Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dokladnie, przeciez jak sie cos jara, to tez sa takie odglosy,a co dopiero jak sie pali salomot.

Gość monique211111111
peter steele nie żyje muzyk polskiego pochodzenia...

Gość monique211111111
a ta żałobą jeszcze mogła strzelic ,ale z muzykiem polskiego pochodzenia ,ktory nie mieszka w Polsce ? brrrrrr

Gość rtfdhgfhfg
co powiecie na to: "21.02.2010r.-TO SIĘ STANIE W 2010R. KOLEJNOŚĆ WYDARZEŃ NIE OKREŚLAJĄ LICZEBNIKI. 1.ŚMIERĆ PRZONIAKA. 2.ŚMIERĆ SCHETYNY. 3.FERGUSON-KONIEC. 4.WSTRZĄS POLITYCZNY W HISZP.J.P 5.WYPADEK SAMOLOTU RZĄDOWEGO. 6.TRAGEDIA W F-1. 7."PORAŻKA" TOMASZA ADAMKA. 8.UTRATA STANOWISKA PRZEZ TUSKA. 9.DOLAR BLISKO 4 ZŁ. 10.KONKLAWE. 11."ZŁOTO MAŁYSZA". C.D.N" ostatni wpis: "W NOCY Z 19 NA 20 LUTEGO MIAŁEM NASTĘPUJĄCY SEN: WEWNĘTRZU SAMOLOTU SIEDZI DWÓCH KIBICÓW(OWINIĘTYCH W FLAGI NARODOWE I CHARAKTERYSTYCZNYMI CZAPKAMI Z ORŁEM NA GŁOWACH). WZNOSZĄ OKRZYKI DOTYCZĄCE: EURO2012, KIJOWA. W KIBICACH TYCH NA PEWNO ROZPOZNAŁEM POLITYKA PO-GRZEGORZA SCHETYNĘ, DRUGIM KIBICEM BYŁA OSOBA BARDZO PODOBNA DO AKTORA-WOJCIECHA PSZONIAKA-JEDNAK ZE WZGLĘDU NA WĄTPLIWOŚCI W BLOGU CELOWO NAPISAŁEM:ŚMIERĆ PRZONIAKA. W PEWNYM MOMENCIE NASTĘPUJE JASNY ROZBŁYSK I UKAZUJE SIĘ BUDZIK(TAKI Z LAT 60,70-Z DWOMA DZWONKAMI), KTÓREGO WSKAZÓWKI BARDZO SZYBKO OBRACAJĄ SIĘ W ZGODNYM KIERUNKU. TEN SEN OSTATECZNIE ZADECYDOWAŁ, ŻE 21.02.2010R. ZAŁOŻYŁEM TEGO BLOGA. TEKST TEN DOTYCZY POZ.1,2,5,16,18,23,27,29,30. " przepraszam za duże litery ale tak jest w oryginale a zmieniać mi sie nie chce. co ciekawe Schetyna miał lecieć tym samolotem z prezydentem ale zrezygnował. no i w lipcu ma być żałoba i we wrześniu ktoś ma umrzeć znany i ceniony (ale to do Schetyny nie pasuje)

Gość tak mysle
może Papież:o

gość Boże, mialam kolejny sen. Tuż po pogrzebie prezydenta, rosyjskie myśliwce wkroczą na teren polski i stanie się zła rzecz!. BŁAGAM WAS... nie wychodzcie tego dnia z domu, a najlepiej na ten czas przeniescie sie w okolice Zamościa! hehe, ja jestem z zamoscia,mam wracac do domu czy co:)

Gość darka1755
w sobote nie wierzylam, myslalam ze ktos date sfałszoal, ale dzis jak umarl ten muzyk to jest to prawda, czytalam o tym w sobote! oczywiscie mogla dowiedziec sie tego od jakiegos jasnowidza ale tak czy siak ktos ma dar!

