Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na kogo???

na kogo teraz glosowac?? na Komorowskiego??

Polecane posty

Gość ghghgghghh
Według mnie mógłby wystartować w hołdzie dla Ś.P. brata

Gość 2 slowa do ZUZIIIII
CIMOSZEWICZ godnym czlowiekiem???????????????:o:o na glowe upadlas???? przeciez to czerwona gnida z PZPRu syn stalinowca agent wywiadu, pseudonim Carex caly czas trzymal z czerwonymi!!!!!!!! 😡

Gość chyba zart
ja tam bym zaglosowala na Olejniczaka jakby kandydowal fajny facet jest :) a PiS-owi mowie zdecydowane NIE!

Gość 3ZUZIA
2 slowa do zuzii- nie potrafisz wyslawiac sie nie obrazajac nikogo?? to jest moje zdanie i moge sobie glosowac wg swojego uznania

Gość no co ty beza Kwaśniewska
Olejniczak - dla mnie laluś bez wasnej tożsamości - moim zdaniem wypromowany swego czasu dla ocieplenia wizerunku- w nie udany zresztą sposób...

Gość 3ZUZIA
prof Bartoszewski bylby wspanialym kandydatem ,tylko troszke za stary jest na to stanowisko

Gość kur
tylko że jak wystartuje i wygra to już po Pisie a jak wystartuje i przegra to też już raczej po Pisie, właśnie największy problem w tym że pis stracił tylu czołoweych przywódców, nie ma już w Pisie za wielu osób, które mogłyby pełnić funkcję prezesa partii, jeszcze tym bardziej że teraz muszą wybrać szefa klubu, i zastępcę, a dużo osób medialnie znanych zostało eurodeputowanymi, część niestety zginęła, więc tak z której strony by nie patrzył tylko Jaro może utrzymać PiS przy życiu.

Gość 2 slowa do ZUZIIIII
naprawde na glowe upadlas:o

nie no Bartoszewski jest zdecydowanie za stary.

Gość To jest bardzo dziwne
Jarek - NIE. Zbyt konserwatywny, nietolerancyjny. Poza tym prezydent to wizytówka kraju za granicą. Jak by to wyglądało, gdyby po śmierci Lecha nagle zacząłby jeździć za granicę Jarek? Lechu-bis? Trochę to by było dziwne i surrealistyczne. Kwaśniewska - NIE. Gdyby były wybory na Królową Polski, to może by się nadawała, mogła by siedzieć w pałacu królewskim i debatować na temat sposobu jedzenia kremówek i inne takie duperele rodem z brytyjskiego dworu królewskiego.

Gość 3ZUZIA
2 slowa do zuzii-za to ty widac nie jestes czlowiekiem ani bystrym ani madrym o wyksztalceniu juz nie wspomne

Gość kkkkkkkkkkkkk####
Nie na PIS,bo znowu zostawią kraj na lodzie.Jak się dowiedzieli że będzie kryzys to oddali władze PO,a jak zobaczyli że sobie dobrze polska poradzilła to chcą znowu rządzić,Nieważny kandydat ważne z jakiej parti,przecież to partia rządzi

do 2 slowa do ZUZIIIII: a Lech Kaczyński był marksistą, a ojciec Kaczyńskich współpracował po wojnie z PZPR. I co?

Gość kur
a może lewica wystawi Kalisza? Kurcze stała się wielka tragedia ale patrząc z punktu widzenia Platformy to nieźle im się konkurencja wykosiła, raczej nie na miejscu są te słowa ale faktem jest że lepszego prezentu przed wyborami nie mogli dostać. Praktycznie wszyscy ci co się w jakiś tam sposób liczyli na scenie politycznej, i mogli nia w jakiś sposób zatrzęść, leżą już w trumnach. Sory za takie dosadne słowa ale jakby nie patrzeć to jednak taka jest prawda.

prezydent ma być neutralny a nie partyjny

Gość 3ZUZIA
to jest bardzo dziwne-a czy ja kogos tu lusruje? najezdzam na prezydenta? stwierdzilamze kwasniewska nie powinna byc wg mnie prezydentem i tyle

kur>> a moim zdaniem to może być nie zła mina....

Gość mam nadzieje że będzie
kandydował pan Ziobro, nie popieram PiSu ale cenię pana Ziobrę, tylko jest jedna wątpliwość co do niego i czy stanie na wysokości zadania w tej kwestii, nie należy źle mówić o zmarłych ale prawda jest taka że pan Lech Kaczyński był nasiąknięty partyjniactwem i nie potrafił jako prezydent stanąć ponad tymi podziałami choćby tak jak były komuch i pijak Kwaśniewski który nawet nad Katyńskimi grobami musiał sobie golnąć i skompromitować urząd i kraj, ale trzeba przyznać że Kwaśniewski stanął na wysokości zadania pod względem politycznym i był nie tylko formalnie bezpartyjny

Gość 3ZUZIA
to jest bardzo dziwne-sorrki zle przeczytalam twoj wpis,alergia mnie wykancza poprostu

Gość 2 slowa do ZUZIIIII
ale Kaczynscy nie byli agentami, dzialali dlugie lata w opozycji i dowiedli swego patriotyzmu. Cimoszewicz wrecz przeciwnie:o

3ZUZIA: ale ja nie do Ciebie mówiłam, tylko do "2 slowa do ZUZIIIII". Chyba że to też Ty. Tamta najechała na Cimoszewicza. A Kwaśniewskiej ja też nie lubię.

Gość do kur
22:29 [zgłoś do usunięcia] kur a może lewica wystawi Kalisza? on nie ma wyglądu na prezydenta, za bardzo spasiony jest

2 slowa do ZUZIIIII - a co Ty tam wiesz, na Kaczyńskich też są teczki, tylko nie wyszły na jaw bo to PiS trzęsie IPN-em.

Gość 3ZUZIA
Kalisz?????????? oj kompletnie nie widze go w tej roli,poprostu nie... ale jaja nie ma na kogo oddac glos, moze wskoczy na liste jakis wyksztalcony,profesor,bezpartyjny .hmnnn moze w chwili obecnej mialby szanse na ybory,ubolewam nad tym ze prof Bartoszewszki nie bedzie startował w wyborach

Gość Komorowski to czerwone bydle
komuch. Lepiej już zagłosować na Kononowicza niż na tego upasionego komucha. :O Jebał go pies. :O

Gość do 2 slowa do ZUZIIIII
22:32 [zgłoś do usunięcia] 2 slowa do ZUZIIIII ale Kaczynscy nie byli agentami, dzialali dlugie lata w opozycji i dowiedli swego patriotyzmu. Cimoszewicz wrecz przeciwnie tak, byli to, byli tamto... teraz jest teraźniejszość a nie to co było 20 lat temu co z tego że pan Kaczyński był w opozycji, że był wielkim patriotą, jeśli jako prezydent nie potrafił wyrzec się partyjniactwa jak były agent i komuch a do tego pijak Kwaśniewski

Gość 3ZUZIA
to jest bardzo dziwne napisalam jzu wyzej ze zle przeczytalam

Może jakaś rozsądna babeczka by się znalazła? Nie Kwaśniewska, zaznaczam.

3ZUZIA - w porządku, przeczytałam twój wpis dopiero po napisaniu swojego posta.

Gość kkkkkkkkkkkkk####
Moim zdaniem przez tą tragedie PO może przegrać,bo teraz media wyolbrzymiają jak dobrze rządził prezydent itp