Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0671

Nostradamus przepowiedzial ta katastrofe

Polecane posty

Gość Danielson
Studiowałem jego książki nic takiego nigdy nie napisał, ludzie czy wy jak na swój wiek macie przegrzane mózgi? Zobaczcie daty zakładania postów na forach i daty edycji na wikipedii nikt nigdy wcześniej nic takiego nie napisał, a nagle po katastrofie zostało to dodane. Welcome in Poland ... czasami mi wstyd za rodaków , wymyślajcie nowe teorie i bądźcie prorokami XXI wieku. Studiowałem jego książki nic takiego nigdy nie napisał, ludzie czy wy jak na swój wiek macie przegrzane mózgi? Zobaczcie daty zakładania postów na forach i daty edycji na wikipedii nikt nigdy wcześniej nic takiego nie napisał, a nagle po katastrofie zostało to dodane. Welcome in Poland ... czasami mi wstyd za rodaków , wymyślajcie nowe teorie i bądźcie prorokami XXI wieku.

Gość oczywiśnie , że ten cytat jest
zmyślony . A wy jak te świnie każdą głupotę żrecie i się podniecacie . :O

Papież, święty Papież nie mogąc patrzec na ten cholerny chaos zabrał do siebie najważniejsze, najbardziej mądre i uczciwe osoby, żeby pokazac nam tu na dole, że bez nich nie damy rady. Sorry... ale pierdolisz jak potłuczona... :O W ogóle samych aniołków zabrał... :O "boski mały rycerz wyfrunie z żelaznego ptaka prosto do katedry okrywającej ziejącego ogniem smoka i ze swą nieskazitelną małżonką spocznie tam lecz na krótko, bo w dniu pogrzebu spadnie żelazne orle jajo na gród Kraka i pochłonie wszystkich możnych tego świata, a pierwszym będzie najciemniejszy z nich." taaa.... zróbmy teraz z Lecha drugiego Papieża, Boga, nadczłowieka... Tak na niego każdy jechał a teraz jaki to nie był dobry Prezydent a Tusk to zło... Rozwala mnie ta hipokryzja. Mnie też jest szkoda ludzi jako ludzi, ich rodzin, bo dla wszystkich to był szok ale nie dajcie się zwariowac, że odszedł "najuczciwszy, najcudowniejszy i najwspanialszy człowiek w Polsce" :O http://extented.powiedz.to

Gość akahahaha
"I wtem wielki ptak metalowy upadnie(SAMOLOT NAD SMOLEŃSKIEM), a na nim znajdować się będą osoby ważne (JAK WIEMY) kraju niezwyciężonego (PRZEZYLIŚMY ROZBIORY, DWIE WOJNY) a na kraj ogarnięty chaosem (TRZEBA WSZYSTKO PRZYGOTOWAĆ, W KRAKOWIE MAŁY HAOS BEDZIE) i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy (MOŻE OSAMA BIN LADEN)?"

Gość boje sie tego i jużżżżżż
pomyslcie troche u nas bedo wszystkie głowy waznych panstw.A jesli ktos bedzie chcial dokonac zamachu na nich!

Gość fwkwkwkwk
" jakby nie było wcześniejsza przepowiednia nostradamusa odnośnie papieża się sprawdziła" no naprawde cięzko przewidziec, ze kazdy papiez kiedys umrze :D

Gość fwkwkwkwk
no i ktoby chcial zadzierac z calym NATO ?

Gość bojeeeeeeniku
chiny!

Gość WARIAT Z SIEKIERĄ
On wszystko wiedział oprócz numerów toto-lotka.

Gość WARIAT Z SIEKIERĄ
On wszystko wiedział oprócz numerów toto-lotka.

Gość O zgrozo, co za naród
Przewertowałam "Wielką księgę przepowiedni Nostradamusa" sto razy i z przykrością stwierdzam, że macie narąbane w głowach. Nie ma tam ANI SŁOWA o metalowym, blaszanym tudzież żelaznym ptaku :o Wszystko zostało wymyślone przy okazji WTC !

Gość reynevans27
napiszcie gdzie niby i w jakiej książce z przepowiedniami można to znaleźć gdzie było zamieszczone przed tą katastrofą bo jak na razie znalazłem to tylko na internecie i to po katastrofie nie ma tego w żadnych przepowiedniach choć jest przepowiednia o kryzysie i wojnie

Gość www.vajda.blox.pl
gdy było po I WŚ zbliżała się II WŚ, teraz po niej zbliża się III, logiczne

Gość topolinooo
też potwierdzam - NIE MA TAKIEJ PRZEPOWIEDNI. NIE MA. sprawdzałam 3 razy. nic, nul, zero

Jak wszyscy wiemy w niedzielę do naszego kraju przybędą największe osobistości wielu państw.Wtedy sensu nabiera wers: wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy. To doskonała okazja dla Al-Kaidy.I nawet jeśli cała ta przepowiednia to jedna wielka brednia (co wydaje się prawdopodobne), śmiem zauważyć, że taki atak wciąż jest realny.

