Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia :*

Dziewczyny !! Ilość zaliczeń ?(partnerzy seksualni)

Polecane posty

Gość aaaaaaaasasa
tak na mój gust to by cię nie było stać na jeden z moich projektów no chyba że byś sobie dupa dorobiła wkońcu masz już spore doświadczenie to by ci pewnie dobrze płacili

donkapatke za kazdy temat mozna zjebac i co? nie moge watku zalozyc? nie widzisz ze dziewczyna cierpi a ja ja pocieszam? aaaaaaaaaaasa jak zobacze u kogos na podworku krzew w ksztalcie prącia to bede wiedziala ze jest twojego autorstwa bo o robocie to ty za cholere nie myslisz ;] walnij sie lbem o deske kreslarska moze ciekawy projekt wyjdzie

Gość aaaaaaaasasa
kicia założyła taki topik bo myślała że wokół są tylko tacy ludzie jak ona i się będzie mogła z kimś doświadczeniami wymieniać

jasne tak wlasnie myslalam :D

tak na prawde wiedzialam ze trafi sie jakas desperatka ktorej przez swoje niewyzycie wydzielina z pochwy na mozg pada. dobrego rzniecia ci trzeba a twojemu mezowi porzadnej panny bo na tych olowkach dlugo nie zajedziecie

Gość aaaaaaaasasa
projektów się nie rysuje ołówkiem tylko tuszem

tusze to ty masz kobito od dziecka takas pewno gruba a olowkami to sie zabawiacie po godzinach pracy. Mysl!!! bo nie zarobisz na temperowke i orbitrecka sobie kup bo na pewno masz cellulit na dupci

Gość aaaaaaaasasa
tak tak napewno mi do twojej dupy dużo brakuje bo skoro miałas 6facetów i pewnie z każym się rżn ęłaś od tylca to ci pewni tak du pe ujędrnili że aż siadać nie możesz tak cie boli

a ty od siedzenia nad projektami musisz miec ja taka plaskata ze ci chlop zamiast w tylek to w plery wali

Gość aaaaaaaasasa
słaba riposta oj słaba

ale jaka trafna :) samo zycie. prawdziwe jak twoj cellulit. od dzis rob projekty na stojaco bo platfusa juz i tak masz

co tak cicho? pale facetowi robisz? podniecil sie moimi tekstami? nie placz kochanie, pamietaj- on tylko ciebie kocha :) twoj zaczarowany olowek

Gość aaaaaaaasasa
dobra ja tam idę spać bo zanudziłaś mnie tak że szok wcześniej chociaż było śmiesznie a teraz coś ci się teksty wyczerpały i siejesz jakieś denne zwroty więc ja spadam a ty szukaj sobie 7kolesia do kolekcji zawsze to już będzie szczęśliwa siódemka siedmiu wspaniałych itp:-)

Ale sie usmiałam. Gorzko. Kilku kochanków czyni z dziewczyny szmatę i gorzej...? Ależ trzeba być zgorzkniałym i ograniczonym, żeby w to wierzyć. Pomyślcie troszkę chociaż zanim jakieś sądy wydacie.

Pieknie bylo :*

Gość wampbvvuvt
zajebiste baby z was a teksty asssssy pierwsza klasa ale się chyba zaraz zleje ze śmiechu

Gość do Krokodylka1
kilku partnerow to bardzo duzo. faceci ktorzy maja kilka partnerek to przewaznie chlopcy z disco

Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem kobiet, które większą ilość partnerów seksualnych traktują jako zaletę i pozytyw. Większość porządnych facetów szuka porządnych kobiet. A fakt spania z 10cioma nie czyni człowieka dobrym kochankiem;] Jeśli chcesz spać w swoim życiu z kilkunastoma i jesteś przekonana, że to ok to śpij. Tylko nie oczekuj oklasków ze strony kobiet szanujących swoje ciało.

Poza tym dziewczyna, która spała z dwoma- w tym ze swoim mężem jest pewnie bardziej szczęśliwa niż Ty. Znają swoje ciała, jest im razem dobrze i nie ciągnie ich do przygodnych numerków itp. Facet może zaliczać ile kobiet tylko chce. Ale ja bym się z takim nie związała. Dla mnie to ruchacz, ale mimo wszystko mężczyzna, który miał 5 partnerek seksualnych nie jest dla ogółu czymś "strasznym" tak jak kobieta śpiąca z taką sama ilością mężczyzn. Facetom wybacza się więcej rzeczy. Przykładem tego może być przykład pijanego mężczyzny i kobiety. Kto wzbudzi większe kontrowersje? Oczywiście kobieta! A na mężczyznę większość z nas pewnie by nawet uwagi nie zwróciła.

