Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość Anonym
Podobno jest ciąg dalszy przepowiedni Nostradamusa: "Morze pełne czerwieni przeleje kielich zły król przybędzie z południa brat wystąpi przeciwko bratu syn przeciwko ojcu wielkie cesarstwa zadrżą w posadach"

Gość Ja:)
Strasznie dziwne to....

trzeba wiedzieć że wiele osób przepowiedziało przyszłość Polski Wernyhora : od Morza Czarnego az do Baltyku, od Karpat do Nizowe stepy, nie bedzie Niemca, ani Moskala na polskiej ziemi, a Polska bedzie wielka i potezna. "...Moskale (...) z nieprzyjaciół zrobią się przyjaciółmi Polski. (...)w znacznej części świata odmieni się zewnętrzne nabożeństwo. (...). Szczęście trwać będzie przez wiele lat." Marek Jandolowicz, w roku 1767 napisal : ..A ty jak Feniks z popiolów powstaniesz, Calej Europy ozdoba sie staniesz. Po wielkiej wojnie w Polsce ma byc podpisany pokój laczacy wszystkie narody. Anonimowa "Podlasianka" widziała, że "...powstaną Stany Zjednoczone Europy, a ich stolicą ma być Warszawa, która obok Paryża i Tokio będzie największym miastem świata..." Sam Chrystus miał jej przekazać, iż: "Nie do Germanów, lecz do Słowian należy przyszłość Europy. Polska jest wezwana do wielkiej misji i dlatego powinna stać się wzorem dla innych narodów". Franciszkanin z góry Synai (1840r.) , z objawienia przyszłości całego świata: "Polska będzie samodzielną i stanie się jednym z najpotężniejszych państw w Europie.". Teresa Neuman przepowiedziała (1948 r.): "w języku polskim będą głoszone najmądrzejsze prawa i najsprawiedliwsze ustawy". Proroctwo, uznawane za fragment trzeciej tajemnicy fatimskiej, przekazanej Siostrze Łucji (1917 r.): "Naród polski przejdzie drogę odrodzenia. Po raz pierwszy odczyta i zrealizuje prawdziwe cele ludzkości. Od niego zależeć będzie przyszłość Europy" "W Polsce rozpocznie się odrodzenie świata przez ustrój, który wytworzy nowe prawa". "(...) Obdarzy ona (Polska) braterstwem wszystkie narody świata. Ona będzie przygarniać, chronić, nieść pomoc(...)" Wierzyć nie wierzyć........

Gość a dalej pisze tak
"serwery kafeterii wybuchną na proch pod ciśnieniem głupoty"

Gość tts
"to jest temat z 2008 roku i już tam gadali o tej przepowiedni z metalowymi ptakami co rozdzieli dwóch braci, wcale to nie pojawiło się dopiero teraz" taka sama sciema, jak w przypadku samosii. wpisz sobie ten cytat w google, zaznacz zakres dat od np. 01-01-2004 do 09-04-2010 i wyskoczy tylko to forum.

Gość kaaam
ee ! ludzie , a pamietacie jak pisała coś tam , że po pogrzebie itd będzie coś się działo .. no a teraz na polsacie mówią o tych anonimowych groźbach . hmm , nie chcę być łatwowierna , ale to jest naprawdę dziwne .. i takie , nie do końca uzasadnione ..

Gość jakich groźbach

Gość sprawdzi sie jak ludzie
bedza przestrzegali dekalogu 1883 matka boza powiedziała wandzie malczewskiej ze polska odzyska wolnosc ,ale jak nie bedzie przestrzegała dekalogu to wolnosc straci juz na zawsze

Gość kaaam
o tym , że jakieś tam władze , nie wiem ktoś tam z Krakowa , wypowiadał się , że dostali maile anonimowe z groźbami .

Gość no i gdzie te ruskie z
bombowcami?? czekam i czekam i co??:D

Gość antarias
A co te myśliwce to niby kiedy mają coś tam zrobić ?; > I skąd ta pewność że to na pewno ona powiedziala ?; >

Gość no i gdzie te ruskie z
a bo przecież Polaczki spiskowały, że ta katastrofa to sprawka Rosjan, no to dziś chyba był odpowiedni moment na atak? Czekałam, czekałam i nic...:D:D:D

Gość do efaa
fake! :) żarcik z sadistic.pl

Gość jeśli to prawda z tą
przepowiednia to zauważcie że żałobę narodową ogłasza się gdy ginie dużo osób (np gdy był wypadek Polskiego autokaru) lub ginie ktoś ważny (np prezydent). może to zdarzyć sie w naszym kraju lub innym. jeśli będzie żałoba to będzie trwać parę dni (do 7dni)... we wrześniu papież jedzie do Wielkiej Brytanii a wiadomo że tam jest dzicz... poczekamy zobaczymy...

Gość Spadłam
Spadłam Pisała tez,że mamy uważać,bo w niedziele sie cos wydarzy i co sie wydarzyło sie pytam ? Zaledwie pekło mi jajko w trakcie gotowania Dajcie spokój z tymi bredniami,

Gość rob21
Pierdolenie o Szopenie. Może jeszcze meteoryt spadnie. U waga przewiduje że w 2012 roku w Polsce będą mistrzostwa europy w piłce nożnej!!!

Gość do rob21
ale masz nasrane

Gość ziosia siamosia
śniło mi się , że za dwa tygodnie przeżyje swój pierwszy orgazm

Gość ziosia siamosia
marzę o tym by byl to proroczy sen bo mam już 62 lata. czas najwyższy!

Gość no jaaa
prze jazda...moze to prawda, takie rzeczy sie zdarzaja... ja w piatek 09.04.2010r. wieczorem siedzialam na facebooku i tam jest taka aplikacja ''co Ci sie jutro przydarzy'' czy jakos tak...i mi wyszło ''zginiesz w katastrofie lotniczej'' ...no ale nawet bym nie pomyslala ,ze cokolwiek sie przydarzy.. łoł

Gość grzmiaca_prawda_____
no to kochani do lipca, zobaczymy :( moze Kaczynski wygra i jego tez zabija....wtedy zacznie sie 3 wojna swiatowa

Gość grzmiaca_prawda_____
............"Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!" .................. zobaczymy :(

Gość ludzie nie gderajcie jak popie
przeni. Przecież to przypadek :O

Gość ta co przed chwilą
nie przypadek tylko antydatowany post 🖐️

Gość rok tygrysa
azja,tajlandia,bankok,zamieszki dzis,wprowadzono stan wyjatkowy