Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na kogo???

na kogo teraz glosowac?? na Komorowskiego??

Polecane posty

Gość takie pytanie mam
a kogo swoijego Komorowski obsadził, chodzi o tego szefa BBN-u? jak mu tam..?

Gość nie zgadzam się
widzieliście tylko jedne zdjęcie Komoroweskiej w "dresie" które tu ktoś wkleił. Mimo swojej tuszy, umie się gustownie ubrać. widziałam jej zdjęcia. Beata Kempa do momentu kiedy nikt o niej nie słyszał przychodziła do sejmu bez obowiązkowego makijażu a o porządnej fryzurze nie wspomnę. W momencie, kiedy zaczęła pracować przy komisji hazardowej, wypiekniała momentalnie. Nanaganny makijaż, idealna fryzura. Komorowska, jak będzie tak daleko, tez się zrobi na bóstwo i po problemie.

Gość tylko nie na niego
Komorowski stale klepie jakieś gafy , skoro robił to dotad to nie przestanie gadac byle czego w przyszlosci

Gość 3ZUZIA
cimoszewicz-na niego z checia oddalabym głos,o ile postanowi powrocic do polityki,zezygnowal 5 lat temu bo rzucali w niego blotem,a jesli nie wroci to na olejniczaka

Gość akurat na szefa BBNu
wskazał Kozieja a ten niby jest bezpartyjny ale utożsamiany z PISem wiec tu ci sie nie udalo, ze obsadza swoimi!

Gość tylko nie na niego
Ja w roli Prezydenta a raczej Prezydentowej widziała bym Pania Jolante Kwasniewska , szkoda ze nie chciala kandydowac...

Gość bądź ssppokojna
łoooo matkooo Z Kaczyńskimi (w tym z Panią Marią) było tak, że wieszali psy bezpodstawnie - to wina mediów, (teraz im głupio, próbują naprawić), mówili na początku, że niewykształcona, itp. blble, a ona zna (Boże znała!) 4 języku, jest tłumaczką, świetną kobietą, żoną, matką, babcią. Urocza, naturalna, ciepła. To była PRAWDZIWA DAMA z krwi i kości w przeciwieństwie do sztucznej Kwaśniewskiej, którą sztućce do jedzenia bezy interesowały - Kaczyńską interesował człowiek, ludzie, ich dobro, to było prawdziwe, szczere, spontaniczne. Tak samo głęboko Jej Mąż traktował Polskę, nasze sprawy, przyszłość - nie powierzchownie, byle dziś...

Gość tylko nie na niego
bądź ssppokojna Ty bądz spokojna bo ciśnienie Ci skoczy , napisalam na kogo ja oddala bym glos

Gość 3ZUZIA
kawaśniewska?? ona sie nadaje na prezydentowa a nie na prezydenta......idac twoim tokiem myslenia ja chce zeby prezydentem byl małysz

Gość kur
chodził mi bardziej o ministrów w kancelarii prezydenta, ale w sumie to mało istotne wiadomo że każdy swoimi obsadzi, bardziej mozna się czepić Komorowskiego pod kątem zdań przez niego wypowiadanych a co do wyglądu, nie ma co oceniać, to nie istotne z Kaczyńskich też się wyśmiewano, a teraz wszyscy próbują to jakoś prostować wyrażając swój głęboki żal. Kandydata należy oceniać po kompetencjach, po tym co do tej pory zrobił jako polityk i po tym co zamierza dalej robić. Jakich miesiąc temu byłam na spotkaniu z Komorowskim, i w sumie przez 2 godziny wystąpienia, nie powiedział nic konkretnego, same młdłe suche informacje, nic nie wnoszące.

Gość tylko nie na niego
3ZUZIA - ...gdyby mozna było zagłosowac , nie zjamuj sie prosze moim tokiem myslenia , caly ten topik idac tym tropem jest bez sensu bo na razie nie ma zadnego oficjalnego kandydata , po tej tragedii wszystko zaczyna sie od nowa

Gość kur
oficjalnych kandydatów było 4 po śmierci Szmajdzińskiego zostało 3, tych oficjalnych, którzy już na przełomie lutego/marca zgłosili swoje kandydatury

Gość PiS musi wystawic
albo Jarka albo Ziobre, inaczej beda skonczeni,my zreszta tez :o

Gość tylko nie na niego
to było przed tragedią , teraz jest inna rzeczywistość

Gość 3ZUZIA
ale wytłumacz mi prosze cie..dlaczego ona???/ ja tez ja bardzo lubie i szanu7je,ale czy to wystarczyloby zeby dobrze pełnila obowiazki prezydenta??? prezydent musi byc czlowiekiem wyksztalconym,znajacym jezyki,obytym,potrafiacym podejmowac wazne decyzje w sprawie panstwa,i musi byc dobrym strategiam,a nie tylko ladnie wygladac i znac zasady savuar vivru -jak kolwiek sie to pisze

Gość akurat w Polsce nie ma systemu
prezydenckiego by prezydent musial podejmowac jakies wazne decyzje. On wykonuje w zasadzie polecenia rządu, podpisuje/wetuje ustawy, reprezentuje Polskę na zewnątrz itp.

