Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie to prezydent!

ONA PRZEWIDZIAŁA TĄ TRAGEDIĘ!

Polecane posty

Gość ale o co
z tymi myśliwcami po pogrzebie, ona to też przewidziała czy ktoś sobie tak napisał?

W dzień tragedii to było mnóstwo podszywów nie wiadomo było czy ona w ogóle tam pisała bo nie miała żadnego loginu, ja szczerze powiedziawszy myślałam, że z tym muzykiem to też podszyw, a jednak okazało się, że raczej nie... Pierwsze wpisy z 5 stycznia to były na pewno jej, a do dziś jak się okazało, że pisze prawdę to masa ludzi się za nią podaje i tak naprawdę nie wiadomo, które wpisy są jej, a które nie.

Gość wreww
ludzie przestancie :o przeciez zostalo udowodnione, ze "przepowiednia" o kwietniu zostala dopisana przez administratorow samosii

tja a ja miałam wczoraj wizje ze Bim Laden tez na pogrzeb przyjedzie i serdecznie usciska Obame a potem zajaraja fajke pokoju

Gość nieeenie
Nie mogła by dopisana o 15.03 w dniu tragedii bo już po 11 był temat na kafe o tej przepowiedni.

Gość yaco
dupa nie przepowiednia! samosia szuka rozglosu. wszystko sie wydalo

Gość twrhybtgfrderawgt
ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY! co to za przepowiednia???? zaloby narodowe sa czesto w Polsce, mogla poprostu trafic, zobaczymy w lipcu. a dopiero we wrzesniu ma umrzec ktos bardzo znany i ceniony... bez przesady.

Gość czy wy to czytaliscie?
na onecie jest napisane: "O śmierci wokalisty Type O Negative napisał najpierw amerykański serwis KNAC(...)" "W czwartkowe (to tydz temu) doniesienia o śmierci lidera Type O Negative do końca nie chcieli wierzyć fani tego zespołu. " Możliwe, że o tej śmierci było wiadomo już wcześniej.... :O

Gość odnosnie smierci wokalisty
The band's most recent label, SPV/Steamhammer Records, issued an online statement about Steele's passing. "It's with great sadness that we give our condolences to the family and friends of Peter Steele," it read. "He died on April 14th, 2010. With his bands Carnivore and Type O Negative he achieved cult status and was loved by fans around the world. ... The world has lost a charismatic frontman and a very talented person. Our condolences go to Peter's family, friends and the members of his bands." Jak byk jest napisane, ze 14 zmarl, czyli wczoraj!

Gość deral
a ki ch+ ten wokalista??? jaki on tam znany>??

Gość w kręgu fanów disco techno
hip-hop czy innych gówien tego typu na pewno nie był znany:O

Gość ffx
"w kręgu fanów disco techno hip-hop czy innych gówien" kolejny imbecyl, ktory uwaza kazdy inny gatunek od tego, ktorego on slucha, za gowno :o

Gość w środę przed
wypadkiem przyszła do mnie klientka, która stwierdziła że była na majorce (i nie tylko) i więcej już samolotem nie poleci.. chciała wakacji w Polsce zapamiętałam tą rozmowę, weszła mi do głowy powiedziałam jej jeszcze że ją rozumiem, bo też bym się bała i zawsze byłam zdania że faktycznie- mimo że pewnie można mieć fajne wrażenia, że statystycznie linie lotnicze to najbezpieczniejszy środek komunikacji (najrzadziej coś się rozbija!) a jednak gdy już się coś zdarzy, to po ludziach zostaje tylko popiół

Gość Rocket Queen
www.wykop.pl/ramka/346570/falszywe-przepowiednie-zd emaskowane-samosia-pl-zeruje-na-tragedii/ przepowiednia to fake

Gość dscsd
www.wykop.pl/ramka/346570/falszywe-przepowiednie-zd emaskowane-samosia-pl-zeruje-na-tragedii/ wytlumaczcie lopatologicznie bo ja nie kumam:O

Gość anetteee
Ludzie ja widzialam ten wpis 2 dni temu, naprawde tam byl !!! Przypadek? Nie sadze.

