Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość Wilczysław
Ktoś pisze na pierwszej stronie tematu: "w lipcu mam lecieć na krętę i teraz nie wiem co zrobić serio. a zauważyliście ,że wiele tragedii dzieje się w okresie wielkanocnym ? Smierć papieża, teraz prezydenta..." CO WYJAZD NA KRETĘ MA WSPÓLNEGO Z JAKĄŚ NOWĄ TRAGEDIĄ NARODOWĄ - NAWET JERŚLI MA NASTĄPIĆ? AUTORKA WĄTPLIWOŚCI BOI SIĘ WYJECHAĆ I PRZEGAPIĆ SENSACJĘ TU NA MIEJSCU - BIADOLENIE Z RESZTĄ NARODU?...

Gość Wilczysław
Przepraszam, na początku trzeciej - pisze monique222222

Gość wrószka Bonifacja
W lipcu ma być kolejna żałoba, widzę to w mojej kuli, Bronisław Komorowski zostanie zabity przez fanatycznego wyznawcę PiS-u który wysadzi sie w powietrze w pobliżu limuzny głowy państwa :o Okaże się że będzie to górnik z kopalni Makoszowy który obwiesi się 30 kilogrami skradzionego z kopani dynamitu i na rowerze uderzy w limuzyne Bronka. Zginie w sumie 36 osób w tym 11 VIP-ów

Gość trjrjrzyf
niedługo lipiec ;) :classic_cool:

Gość jola.gov
Żałoba narodowa w lipcu będzie związana z autokarem i dziećmi.

Gość goralka
Ciężko jest uwierzyć co tutaj jest pisane,wg mnie powinniśmy się modlić do Boga, a nie próbować samym odgadywać przyszłość wiecie ze wszystko zalezy od nas i to tylko my mozemy COŚ zrobić...

Gość matka_dzieci_co_w_lipcu_jadą
jola.gov napisała: Żałoba narodowa w lipcu będzie związana z autokarem i dziećmi. jola skąd wiesz? :P czy tak sobie straszysz takie jak ja?

Gość Joansia
ico gdzie ta tragedia

Gość adsa
TA w lipcu , żaloba , jest 30 lipca jakos nie chce mi sie wiezyc ze bedzie jutro zaloba !!!

Gość Suwalczanka w żałobie
25 lipca na urlopie w Toskanii zmarł prezydent Suwałk. Wspaniały, sznowany, prawdziwy włodarz, którego nikt już nie zastąpi. Całe miasto opłakuje prezydenta. Dziś o 12ej pogrzeb. Ja też nie wierzyłam w przepowiednie wrózki, ale niestety sprawdziło się

Gość a ja to zrobie.....
no sory, oczywiscie szkoda czlowieka ale przeciez nie ma zadnej zaloby narodowej z powodu smierci jednego "zwykłego" śmiertelnika

Gość eramilionera
Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248

Gość niunka blondi 25
i to ma byc zaloba narodowa? :O

Gość dw3jklr8o32r978werhnjc
Jeszcze są dwa dni. Wszystko może się zdarzyć..... Ale pisał ktoś wcześniej o autokarze z dziećmi. Był wczoraj wypadek, na szczęście nic poważnego się nie stało.

Gość dfghjkilop
Lipiec minął i dzięki Bogu nie mieliśmy żałoby narodowej :D

Gość TO WSZYSTKO PRAWDA
W LIPCU UMARŁA ZNANA POLSKA GWIAZDA KATARZYNA SOBCZYK !!!

Gość TO WSZYSTKO PRAWDA
W LIPCU UMARŁA KATARZYNA SOBCZYK !!!

Gość minął lipiec bez żałoby
ale co z majową i czerwcową powodzią?

Gość minął lipiec bez żałoby
miała być tragedia no i była, tyle że w maju i czerwcu a nie w lipcu, a teraz kolejna powódź na południowym zachodzie

Gość Człowiek twardo chodzący po ..
Ludzie nie dajcie się zwariować.Skoro jest taka wspaniała to dlaczego nie przewidziała wielkich powodzi w polsce,niemczech i czechach.Dlaczego nie przewidziała wielkiego pożaru w rosji.Zastanówcie się nad sobą i nie piszcie postów typu "o boże ja jej wierze" bo to nic nie zmieni!!Co ma się stać to się stanie.Taki jeden gość zwany Bogiem już dawno zaplanował nam koniec i taka dziewczynka z koszmarami sennymi mnie osobiście nie przekonuje!!

Gość takaaaaaaaaaaaaaa jaaaaaaaaaaa
minoł lipiec,nastał sierpień i nic,cisza wszystko gowno prawda

Gość Daniel:)
Panie i panowie gdzie w wypowiedzi dziewczyny macie napisane "w polsce" ??nie ma ! nie bez przyczyny Przypominam ze w lipcu tego roku w Niemczech homoseksualisci zgineli na paradzie rownosci i niemcy oglosily JEDNO DNIOWA ZALOBE NARODOWA !! Wiec mamy i lipiec :)

Gość minai
Daniel to była parada miłości a nie równości ;)

Gość Klaudia Ko...a
Słuchajcie, może jak ona pisała,że w lipcu będzie żałoba narodowa, miała na myśli zaginięcie tej Iwony Wieczorek, przecież cała Polska i nie tylko huczała o tym zaginięciu, wszyscy byli pogrążeni w smutku z powodu jej zniknięcia... Może jest w tym coś...

Gość deedee27
lipiec - smierc pralata wrzesień - zmarł muzyk ojciec Natalii Kukulskiej i ten wypadek autobusu

Gość barabarabab
wmawiacie sobie cos na sile, dajcie spokoj.

Gość ale zal luzie
zal mi was DAWNO JUZ ZOSTALO STWIERDZONE ZE TEN TEMAT TO FIKCJA, KTOS GRZEBAL PRZY KODACH

:D z kwietniem trafila, ale tak jak byla mowa to najprawdopodobniej czyjas zabawa w hakera ;) poza tym w lipcu miala byc kolejna żaloba narodowa !!!!!!! jesli Polas pisze, ze bedzie zaloba narodowa to wybaczcie, ale nie mysle wtedy o tragediach w Niemczech czy innych sasiednich regionach, a we wrzesniu miał umrzeć ktos ceniony i bardzo znany na calym swiecie, wiec mam nadzieje, że to żart z tym ojcem Kukulkiej ( za całym szacunkiem wobec zmarłego i jego rodziny), ale nie doszukujcie sie nie iwadomo czego, bo codziennie umiera ktoś znany i szanowany, a jesli wrozba mialaby sie sprawdzic to uwierzylabym gdyby umarl ktos pokroju Michaela Jacksona