Gość 3ZUZIA
mam nadzieje ze cimoszewicz wroci do polityki,bo to godny czlowiek...swoja droga ale sie narobilo,Gągor miałbyc prawdopodobnie szefem NATO a tu lipa

Gość 3ZUZIA
prezydent to jest wzierzchnik sił zbrojnych,niezapominajcie o tym

Gość tylko nie na niego
dawała radę przez wiele lat jako Pierwsza Dama , dala by rade jako Prezydent a ja chce miec takiego Prezydenta ktorego nie trzeba sie bedzie wstydzic na swiecie , sprawdzila sie , to wszystko a Prezydent w PL w zasadzie nie ma jakiejs wielkiej wladzy , ma raczej funkcje reprezentacyjna , wladze sprawuje Premier , Sejm i Senat

Gość zwierzchnik ale o wszystkim
w zasadzie decyduje rząd i parlament w kwestiach wojskowych

Gość kur
prezydent jest zwierzchnikiem sił zbrojnych na wypadek wojny, w czasie pokoju tą funkcję pełni ministre obrony narodowej, Prezydent mianuje dowódców wojsk, jednak podlegają już oni pod MON

Gość Jarek szans nie ma bo jest
prawdziwy a nie wymalowany i urobiony przez PRowcow i jest poprostu niepopularny chyba ze sie cos nagle zmienilo, jedyne realne szanse z PiS ma chyba Ziobro, Komora juz stolki rozdal ale niech sie chlopina nacieszy przez te 70 dni bo ludzie przez te kilka dni zobaczyli co to za kreatura...

Gość no co ty beza Kwaśniewska
ja mam wrażenie ze jo to tylko takie duperele interesują serwetki -fatałaszki - widac w jej programie jak ja to "jara"...a jakie ona ma właściwie poglądy to nie wiadomo? ale fakt dla mnie Komorowski zawsze był mdły - mnie Tusk pasował w roli prezydenta - ale nie kandyduje i kompletnie nie wiem na kogo głosować? ....w zyciu na Ziobrę nie zagłosuje - mam uraz po tych wszystkich konferencjach prasowych i pluciu jadem.... w dodatku znajomy miał przez niego paskudna kontrole- sami śledczy mówili że to naciski z góry na wyniki... a ja państwa policyjnego nie chcę. ....Olechowski - moim zdaniem stary cwaniaczek.... odpada. ...a Jarek zawsze był sfrustrowany, a teraz to juz w ogóle po stracie najbliższej rodziny to może byc masakra.... dla mnie to Lech był tym lepszym z braci - nie głosowałam w tamtych wyborach - ale nie żałowałam, że wtedy wygrał- czułam że chce dobrze tylko nie potrafi sie odpowiednio zaprezentować w mediach. ....Cimoszewicz..... hmmm.... tez mam niesmak po tej "puszczy" i jakoś w jego niewinność do końca nie wierzę.... jednym słowem nie mam kandydata/

Gość chyba zart
Ziobro na prezydenta??? chyba zart w jednym momencie bym sie stad wyprowadzila jakby on zostal prezydentem

Gość 3ZUZIA
hehehe ciekawe czy lepper bedzie startował??? oczywiscie nie bede na niego glosowac

Gość kur
Kaczyński raczej nie wstartuje, raz przez pamięć dla brata dwa za bardzo by to było komentowane że wykożystuje śmierć brata dla stanowiska, po trzecie Kaczński jaki jest każdy widzi, pieniacz z niego w przeciwieństwie do brata, Lech przez 5 lat bycia prezydentem bardzo nie mógł krytykować i spierać się z opozycją nie to co Jarek, a po czwarte i chyba najważniejsze to jak wystartuje i wygra to PiS się rozleci, nie ma nikogo kto by tak charyzmatycznie ich razem trzymał, m.in cały czas prezesem partii jest Jaro, mimio że tak wiele osób na niego narzeka, w PiSie na chwilę obecną nie ma nikogo kto by mógł Jara zastąpić, mógłby być do Gosiewski ewentualnie Gęsicka, no ale niestety stało się jak się stało. Też myślę że na Komorowskim ludzie się poznają, i to najbliższe dni zdecydują o jego być albo nie być.

Gość To jest bardzo dziwne
Boże tylko NIE Ziobro - bulterierek. Fizjonomia gnoma, intelekt papieru toaletowego, i do tego gej. Zdrowy facet w jego wieku bez żony?

Gość kur
oczywiście miało być wykorzystuje sorki za błąd