Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na kogo???

na kogo teraz glosowac?? na Komorowskiego??

Polecane posty

Gość behemłucik
niech olejniczak się zgłosi ano taki pszystojiak z niego i wystompił w gazetce bez koszulki :classic_cool:

Gość to wszystko ma Radzio Sikorski
Radzio :P

Gość Adamiarz
Do poka fote komorowskiej ,sama jesteś Gnomem a już na pewno Pustakiem Skończonym

Gość tylko nie na niego
co nam to da jak za kazdym razem wszyscy beda pekac ze smiechu gdy prezydecka para bedzie sie wtaczac

Gość rrew
Sikorski bylby juz lepszy niz Komorowski, przynajmniej zna jezyki, ma zone ktora naprawde jest ceniona na swiecie, dostala nagrode Pulitzera za ksiazke Gulag, przynajmniej by sie dogadywali z innymi prezydentami.

Gość poka fote komorowskiej
matko jaki pulpet.To juz Kaczynska lepsza byla. Adamiarz 😭 :D :P

Gość bądź ssppokojna
Sikorski? - nigdy!! a już tego co gadał o śp. Prezydencie nigdy skurwielowi nie daruję! Jak się czujesz dupku Sikorski - nie będzie "b y ł e g o Prezydenta Kaczyńskiego"! Społeczeństwo nie daruje ci franco tego wystąpienia w Bydgoszczy - jesteś nikim!!!

Gość a ja mam pytanie.
czy kandydat na prezydenta musi mieć żonę aby móc kandydować?Bo chyba nie znam ani jednego nieżonatego prezydenta....

Gość taaa a o ludziach z PO
to jak sie niektorzy wyrazają?:O niech teraz pisiaki nei robią z siebie oburzonych niewiniątek:O

Gość a Cimoszewicz nie bedzie
startowal?:P Jak nie to tylko Tusk pozostaje:P

Gość do bądz spokojna
wytrzyj teraz monitor bo chyba oplulas go jadem...

Gość do bądź ssppokojna
a co Sikorki gadał o Lechu Kaczyńskim???

Gość takie pytanie mam
a jak wystawią Ziobrę (teoretycznie) to kto będzie Pierwszą Damą? :D

Gość bądź ssppokojna
o matko! ta Komorowska jest beznadziejna, jak można dać napisać o sobie, że nie miała pomysłu na siebie, że praca zawodowa ją nie interesowała, to zwykła ciota, wyobrażam sobie taką w pałacu prezydenckim, chyba, że jako kucharkę

Gość takie pytanie mam
SIkorskie powiedział, że prezydent może być niski, ale nie może być mały i to sie tyczyło Kaczyńskiego

Gość a Cimoszewicz nie bedzie
no co z tym Cimoszewiczem?

Gość Tusk nieeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale Tusk powiedzial kilka tygodni temu ze nie bedzie kandydowal na prezydenta,że woli pozostac prezmierem.Bo niby premier ma wieksza wladze niz prezydent...

Gość ktosia44
widać niczego Was ta tragedia nie nauczyła... Jutro któraś z tych osób, które obrażacie może już nie żyć... Jak się będziecie z tym czuć?

Gość kur
też myślałam nad Olejniczakiem, ale on raczej za młody jest ludzie wolą chyba bardziej dojrzałych, a co do Komorowskiego to nie oceniajcie po wyglądzie tylko po kompetencjach, Kaczyńskich też oceniano po wyglądzie,a teraz każdy bije się w piersi że taki dobry prezydent jednak był. Z Marii Kaczyńskiej się naśmiewano, a teraz się mówi że taka dobra. Kaczyńska znała 4 języki obce i nikt tego nie docenił. No ale wracając do targu kandydatów, myślę że jeszcze tak z tydzień i Komorowski pokaże swoje prawdziwe oblicze, ludzie mają jedną jedyną szansę poznać rządy kandydata na prezydenta jeszcze zanim na niego zagłosują. Komorowski raczej okaże się chamem, już to okazał słowami że najgorszą tragedię mamy już za sobą oraz tymi że jaki prezydent taki zamach. Ludzie tak łatwo tego nie zapomną Ziobro ma jakieś tam szanse ponieważ ludzie chyba z sentymentu do zmarłego Kaczyńskiego na niego zagłosują. Ale też mogą pamiętać jego wyczyny z taśmami prawdy, gwoździami do trumny itd. itd. Chociaż jakby Kaczyński nie kandydował to Ziobro był następnym kandydatem. A może Kamiński, który niegdyś był bardzo blisko Prezydenta? Faktem jest, że PiS został narbardziej zdziesiątkowany tą tragedią, zginęli czołowi przywódcy, którzy mogli być motorem PiS-u w kampanii. Wasserman, Gosiewski, Putra, Natali-Świat.

Gość najlepszy byłby w tej sytuacji
Olechowski. Wszystko ma ZA. Zrównowazony, zna angielski bo studiował w Ameryce, doswiadczony, rozumnie i rzeczowo przedstawia problemy, ma dobrą prezencję, i praktycznie NIEPARTYJNY. Bedzie współpracował lojalnie z rządem jako niezalezny. Ja zagłosuję na niego. Chcę takiego prezydenta.

