Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia :*

Dziewczyny !! Ilość zaliczeń ?(partnerzy seksualni)

Polecane posty

Gość do *hmmm*
dobrze, ze nie byl prawiczkiem, bo wtedy by ciezko pewnie bylo by mu to przebolec

Gość *hmmm*
do *hmmm* Wsrod tych 8 bylo 3 prawiczkow i jakos umieli przebolec i nawet 2 z nich bardzo chcialo ukladac sobie ze mna wspolna przyszlosc

Gość do *hmmm*
pewnie nie byli prawiczkami, tylko klamali

Gość *hmmm*
do *hmmm* Zapewniam ze byli prawiczkami :):) jeden wlansie klamal ze nie byl ale doswiadczona kobieta wyczuje kiedy facet klamie ze to nie jego pierwszy raz ........ a klamal bo bylo mu glupio bo to takie niemeskie i bal sie mojej reakcji .....

Gość *hmmm*
Kredka na baterie Kzady ma swoje zdanie ........ mnie pierwszy facet powiedzial tak: musisz wiedziec co lubisz czego potrzebujesz najlepiej jesi jak nabradziej poznasz swoj organizm i jego reakcje a takze cialo mezczyzny sex nie jest najwazniejszy ale wazny bez dobrego sexu malzenstwo sie rozleci A najwieksze doswiadczenie zdobedziesz z kilkoma partnerami bo kazdy z nich jest iny pokaze ci co innego dzieki temu kiedy poznasz tego odpowiedniego jedynego do konca zycia bedziesz wiedziala czy pasujecie do siebie nie tylkoe mocjonalnie ale i sexualnie Bylam wtedy mloda glupia nawina niedoswiadczona idealistka Wydawalo mi sie ze on brednie gada ale z perspektywy czasu to byla prawda Sexu trzeba sie nauczyc i nie jest to pstrykniecie palcem lata pozbywania sie wstydu zahamowan wyjawiania na swiatlo dzienne swoich pragnien lata laczenia psychiki z odczuciami organizmu Mowie tu o kobiecie u mezczyzn to prostsza sprawa Ciesze sie ze oboje jestesmy doswiadczeni nie frustrujemy sie z tego powodu potrafilismy wykorzystac to co umiemy i wiemy Sex jest nieodlaczna czescia zwiazku (mowa juz o dojrzalym powaznym zwiazku nie jakims nastoletnim zauroczeniu czy pierwszych kontaktach sexualnych) pojawia sie kiedy partnerzy osiagneli juz nwjwyzszy stopien bliskosc emocjonalnej i pragna poglebic swoja wiez Nie wyobrazam sobie ze emocjonalnie itd wszyskto ok a w lozku klapa odsuwanie sie przez to od siebie bo nie wiemy co sie z czym je nie umiemy sie dopasowac i nie wiemy czy po latach kiedykowliek sie dopasujemy Narzeczony mi dzisiaj powiedzial ze niczego mu nie brakuje ma wspaniala przyszla zone kiedys tez dobra matke swoich dzieic i wysmienita kochanke. I czuje jakby wygral los na loterii

Gość *hmmm*
Kredka na baterie P.S. Kiedys kiedys 1.5 roku bylam z facetem ktorego bardzo kochalam .... eocjonalnie wszytko pieknie ladnie ale te 1.5 roku sexualnie w ogole nie moglismy sie dopasowac ....... Sytacja patowa bo on nie byl zbytnio doswiadczony ja tz nie za bardzo a jak juz sie troche wycwiczylismy to i tak wyszlo ze nie umiemy sie dopasowac Tragedia ......... on zdenerwowany ze nie mam przyjemnosci ja wkurzona bo przestawalam czuc sie kobieca i sexowna mialam wrazenie ze to ze mna cos nie tak Rozeszlismy sie z innego powodu ale nie bylismy szczesliwi bo nie wszystko gralo tak jak powinno czegos brakowalo i to waznego elementu Nie wyobrazam sobie braku doswiadczenia sexualnego i towrzenia pwaznego zwiazku

Ja nie mam dużego doświadczenia, mam 21 lat a bez problemu potrafię wyrażać swoje pragnienia i wiem czego chce. I co Ci po seksie z wieloma? Sama zauważyłaś, że każdy jest inny, więc innego faceta będziesz musiała uczyć się od nowa. A dobrą kochanką można być bez podbojów z wieloma mężczyznami. Poza tym, żeby zobaczyć jak to jest z innym można spać z dwoma, a nie z dziesięcioma. Takie jest moje zdanie. A wy miejcie sobie jakie chcecie;p A jaką będziesz mamą okaże się jak urodzisz dzieci. Ale oczywiście życzę im jak najlepszej mamy:P

Gość *hmmm*
Kredka na baterie wkansie kazdy jest inny i lubi co innego inaczej z kazdym sie dopasuje to samo z charakterem musze poznac ilus ludzi wiedziec jaki charakter mi pasuje z kim sie dogaduje w sexie musze nabrac doswiadczenia zeby wiedziec kiedy jest mi dobrze czy ta osoba preferuje to co ja i czy umie sie ze mna zgrac

Gość odpowiecie mi w końcu????
kogo uważacie za partnera seksualnego?? takiego z którym był seks klasyczny, czy seks w ogóle->np oral czy robótki ręczne

Gość odpowiem teraz ja w temacie
przed moim mężem były tylko robótki ręczne i oral, na całość poszłam tylko z moim przyszłym mężusiem, więc w sumie nie wiem, czy tamtych też liczyć jako partnerów seksualnych :O w końcu to też był "jakiś seks" ;)

Gość go81
jak dla mnie sex klasyczny :D

i seks oralny i pieszczoty również zaliczają się do zachowań seksualnych. Tak więc kazdego partnera, z których do nich doszło możemy nazywać seksualnym. I żal mi ludzi, którzy nazywają autorkę szmatą. Niech pilnują samych siebie a nie oceniają innych.

