Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość ??
starałam sie czytac uwaznie, ale slowa o zalobie w kwietniu i pozniej w lipcu itp...zostaly zacytowane przez "goscia" a nie powiedziane przez sama dziewczyne, chyba ze ktos usunal ten tekst....bo ja juz nic nie rozumiem z tego..

Gość kett
Żeby to tylko nie był perkusista z AC/DC - mam bilety na ten koncert! :/

PISZĄC COŚ NA KOMPIE , MOŻNA ZMIENIĆ DATE, GODZINE....WSZYSTKO.....ALE COŚ W TYM JEDNAK JEST A CZY KTOŚ TO CZYTAŁ WŁASNIE W STYCZNIU???????

Gość TH is IT PO
Ja poczekam czy za dwa tygodnie umrze ten muzyk z polskimi korzeniami. Jak tak to trzeba będzie się szykować na wojnę w 2012 roku

Gość ulka25
ja to czytalam w styczniu i pamietam ze ona byla bardzo przestraszona, a ludzie jeszcze bardziej pewnie poglebili ten stan

Gość kett
Proroctwo o muzyku jest z dnia 10.04.10. Tak więc pozostało nam czekać nie 2 tygodnie, a trochę więcej niż tydzień. Zobaczymy 24.04.10. Jak się nie sprawdzi, to już nie ma co czekać do lipca. Ot co! Na razie jestem sceptyczna, tzn. NIE WIEM.

Gość ulka25
nic nie mówie ciarki przeszły mi pewnie sie zaczną spekulacje ze za wczesnie zmarł, apropos tej dziewczyny dajcie jej spokoj pewnie ma dość a inna sprawa uszanujmy to co powiedziala , jak to komus przeszkadza to choc jej nie obrazajcie

Podchodzilem do tego z duzym dystansem ale... dzisiaj w nocy umarł frontman z zespołu Type of Negative, Peter Steele ktory miał polskie korzenie, jego prawdziwe nazwisko to Ratajczak. O co tu chodzi , jestem w szoku.

Gość nie minęły jeszcze
dwa tygodnie;P

Gość coolos
Nie dajcie się zwariować, ktoś wrzuci jakieś gówno do internetu i wszyscy szaleją. Jeżeli chodzi o ten post to faktycznie powstał on w styczniu, aczkolwiek poddany był edycji 10 kwietnia, i wtedy pojawiły się te słowa które obiegły internet (wcześniej dotyczył on innych niby przewidzeń dziewczyny). Jeżeli chodzi o przepowiednie Nostradamusa dotyczącą upadku samolotu z ważnymi osobistościami , to nie ma takiej centurii. Zanim uwierzycie, to pomyślcie i poszukajcie dowodów, bo na każdym forum znajdzie się jakiś prorok. Pozdroo

Jak podaje amerykański serwis KNAC, Peter Steele lider amerykańskiej grupy Type O' Negative zmarł na atak serca w wieku 48 lat. Miał korzenie polskie RATAJCZYK: gość [10.04.10, 11:13] * cytuj * zgłoś * link Za 2 tygodnie umerze jakiś znany muzyk, nie bedzie on z poslki aczkolwiek bedzie mial polskie korzenie. Po reszte porzepowiedni pisac na gadu. to z tego samosia.pl nie minęły nawet 2tyg i sądze , że mało ludzi zna Type o Negative..., ale może coś w tym jest hihih

Gość taka jedna aa
dzisiaj zmarl ten muzyk.......maksara!!!!!!!ona to widziala!!!!!

Gość ja do niej piszev na gg od wcz
oraj nie odpowiada nawet jak jest dostępna

ale to fakt, ze nie odpowiada na gadu i ma dziecinne opisy ..żenada trochę..