Gość sdsdss
Ale wg tej "przepowiedni" to mial byc wrzesien :o

Gość agrafka100
Dla mnie ludzie którzy wieża w wróżby ,przepowiednie,sa ludzmi nie wieżacymi.Nie znamy dnia ani godziny kiedy sie cos stanie!!!!!!!!!!!!!!

Gość gruba brzydka siwa
a gdzie niby te polskie korzenie????? :O

Gość uugvefigubvi
ona to przepowiedziała

Gość do a gdzie niby te korzeni
przecież jest napisane że miał polskie korzenie, na prawdę nazywał się ratajczak

Gość mong
Według rodzinnych podań, które przywołuje Steele, miał on mieć krewnych w Gruzji, a do jego rodziny należał sam... Józef Stalin. I wszystko jasne.

Gość coś wam powiem moi mili
Jackowski przewidział tę tragedię. Co do waszych postów - zdaje się, że tragedia lipcowa nie będzie bezpośrednio dotyczyć Polski, jakoś wierzę w te walki pomiędzy Amerykanami i innym krajem lub Chinami i Rosją. O tym jednookim przywódcy półksiężyca ktoś pisał - pewnie chodzi o tego Mułła Mohammad Omar (paszto ; ur. w 1959 r. w Nodeh koło Kandaharu) afgański polityk i duchowny narodowości pasztuńskiej, weteran walk z Armią Czerwoną podczas wojny afgańskiej. W 1994 r. razem z grupą swoich uczniów powołał do życia nowe ugrupowanie zbrojne talibów, którzy po kilkuletniej wojnie domowej zdobyli w 1996 r. Kabul i przejęli władzę w kraju. Wówczas mułła Omar ogłosił się głową państwa i przyjął tytuł amir ul-mu'minin (arab. wódz wiernych), stając się przywódcą Afganistanu, którym pozostawał do czasu obalenia rządu talibów w wyniku amerykańskiej interwencji zbrojnej w 2001 r. Odtąd poszukiwany jest przez władze afgańskie i oddziały międzynarodowe stacjonujące w Afganistanie. On sam ukrywa się, najprawdopodobniej w górach na pograniczu afgańsko-pakistańskim i kieruje oddziałami talibów usiłujących odzyskać władzę. W listopadzie 2008 r. otrzymał propozycję uzyskania azylu w Arabii Saudyjskiej. Mundialu nie będzie, to prawie pewne. A co do konklawe, które wg informacji zawartych na blogu cytowanym powyżej ma się odbyć jeszcze w 2020 r. - niech nam Ojciec Święty Benedykt XVI żyje jak najdłużej, dłużej niż do końca tego toku. Strona z samosi została usunięta... Muzyk polskiego pochodzenia zmarł... Najbardziej znaną osobą, która ma podobno umrzeć we wrześniu 2010 r. jest niestety Papież...

Gość a ja wam powiem tak
11:52 [zgłoś do usunięcia]aster29O ZA 2 TYG. UMRZE ZNANY MUZYK Z POLSKIMI KORZENIAMI. (NIE JEST ON POLAKIEM) PRZYPOMNCIE SOBIE MOJE SLOWA strach sie bac i serio to piszę Ten muzyk nie był jakoś specjalnie znany i nie minęły dwa tygodnie. czekamy, co sie wydarzy za tydzień...

Gość kaka170
Ja też widziałam ten post o muzyku. Żałobę to można "strzelić" ale śmierć o muzyku i polskich korzeniach? Ehh Dla mnie to jest naprawdę dziwne. Jeśli to jest prawda w lipcu mamy powtórkę z rozrywki:( Słuchajcie, ktoś pytał co może stać się w lipcu. Nie chcę krakać, ale jest 600 lat po bitwie pod Grunwaldem, impreza orgnizowana wielką pompą, przyjadą osobistości ze świata, politycy, są zbierane konie z całej Polski. Na dzień dzisiejszy sama jadę, będę się opiekować końmi, chyba że coś się zmieni do tej pory.