Gość Wredny_maruda
Cóż, wierzyć lub nie, ale zmarł Peter Steel - tak na prawdę na nazwisko miał RATAJCZYK! Był wokalistą TYPE-O-NEGATIVE. Jakby nie patrzeć - sławnego na całym świecie zespołu... Sam już nie wiem, co o tym myśleć, ale zaczyna się robić dziwnie, bo jednak się sprawdziło!

Gość ey3627
rtfdhgfhfg, skąd to masz? daj adres

Gość ey3627
a dajcie link do tej wypowiedzi o tym muzyku. nie wiem w którym poście to było. w pierwszym nie ma, jest tylko coś o 2012

Gość ey3627
albo czy mógłby ktoś skopiować i złączyć wszystkie jej wypowiedzi?

Gość ZABORCZOZBIORCZY
ROBILI CZYSTKE PO USUWALI

Gość ZABORCZOZBIORCZY
JUŻ ICH NIEMA ALE FAKT PISAŁA

Tego wpisu już nie ma, moderator usunął. Ale ja go widziałam w sobotę na własne oczy, nawet pokazywałam mojej współlokatorce, mówiłam, że nie wierzę w to. A dzisiaj taka wiadomość, że peter nie żyje. Wierzę tej dziewczynie, widziałam na własne oczy tego posta w sobotę.

Gość lubczykowa
sprawdziła sie druga przepowiednia tej dziewczyny...czytałam jej posty.

Gość o co chodzi z tym Zamosciem
cala Polska oprocz okolic Zamoscia ma byc zagrozna?

Gość wezcie juz nie straszcie

Gość wezcie juz nie straszcie
i czemu ten temat sie tak masakrycznie skraca? czemu sa usuwane wpisy? sledze o od poczatku i bylo spoooooroooo wiecej

Gość Magdalena30***^^
ale o czym wy piszecie? pierwsze slysze. Moze mi ktos strescic? bo poprzednie posty byly czesciowo kasowane i nie ma to wszystko sensu. Jakas dziewczyna mowi,ze jej sie to snilo, tak? :|

Gość rtfdhgfhfg
co powiecie na to: "21.02.2010r.-TO SIĘ STANIE W 2010R. KOLEJNOŚĆ WYDARZEŃ NIE OKREŚLAJĄ LICZEBNIKI. 1.ŚMIERĆ PRZONIAKA. 2.ŚMIERĆ SCHETYNY. 3.FERGUSON-KONIEC. 4.WSTRZĄS POLITYCZNY W HISZP.J.P 5.WYPADEK SAMOLOTU RZĄDOWEGO. 6.TRAGEDIA W F-1. 7."PORAŻKA" TOMASZA ADAMKA. 8.UTRATA STANOWISKA PRZEZ TUSKA. 9.DOLAR BLISKO 4 ZŁ. 10.KONKLAWE. 11."ZŁOTO MAŁYSZA". C.D.N" ostatni wpis: "W NOCY Z 19 NA 20 LUTEGO MIAŁEM NASTĘPUJĄCY SEN: WEWNĘTRZU SAMOLOTU SIEDZI DWÓCH KIBICÓW(OWINIĘTYCH W FLAGI NARODOWE I CHARAKTERYSTYCZNYMI CZAPKAMI Z ORŁEM NA GŁOWACH). WZNOSZĄ OKRZYKI DOTYCZĄCE: EURO2012, KIJOWA. W KIBICACH TYCH NA PEWNO ROZPOZNAŁEM POLITYKA PO-GRZEGORZA SCHETYNĘ, DRUGIM KIBICEM BYŁA OSOBA BARDZO PODOBNA DO AKTORA-WOJCIECHA PSZONIAKA-JEDNAK ZE WZGLĘDU NA WĄTPLIWOŚCI W BLOGU CELOWO NAPISAŁEM:ŚMIERĆ PRZONIAKA. W PEWNYM MOMENCIE NASTĘPUJE JASNY ROZBŁYSK I UKAZUJE SIĘ BUDZIK(TAKI Z LAT 60,70-Z DWOMA DZWONKAMI), KTÓREGO WSKAZÓWKI BARDZO SZYBKO OBRACAJĄ SIĘ W ZGODNYM KIERUNKU. TEN SEN OSTATECZNIE ZADECYDOWAŁ, ŻE 21.02.2010R. ZAŁOŻYŁEM TEGO BLOGA. TEKST TEN DOTYCZY POZ.1,2,5,16,18,23,27,29,30. " przepraszam za duże litery ale tak jest w oryginale a zmieniać mi sie nie chce. co ciekawe Schetyna miał lecieć tym samolotem z prezydentem ale zrezygnował. no i w lipcu ma być żałoba i we wrześniu ktoś ma umrzeć znany i ceniony (ale to do Schetyny nie pasuje) http://wizje2010.blog.onet.pl/BEDZIE-SIE-DZIALO,2,ID403352601,n

