczeń ?(partnerzy seksualni)

Polecane posty

Gość wszystkie tu mialy wiele

Gość same kurwiszcza

Gość dfghgf
31 lat partnerów7

Gość same kurwiszcza

Gość idz sie powies sfrustrowany pr
awiku albo lepiej sobie zmarszcz

Gość vnytguripvnytg8r
LAT: 29 FACECI: 23

Gość bardzo duzo

Gość dziewczyna 30
Nie wierzę! Naprawdę poczytałam parę postów i nie wierzę, że istnieją jeszcze tacy ludzie jak kredka i jej podobni.... ;) ;) Poprawiliście mi nastrój na wieczór ;) I jeszcze się tak nakręcacie... Co to w ogóle za temat?

Gość tutaj same puszczalskie

Gość NIE NIE JESTEŚ KURWĄ :)
ja sama miałam 5 partnerów a jestem mlodsza od ciebie... kochana znam panne co ma 20 lat a na koncie ok 20 kolesi zaliczonych... badz co badz faceci sa wiekszymi kurwami ;)

Gość efez
jak ludzie sie w gównie taplają to ja też muszę zabaczysz ja cie maz bedzie cie wyzywał od kurew oczywiscie to po 2 latach rozwiedziecie sie znajdziesz nastepnego sielanka i znowu wyzwiska bicie bo baba sie kurwiła za grzech(przyjemności) trzeba płacić nic nie ma za darmo

Gość sedano
jeden , mój mąż

Gość nawet 5 to duzo

Gość mala kropla lkjhgf
1, moj maz

Niestety prawiczek muszę Cię zmartwić;] Jeśli mężczyzn "wykorzystując" okazję chodzi to łóżka z dziewczynami, które na koncie mają wielu partnerów (najgorsze jak do tego to tępe lafiryndy) to tak samo się kurwi :O I szacunek do siebie musi być, nieważne czy to kobieta czy facet. Choć faktycznie w naszym społeczeństwie bardziej przywiązuje się uwagę do kobiet w tych sprawach..

''Choć faktycznie w naszym społeczeństwie bardziej przywiązuje się uwagę do kobiet w tych sprawach.. '' Nie bez powodu, ponieważ to przeważnie kobiety sie puszczają. Mężczyźni bardzi rzadzo jednak.

Gość teraz to kobiety maja
wiecej

Gość multivitaminka.!
mam 20 lat i uzbierało się ich (partnerów) kilkunastu, ale nie uważam się za dziwk.ę czy coś po prostu korzystam z życia:) a tak wgl, to wczoraj na podobnym forum gościu wypowiadal się,że jego panna miała 3 i uważa ją za dziwkę....no w sumie każdy ma na ten temat odmienne zdanie.

Gość 23 lata maaam
11 partnerow

Gość oliander czarny
Wszystko zależy od człowieka. Nie ważne ile chłopaków miała dziewczyna jak to komu nie przeszkadza. Jednak nie udawajcie dziewczyny, że problemu nie ma? Jeśli by nie było go to nie ukrywały byście prawdziwej liczby partnerów seksualnych? Zastanówcie się ile jest przypadków kiedy dziewczyna pozna super chłopaka, nie rzadko się zgadza, że ma on mniej partnerek niż jego obiekt weschnień na koncie. Zazwyczaj dziewczyny 'puszczalskie' chca na mężów takie osoby, które mają jakieś zasady w głowie którymi się kierują (każdy ma swoje zasady, nawet puszczalska, ale oni pragną miłości, porządnej zony), chcą żony takiej, której nie jeden mężczyzna nie będzie mówił przy zakupach w realu cześć... Ja miałem troche partnerek, szukałem dziewicy, no ale cóż. Nie udało mi się poznać jeszcze. Wiem, że będę ją szanował. Poprzednie niestety tego nie doświadczyły, były przezemnie traktowane jak szmaty, szczególnie ostatnia. Jakoś jej nie mogłem wybaczyć, że mieszkała z chłopakiem w wieku 19 lat rok. Dla mnie pozamiatane :) Ja nie ejstem święty, ale szukam dziewicy, może dlatego, że jej jeszcze nie miałem. Wszystko zależy od człowieka i od tego czym się kieruje. Dlatego moim zdaniem należy się prawdziwa liczba partnerów swojej dziewczyny każdemu meżczyźnie, który chce o tej liczbie wiedzieć.

Ale z Ciebie pacan oliander czarny. Ty je traktowałeś jak szmaty a pewnie sam miałes tyle samo partnerek co one partnerów. Jak to jest, że faceci wyzywają dziewczyny od puszczalskich, a sami robią to samo? Z jakiej racji? Tylko, żeby dziewica Cię zechciała skoro miałeś już ileś partnerek... Porażka...:/

Gość SlodkaCafe
26 lat i 7 facetów. Uważam, że jest ok :)

Gość SlodkaCafe
oliander czarny - nie mogłeś wybaczyć dziewczynie że mieszkała z facetem jak miała 19??!! Facet jestes nienormalny i uwierz że nigdy nie znajdziejsz "porządnej" żony bo takie nie wiążą sie z f r a j e r a m i !!

Gość bjubyjkv
23 lata i niestety az dwoch. ten drugi jest ostatnim :)

Gość czarny oriander
Dziewuchy, nie rozumiem o co Wam chodzi? Napisałem, że każdy człowiek może dobierać sobie według swoich kryteriów partnera. Niektórym panią będzie się podobał mężczyzna przystojny, niektórym będzie odpowiadał meżczyzna z grubym portfelem, a niektóre panie wolą to i to w jednym. I nikomu nie można tego odebrać. Mężczyźni też mają swoje kryteria, a jednym z nich może być dziewictwo partnerki - brzydko napisane, czystość. Wierzcie mi, ale jak ja bym miał dziewice, która mi się by spodobała bym był szczęściarzem. Te dziewczyny, z którymi byłem jakoś ich nie obwiniałem o to bo wiedziałem, że się nie mieszczą w kryteriach moich. Natomiast ta ostatnią wyzywałem, nie szanowałem. Czemu? Bo nie żałowała, że miała jednego partnera, mówiła mi otwarcie, że nie żałuje i porównywała mnie na pewno. Myślę, że skłamała w ilości penisów ślizgających jej się w piczce :P Szukam dziewicy bo jej nie miałem, ;d kto wie czy się ułoży jeśli znajde, ale wtedy pewnie będę już inaczej patrzał na problem niż dziś. Udowadnia to, że punkt widzenia zależy od punktu położenia. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że są różne sytuacje i ktoś chodził po 3 lata w zwiazku z dwoma partnerami. Natomiast każdy ma prawo do swoich kryteriów.