Gość meszugene
Osobowość paranoiczna Z Wikipedii Skocz do: nawigacji, szukaj ICD-10 Osobowość paranoiczna Kod ICD-10F60.0 DSM IV Paranoiczne zaburzenie osobowości Kod DSM IV301.0 Osobowość paranoiczna - zaburzenie osobowości, w którym występuje chłód emocjonalny, wycofywanie się z kontaktów z innymi, wrogość, nadmierna podejrzliwość, nadmierna wrażliwość na lekceważenie i krytykę, niezdolność do wybaczania urazy. Spis treści * 1 Kryteria diagnostyczne (objawy) o 1.1 Kryteria diagnostyczne ICD-10 o 1.2 Kryteria diagnostyczne DSM-IV * 2 Atrybuty osobowości paranoicznej * 3 Odmiany osobowości paranoicznej według DSM-IV * 4 Cechy związane z osobowością paranoiczną według Blaney * 5 Etiologia osobowości paranoicznej (wybrane poglądy) * 6 Bibliografia * 7 Zobacz też Kryteria diagnostyczne (objawy) Kryteria diagnostyczne ICD-10 * wrażliwość na niepowodzenia i odrzucenie * tendencja przeżywania długotrwale przykrości * podejrzliwość, ujmowanie obojętnych działań otoczenia jako wrogich lub pogardliwych * sztywne poczucie własnych praw * podejrzenia dotyczące wierności (partnerów i przyjaciół) * przecenianie własnego znaczenia * pochłonięcie wyjaśnieniami wydarzeń Kryteria diagnostyczne DSM-IV * pozbawiona wystarczających podstaw podejrzliwość, że inni nas wykorzystują, krzywdzą lub oszukują, * zaabsorbowanie bezpodstawnymi wątpliwościami co do lojalności przyjaciół lub wspólników i co do tego, czy są oni godni zaufania * niechęć do zwierzania się innym, spowodowana nieuzasadnionym lękiem, że informacje te zostaną użyte przeciw nam w złych intencjach * odczytywanie ukrytych, poniżających lub groźnych znaczeń z niezłośliwych uwag lub zdarzeń * ciągłe noszenie urazów, czyli niewybaczanie zniewag, krzywd lub afrontów * dostrzeganie ataków na nasz charakter czy reputację, które zwykle nie są widoczne dla innych, oraz szybkie reagowanie na nie gniewem lub przechodzeniem do kontrataku * powtarzające się nieusprawiedliwione podejrzenia dotyczące wierności współmałżonka lub partnera seksualnego Atrybuty osobowości paranoicznej Atrybuty te charakteryzują funkcjonowanie osobowości paranoicznej: * czynności ekspresyjne - obronna; * funkcjonowanie interpersonalne - prowokacyjna; * styl poznawczy - podejrzliwy; * obraz ja - nienaruszalne; * reprezentacje obiektów - niezmienne; * główny mechanizm obronny - projekcja; * organizacja morfologiczna - nieelastyczna; * nastrój/temperament - gniewny. Odmiany osobowości paranoicznej według DSM-IV * fanatyczna (z cechami osobowości narcystycznej), * zrzędliwa (z cechami osobowości negatywistycznej), * wyizolowana (z cechami osobowości unikającej), * zatwardziała (z cechami osobowości kompulsyjnej), * złośliwa (z cechami osobowości sadystycznej). Cechy związane z osobowością paranoiczną według Blaney * nieufność, * podejrzliwość, * czujność, * cynizm * rywalizacyjność (porównywanie się z innymi), * poczucie krzywdy, * zazdrość, * nadwrażliwość na krytykę, * przepełnienie złością, * mściwość, * ostrożność, * niezachwiane przekonania, * zazwyczaj brak poczucia humoru, * dychotomiczne myślenie, * samowystarczalność, * zadufanie, * przekonanie o własnej wyższości, * usprawiedliwienie samego siebie.

gość Boże, mialam kolejny sen. Tuż po pogrzebie prezydenta, rosyjskie myśliwce wkroczą na teren polski i stanie się zła rzecz!. BŁAGAM WAS... nie wychodzcie tego dnia z domu, a najlepiej na ten czas przeniescie sie w okolice Zamościa! to też z tej samosi.pl popatrzcie jak to łatwo człowieka zmanipulować..

Gość taka jedna aa
A kto przepwoiedzial smierc muzyka?ta sama dziewczyna co pisala o żałobach czy ktos inny?Jesli pisal ktos ze w ciagu dwoch tyg.umrze tzn ze o tym ktos pisal niedwano?wiec jak bylo bo sie pogubilam????to napisalam ta sama dziewczyna tylko pozniej???

Gość OOOOO MATKO
GDZIE JEST TEN FRAGMENT JAK DZIEWCZYNA PISZE O TYCH ŻAŁOBACH?NIE WIDZE TEGO NA SAMOSIA.PL :(

Gość vfvgfgggggggggggg
ta dziewczyna przewidziala rowniez ze w ciagu dwoch tygodni muzyk z polskimi korzeniami umrze no i prosze sprawdzilo sie http://muzyka.onet.pl/0,2155596,newsy.html

Gość mistele
nie wiadomo czy to była ona, to mógł być ktoś inny..

Gość wiecie cooooooooooooo
Trzeba wysłać to do Radia Zet. Niech narobią dymu i to sprawdzą !!!!! Tak jak sprawdzają ten nagrany filmik w Smoleńsku

Gość jokk
ano. bylo mowione ze ma umrzec muzyk polskiego pochedzenia. i sie stalo. Peter Steele nie zyje. jego babcia byla polka. nie wiem co o tym myslec... http://muzyka.onet.pl/0,2155596,newsy.html

Gość OOOOO MATKO
poczekamy do lipca.ale co sie wtedy moze wydarzyc?:-o

Gość o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o jakim filmiku ze smolenska mowicie? gdzie on jest?

wiecie co? szukałam teraz tego wpisu o tym muzyku był na 4 str jeszcze godzinę temu, a teraz nie ma, znikł tak samo jak ten co napisała o żałobie

sieroty te strzyły to moze tlen, albo broń borowców, weźcie się puknijcie bo ręce opadają jak szukacie sensacji..