Gość Barto
odnosnie zaloby sprawdza sie, i napisala ze do dwoch tygodni umrze muzyk... popatrzcie tutaj..http://muzyka.onet.pl/0,2155856,newsy.html

Gość rtfdhgfhfg
przeczytajcie wizje które są na blogu do którego podałam adres. tam są ciekawe wizje: "POJAWIENIE SIĘ INFORMACJI O KANDYDOWANIU (NIE LECHA LECZ JAROSŁAWA) KACZYŃSKIEGO NA PREZYDENTA RP." "KOMOROWSKI-NIEFORTUNNA "WPADKA"." "27.PALIKOT-ZASKAKUJĄCE OŚWIADCZENIE." "29.ROSJA PRZEKAZUJE WAŻNE DOKUMENTY." "19.Muammar-al-Kaddafi(on jest już bliżej niż inni)." - o co w tym chodzi??

Gość Barto
w dodatku jest podkreslone ze muzyk nie jest polakiem ale ma korzenie polskie, krotka notka o artyscie:Ma korzenie polskie (ze strony ojca i babki, która mieszkała w Warszawie), wierze!!!

Kurcze, dlaczego na tej samosi usuwają te posty? Po katastrofie też usunęli ten o żałobie, ale dużo osób go zdążyło skopiować, dziś jeszcze po 13-ej ten o muzyku był na 4 stronie, a po 14-ej już go nie było! Dlaczego to robią???

Gość bryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
powiem Wam , ze wierze w te wszystkie znaki za tydzień ślub - po nim podróż mam nadzieje ze mój przyszły mąż go nie potwierdził miał to zrobić 16 jeśli będzie to możliwe jadę do Łagiewnik modlić się i mam nadziej ze pomoże mi to się choć trochę uspokoić wewnętrznie . Tylko modlić sie pozostało.

Gość wykasowali o tym muzyku z samo
dziadowski moderator, wrrrr. Ale ja tez to czytalam, tylko, ze ona pisala, ze za 2 tyg, a to po tyg sie juz stalo.

O śmierci wokalisty Type O Negative napisał najpierw amerykański serwis KNAC, powołując się na wieloletniego przyjaciela muzyka, Kenny'ego Hickeya. Informację o tym, że wokalista nie żyje potwierdził później serwisowi Blabbermouth.net klawiszowiec Type O Negative - Josh Silver. "Składamy kondolencje rodzinie, przyjaciołom i jego kolegom z zespołu. Świat stracił charyzmatycznego wokalistę i bardzo utalentowanego człowieka" - napisali w specjalnym oświadczeniu przedstawiciele wytwórni SPV/Steamhammer Records, wydającej płyty Type O Negative oraz Carnivore - drugiego zespołu, w którym udzielał się Steele. Kondolencje zamieścił na swojej stronie serwis poświęcony muzyce metalowej, Blabbermouth.com. Peter Steele miał polskie korzenie - naprawdę nazywał się Petrus T. Ratajczyk. Zmarł na atak serca, miał 48 lat.