Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia :*

Dziewczyny !! Ilość zaliczeń ?(partnerzy seksualni)

Polecane posty

Gość aaaaaaaszaaaaaaaa
A ja mam 20 lat i jestem dziewicą...może i jestem głupia ale czekam na kogoś kto naprawdę będzie mnie kochał...

Gość nie ma tak starych
dziewic

Gość sześć to niedużo
To po jakim czasie,Waszym zdaniem,od momentu rozpoczęcia związku,kobita powinna pójść z facetem do łóżka?Wiem,że pytanie jest głupie i tendencyjne,ale samo mi się nasuwa kiedy czytam Wasze wypowiedzi...

Gość aaaaaaaszaaaaaaaa
Myśl sobie co chcesz,ale to prawda.

Gość nie ma tak starych
pewnie chociaz oral mialas

Gość 6 to w sam raz
po takim czasie, po którym stwierdzi, że po 1. partner nie może jej niczym zarazić drogą płciową, po 2. stwierdzi, że bardzo tego chce i już nie może bez tego wytrzymać. oba warunki powinny być spełnione przed pójściem z danym facetem do łóżka. ;)

Gość sześć to niedużo
Brawo!!!!!!!Jedna,która myśli normalnie i życiowo,a nie jak jak reszta pseudo-moralistek na tym forum :)

Gość aaaaaaaszaaaaaaaa
Od maja 2009r nawet oralu nie miałam

Gość aaaaaaaszaaaaaaaa
Nie wiem czy to dobrze,bo głupio się nieraz czuje przez to...:(

Gość nie ma tak starych
wiec dziewica nie jestes

Gość sześć to niedużo
aaaaaaaaaaaaa Dlaczego czujesz się głupio?

Trudno jest ustalić właściwą i stosowną liczbe partnerów. Przecież nie zalezy to od przyjętych norm społecznych i normalnych tylko od życiowych priotytetów. Każdy ma prawo do poszukiwania i znajdowania przyjemności w życiu, dlaczego nie? Co złego jest w związku dwojga ludzi, czy fizycznym czy psychicznym. niech faceci przestaną zgrywać świętych bo nimi nie są i jestem przekonana, że na ich kobietach prędzej czy później musi się odbić ich niespełnienie. podsumowując: jeśli masz ochote i tego naprawde chcesz: rób to. jeśli uważasz to za niepotrzebne: zostaw. nie wolno nikogo oceniać i mierzyć własnymi miarami. p.s. średnia partnerów polek przez całe życie wynosi 11

Gość sześć to niedużo
Wychodzi na to,że Polki to szmaty hahahaha! :)

Gość kobieta ktora miala 11
to szmata, a zaden facet nie przeboleje ze miala 6 facetow przed nim , bo to duzo. a najgorszej jak kobieta juz uprawiala anal

Gość aaaaaaaszaaaaaaaa
Bo wszystkie moje znajome mają to już za sobą,ba nawet w mojej okolicy dziewczyny w wieku 15 lat mają już dzieci...moja siostra która jest ode mnie młodsza o rok urodziła tydzień temu drugie dziecko...a ja czuję się staro przez to...

to wszystko zależy od faceta. Nie może wymagać od kobiety czystości o ile sam jest szma tą

Gość dziewica ktora miala oral
to zadna dziewica

Gość ja juz wole niedziewice
co loda nie robila, niz dziewice co miala prącie w ustach

Gość aaaaaaaszaaaaaaaa
Ja po prostu nie chcę żeby mnie ktoś skrzywdził...chcę żeby mój przyszły mąż miał mnie pierwszy cała... tak jestem wychowana...

Gość nie ma tak starych
i uwazasz sie za dziewice skoro robilas loda chlopakom ?

nie mówię że jest to złe. wszystko zależy od kobiety, nie od mężczyzny. Jeśli właśnie tak tego chcesz, to jest to niesamowite i piękne

Gość AJSZA221
A CO WY Z TYM ANALEM I WF KTO WAS UCZYL W SZKOLE -DZIEWICE? JESTESCIE ZALOSNI KOBIETY A RACZEJ DZIEWICE ORLEANSKIE DUPY DAWALYSCIE POD KRZAKIEM A TU ZGRYWACIE PANIE SZMATY PIERDOLONE

Gość aaaaaaaszaaaaaaaa
ja loda nie robiłam i nie mam zamiaru bo się brzydzę.

Gość nie ma tak starych
ale robili Ci minetę ?

Gość aaaaaaaszaaaaaaaa
Tylko jeden chłopak dotykał mnie tam językiem i nikt więcej. Miałam w ręku penisa tylko jednego-mojego byłego chłopaka,ale do ust go nie brałam.

Gość aaaaaaaszaaaaaaaa
I żeby było jasne to on nie wsuwał mi tam języka.

Gość jakie kobiety
"nie wolno nikogo oceniać i mierzyć własnymi miarami." Dlaczego nie wolno oceniać i czyimi miarami mamy mierzyć, jak nie wlasnymi? Mozna każdego oceniać i mierzyć wlasną miarą, tylko te oceny należy zachować dla siebie i nie można nikogo zmuszać do życia wg naszych zasad. Dziewczyny mają prawo do rozwiąźłosci, a ja mam prawo uważać je za dziwki i trzymać sie od nich z daleka, bo budzą we mnie obrzydzenie i pogardę. Mówię o tym, bo to anonimowe forum i nie kieruję tych słów do żadnej konkretnej osoby. Ludzie, cokolwiek robią, muszą liczyć się z tym, że ich postępowanie podlega ocenie innych, i to wg skrajnie odmiennych kryteriów niż oni zami zastosowaliby w takiej sytuacji.

Gość sześć to niedużo
aaaaaaaaaaaaaaaaaa Jeżeli czekasz na kogoś kto Cię pokocha,to czekaj.Nigdzie nie jest napisane w jakim wieku dziewczyna może czy powinna rozpoczynać życie seksualne,zrób tak jak Ci intuicja podpowiada,nie sugeruj się tym,że Twoje koleżanki nie są już dziewicami,to indywidualna sprawa