Gość atak realny jest a owszem
swoją drogą - miały byc trzęsienia ziemi - było w Chinach kilka dni temu, bardzo wiele osób zginęło, jeszcze więcej jest tannych. Miały być wybuchy wulkanów - popatrzcie na Islandię... Coś dziś słyszałam o Indiach... Coś się dzieje... a tak serio- zastanawiam się, czy ABW amerykańskie nie uchroni Polski przed atakiem w niedzielę... Oby ataku nie było...

Gość Anonym
Podobno jest ciąg dalszy przepowiedni Nostradamusa: "Morze pełne czerwieni przeleje kielich zły król przybędzie z południa brat wystąpi przeciwko bratu syn przeciwko ojcu wielkie cesarstwa zadrżą w posadach"

Gość Anonym
Ja uważam że żyjemy w czasach ostatecznych

Gość justyna1515
w jego przepowiedniach jest coś, bo tyle razy sie sprawdziły. ja myśle ze Rosja prędzej czy później na Polskę napadnie, nie wierze w ich smutek , coś sie szykuje. Z resztą była taka książka, w której pisało, że za około 100 lat ( rok 2100 ) światowymi potęgami będą Japonia, Turcja, Polska i Meksyk. Więc i tak będziemy górą. A jak wiadomo żeby był sukces, potrzebne są ofiary.

Gość dżul
WSzyscy się walnijcie w głowę bo i tak Wam już nic nie pomoże!!! Jak można debatować nad takimi bzdurami!!!

Gość a ja mam wrażenie
nie chce sie czepiac --->danielson.... Ale mowi sie: welcome to poland..... jak juz korzystac z obcego jezyka to poprawnie!

Gość Qbarson
"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego... a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy" Jezeli ta przepowiednia jest prawdziwa, lecz jak wy twierdzicie NIE JEST to sadze ze odnosi sie do tutejszych wydarzen. Sadze ze za ta katastrofa stoja rosjanie . Słyszalem wielepoglosek lecz sadze ze to oni nas rozdupczyli . Pokaze wam ciekawy filmik , niewiem jak go odbierac ale mysle ze to bedzie duzy slad w sledztwie. http://www.youtube.com/watch?v=V4ZowIvLuEY Filmik nagrywa jakis cywil, zobczacie ze wokół samolotu nie ma zadnych sluzb ratunkowych, wielu ludzi twierdzi ze sa tam zarysy ludzi. Po chwili slychac strzały,i osobe wolajacą "kamerzyste" . Mysle zeto ruscy poprostu dobijali "niedobitków" aby nie ujawnic TEGO ATAKU. PS: to jest tlyko moje zdanie dotyczace tej tragedi

Gość kraju niezwyciężonego..
to zdecydowanie nie o polsce.

Gość Qbarson
Zobaczcie ten wrak jest w dobrym stanie . Mysle zektos mogł by przezyc takatastrofe lecz Rosjanie ich zabili i daltego "NIE ODNAZLEZIONO WIECEJ ZWŁÓK" Nastepny temat odnosnie tych czarnych skrzynek ;/ po jakiego chuj... dali ej rosjanom , zamiast przeanalizowac w polsce , mysle zeoni to tez zmienia na swoja korzysc.. I jeszczejedno rosjanie maja takatechnike ze MOGLI poprostu walnacjakispromien w samolot ... wszystko na nim przetało działac i sie rozbił a po tragedi aby wszystko zatajnic pozabijali rannych i dali dopalic sie wszystkeimu.. Powiedzcie co sadzicie na tematmojej teori :P

Gość jeśli ruscy by dobijali
to ofiary muszą mieć ślady (rany) po strzałach .

Gość jeśli ruscy by dobijali
Qbarson uważam podobnie jak Ty tylko z tym dobijaniem to nie jestem pewna.Zobaczymy czy w niedziele nic się nie stanie na pogrzebie. Tyle głów różnych państw będzie w Krakowie,że.... Po zamachu na świecie byłby totalny chaos... Hmmm tylko,że ruski prezydent też ma być a swojego nie zabiją przecież..

Gość Qbarson
Nom sie Okaze wlasnie , jezeli zrobili to rosjanie to ja bym sie nei mieszał na koncie polaków poniewarz gowno zdziałaja amoga pogorszyc naszasłaba sytuacje. Miejmy naidzeje zeto byłwypadek i kazdy przezywa tak samo jak my a nie tylko pozoruje