Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia :*

Dziewczyny !! Ilość zaliczeń ?(partnerzy seksualni)

Polecane posty

Gość qweqwr
prosze bardzo, mozesz sobie nie szanowac kogo chcesz, tak samo i ja. ;] ja za to nie traktuje powaznie takich jak ty, niedoroslych i malo wiedzacych, ktorzy zachwouja sie jak pies ogrodnika - sam "nie zje", ale komus innemu pozaluje. :)

Gość ja mam w dupie seks
wiec chce dziewice, bo mi kobieta dobra w lozku nie jest do niczego potrzebna

Ale kto w ogóle wymyślił, że jak kobieta miała wielu to dobra w łóżku jest?? Bzdura!! Ja wiem jedno- w życiu dążę do tego by mieć jak najmniejszą liczbę parterów seksualnych. Mam 21 lat i spałam ze swoim byłym chłopakiem, z którym byłam dwa lata. Rozstaliśmy się półtora roku temu, a ja do tej pory z nikim nie spałam. Obiecałam sobie, że teraz zrobię to kiedy będę pewna drugiej osoby i będą duże szanse, że razem spędzimy resztę życia.

Gość kredko porzadna jestes
a w jakim wieku zaczelas uprawiac seks?

I jeszcze jedno.. Naprawdę większość porządnych wykształconych mężczyzn na żony pragnie kobiet cnotliwszych. Dlatego potem się nie dziwcie, że wiążecie się z jakimiś idiotami i ruchaczami;] Jak facet spał z jedną, to raczej nie będzie chciał wiązać się z taką co miała w łóżku wielu..

Wcześnie;] Miałam ponad 18 lat. Byłam młodsza i naiwna. Myślałam, że on to ten jeden jedyny. Ale tak wyszło, że z nim zerwałam (przez niego i jego zaborczość, potworną chorobliwą zazdrość, sceny które urządzał i wstyd jaki mi przyniósł parę razy). I żałuję tego bardzo bo na mnie nie zasłużył. Po rozstaniu okazał się zwykłym chamem i psychopatą. Zresztą mieszkamy w innych miastach, minęło półtora roku, nie kontaktuję się z nim, a on dalej nie daje mi spokoju. No, ale każdy człowiek popełnia błędy. Niestety.

Gość zgadzam sie z toba
jak facet mial 1 to nie bedzie chcial takiej co miala wielu

Gość kredko a planujesz
sex analny kiedys?

Nie. Dla mnie jest to obrzydliwe. Chociaż gdyby mojemu w przyszłości mojemu mężowi bardzo by na tym zależało to może bym się zgodziła. Ale na ten moment jestem na nie:P To nie jest ani sterylne ani fizjologiczne..

Gość czemu szybko
18 lat to odpowiedni wiek na seks

Gość kobiety powinny tracic
dziewictwo po 20stce

Gość KOCHAM SI .......
UWIEBIAM SIE BZYKAC WCZORAJ BZYKALAM SIE Z CZTEREMA, JEDEN MOJ PRZYJACIEL PRZYJECHAL DO MNIE NA NOC..BZYKALISMY SIE PO 01.W NOCY POTEM O 12.00 WPADL MOJ KOLEGA..NIE MOGLAM SIE OPRZEC...NASTEPNIE OKOLO 17.00 KOLES ZNAJOMY TYLKO DO LOZKA..MA DUUUZEGO I WIECZOREM O 23.000 ZE SWOIM CHKOLPAKIEM :)

Po pierwsze to mega solara. Po drugie jaka normalna szanująca się dziewczyna umieszcza takie zdjęcia i to jeszcze na fotce? A z buzi nie jest zła moim zdaniem. Ale ta opalenizna straszna.

Gość a ja mam 25 lat i po
10 facecie przestałam liczyć, teraz mam męża i przynajmniej wiem że dobrze wybrałam, wiem jaki seks może być z innymi, nie ciagnie mnie już do tego żeby próbować z kimś innym...nie wiem po co kupować kota w worku i czekać z seksem do ślubu. gdybym miała się cofnąć w czasie zrobiłabym dokładnie to samo, nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia, mam jedynie miłe wspomnienia.....:)

Gość do a ja mam 25 lat i po
a ciekawe co by zrobil maz jakby sie dowiedzial. mam nadzieje, ze tez z niego ruchacz jak z ciebie ruchawica

Ja wychodzę z takiego założenia, że jeśli kogoś kochasz to początkowe niedociągnięcia w sferze seksu można wybaczyć, a nawet powinno się. Czasami, żeby się dopasować potrzeba czasu. Musi minąć jakiś czas by nauczyć się swoich ciał nawzajem. Ważna jest rozmowa, zrozumienie i chęć "współpracy". No chyba, że facet okaże się mega egoistą.

Gość taka smutna...
2, w tym chlopak z ktorym jestem 3 lata.... a mam 20 lat, a tego pierwszego bede zalowac do konca zycia....:(:(

Gość srustutut
Martusia daj juz spokój z tymi glupotami jest żałoba i ile można gadać ciągle o tym samym.Jakby jeszcze coś to miało zmienić.Ty wiesz tak inni inaczej.

Gość do taka smutna...
dlaczego jestes smutna? on pewnie tez nie byl prawiczkiem, wiec glowa do gory

Gość *hmmm*
8 a 23 lata i ostatni to bedzie moj przyszly maz w przyszlym roku slub I nie obchodiz mnie czy duzo czy malo. Nigdy nie odgrywalam glupiej hipokrytki .... mialam ochote i tyle ......nauczylam sie wiele znam dzisiaj swoje potrzeby oraz potrzeby facetow. Kazdy z nich byl inny co innego potrafil ......... Narzeczony bardzo zadowolony z moich umejetnosci temperamentu i tgo jak potrafie cieszyc sie bliskoscia fizyczna odbierac ja psychika itd Dla mnie wazne jest tylko tyle ze wobec kazdego z nich bylam lojalna i zadnej zdrady sie ne dopuscilam

Gość do *hmmm*
a narzeczony mial ile kobiet?

Gość *hmmm*
do *hmmm* Nie obchodzi mnie nie pytalam Nikt nikomu tego nie wyliczal on wie ze mam doswiadczenie ja wiem ze on tez je ma a robienie spisu spowiadanie sie BEZ SENSU

Gość do *hmmm*
a jak np. mial tylko 1 kobiete i jakby sie dowiedzial ilu mialas i bylby zly o to?

Gość *hmmm*
do *hmmm* Wiem napewno o 3 a czy byly inne nie wiem i nie obchodzi mnie to .... jemu mowilam o 4 moze 5 (wylaczajac jego w sumie bylo 7) i jego tez to nie obchodzi powtarzam nikt tego nie liczyl Byla luzna rozmowa

Gość ja miałam tylko 1
;)