Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia :*

Dziewczyny !! Ilość zaliczeń ?(partnerzy seksualni)

Polecane posty

Gość aaaaaaaszaaaaaaaa
Tylko że jak narazie to każdy chłopak z którym się zadaje chce się dobrać do moich majtek:(

Gość kilkanaście różnych przygód
na koncie i mam was w dupie. :-)

Gość jakie kobiety
"kilkanaście różnych przygód na koncie i mam was w dupie" Musisz mieć ogromną, rozepchaną dupę.

Gość sześć to niedużo
aaaaaaaaaaaaaaa To normalne,faceci tak mają.Zwłaszcza jeżeli jesteś atrakcyjną kobietą.Chcieć to sobie mogą,a co Ty z tym zrobisz-zależy od Ciebie :)

A ja czekam na wypowiedzi mężczyzn na ten temat. Wszyscy moi znajomi ze studiów i z najbliższego otoczenia uważają, że kobieta musi się szanować, a nie latać do łóżka z coraz to nowym. Koledzy mojego chłopaka gardzą dziewczynami o bogatej przeszłości seksualnej. Mogą mieć takie koleżanki, ale nie dziewczyny. I uprzedzam wasze pytania- oni też są porządni, mniej lub bardziej, ale są i nie ruchają za przeproszeniem pierwszej lepszej na imprezie.

Gość sześć to niedużo
Kredka! To oczywiste,że kobieta powinna się szanować!Dyskusja dotyczy tego,ilu partnerów seksualnych i w jakim wieku można uznać za jakąś normę...

Gość ccccccvvvvvvvvb
JEDEN i ostatni :P mam 19 lat ;]

Ja uważam że dwóch, trzech do momentu wyjścia za mąż. Chociaż za ideał i tak uważam jednego partnera seksualnego i jestem pełna podziwu dla osób, które tak wybrały. Poza tym dziewczyna uprawiająca seks oralny dla mnie jest dziewicą. Nieskalana nie jest, ale nadal to dziewica. Seks analny natomiast dziewictwo wyklucza i dla mnie to porażka przeżyć swój pierwszy raz przez odbyt;]

Gość ccccccvvvvvvvvb
nie wyobrazam sobie abym mogla spac z kims innym. jestsmy razem 4 lata i mam nadzieje, ze bdziemy do konca :)

Gość sześć to niedużo
Anal na pierwszy raz...No nie,jakoś też sobie tego nie wyobrażam...

I sorry ale jak możecie mówić, że ich poglądy na temat seksu to ciemnogród??? Co to jakiś brak wiedzy ?? Nie!! Po prostu inne przekonania i zasady. A facet się z dziewczyną prześpi i ona sobie może tłumaczyć, że to ona go wybrała, ale on i tak pochwali się kolegom, że ją zaliczył i każdy praktycznie uzna ją za łatwą.

Gość nie ma tak starych
wystarczy ze nago z chlopakiem sie zabawialas i dawalas mu lizac cipke to juz sredni z twoja niewinnoscia. a jak kobieta wali konia chlopakowi reka to jest to obrzydliwe

Gość nie ma tak starych
a dziewczynie, ktora juz anala sprobowala to bym drzwi pokazal i powiedzial wynocha

Gość do kredki
to masz szczeniakow za kolegow, jesli tak myslisz. tak, jak napisalas robia wyrostki ktore dopiero co urwaly sie na studia z rodzinnego domu. przekonanie, ze kobieta, ktora spala w zyciu z kims innym niz ze swoim mezem to szmata albo dziwka jest w istocie ciemnogrodem. nie po to istnieje cos takiego jak seks zeby unikac go i czekac z tym na ksiecia na bialym koniu. a faceci, ktorzy gardza kobietami, ktore mialy kilku partnerow seksualnych w zyciu to przeciez jacys idioci. oni moga pieprzyc wszystko co sie rusza na lewo i prawo, a kobiety majha zachowywac sie jak nietykalskie cnotki, bo niedajboze jakis zafajdany ciemnogrod jeszcze nimi pogardzi? facet wyrucha co popadnie, jak tylko bedzie mogl, a jakos nie przejmuje sie tym, ze kobieta moglaby przez to nim pogardzac. dlaczego? bo to idiotyzm. szmata albo dziwka mozna byc z charakteru lub przez wszystkie swinstwa, ktore sie innym zrobilo, ale nie z powodu ilosci partnerow seksualnych.

łooooo jesteś w ogromnym błędzie:D Dziwka to właśnie taka dziewczyna, która się puszcza z kim popadnie. Zajrzyj do słownika:O A ja na przykład gardzę mężczyznami, którzy spali z wieloma. Brzydziłabym się takiego. Sama mam takie zasady i od mojego partnera też ich wymagam.

Gość Mirooo
No a taka co się puszcza nie za kase to nie dziwka tylko szmata

Gość do do do kredki
sam jestem bardzo porzadny, nie uwazam dziewczyny ktora miala kilu partnerow za szmate, ale nie chcialbym byc z taka, to za duzo na moje nerwy

Gość do kredki
puszczac sie z kim popadnie, a miec 6 partnerow seksualnych w ciagu zycia i to nie przypadkowych to roznica. nawet jakby bylo ich 9 tez by byla ogromna roznica. mylicie tu chyba prostytutki z normalnymi kobietami, ktore lubia seks.

Gość a ja mam 22 lata i miałam
2 facetów. też jestem szmatą? :)

im mnie partnerów tym lepiej nawet seksuolodzy to powiedzą pozatym co to za przyjemnosc miec faceta lub laske która miała kilku ??? jak dla mnie 3 ostatni i pasuje

Ja nie wiem właśnie co to za przyjemność mieć wielu.. Ja bym się bardzo źle czuła mając kilku. A 2 w wieku 22 lat to normalnie;p Przeczytajcie moje wcześniejsze posty zanim coś napiszecie:P

Gość bruce willis jest meski
a te macanki bylo nago? czy takie bardziej przytulanki czarnulko? a 6 partnerow to duzo. jak facet mial 1 kobiete to na pewno nie chcialby takiej co miala 6 menow w lozku

Gość do kredki
tak, moze miec 20 i co z tego? jak jest to bezpieczny seks i przy okazji nic nie zlapie, to wszystko jest ok. nikt nie bedzie zyc w celibacie, zeby zadowolic przyszlego meza/zone ktorego/krtorej sie jeszcze nawet nie poznalo. a kurwa (taka z zawodu) rzadko ktora lubi seks z napalonymi starcami, smierdzacymi pijakami albo spaslymi tatusiami 5 dzieci. wybraly sobie taki niechlubny zawod, bo to latwa droga do kasy, ale niestety nieprzyjemna. i uwlaczaca kobiecej godnosci. bo sprzedawanie sie jest ponizajace. a rozsadne dobieranie w ciagu calego zycia partnerow seksualnych nie jest. kropka.

Gość 36lat
8 partnerow seksualnych

Gość im mniej tym lepiej
a kobieta ktora miala wielu partnerow nadaje sie tylko dla babiarza