Gość go81
u mnie: 1- to był facet w którym byłam zakochana, ale nie był moim facetem.. 2,3,4 - to byli moi faceci 5 - to jest mój mąż

Gość go81
to w takim razie dloiczam jeszcze 2 pozycje przed nr 1 i po nr 5... ;)

to ja chyba też wyjdę na szmatę :O

Gość go81
dawaj :D ja tam też wychodzi na to święta nie jestem :D

no przed moim mężem było jakoś z 10, ale w większości przypadków, to oni byli stroną aktywną ;) i nie wszyscy byli moimi chłopakami, czasem wolałabym,żeby był tylko mój mąż

Gość go81
gdybym nie spotkała męża w wieku 22 lat to pewnie do tej pory byłoby też ich więcej... nie masz czego żałować... znam pary które są dla siebie pierwszymi partnerami i niestety czasami zastanawiają się jakby to było z kimś innym - my wiemy, więc nam to nie grozi :D DUUUŻY to pozytyw dla związku /wolałabym, aby mój mąż nie zastanawiał się JAKBY TO BYŁO.../

Temat jest ilość zaliczeń, a ja nie uważam, że jak wy to nazywacie "macanki", to zaliczenia. Zawsze zaliczyć oznaczało iść na całość. I dla mnie jest ogromna różnica między seksem i pettingiem.

Gość Duszyczkaa24
6?? Jak dla mnie to dużo... ja na moje 22 lata to miałam tylko dwóch, pierwszy to był mój chłopak z którym byłam od 16 roku życia do 18. A ten drugi to obecny mój mąż i tatuś mojego synka.

Po pierwsze to mógłbyś się wyrażać;] A po drugie: - oczywiście jeśli kobieta na imprezach chodzi z facetami do łóżka nie znając ich to się nie szanuje. I w tym wypadku nie szanuje się i ta co seks uprawiała jak i ta która się tylko dotykała, że tak powiem. - jeśli kobieta była np. w trzech związkach które trwały minimum roki np. z jednym partnerem tylko uprawiała seks, a z pozostałymi się dotykała czy nawet uprawiała seks oralny, to jest ogromna różnica między taką samą dziewczyną, która w trzech związkach uprawiał seks. Dla was to żadna różnica???

I oczywiście jeśli kobieta miała jakąkolwiek styczność fizyczną w sferze seksualnej z kilkoma facetami, to każdy był jej partnerem seksualnym w różnym tego słowa znaczeniu.

Dla mnie seks klasyczny jest największym zbliżeniem. I to coś najbardziej niezwykłego między dwojgiem ludzi. Nie pochwalam, ani współżycia z wieloma, ani innych zbliżeń, ale wydaje mi się, że raczej nie ma dziewczyny , która jest ze swoim chłopakiem dłuższy czas i nic między nimi nie zaszło- chyba każda uprawiała petting, ale nie każda współżyła i to chyba o czymś świadczy.

Bo dla większości kobiet to jest obrzydliwe? Dla niektórych to coś złego i poniżającego (kiedyś żony nie uprawiały seksu oralnego z mężami, robiły to tylko prostytutki)?? Powiem tak.. Gdybym była lafiryndą chodzącą do łóżka na imprezach z facetami, to wolałabym już chyba seks klasyczny z nimi uprawiać, bo w tym wypadku oral jest bardzo poniżający. Ale jeśli jestem z kimś długo, kochamy się bardzo, ufamy sobie i jest nam ze sobą dobrze, a jeszcze któraś ze stron nie jest gotowa na seks to dlaczego nie zaspokoić swoich potrzeb inaczej? Dla mnie to nic złego jeśli mamy stałego partnera i go kochamy.

Poza tym niektórzy nie chcą uprawiać seksu bo boją się w ciąże zajść.. Z jaką dziewczyną nie chciałbyś mieć do czynienia? Z taka która miała jakikolwiek kontakt z innym facetem?

Gość mknkpge
Niech Panowie napiszą ile mieli kobiet!

Gość Normalna!!!!
A ja spałam z jednym chłopakiem, z którym byłam dwa lata. Wcześniej byłam z kimś przez rok, ale doszło tylko to pettingu, ale nawet siebie nago nie widzieliśmy. Teraz po dwuletniej przerwie mam chłopaka, który nigdy nie miał kontaktów seksualnych z dziewczyną. I jesteśmy bardzo szczęśliwy. On wie jakie dla mnie to jest ważne i że żaluje swojego pierwszego razu z tamtym, dlatego jeszcze nie "poszliśmy na całość". Ale jest mi bardzo blismi, planujemy razem przyszłość i współżycie. Nie uważam się za świętą, ale mam zasady i każda moja koleżanka mówi mi, że mnie podziwia, bo na moim miejscu nie będąc już dziewicą chodziły bo do łóżka z innymi chłopakami bez mniejszego problemu..

Gość Normalna!!!!
Poza tym dla mojego chłopaka liczy się to jaka jestem- mam dobry charakter, lubię pomagać innym, mam poczucie humoru, uwielbiam dzieci, dobrze gotuje, jestem na bardzo dobrych studiach, a do tego jestem atrakcyjna. (wow ale autoreklama:P) I to chyba jest ważniejsze od tego czy z kimś spałam już czy nie.. Tym bardziej, że był to jeden chłopak, z którym byłam długo i bardzo go kochałam.