Gość bądź ssppokojna
to były teksty w stylu "Prezydent może być niski, ale nie może być mały" , zachęcał do skandowania wszystkich "za ileś tam dni były prezydent Polski", naśmiewał się z niego jako człowieka, nie polityka - nawet Komorowski był oburzony, a on sam potem przepraszał... to było po prostu obrzydliwe - z pewnością m.in. dlatego ma takie niskie poparcie - jest bufonem, eksponuje ten Oxford, szczyci się jakby się tam habilitował,a ledwo licencjat tam zrobił.. Ziobro wbrew pozorom jest bardzo zdystansowany do wielu spraw, chce oczyścić Polskę ze starego brudu, jest młody, z dobrej krakowskiej rodziny o mocnych, polskich korzeniach - będzie świetnym kandydatem!

Gość nie zgadzam się
Czytałam w Angorze wywiad z p. Komorowską. To ciepła osoba. Nie pamiętam szczegółów, ale ona wychowała gromadkę dzieci w czasach bardzo trudnych. Wtedy kiedy Bronek był zamknięty we więzieniu za działalność opozycyjną z innymi politykami, to ona jako pierwsza żona (i jeszcze jedna jakaś) uwięzionego pojechała pociągiem i chciała go uwolnić. Oczywiście śledzono ją bez przerwy. To była zima i śniegu po pachy. Także ja ją cenię. A nie pamiętacie jak Rydzyk powiedział na Marię Kaczyńską "czarownica" ?? Wygląd się nie liczy, tylko to co się ma w głowie. Dodam, że Komoroswska STUDIA UKOŃCZYŁA (to chyba historia była) A może z Pisu wystawią Jarosława???????????????????

Gość jesli chodzi
o komorowskiego nie wiem czemu ale bije od niego dobra aura boje sie ze sie myle, bo przeciez jak to czasem pozory myla ...

Gość bądź ssppokojna
my krytykujemy nie ludzi jako takich, tylko ich zachowania i to, co mogą w sobie zmienić - np tuszę p.Komorowskiej. Czym innym krytykować wzrost Kaczyńskich, a czym innym zachowanie Sikorskiego. Komorowska po prostu nie nadaje się na pierwszą damę - kobieta, która jest żoną marszałka, osoby istniejącej w polityce od lat MUSI liczyć się z koniecznością występowanie w oficjalnym charakterze - nie może wyglądać jak zapuszczona kuchta, bo uzupełnia męża, jest jego drugą połową. Jeśli nie zdaje sobie z tego sprawy to znaczy, że jest głupia. I nie ma co chrzanić, że dzieci, dom, sratytaty. Wałęsowa też w ciężkich czasach wychowywała więcej dzieci, prosta kobieta, ale stanęła na wysokości zadania

Gość kur
a Cimoszewicz, jakiś czas temu chyba obraził się na politykę, przecież już raz kandydował i zrezygnował bo coś tam na niego niby mieli, co się później okazało ze to ustawione było Prawda jest taka że lewica nie ma już nikogo takiego kogo mogłaby wystawić Borowski? w Warszawie nawet do 2 tury nie wszedł więc i tu ma marne szanse Olejniczak? Chyba że lewica znowu się zjednoczy i poprze Nałęcza jako ich wspólnego kandydata Możliwy scenariusz w wyborach startuje Komorowski, Ziobro, Nałęcz i Olechowski, Ziobro i Komorowski przechodzą do drugiej tury lewica popiera Ziobrę, elektorat Olechowskiego, Komorowskiego, w takiej sytuacji zdecyduje resentyment do Kaczyńskiego i ludzie zagłosują na Ziobrę, dużo tez zależeć będzie tak jak juz pisałam wcześniej od tego jak teraz zachowa się Komorowski, narazie zachował się jak cham, w sobotę z przykrością ogłaszał że musi przejąć obowiązki, ale jakoś szczególnego żalu nie było po nim widać Wczoraj te slowa że Najgorsza tragedia już za nami (można snuć domysły że nie chodziło mu o katastrofę ale może i o to że skończyły się rządu Kaczyńskiego, że to mogło być dla niego tragedią) Pozatym już zaczął obsadzać wolne stanowiska swoimi więc.

Gość co zaczał obsadzac
stanowiska? a co mial robvic? panstwo na czas zaloby nei zawiesi przeciez dzialalnosci tylko dalej musi funkcjonowac!

Gość kur
to że zaczął obsadzac stanowiska to normalna rzecz, bo ma takie prawo ale i obowiązek, ale najgorsze jest to że zaczął obsadzać swoimi. a to już zmienia postać rzeczy, przecież prezydent ma być bezpartyjny,

Gość lo matkoooo
ludzie nie oceniajcie wygladu ich żon :o tak samo byla z Pania Maria

Gość bądź ssppokojna
Olechowski jest byłym (zlustrowanym pozytywnie) agentem SB - chcecie mieć takiego prezydenta, który kiedyś kablował na innych rodaków? Jeśli to potrafił - będzie miał w dupie ich interes w przyszłości. Zainteresujcie się najpierw poszczególnymi kandydatami - ich przeszłością, cechami charakteru, poglądami, osobowością - nie sądźcie po pozorach. Cimoszewicz ma fochy jak panienka, nie ma wystarczającej determinacji w dążeniu do celu, wisi mu, chce, żeby go prosili - to nie są cechy dla aktywnego polityka - polityk musi być z pasją - nigdy wszystkim nie dogodzi, ale musi mieć ten ząb, sznyt, musi chcieć walczyć, czegoś chcieć...

Gość takie pytanie mam
Olejniczak wiekiem już się kwalifikuje, ale on wg. mnie nie ma charyzmy Komorowski - jego poglądów nie znam zbyt dobrze, nie podobało mi się to co powiedział w debacie o in vitro, ale i tak i tak ogólnie na mnie nie robi najlepszego wrażenia (choć go nie przekreślam)