Gość geeeeeeerglem
no i to jest wlasnie wkurwiające, ze kobiety same sobie taki los szykują. zamiast isc ramie w ramie i walczyc o równouprawnienie, to same sie wyzywają od kurew! takie cnotki, ale ze wasi mężulkowie przed wami tusiny kobiet pozaliczali i niejeden pewnie dalej na boku rucha - to juz wam nie przeszkadza? masz swoje przekonania to sobie miej, ale bądz solidarna i nie szykanuj innych kobiet. KOBIETY MAJĄ TAKIE SAMO PRAWO DO SWOJEJ SEKSUALNOŚCI CO MĘŻCZYZNI. zrozumcie to wreszcie i zacznijcie współdziałac. mężczyzni jakos to potrafią, a kobiety zawsze się będą wzajemnie błotem obrzucac i miedzy sobą rywalizowac "która jest lepsza". nawet sobie sprawy nie zdajecie, ze podswiadomie to o samcow rywalizujecie miedzy sobą. tych wlasnie co tak te dupy jedna za druga zaliczaja.

Gość zaraz tu coś napiszę
a jak liczycie partnerów seksualnych? tylko tych z którymi był stosunek czy w ogóle jakikolwiek seks?

Gość grace_kelly
22 lata i 4 partnerów seksulanych... to dużo?

Gość zaraz tu coś napiszę
odpoie mi ktoś?

Gość martynkoska____23
24 lata i 8 partnerów...i nie, nie jestem nieszanującym się popychadłem który seks traktuje jak zabawę a związku nie traktuje powaznie, pierwszy raz przezyłam po prawie roku związku, później był seks po kilku m-cach znajomości, 2 razy zdarzył mi się przypadkowy seks i nie jestem z tego powodu zgorszona. Nie rozumiem tępoty ludzi którzy uważają że facetowi można a kobietom nie....czas najwyższy zrozumieć że kobiety równiez posiadają pociąg seksualny i jesli spotyka sie dwoje dojrzałych ludzi chcących przeżyc seks bez zobowiązań nie robiąc przy tym nikomu krzywdy nie powinno to uwłaczac zadnej stronie. Mam bogate doświadczenie, powtarzam doświadczenie i jestem z tego pwoodu zadowolona, od kilku lat tworze związek z wspaniałym mężczyzną, za 2 m-ce ślub i przez te lata ani przez sekunde nie pomyślałam o seksie z innym. Ten jest dla mnie spełnieniem marzeń więc kolejny mit obalony- kobieta która miała dużo partnerów będzie ich zmieniać już do końca życia. Także dalej żyjcie w ogromnym ograniczeniu umysłowym z kobiet prowadzacych aktywne życie seksualne robiąc najgorsze szmaty a z takich samych mężczyzn męskich macho.

Gość Feminiska:D
geeeeeeerglem Popieram w stu %, facet, który zaliczył 5, 10 czy y15 lasek, to macho, a kobieto jest wtedy dziwką. Dziewczyny, sami się poniżacie takimi wyzwiskami..... Nasuwa się myśl, że powinniście tylko grzecznie siedzieć przy garach i wychowywać czwórkę dzieci. A jeśli seks, to tylko jako obowiązek małżeński. Opanujcie się trochę.

Gość martynkoska____23
i dodam dośc kontrowersyjną wypowiedz zaczerpnięta z obserwacji świata,poparta wielona przykładami- otóż zazwyczaj ta cnotka i świętojebliwa, którą mężczyzni biora za żonę ciesząc się że jest dziewica po kilku latach wspólnego pożycia dostaje małpiego rozumu i za wszelką cenę chce sie dowiedziec jak to jest z kimś innym. Nie jest to regułą ale jest to bardzo często spotykane zjawisko.

Sorry ale dla mnie akurat facet, który tylko sobie zalicza jest tyle samo wart co dziewczyna, która się puszcza- czyli nic;] A jeśli ktoś myśli, że facet, który ma za sobą dużo partnerek seksualnych to macho- to współczuje szczerze. W życiu nie chciałabym związać się z kimś kto spał z wieloma osobami. Dla mnie seks to coś wyjątkowego i tylko dla ludzi, którzy się kochają. Już nawet nie mówię, że dla jednej osoby, bo wiadomo, że w życiu różne rzeczy się zdarzają i nawet czekając do ślubu z naszych marzeń może nic nie wyjść (np. rozwód a po rozwodzie kolejny partner). Ja mam duże potrzeby seksualne, ale to nie znaczy, że mam latać do łóżka z obcymi albo z pierwszym lepszych chłopakiem. Jak, któraś lubi seks do tego stopnia, że większa ilość partnerów w łóżku jest dla niej ok, to spoko;] A co do kobiet właśnie doświadczonych- nigdy nie uważałam, że taka dziewczyna po ślubie będzie zdradzała męża. Wszystko zależy od mentalności człowieka i zasad według których żyje.

Gość Feminiska:D
Tak, ale ludzie są różni, i nie można kogoś za to, że miał dużo partnerów seksualnych zaraz nazywać k**wą, bo to świadczy o braku troszkę wychowania. Też nie gustuje w takich mężczyznach, ale to nie znaczy, że ich nie szanuje. Ktoś równie dobrze może nie szanować mnie, dlatego, że np jestem dziewicą.