Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na kogo???

na kogo teraz glosowac?? na Komorowskiego??

Polecane posty

Gość a co to a kto to
Sprzedać Polskę - na Tuska! ;(

Gość aaaagaaa78885
ja chce Olechowskiegoooo fajne ciacho ;););)

Gość zdrowo myślący
abiou oraz jessica33 próbować takim ludziom coś wyjaśnić to jak by próbować nauczyć świnie latać.....nie możliwe!!! dajcie sobie spokój, ludzie już tak przesiąkli tym wszystkim, ze nie rozumieją że 2+2=4 oraz że trawa jest zielona.

Gość zwariowali w tej Polsce
na Kwaśniewskiego? czy wam się w mózgach poprzewracało? przecież to pijaczyna, a w dodatki komuch! ludzie zacznijcie mysleć :( Olechowski może i przystojny, ale to agent był a niewiadomo czy nadal nie szpieguje,

Gość debilnie
tylko nie ten bezduszny komorowski, ten kto na niego zagłosuje będzie jeszcze niejeden raz płakał ze swojej głupoty gdy on wygra. nie ma teraz kandydatów, czekam kogo wystawią inne partie, z sld , pis itd, z po możliwie sikorski, ale też do konca mu nie ufam.

a i owszem, pan Komorowski okazał się być przez te dni człowiekiem właściwym. Jestem pod wrażeniem Jego "wyczucia" po wypadku... Panie Komorowski, nigdy nie myślałam o Panu jak prezydencie, ale teraz zmieniłam zdanie....

Gość nikt się nie zgłosi
nie ma czasu. Kiedy Waszym zdaniem Ci ludzie mają zebrać te 100tys. podpisów? A ktoś z Was, kochani wyborcy, ucieszyłby się na wiec wyborczy tuż po żałobie? Te wybory mają być 20 czerwca - Komorowski bodaj jako jedyny ma szanse w ogóle ZDĄŻYĆ z kampanią, bo szykował się już wcześniej, że już nie ma co gadać o szansach i sondażach.

Gość zwariowali w tej Polsce
damy radę WIP oraz UPR zobligowały Korwina do kandydowania na prezydenta, będziemy zbierać podpisy dzień i noc, zdążymy, oczywiście dopiero po ogłoszeniu daty wyborów, bo wcześniej sie nie da